Avaleht
uus teema   vasta Vaidlused »  Parem HV »  moderaatorid märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 08.09.2003 15:04:27 vasta tsitaadiga

Nu kirjutas:
a ma siiski küsiks siin ka (kuigi kaua aega juba möödas) miks kustutati mu teema
netiraadiost salvestamise kohta???

Pakun ise, et mõni üli püüdlik, kuid asjatundmatu mode pidas seda piraatluseks.

analoogia põhjal:

kui ma jätan videomaki salvestama mingiks kindlaks kellaajaks, et koju tulles seda saadet
vaadata on piraatlus?

kust see mode ülde võttis, et konkreetsest netiraadios esitati autorikaitse all olevaid lugusid, mitte teatud community poolt isetehtud ja teistele vabalt levitatavaid laule?

ja kolmandaks sarnane teema on praegu kellegi teise poolt tehtuna üldfoorumis praegugi alles.
seda ei taha kustutada? äkki rikutakse seadust icon_evil.gif
Vist mäletan juhtumit ja kui ma ei eksi, siis oli sul kindel allikas, kust tahtsid salvestada ja teemas leidus märkus, et see jaam/allikas taolist asja ei aktsepteeri - s.t. tolle jaama/allika silmis selge piraatlus.
Ma pole kindel kas see, mida mäletan oli just sinu teema...
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 12 :: 56
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Hiid
HV Guru
Hiid

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 08.09.2003 15:12:02 vasta tsitaadiga

Väike OT:
voyager_est, ega sa ole olnud varem aktiivne ka sellise kasutajanimega, nagu Univerzoid või Dvd_vader?
Ei midagi enamat, lihtsalt informatiivsuse mõttes. icon_smile.gif

tommionu
tubli telepoiss
tubli telepoiss
tommionu

sõnum 08.09.2003 15:13:48 vasta tsitaadiga

voyager_est kirjutas:

tommionu kirjutas:

kus need repliigid (ehk mitmus) on icon_confused.gif

Ma ei mõelnud et sina neid mitu oled öelnud.
Vaid et et igas teises modede poolses vastuses on midagi minu suunas salvavat.
Sinu tõin ainult näiteks. icon_wink.gif

kalkun ka mõtles aga tegelikult ...
ise tahad, et moded täpsed on ja oma "tööd" teatud reeglite järgi teevad jne - siis ennem ole ise ka täpne ja ära pillu ebatäpseid fakte ...
pmst oli see ikka väga kehv näide sul thumbs_down.gif

btw ... mina midagi niisama ei ütle ... alati on keegi või miski selleks veenva põhjuse andnud ...
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
Nu
HV Guru
Nu

sõnum 08.09.2003 15:23:52 vasta tsitaadiga

Hiid kirjutas:
Väike OT:
voyager_est, ega sa ole olnud varem aktiivne ka sellise kasutajanimega, nagu Univerzoid või Dvd_vader?

DVD vader on sõjaväes praegu minuteada.

tagasi üles
voyager_est
HV Guru
voyager_est

sõnum 08.09.2003 15:26:27 vasta tsitaadiga

Hiid kirjutas:
Väike OT:

icon_lol.gif Vana nali.

Kui sa nüüd järele mõtleksid ja meenutaksid, siis kõige suuremad vaidlused olidki meil dvd vaderiga.
Ja need ei olnud mitte sotsiaalsed ja juriidilised, vaid täpisteaduslikud - puhtteaduslikud.
Kommentaarid: 74 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 66
tagasi üles
carramba
läburaator
läburaator
carramba

sõnum 08.09.2003 15:30:34 vasta tsitaadiga

voyager_est kirjutas:
Hiid kirjutas:
Väike OT:

icon_lol.gif Vana nali.

Kui sa nüüd järele mõtleksid ja meenutaksid, siis kõige suuremad vaidlused olidki meil dvd vaderiga.
Ja need ei olnud mitte sotsiaalsed ja juriidilised, vaid täpisteaduslikud - puhtteaduslikud.

alter ego= skisofreenia
seletusi sellele palju icon_lol.gif

voyager_est
HV Guru
voyager_est

sõnum 08.09.2003 15:32:36 vasta tsitaadiga

Tavai.
Ega siit head nahka ei paista.
Teie jääte omale kindlaks, mina omale.
Sellel musta pesu pesemisel pole tolku sittagi.
Nüüd siis teate mis ma mõtlen.

Teeme siis mingi käitumisjuhendi või midagi, mis igasugused vaidlused välistaks.

Põhimõtteliselt mul on PS'i võimalus ka - andke tuld poisid! icon_razz.gif

Põhimõtteliselt siis järgmise korrani ... korrani, kui te jälle kellelegi liiga teete icon_wink.gif
või...vaatame.

O.V.E.R.&.O.U.T.
tagasi üles
carramba
läburaator
läburaator
carramba

sõnum 08.09.2003 15:34:36 vasta tsitaadiga

T.H.A.N.K.S
Tanel
HV Guru
Tanel

sõnum 08.09.2003 15:41:23 vasta tsitaadiga

ok, peace, ärge nüüd tülli minge icon_exclaim.gif icon_wink.gif
Iga moderaatori väljaütlemises on terake tõtt, probleemiks on nüüd need õiged terakesed kokku noppida ja tervik luua icon_idea.gif
Kommentaarid: 472 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 13 :: 7 :: 359
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
dvd vader
HV Guru

sõnum 08.09.2003 15:44:02 vasta tsitaadiga

Hiid kirjutas:
Väike OT:

informatiivsuse mõttes ei ole voyager_estil, univerzoidil ja dvd vaderil endiselt midagi ühist. kes arvavad teisiti, teevad kohe iseseisvalt 50
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 7 :: 51
tagasi üles
carramba
läburaator
läburaator
carramba

sõnum 08.09.2003 15:47:28 vasta tsitaadiga

vaatan et Voyager_estil kulus 12 minutit teise arvuti taha jooksmiseks ja dvd vaderina sisse logida
ootan huviga järgmise 12 min jooksul Univerzoidi postitust beer_yum.gif

XR
HV Guru
XR

sõnum 08.09.2003 15:57:29 vasta tsitaadiga

dvd vader kirjutas:
informatiivsuse mõttes ei ole voyager_estil, univerzoidil ja dvd vaderil endiselt midagi ühist. kes arvavad teisiti, teevad kohe iseseisvalt 50

Kust sina nüüd järsku välja hüppasid? :O
dvd_vaderit ja voyager_est-i ma olen mõlemat ise näinud ja nad on tõesti erinevad inimesed icon_wink.gif
aga vader.... miks sul nii jube pilt on? tahad meid hirmutada jah? icon_razz1.gif
Muidu, edu sulle airforce-is icon_wink.gif icon_lol.gif
Ja oleme kõik sõbrad edasi icon_razz.gif

XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 08.09.2003 15:57:33 vasta tsitaadiga

carramba kirjutas:
vaatan et Voyager_estil kulus 12 minutit teise arvuti taha jooksmiseks ja dvd vaderina sisse logida
Anna univerzoidile vähem aega. Põhjus: voyager_est pidas vahepeal minuga täiesti sõbralikus toonis vestlust PS-dega. Selle tegevuse peale kulus ka mõnevõrra aega.
tagasi üles
Tanel
HV Guru
Tanel

sõnum 08.09.2003 15:58:24 vasta tsitaadiga

carramba kirjutas:
erinevad kasutajad vast ikka icon_confused.gif
pc210.host19.starman.ee  voyager
pc68.host42.starman.ee dvd vader
Kommentaarid: 472 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 13 :: 7 :: 359
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
voyager_est
HV Guru
voyager_est

sõnum 08.09.2003 16:05:59 vasta tsitaadiga

icon_rolleyes.gif
tagasi üles
cbr
HV Guru
cbr

sõnum 08.09.2003 16:07:23 vasta tsitaadiga

Üks asi torkis kui palk silma siit küll. Kazaa, Kazaa Lite, iMesh jms EI OLE pira, seda on isegi kohtuprotsessidega tõestatud. Meeldigu see mõnele või mitte. Kui inimene tahab .avi faili kuskilt tõmmata, pole see samuti piraatlus. OS-ide tootjad peaks siis üldse .avi kasutamise keelama kui see üleüldiselt ainult pira levitamiseks mõeldud on. Võibolla otsib inimene näiteks mõne filmi trailerit, mille downloadimise server pole hetkel online's olevate kirjas vms.
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 08.09.2003 16:27:12 vasta tsitaadiga

Cobra[EST] kirjutas:
Üks asi torkis kui palk silma siit küll. Kazaa, Kazaa Lite, iMesh jms EI OLE pira, seda on isegi kohtuprotsessidega tõestatud. Meeldigu see mõnele või mitte. Kui inimene tahab .avi faili kuskilt tõmmata, pole see samuti piraatlus. OS-ide tootjad peaks siis üldse .avi kasutamise keelama kui see üleüldiselt ainult pira levitamiseks mõeldud on. Võibolla otsib inimene näiteks mõne filmi trailerit, mille downloadimise server pole hetkel online's olevate kirjas vms.
Ja kus käesolevas teemas väideti, et nad ise on pira??? Jutt oli sellest, mida nendega tehakse, teha saab. Ja kui vähegi silmad/kõrvad lahti ilmas ringi liigud, siis võiksid teada, kas avide puhul rohkem hangitakse trailereid või piraatkoopiaid. Seega, palun, ära tule asju sogama. Teemasid, kus otsene viide/vihje pirale puudub on HVF-is piisavalt leida ja nad säiluvad, on arvatud n.ö. legaalseteks teemadeks, seega on su pragune postitus minu meelest üsna põhjendamatu.
tagasi üles
DoS
HV veteran
DoS

sõnum 08.09.2003 16:38:25 vasta tsitaadiga

Oleks keegi hea inimene, kes teeks mingi üldise lehekülje, kus seletatakse, mis on "õige temperatuur", kuidas klokkida, miks mul msn-is see ja see ei tööta jne.. KKK, ja kui tekib mingi selline teema, siis panna see link sinna ja mõne aja pärast automaatsele kustutamisele!
Nii jääks ära igasugune "otsing!" ja muu jama.. Üks tüüpilisem näide "otsing!" väljendi jaburusest on see, kui kirjutatakse otsing ja siis antakse link, mis viib järgmisesse teemasse, kus on jälle otsing! ja järgmine link, mis viib järgmisse teemasse jne.. lõpmatuseni.
Moderaatorite hädaldamine a la "me teeme seda oma vabast ajast" ja muu selline võiks ka nagu olemata olla! Kui ei meeldi, mine ära. (Ära ole moderaator.)
Hirmuvalitsus ei vii kusagile nagu ajalugu on näidanud. Kui tuleb uus kasutaja ja tahab midagi teada ja talle käratatakse Google! või Otsing! või midagi veel hullemat, siis mis te arvate, kas ta järgmine kord küsib midagi, kas ta üldse siia foorumisse tagasi tuleb?
Võibolla tundub mõnele naljakas, aga on inimesi, kes pole googlist mitte midagi kuulnud, aga sõber soovitas, et HinnaVaatluse foorumis on inimesed, kes sind aidata võivad. Aga mis ta siia tulles eest leiab. Kari häkkereid kirjutab imelikke väljendeid ja sõnu, aga probleemile lahendust mitte.
Kuidas teile meeldiks, kui välismaal (miks mitte ka eestis), võõras linnas teed küsides käratatakse "VAATA FAKING KAARDI PEALT" või midagi sarnast.
Tuleb sellega leppida, et enam ei ole see foorum ainult kitsale ringkonnale, kes omavahel "1337" probleeme arutavad, vaid see on juba paljudele inimestele teada, misasi HinnaVaatlus on. Seega oleks aeg midagi muuta!
Kommentaarid: 50 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 47
tagasi üles
panic
Kreisi kasutaja
panic

sõnum 08.09.2003 16:42:07 vasta tsitaadiga

SÕBRAD icon_biggrin.gif
mina ei ole eriti pahane, et teema lukustati. olen kindel, et oleks selle taama ka saanud suurema kärata lukust lahti- lihtsalt ei teadnud ma kelle poole põõrduda. ma ei oleks pahane, kui tulevikus leian mõne oma teema lukustatud olevat juhul, kui on lukustaja oma nime alla pannud, et saaksin talle ps kaudu selgitada, et oleks vaja teema uuesti lahti teha.
mina nõustun, et mode otsustada on see, et kas teema lukku või mitte. kui mode arvab, et teema tuleks lukustada siis võiks ta seda teha ka ilma ps-mita- lihtsalt lisagu oma nimi alla. kui teema algataja on teema lahti tegemisest huvitatud siis võtab ta ise modega ühendust, mitte ei pea mode neid sullareid ps-iga pommitama. kui teema algataja või keegi teine ei esita soovi teema taas avamiseks siis jääbki teema suletuks- peaks ju loogiline ja ka suht lihtne olema
beer_yum.gif beer_yum.gif beer_yum.gif

voyager_est
HV Guru
voyager_est

sõnum 08.09.2003 16:44:00 vasta tsitaadiga

mis see 1337 veel on
tagasi üles
Max Powers

sõnum 08.09.2003 16:45:51 vasta tsitaadiga

To Panic
Tahtsid head aga välja tuli nagu alati icon_lol.gif
Kommentaarid: 215 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 182
tagasi üles
millivatt
Kreisi kasutaja
millivatt

sõnum 08.09.2003 16:52:40 vasta tsitaadiga

voyager_est kirjutas:
mis see 1337 veel on

http://www.1337.org.uk/

Aga ilmselt mõtles Dos selle all lihtsalt väga erialalist juttu, millest mees tänavalt aru ei saa....

viimati muutis millivatt 08.09.2003 16:54:13, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 27
tagasi üles
panic
Kreisi kasutaja
panic

sõnum 08.09.2003 16:53:28 vasta tsitaadiga

DoS kirjutas:
Kuidas teile meeldiks, kui välismaal (miks mitte ka eestis), võõras linnas teed küsides käratatakse "VAATA FAKING KAARDI PEALT" või midagi sarnast.

see on küll hea võrdlus.
tavaliselt ma ikkagi proovin enne teema algatamist ise hakkama saada- ja ma kasutan googlet ja readin the facking manuali. kui ma nendest agi ei saa ja teen teema lootes abi saada aga saan vastuseks rtfm (mille tähendust ma nüüd juba tean) siis on küll ikke loll tunne.

XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 08.09.2003 16:54:52 vasta tsitaadiga

DoS kirjutas:
Oleks keegi hea inimene, kes teeks mingi üldise lehekülje, kus seletatakse, mis on "õige temperatuur", kuidas klokkida, miks mul msn-is see ja see ei tööta jne.. KKK, ja kui tekib mingi selline teema, siis panna see link sinna ja mõne aja pärast automaatsele kustutamisele!
Nii jääks ära igasugune "otsing!" ja muu jama.. Üks tüüpilisem näide "otsing!" väljendi jaburusest on see, kui kirjutatakse otsing ja siis antakse link, mis viib järgmisesse teemasse, kus on jälle otsing! ja järgmine link, mis viib järgmisse teemasse jne.. lõpmatuseni.
Moderaatorite hädaldamine a la "me teeme seda oma vabast ajast" ja muu selline võiks ka nagu olemata olla! Kui ei meeldi, mine ära. (Ära ole moderaator.)
Hirmuvalitsus ei vii kusagile nagu ajalugu on näidanud. Kui tuleb uus kasutaja ja tahab midagi teada ja talle käratatakse Google! või Otsing! või midagi veel hullemat, siis mis te arvate, kas ta järgmine kord küsib midagi, kas ta üldse siia foorumisse tagasi tuleb?
Võibolla tundub mõnele naljakas, aga on inimesi, kes pole googlist mitte midagi kuulnud, aga sõber soovitas, et HinnaVaatluse foorumis on inimesed, kes sind aidata võivad. Aga mis ta siia tulles eest leiab. Kari häkkereid kirjutab imelikke väljendeid ja sõnu, aga probleemile lahendust mitte.
Tuleb sellega leppida, et enam ei ole see foorum ainult kitsale ringkonnale, kes omavahel "1337" probleeme arutavad, vaid see on juba paljudele inimestele teada, misasi HinnaVaatlus on. Seega oleks aeg midagi muuta!
-Selline KKK nagu sa tahad on üritatud teha, nimeks on tal "Kasulikud näpunäited". Kahjuks hoolsad läbustajad on selle foorumi suurel määral ära rikkunud küll üritades ka seal probleeme lahata ja muidu liigset postitades. Samas puhastada on pea võimatu, siis läheks väga palju kasulikku kah kaduma, kaoks jutu terviklikus. Sealt teatud kvintessentsi väja noppida analoogsesse aga tavakasutajatele ainult lugemisõigusega foorumisse - minu arust oleks siis vaja HV-l palgata vähemalt alguses lausa eri inimene seda kirjatööd tegema.
-Vabast ajast tegemise meeldetuletus pole hädaldamine, vaid põhjus, miks ei tasu oodata igale pisiprobleemile puust ja punaseks stiilis romaane vastuseks. Kui sul on selleks aega, siis ole lahke ja kirjuta.
-Terminoloogia mittetundmine on hädalise probleem ja ta võiks end selles suhtes harida, tuleb mujalgi kasuks.
-Su kaardivõrdlus - kui näen, et kaart näpus, siis üks parimaid aitamisviise on näidata kaardil praegust asukohta ja otsitava objekti asukohta ja edasi peaks juba piisavalt selge olema kuhu sammud seada...
tagasi üles
DoS
HV veteran
DoS

sõnum 08.09.2003 17:05:44 vasta tsitaadiga

XYZ kirjutas:

-Vabast ajast tegemise meeldetuletus pole hädaldamine, vaid põhjus, miks ei tasu oodata igale pisiprobleemile puust ja punaseks stiilis romaane vastuseks. Kui sul on selleks aega, siis ole lahke ja kirjuta.

See vaba aja värk, ei olnud KKK-ga seotud, vaid eraldi probleem.
Ajaga on nagu on, eriti ei jõua. Kui aega oleks, siis teeks. Samas pole see jälle mingi vabandus, aega leiaks alati, iseasi kuidas seda kasutada. Aga võibolla keegi teine jõuab. Pakkusin lihtsalt variandi välja.
tsitaat:

-Terminoloogia mittetundmine on hädalise probleem ja ta võiks end selles suhtes harida, tuleb mujalgi kasuks.

Aga kui ta küsib terminoloogia kohta foorumis? Tahab ennast sedaviisi harida.
tsitaat:

-Su kaardivõrdlus - kui näen, et kaart näpus, siis üks parimaid aitamisviise on näidata kaardil praegust asukohta ja otsitava objekti asukohta ja edasi peaks juba piisavalt selge olema kuhu sammud seada...

Siis peakski seda tegema, mitte käskima tal lihtsalt kaarti vaadata.
Teine asi on juba siis, kui inimesel kaart ka puudub, kui ta on täiesti eksinud.

voyager_est kirjutas:
mis see 1337 veel on

Millivatt kirjeldas selle asja täpselt nii ära, nagu mul mõttes oli.
http://www.wikipedia.org/wiki/Leet <-- Siin kirjutab ka midagi sellest.
Kommentaarid: 50 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 47
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Vaidlused »  Parem HV »  moderaatorid mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.