teised tegijad teevad ehk on siis ka lootust... kust ea karvane käsi väga sügaval sees ei ole. Aga kui hakkavad videod tulema kus näidatakse "uusi asju" nagu näiteks -> auto pidurdab ja sõidab tagurpidi, visuaalselt töötavad amordid etc nagu viimase mängu kohta tehti siis jah ... _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
Vaadake , auto sõidab läbi kurvi ilma kiirust vähendamata .
Ja "die-hard NFS fännid" kes need siis on ? Kümneaastased , kes vaatavad et oi kui ilus auto ja top speed on 400 km/h ja muust kama ?
Ai tea midagi, mulle üldiselt istub nfs, grid on alguses huvitav, kuid kisub liiga üksluiseks poole peal. Ning kümnene ma ei ole
Undercover oli suht lahe ja huvitav, kuid graafika oli veidi niru kohati. _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"?
Üks asi on see , et istub , teine asi on "die-hard fänn" olemine . Aga see selleks .
Mulle istub siis meeldib. Olen vaid 5-6 mängu lõpuni teinud. Sest paljud viskavad aja jooksul üle. _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Peale viimast 2-3-e nfsi on see seeria liiga mõttetuks ära läinud. Nagu paljud filmid, millest tehakse mõttetuid järgesi, millel enam sisu pole..
NFS oli ikka adrenaliin linnas mentide eest ära sõites ja pimedas teiste vastu võidu sõites. Üle linna autodele juppe taga ajades jms..
Prostreediga keerati see võlu juba piixu, ja see undercover on ka üks tükk sitta.
Võtku siis paar aastat aega endale ja tehku uuesti mõni korralik nfs, kus saab mööda tänavaid ringi kihutada.
Kahtlustan, et sellest mängust tuleb järjekordne läbikukkumine minu silmis.
Ma ei saa aru, mida halba oli metsateedel sõitmises, kaljude äärtel jne jne... oh jah _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Graafika on küll kena, kuid nagu eelmpool mainiti, siis NFS on ikka kiirust ja mente täis mäng, ohtlikke manõõvreid ja arcade. Ringraja mänguna....ma ei tea.
Undercower oli juba peaaegu hea. Veidi parem graafika, pike game play ja sisukam. Lisaks rohkem füüsikat ja elavamat tänava liiklust ja rohkem ilu mängu _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
nii, kui nad nüüd selle ka metsa keeravad siis ma loodan, et see on nende viimane yllitis (peale nfsu u2-e olen juba seda lootnud ) igatahes nfs 4 high stakes ja nfs porsche 2000 on nfs seeria parimad:P
... mis seal metsa keerata kui teine firma tegeleb minuteada asjaga... GTR'id on seni kõik hääd olnud. _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
Need pildid nii väikese resoga ju, praegu tundub jah kõik kena ja sile aga suure reso puhul on raudselt ikka autod sakilised ja lohakate textuuridega jne nagu ikka _________________
Peale viimast 2-3-e nfsi on see seeria liiga mõttetuks ära läinud. Nagu paljud filmid, millest tehakse mõttetuid järgesi, millel enam sisu pole..
NFS oli ikka adrenaliin linnas mentide eest ära sõites ja pimedas teiste vastu võidu sõites. Üle linna autodele juppe taga ajades jms..
Prostreediga keerati see võlu juba piixu, ja see undercover on ka üks tükk sitta.
Võtku siis paar aastat aega endale ja tehku uuesti mõni korralik nfs, kus saab mööda tänavaid ringi kihutada.
Kahtlustan, et sellest mängust tuleb järjekordne läbikukkumine minu silmis.
Ma olen sinuga sitaks nõus! Tegemist on seeriaga kus ikka streetrace oli teemas. EBASEADUSLIK. Mitte mingi kuradi ringrajal pedereerimine. nahhui vaja mingit simulaatorit. Tõsiselt hea oli mängida underground 1,2 . Saijeebiis aga pärast seda läks kõik allamäge totaalselt.
nii, kui nad nüüd selle ka metsa keeravad siis ma loodan, et see on nende viimane yllitis (peale nfsu u2-e olen juba seda lootnud ) igatahes nfs 4 high stakes ja nfs porsche 2000 on nfs seeria parimad:P
Krt, ajasid selle Nfs: Porsche Unleashed isu hullult peale See oli nagu ülikõvv mäng! Sellest võiks remake tulla vms.
Porsche Unleashed ja High Stakes olidki viimased õiged Need For Speed mängud imo. Peale seda on 100% allamäge mindud.. Loodame, et kunagi naasetakse. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Minu meelest mis väga silma hakkas uuemate NFS seeria mängude puhul, et need tsiviil isikute autod olid suht samasugused nagu algusaastate mängudes, kuigi jah Porsche unleashed oli ka minu meelest lihtsalt nii hästi õnnestunud, kahju, et nad enam ei oska midagi sarnast teha. _________________
Lõpuks ometi normaalne gameplay video ka või noh. Tundub täitsa korralik simu-arcade (grid), G25-ga võib tore olla http://www.gametrailers.com/player/48486.html Mclaren F1 autoks vist?
Udukogust tahaks küll aint lahti saada, loodan, et option olemas. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Selle mängu nime eest võiks vabalt selle Need for Speed ära koristada ja lihtsalt Shift jätta. Arvestades mängutegijate eelnevaid töid siis oleks häbi seda viimase aja NFS-idega võrrelda. Mille kuradi pärast nad selle surund NFSi nime üldse üles pidid korjama? EA rahad? Envei lootused on minul igaljuhul kõrged...ja tundub, et ei pea pettuma.
Millal seda demo loota on? _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
henri200 lingitud videos allpool on 2 video kus on sõit mingi kollase porchega siis seal on pmt sama mingi Tokyo rada mis oli ju ka ProStreedis ju... Graafika tundub küll videosi vaadates 1:1 Prostreediga kuigi Prostreedi graafika oli minumeelest küll parem kui selle Undercoveri oma.. midagi Gridi sarnast meenutab ka jah ... võiks tulla samahea kui Grid ei tea kas drift ka sisse tuuakse.... võiks ju olla aga jah igatahes loodan ja ootan et tuleb midagi head
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.