Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tiiger15
HV veteran

|
24.04.2009 10:45:25
WEP võtme probleem |
|
|
Nuhjaa....kui aus olla ja minu profiili vaatate, siis peaksite nägema, et ma olen piisavalt vana liige, et siin mingit jampsi korraldada selle teemaga, aga mure on järgmine...
Nimelt mu kaasa tahtis odavamalt ja ka lihtsamalt läbi saada majandusliku olukorra pärast ja ostis oma naabrile wifi ruuteri, et siis kodus netis olla. Aga naaber osutus tõeliseks märaks, peale seda kui kaasa küsis wep või hex või ma ei teagi, aga no seda koodi millega ruuter lubab ära ühendada, et siis no näiteks mina saaksin ka oma läpakaga siis tema pool netis olla. Temal on ses suhtes lihtne, et koodi ei küsi enam ja saab ühendada automaatselt. Siis ta ütles, et davai, andku kood, et saaks ka mõni tuttav netis olla. Nojaa siis hakkas halamine pihta, et tema ei anna seda kellelegi ja ainult tema teada jääb see kood. Nüüd on küsimus, et kas kood on see pikk seal ruuteri taga või pani ta installi ajal mingi eraldi koodi.
Tean, et otseselt või kaudselt on selle koodi lahtimuukimine EBASEADUSLIK aga ruuter on siiski neiu oma ja neiu MAKSAB oma naabrile selle eest veel pealegi. St, et naabrimees saab omale tasuta wifiruuteri ja raha ka. Ja palju see wifi ikka ühendust sööb keskmise levitugevusega (50% kandis on signaal)
Nüüd on küsimus, et mida kuradit teha? Muidugi on lihtne öelda, et saatke pikalt, aga siis pole sedagi mis praegu on
Netist olen ka uurinud, aga ma ei tea, tundub kahtlaselt raske variant, selle mille leidsin. Ruuter peaks olema elioni
TrendNet juhtmevaba ruuter TEW-432BRP
_________________ My choices, my life - don't judge me, just try better! |
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
24.04.2009 10:49:32
|
|
|
Mina kaua ei mõtleks - ruuter naabri käest ära ja endale netiühendus korterisse.
|
|
Kommentaarid: 730 loe/lisa |
   |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
ridariass
HV veteran

|
24.04.2009 10:56:28
|
|
|
Esiteks ei ole ju kindel, et tegemist on just WEP võtmega turvatud võrguga, mitte näiteks WPA või WPA2 -ga?
Kui on esimene neist, siis see on küll avatav suhteliselt lihtsa vaevaga kui vastavad teadmised olemas, aga samas antud teksti põhjal võin teha julge järelduse, et mitte sinu oskustega. Ja sellist asja siin foorumis keegi avalikult õpetama ei hakka juba eetilistel kaalutlustel. Tulebki teha nii nagu Betamax ütles või siis naabriga asjad selgeks rääkida ja kokkuleppele jõuda.
_________________ There is no patch for human stupidity... |
|
Kommentaarid: 232 loe/lisa |
   |
206 |
|
tagasi üles |
|
 |
Maldur
HV veteran
|
24.04.2009 11:04:35
|
|
|
Kui ruuter on neiu oma siis ta lihtsalt võtab selle, viib inimese juurde kes seadistab ta turvaliseks, jätab naabrimehele ka võimaluse netti kasutada kuid ruuteri enese salasõnad jäävad ikka ainult neiule, lisaks siis WPA(2) võti. Ja viib rõõmsalt tagasi ning kasutavad seejärel need keda neiu (selle lõbu eest maksnuna) lubab.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
24.04.2009 11:08:26
|
|
|
Pole ehk vajagi WEP murdma hakata. Proovi oma kaasa arvutist ruuterisse sisselogida. (vaikimisi 192.168.10.1)
Kui vaikimisi (kasutaja:admin; parool: admin) parool peal (või parool üldse puudu), siis saad ruuterisse sisse ja näed ka soovitud paroolid ära.
Parem variant oleks muidugi naabrilt seade ära võtta ja endale isiklik ühendus osta.
viimati muutis Max Powers 24.04.2009 11:09:02, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
3 :: |
2 :: |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
24.04.2009 11:08:59
|
|
|
Jah, näed, et parooliks on vaid tärnid
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
24.04.2009 11:10:29
|
|
|
carlking kirjutas: |
Jah, näed, et parooliks on vaid tärnid  |
Ei, seal pole parool peidetud.
Vaatasin manuaalist.
|
|
Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
3 :: |
2 :: |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
Maldur
HV veteran
|
24.04.2009 11:42:43
|
|
|
Juhul kui saabki ruuterisse siis esmalt tuleks kohe muuta ruuteri salasõna ära - et va naaber ei saaks ise ligi. Kuigi on üsna tõenäoline et ta on juba ise vaikimisi pääsu keelanud...
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
lepar
HV kasutaja
|
24.04.2009 11:43:42
|
|
|
paned siis oma parooli, mida sina ja su kaasa ainult teavad ja jätad naabri kuivale:D
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|