Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
x-tasuta-x
HV vaatleja
|
26.04.2009 17:10:59
FTP to PC to FTP |
|
|
Tervist otsin juba pikamat aega sellist programmi mis downloadiks ftps uued failid mu arvutisse ja peale seda uploadiks nad teise ftpsse...
Tänades,
|
|
tagasi üles |
|
 |
trebla
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 61 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
HacaX
HV Guru

|
27.04.2009 09:24:36
|
|
|
FXP kasutamiseks peab see vähemalt ühes servudest ekstra lubatud olema, enamiku serverisofti puhul paistab vaikimisi kinni olevat (kuritarvitamise ärahoidmiseks). Samas ei saa muidugi ümber sellest, et FXP kaudu liigutamine oleks kõige efektiivsem tee.
Aga miks mitte soovitu saavutamiseks FTP kliendi queue ja/või skriptimise võimalusi ära kasutada? Iga normaalne klient peaks suutma salvestada liigutatavate failide nimekirja ning võimaldama seda hiljem uuest laadida (endal on näiteks cFosSpeedi kalibreerimise automatiseerimiseks FlashFXPs queuefail salvestatud mis tirib servust faili TEMP kausta ja lükkab selle sealt jälle servusse teise kataloogi üles - cFS' ile saab liini võimsus 2 minutiga selgeks tehtud selle asemel, et lasta tal endal nädal aega andmeid koguda).
_________________ IMO & GPLed |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
1 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
x-tasuta-x
HV vaatleja
|
27.04.2009 18:31:26
|
|
|
trebla see värk mul ei toimi kuna ühel servul on ssl peal teisel aga mitte...
HacaX on selle scripti kohta kuskil infot, uurisin flashfxp kodulehte ja foorumit kuid sealt ei leidnud vastavat scripti mis sikutaks ühest servust failid alla ja laseks teise servusse üless.
Ma olen flashfxp suht kaua kasutanud aga neid scripte pole selle programmi kohta eriti uurinud.
Oleks väga tänulik kui te annaks mõne vihje kus ma võiks leida sellise scripti kohta veidike infot...
Ette tänades,
|
|
tagasi üles |
|
 |
HacaX
HV Guru

|
28.04.2009 15:41:01
|
|
|
Ei oska ühtegi konkreetset skripti soovitada, endapoolne jutt käis queuest mis on igati ideaalne kui tegu on muutumatute nimedega failidega. Logid lihtsalt serverisse A, tirid vajalikud failid mingisse kindlaksmääratud kausta, seejärel valid samad failid uuesti välja ja paned neile queue, logid välja, logid servusse B, paned allatiritud failidel queue. Seejärel tekkinud tegevusnimekiri lihtsalt salvestada (Queue menüü kaudu).
Kui nimed muutuvad siis nii lihtsalt tõenäoliselt ei saa.
Aga ise läheks siis kasvõi käsurealt toimiva WGET/WPUTi teed.
WGET ftp://serverkust tirida/kaust/failid
WPUT failid ftp://servukuhulaaadida |
_________________ IMO & GPLed |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
1 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
Omega
HV kasutaja
|
28.04.2009 16:01:47
|
|
|
Ja kui käsurida ei meeldi siis mõni backup-i programm ikka oskab. nt Cobian Backup
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|