Käisin sõbraga puhhis eelmine nädal vaatamas neid DS Lite'sid. Viimane oli alles. Ekraan oli korralikult kratsitud.
Ai-ai...
Keegi dealextreme.com'ist on tellinud DS'i endale Vaatan, et Mario SE hea hinnaga:
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.21496
P.S tean, et tegemist refurbished tootega... _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
Ma saan millalgi lähiajal testimiseks DSi, eks jagan siin siis muljeid.
Äkki viitsid ka seda kontrollida, kas DSi Shop on ka suletud, kui asukohamaaks Eesti määrad? Eeldan, et on, just nagu Wii puhul, kuid eile unustasin selle ise järgi kontrollimata.
Ja jama lugu, et Karupoegpuhh nii nigelaid DSe siis müüb. Lootsin ka endale sealt odavat DS Lite'i hankida. Nüüd jääb ka siis pigem juba DSi. Minu DSPaks on mind juba väga hästi teeninud ja on aeg ta vanaduspõlve veetma saata.
Mind huvitaks, kas teoreetiliselt saab USA DSi'd üle ilma kasutada (ja vastupidi)? Et oled lihtsalt sõltuv sealsest poest ja pole mingit haiget IP-regioonikontrolli vms. Ma tõisiselt loodan, et ei ole. Kui praegune internetiregioniseerimine sama hooga jätkub, siis mingi hetk tuleb vist kõigi maade sõltumatute rahvaste ülestõus või midagi _________________ [Puldimurdja soovitab] Retropeldik: Siin on Game Boy kollektsiooni blogipost
Pakun et tuleb Soome panna, nagu Wiis. Aga Wiil ei olnud siukest krediidichekki nagu XB puhul nt.
Jah, Soomega töötas. Kerisin kohe täitsa masinlikult Estoniast üle ja klõpsasin Finland. DSi Shop töötas täitsa korralikult. Lihtsalt pärast hakkasin mõtlema, et oleks tahtnud proovida, kas Eestiga ikka nett blokeeritud, kuid klient oli oma masinaga juba poest kaugele jõudnud jalutada.
Ja Austraaliasse ning Lõuna-Koreasse minnes kasutan DS Lite't. Aafrikas Game Boy'd 8)
Muide, kas keegi siin on viitsinud BOB's Game proovida? Kes ei tea, siis youtube ja foorumid on selle hullu tüübi ja tema viral ad'i kohta infot täis. Ma jälgisin tema tegemisi "kodustreigist" alates. Ja mida aeg edasi, seda väiksemaks muutus huvi tema mängu vastu. Praegu ma lihtsalt ei viitsi seda tõmmata ja proovida.
Siiski pean tunnistama, et tema youtube videod olid lahedad. Mulle meeldis see:
Tekst on mõnus ja väga hästi esitatud. Edit: See totakas teenage-rebellion värk seal lõpus, kus tüüp lõksib manageriga "Have you ever made anything in your life", on mõnusalt annoying. Ja jätab kokkuvõttes kangesti mulje, et päris BOB just nii mõtlebki. OK, kes teab.
Igatahes on ülejäänud kampaania punnitatud ja jätab tänu tema blogile tagantjärgi lappimise mulje. Tundub, et Pellioni on paljudele Nintendofännidel korralikult ära tüüdanud ning kogu tema 5 aastat tööd on egotsemise ja lolli promostrateegia tõttu veega alla lastud. _________________ [Puldimurdja soovitab] Retropeldik: Siin on Game Boy kollektsiooni blogipost
Ostsin Puhhist DS Lite ära - tegemist tootenäidisega, hinnaga 1190.-eek (garantii 2a.)
Näha, et touchscreen'il kile peal (mis mul kriimuline), kas seda annab eemaldada ja uus asemele panna, või mitte (küüs nagu serva taha ei hakanud) _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
EDIT: See on vastus GTA Chinatown Wars õnnetu läbimüügi teemale. Õnneks sobib siia kah
Jap, what a shame. Loodame siiski mängule pikka iga. Ehk tekib flashimeestel kunagi popp idee mõnd päris mängu toetada ja siinkohal on GTA CW üks parimaid variante. Mäng tundub siiski üsna ajatu olemise ja küllalt kõrge replay väärtusega.
MadWorld kipub suht sama teed käima. Piraatlus annab tunda just mängude puhul, mis pole mõeldud naiivsete tädide rahakotti kergendama.
Piinlik lugu, eks siin ole väike probleem ka Wii ja DS'i järjepidevusega. Mõlemad on veidi omalaadsed M rated mängud. Suur osa sihtgrupist otsib aga juba aastaid lahendust teistelt platvormidelt, sest kõik on juba harjunud, et Nintendo konsoolid on "lastekad". _________________ [Puldimurdja soovitab] Retropeldik: Siin on Game Boy kollektsiooni blogipost
vaatasin GT seda gameplay videot ja mingit erilist muljet küll ei jätnud. Või on midagi väga tähelepanu väärset selles mängus mis paneb selle mängu Must have listi?
vaatasin GT seda gameplay videot ja mingit erilist muljet küll ei jätnud. Või on midagi väga tähelepanu väärset selles mängus mis paneb selle mängu Must have listi?
Kas keegi viitaks mõnele asjalikule leheküljele, kus seletaks "puust ja punaseks" kuidas eristada fake DS ja GBA mänge originaalidest _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
PeZ, seda küll, aga GBA mängude puhul natuke keerulisem, kuna tavaliselt ainult kasset ongi... _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
Kõige lihtsam: ma pole veel siiani näinud, et piraatDS-mängule oleks tagaküljele prinditud seerianumber, mis originaalidel seal kenasti vastu vaatab.
Lisaks on vist kõigil piraatmängudel see Nintendo Seal of Quality logo selline ära litsutud väljanägemisega, mitte ilus kuldne ring, nagu originaalidel.
Kui sa feigi GBA mängu juba enda sõrmede vahele saanud oled, siis sa selle ka ära tunned. Kui kaugelt ostad, näiteks eBay'st, siis vaata müüja teisi kaupu. Võrdle leitud mängu teiste samadega jne. Võid ka minult üle küsida, äkki oskangi vastata
Tänud vastajatele, ise alles 5-ndat päeva DS'i omanik ja mänge puudutav valdkond uus
Eks ma ise ka ikka uurisin netis ja samuti neid eespool antud link'e lugedes tundub, et "absoluutset" tõde polegi - teadmised tulevad kogemustega _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
Mis on Fake DS mängu miinus orig mängu ees? Tundub et olen ise ka ühe sellise omanik, ebayst ostetud ja müüja kohapealt kõik tipp topp korras aga mängul pole orig manuali kaasas ja karp oli ka kuidagi kahtlane, kuna hektel pole mängu enda käes ei saa seda seeria numbrit vaadata kasseti pealt. Mäng muidu toimib ideaalselt.
Mis on Fake DS mängu miinus orig mängu ees? Tundub et olen ise ka ühe sellise omanik, ebayst ostetud ja müüja kohapealt kõik tipp topp korras aga mängul pole orig manuali kaasas ja karp oli ka kuidagi kahtlane, kuna hektel pole mängu enda käes ei saa seda seeria numbrit vaadata kasseti pealt. Mäng muidu toimib ideaalselt.
Tee pildid, või kui sul on eBay aadress alles, siis postita see. Vaatame, millega tegu on. Iseenesest pole piramängul orig. ees peale kesta ja fiilingu üldse mingeid miinuseid. Vähemalt DS'i mängude puhul küll mitte. _________________ [Puldimurdja soovitab] Retropeldik: Siin on Game Boy kollektsiooni blogipost
Mis mõttega Nintendo üldse DSi-le pani regiooni luku peale?
Küsiks siis ka üldiselt, et miks on vaja erinevaid regioone? Miks ei võiks kõik masinad kõiki mänge mängida?
Seda enam, et mõned mängud lastakse ainult teatud regioonides välja...
Kas see volüümi nupp ongi DSL selline "kökats"
P.S oskab keegi häid poode soovitada (peale eBay), kust mänge tellida - Eesti hinnad on "kirved" ja "järelturg" pea olematu (enamus vist "tõmbavad" mänge) _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
Flashkaardid on sama levinud nagu PSP 2~8GB mälukaardid.
Muidu hoia silm peal osta.ee'l, seal läheb aeg ajalt DS mänge 100~150.-tk, välismaa lehtedest uuri Alibaba.com'i - seal on head hinnad.
ja videogamesplus.ca + play-asia.com.
shippinguga läheb veits aega neil, aga hind tuleb isegi koos shipi rahaga 300-400 krooni odavam kui siin poes. also ägedamad kitsad US karbid
DS mingi kuu aega tüdruku käes olnud. Pole mahti olnud isegi uudistega kursis olla.
Uusi häid mänge on vahepeal välja tulnud? GTA ümber oli buzz viimati, midagi põnevat on väljutatud? Seiklusmängudest näiteks. _________________ haiguise
Tänud vastajatele
VG+ olen tellinud; play-asia.com tundub esmapilgul kallivõitu; game.co.uk tõesti ainult kampaaniate puhul...
EDIT:
Palju seal play-asia.com'is postikulud on - ei leidnud vastavat infot
EDIT2:
Leidsin juba - toote pildi all kirjas _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
viimati muutis beastbeats 28.04.2009 15:39:52, muudetud 2 korda
Kas teised Castlevania osad on sama head (või paremad) kui Dawn of Sorrow
Oskab keegi veel samalaadseid mänge soovitada... _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
Vaatasin game.co.uk eile ( lapsele tellisin Sims 3, tuleb pea 300 krooni odavam kui meie maaletooja hind). DS mängudele praegu päris häid pakkumisi näiteks FF XII oli 9.98 naela ja Bangai'O Spirits 7.98 naela.
Kas DS'ga saab sarju/filme ka kuidagi vaadata? Kui jah, siis kuidas kvaliteet on?
Kas DS'ga saab netis ka käia (nt ülikoolis) ja kas see funktsioon on reaalselt kasutuskõlblik ka?
Oleks vaja osta miske seade, millega üliõpilane saab öövahetuses tööl filme vaadata ja loodetavasti mängida ja netis käia .p
Loomulikult ei ole see mulle, VAID TÜDRUKULE! HA! Seega seade võiks roosa olla yay yay .p
Kas ds'il mingi uus mudel ka tulemas lähiajal? Võiksite soovitada ka märkimisväärseid ds mänge.
Viimane mudel on DSi, see launchiti aprilli alguses. Opera browser on ja WiFi.
Mingi homebrew häkiga võibolla saad filme ka vaadata, aga out of the box mitte.
Ehkki su kelmikus on kuidagi kahtlaselt ülevoolav ("yay yay"?), üritagem vastata.
DS on eelkõige mängimiseks, muu on sekundaarne ja toimib enamikul konkureerivatel masinatel tunduvalt paremini. Videot ja netti silmas pidades oleks etem valik ilmselt see. Kui siiski just DS imponeerib, siis tasub teada, et videote vaatamine eeldab homebrew-programmide jooksutamist ja videofailide eelnevat konverteerimist. DS-ist tuli äsja välja uus mudel, nimega DSi. Sellel mudelil peaks peale muude lisavidinate (kaks kaamerat, mälukaardiport jne) olema sisseehitatud ka veebibrauser, mis vanematele mudelitele on saadaval eraldimüüdava tarkvara, ent mille toimimise kohta puudub mul info.
Siis sobib ju PSP kui soovitakse filme jne vaadata . DS rohkem mängimiseks ja for fun. _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
No tõesti, PSP-le on ka mitmeid lahedaid mänge saadaval. Soovitan sul uurida internetist nende kohta, nt googeldades "psp games" või midagi muud sama spetsiifilist.
No tõesti, PSP-le on ka mitmeid lahedaid mänge saadaval. Soovitan sul uurida internetist nende kohta, nt googeldades "psp games" või midagi muud sama spetsiifilist.
Sain täna oma eBay'st tellitud Crono Trigger'i kätte - paraku odav koopia (lausa "näidismaterjal" - trükised kehva kvaliteediga; USA märgistusega EU karbis; klemmid valed; kleebis "karvase" lõikeäärega jne.)
Vaatasin, et müüja konto ka suletud, loodetavasti mäng ikka töötab, muidu 150.-eek täiesti "tuulde visatud"... _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.