Sel nädalavahetusel ongi. 1-4 mai saavad silver liikmed gold staatust tasuta nautida.
btw, kui tehakse lisaks kullale veel VIP staatus, mille eest peab veel eraldi maksama, siis on küll tegu närakate karjaga. Ainuke seeditav variant oleks, kui online mängimine tehtaks silver liikmetele vabaks ja siis VIP liikmed peaksid nutsu välja käima lisade eest. Muud featuurid ei huvita absoluutselt aga rohkem dedicated servereid võiks olla mängudel. Eriti närvi ajab kui keset korraliku madinat tuleb ette kiri "host has quit" ja vsjoo. Ja suht lahe oleks, kui saaks mingi aja tagant oma mängude save-d võrku üles laadida. Praegu on küll gold konto eest maksmine suhteliselt ripoff minumeelest.
Mul saab ka enamvähem sealkandis otsa see. _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Päris vinge on ikka multiplayer, aga kahju et mu KÕU netiga lag sees on.
GoW2'es ei tundunud väga olevat, aga NBA 2k9 lasi küll kenast slowmo stabiilselt. _________________ haiguise
Mulle vist ka meeldib see idee sellest et võin igal hetkel mängida oluliselt rohkem kui päriselt mängida
aga kui varsti läbi saab taas, ilmselt ikka pikendan
kellelgi niisama vedelevat 48h trial code pole pakkuda, hirmus vaja oleks mul tuleb Cw ja Live sai täna juhtumisi otsa.
Oleksin väga õnnelik kui kellelgi on anda, saateke PM. Tänud
Ma olen mures. Miks mu Xbox enam mänge ei salvesta. Täna hommikul sain krt nii pahaseks, mingi mängisin megamani ja tegin kolli ära a vot achit ei saand kätte ütles et error. Siis mängisin CrazyMouse ja vot mu save kadunud, otsast peale, kui 1 leveli läbi tegin, ütles could not save progress blablabla. Nüüd mängisin HTF, sama asi, ei salvesta . _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Sel nädalavahetusel ongi. 1-4 mai saavad silver liikmed gold staatust tasuta nautida.
mingi aeg tagasi sain MS'ilt järgneva kirja:
tsitaat:
Your subscription to Xbox360 Signup Trial 1 Month Gold Subscription to Xbox Live will expire on Monday, May 04, 2009. To avoid a possible interruption of your subscription service, please renew your subscription by Monday, May 04, 2009.
võta ketas küljest ära, vaata kontaktid üle kas kõik ok, puhastada võibolla millegagi ja paned uuesti külge. mingi kontakt ei anna äkki hästi ühendust _________________ https://steamcommunity.com/id/okman_est/
Võtsin ja panin tgsi, kohe uurime. Puhusin ka kontaktide sisse.
EDIT: Midagi, sama jama.
kustutasin ka korra selle peggle maha kuna ei salvestanud seda ja redownloadisin, ikka sama! _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
7,8GB vaba , ruumi küll ja küll. _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
kuulge ma leidsin probleemi!!!! Mu MU on täis Pole ime et sittagi ei salvestatud _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Tadaaa... kes pakkus esimesena lahenduse su probleemile???
Mina mina mina mina mina mina mina mina mina mina mina mina mina mina mina mina mina mina mina mina mina mina mina mina mina mina mina mina mina mina mina mina mina mina mina mina mina mina mina mina mina mina mina mina!
Tadaaa... kes pakkus esimesena lahenduse su probleemile???
Mina mina mina mina mina mina mina mina mina mina mina mina mina mina mina mina mina mina mina mina mina mina mina mina mina mina mina mina mina mina mina mina mina mina mina mina mina mina mina mina mina mina mina mina!
Peaaegu õigesti oli, ketas polnud täis, aga mälukaart oli _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Kui ma olen 15 aastat vana, kas mul on siis mingi võimalus krediitkaardi või millegi sarnase saamiseks. Küsin, sest ma tahaksin osta MS punkte, aga poes on need 2 korda kallimad kui netis.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.