Olen ma ainukene kellel hdd installi puhul jookseb pela halvemini? POP-UPe on mul kõvasti vähem kui plaadilt mängida. (xkast)
Salvestasin mängu samuti kõvakettale ja kohe hakkasid jamad pihta. Linna vahel gaas põhjas kihutades kaovad asfalti tekstuurid ära, tee muutub uduseks sogaks ja auto otsekui hõljuks õhus. Varem plaadilt mängides seda ei juhtunud. Ka keskmine FPS tundub olevat madalam. Samas tänu kõvakettale käivitub mäng paar sekundit kiiremini ja enam ei pea seda jubedat ketta raginat taluma.
Mul sama jama - mingi aeg alustan algusest uuesti sest mul ka see 30tunni achievement jäi saamata - kolasin alguses niisama ringi, käisin kõigiga söömas, klubis, piljardit mängimas, vahtisin kodus telekat jne...
3trophyt platinumini:see kus bombd da base jne;auchviedeshen petrovitc ja wanted...et keegi võiks aidata neid kolme bomb da base ,hangmans noose ja deal braker ära teha õige ajaga...jutt siis ps3-mest _________________ PSN: Kilitapja
3trophyt platinumini:see kus bombd da base jne;auchviedeshen petrovitc ja wanted...et keegi võiks aidata neid kolme bomb da base ,hangmans noose ja deal braker ära teha õige ajaga...jutt siis ps3-mest
lähen kolan veidi ps3 gta4 maailmas ringi praegu... _________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
gta 4 on ju mingi 5xx resoga mäng... enamus konsooli mänge ei ole full hd ehk siis 1080. Tahad kõrget reso mängi PC mänge. 720p on juba hästi saadud konsooli mängu puhul kuigi gta 4'jas ei ole sedagi. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
gta 4 on ju mingi 5xx resoga mäng... enamus konsooli mänge ei ole full hd ehk siis 1080. Tahad kõrget reso mängi PC mänge. 720p on juba hästi saadud konsooli mängu puhul kuigi gta 4'jas ei ole sedagi.
ma mäletan et xbox360 sai sama reso + AA ja PS3 sai asja ilma AA'ta. Kuigi PS3 karbil kah kenasti kirjas 720p Kas ta siis mingi 5xx resol ei töödanudki? Ei leia praegast netist infni ülesse... _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
ma mäletan et xbox360 sai sama reso + AA ja PS3 sai asja ilma AA'ta. Kuigi PS3 karbil kah kenasti kirjas 720p Kas ta siis mingi 5xx resol ei töödanudki? Ei leia praegast netist infni ülesse...
Jyrisa linki loe, 640p PS3 no AA ja 720p X360 AAga.
lugesin... lihtsalt jäänud meelde et kaagutati pidevalt mingist 5xx resost (ei mäleta täpset nr'it). Aga PS3 peal on ta suht.. käib kah resoga. PC peal aga saab kenasti puhtalt 1920x1200 peale panna (mul vähemalt selline piir, rohkem molu ei luba) 8) _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
hmm, no telekas näitab 720p siiski. Pilt on kohati suht kole ikka mu meelest.
Muidu see 5xx on 576p mida te räägite arvatavasti.
Aga selge, seda oligi tarvis teada.
Minuteada ei saagi. Update-d on üldjuhul kohustuslikud ja ilma nendeta pole võimalik live-i saada. Aga ma ei näe ja ühtegi põhjust miks oleks vaja nii sisse logida.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.