Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
roostevaba
HV veteran

|
15.02.2009 19:55:05
|
|
|
Ma lisaks siia väikese loo TomTom-i servicest.
Läks siis ekraan kotis katki ja tellisime TomTom-i service lehelt parandamise. (Remonti mujal ei teha, ainult Hollandis). Sain kiiresti vastuse, kus oli UPS-i saateleht. Saatsin ära ja jäin vastust ootama.
Vastus saabus siis mingi nädala pärast, kui öeldi, et parandamine on 175. Saadeti ka link, kus sai siis teha makset.
Esimeseks komistuskiviks hollandikeelne veebileht, teiseks oli Zip ehk siis indeks. Ei saanud lisada viiekohalist, vaid sai ainult neljakohalise, mis Hollandis on. (Ja selle PIDI sinna panema, muidu andis hollandikeelse errori). Hea küll. Lisasin selle siis aadressiribale enda indeksi ja otsisin netist mingi hotelli indeksi. Lõppkokkuvõtteks, kui seiklesime läbi hollandikeelse maksekeskuse, nuppu "pay" vajutades viskas ekraanile errori ala "proovi mõne aja pärast uuesti." Ja ei saanudki maksta. Kemplesime selle maksega kolm kuud, kuni parandamata TomTom tagasi tuli.
Seekord siis sai kõik vestlus välja prinditud ja saadetud tigupostiga teele. Helistati ja vabandati, et nii üldse läinud on ja lubati hästi kiiresti tegutseda. Jah, tegutsesidki, kuid lõppkokkuvõtteks tuli sama hollandikeelne leht, kus maksta lihtsalt polnud võimalik...
Aga mis loo pool on- tehti garantiikorras ära ning kokkuhoitud on 175 miinus viis kuud aega. Praegu on Tallinna poole teel pakike
Lõpp hea kõik hea Ptui, ptui, ptui.
_________________ White Powwa! |
|
Kommentaarid: 173 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
161 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaupz
HV Guru

|
15.02.2009 20:46:43
|
|
|
pean proovima, kas GPSMAP 60CSx maismaa kaart läheb zümo550 sees ka tööle kui unl fail teha.
_________________ O: VW T2 Hipibussi Transporter T2a VolksWagen T1 või Vana Põrnika |
|
Kommentaarid: 86 loe/lisa |
   |
1 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
Peremees
HV vaatleja

|
17.02.2009 10:26:47
|
|
|
tsitaat: |
Ma lisaks siia väikese loo TomTom-i servicest.
Läks siis ekraan kotis katki ja tellisime TomTom-i service lehelt parandamise. (Remonti mujal ei teha, ainult Hollandis). Sain kiiresti vastuse, kus oli UPS-i saateleht. Saatsin ära ja jäin vastust ootama.
Vastus saabus siis mingi nädala pärast, kui öeldi, et parandamine on 175. Saadeti ka link, kus sai siis teha makset.
Esimeseks komistuskiviks hollandikeelne veebileht, teiseks oli Zip ehk siis indeks. Ei saanud lisada viiekohalist, vaid sai ainult neljakohalise, mis Hollandis on. (Ja selle PIDI sinna panema, muidu andis hollandikeelse errori). Hea küll. Lisasin selle siis aadressiribale enda indeksi ja otsisin netist mingi hotelli indeksi. Lõppkokkuvõtteks, kui seiklesime läbi hollandikeelse maksekeskuse, nuppu "pay" vajutades viskas ekraanile errori ala "proovi mõne aja pärast uuesti." Ja ei saanudki maksta. Kemplesime selle maksega kolm kuud, kuni parandamata TomTom tagasi tuli.
Seekord siis sai kõik vestlus välja prinditud ja saadetud tigupostiga teele. Helistati ja vabandati, et nii üldse läinud on ja lubati hästi kiiresti tegutseda. Jah, tegutsesidki, kuid lõppkokkuvõtteks tuli sama hollandikeelne leht, kus maksta lihtsalt polnud võimalik... thumbs_down.gif
Aga mis loo thumbs_up.gif pool on- tehti garantiikorras ära ning kokkuhoitud on 175 miinus viis kuud aega. Praegu on Tallinna poole teel pakike icon_smile.gif
Lõpp hea kõik hea icon_smile.gif Ptui, ptui, ptui.
|
170 naela eest saab UK-st juba uue GO 530 seadme, Eestiski GO 630 hetkel üpris soodsalt saadaval. Seega vanemaid TomTom-e ei tasu suurema rikke korral remonti saata, kasulikum on osta uus seade.
|
|
tagasi üles |
|
 |
mteachx
HV Guru

|
20.02.2009 13:09:33
|
|
|
Üks pisi küsimus Garmin nüvi 265W kohta, nimelt kui panna peale, näita teekonda, siis kuskil 2000km jätab teeknda alles ja peale seda hakkab tagant poolt kustuma. Vaatasin faile pärast, siis nägin, et kui faili maht on 1MB, siis tekitab ta uue faili mingit osa kopeerides juba uute faili ka...
Saaks kuidagi neid ühendada või kuskil miskit natuke muuta, et ta koguaeg edasi laseks, mingi hetk muidugi võib see koormavaks tal muutuda, kuid kui juba ise seda muuta, siis saab ise ka vajadusel kustutada.. ??
_________________ Vahetan tabletite/telefonide ekraane.Küsi lisa!
https://www.facebook.com/NutiPartner
SisNok OÜ - Sinu isiklik nutipartner |
|
Kommentaarid: 587 loe/lisa |
   |
477 |
|
tagasi üles |
|
 |
ojapoiss
Kreisi kasutaja

|
20.03.2009 11:22:06
|
|
|
Kas sellisele GPS aparaadile saab eesti kaardile kordinaatide järgi ka punkte ise peale panna (umbes 100tk korraga) ning koos nimedega.
Teab keegi vastata sellisele küsimusele? Või tuleb selle jaoks ikka kasutada läpakat+gps+regio?
_________________ Vajad ruume sünnipäeva peoks!?
Sõbralikuma hinna jaoks PS!
www.kilplased.ee |
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
bigmarx
HV Guru

|
20.03.2009 11:57:57
|
|
|
ojapoiss, Garminil on ju Mapsource programm, millega saad seda teha.
_________________ "Kes naerab viimasena? Ma olen siis teie järel!" |
|
Kommentaarid: 485 loe/lisa |
   |
2 :: |
385 |
|
tagasi üles |
|
 |
vikir57
HV vaatleja
|
31.03.2009 12:05:36
Gps VDOdayton |
|
|
Palun abi-küllaltki uus gps VDOdayton PN 2050,platvorm Win CE 5,0 süsteem 1,1,9.Aeg.2006/11/23.kaart.230Euroopa NAVSW.3,87.Tahaks kaarti uuendada aga ei tea milline see olema peaks ? Sest ei jaga seda matsu on seal sees mingi IGO6 või IGO8 või hoopis mingi muu programm.Seiklesin hiljuti selle aparaadiga Tsehhis ja oli väga viis,kuid riiast tulles kodupoole ei näitanud seda uut teelõiku,mis küll juba aastaid valmis,ehk keegi aitab infoga,mida teha kuda teha.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tbit
HV Guru
|
04.04.2009 17:37:23
|
|
|
kas tomtom on võimalik kuidagi ka neid oma tehtud kaardi parandusi näitama panna või on mingit proge millega saab kaarti modida ?
_________________ DVD is da 4483MB :-/)
|OSTAN|-> T43 pikk jahutus |
|
Kommentaarid: 264 loe/lisa |
   |
3 :: |
229 |
|
tagasi üles |
|
 |
mkj2006
HV kasutaja
|
17.04.2009 09:01:07
|
|
|
Tbit kirjutas: |
kas tomtom on võimalik kuidagi ka neid oma tehtud kaardi parandusi näitama panna või on mingit proge millega saab kaarti modida ? |
Enda tehtud kaardiparandusi peaks nägema ju kohe peale parandamist, kuigi väga palju seal parandada ei anna. Teid olen teinud ühesuunaliseks, kus vaja, neid on küll kohe näidanud.
Kas keegi on kasutanud ka sellist varianti: läptop + USB/BT vastuvõtja + Garmin Mobile PC? Ise olen testinud, kõik Garmini kaardid hakkavad kenasti tööle, City Navigator 2009 ja Regio Baltic. Graafiline liides on sama kui pihuarvutile mõeldud Garmin Mobile XT-l.
Garmin Mobile PC kohta siis rohkem infot: https://buy.garmin.com/shop/shop.do?pID=13484
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
22.04.2009 13:09:31
|
|
|
mkj2006 kirjutas: |
kas tomtom on võimalik kuidagi ka neid oma tehtud kaardi parandusi näitama panna või on mingit proge millega saab kaarti modida ? |
Enda tehtud kaardiparandusi peaks nägema ju kohe peale parandamist, kuigi väga palju seal parandada ei anna. Teid olen teinud ühesuunaliseks, kus vaja, neid on küll kohe näidanud.
Kas keegi on kasutanud ka sellist varianti: läptop + USB/BT vastuvõtja + Garmin Mobile PC? Ise olen testinud, kõik Garmini kaardid hakkavad kenasti tööle, City Navigator 2009 ja Regio Baltic. Graafiline liides on sama kui pihuarvutile mõeldud Garmin Mobile XT-l.
Garmin Mobile PC kohta siis rohkem infot: https://buy.garmin.com/shop/shop.do?pID=13484 |
Olen ka proovinud. BT gps vastuvõtjaga siis ja regio kaardiga. Naisel on asus eee 10" ekraaniga ja seda lihtne kaasa ka autosse võtta.
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
mkj2006
HV kasutaja
|
22.04.2009 18:24:21
|
|
|
olafsand kirjutas: |
Garmin Mobile PC kohta siis rohkem infot: https://buy.garmin.com/shop/shop.do?pID=13484 |
Olen ka proovinud. BT gps vastuvõtjaga siis ja regio kaardiga. Naisel on asus eee 10" ekraaniga ja seda lihtne kaasa ka autosse võtta. |
Kas sul on eesti või inglisekeelne versioon, eesti keelega vist natuke probleeme? Eestikeelsete hääljuhistega jookseb programm kokku aeg-ajalt. Kas sul pole probleeme tekkinud? Kas programm ise on sul eesti keeles?
|
|
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
23.04.2009 11:22:38
|
|
|
olafsand kirjutas: |
Olen ka proovinud. BT gps vastuvõtjaga siis ja regio kaardiga. Naisel on asus eee 10" ekraaniga ja seda lihtne kaasa ka autosse võtta. |
Kas sul on eesti või inglisekeelne versioon, eesti keelega vist natuke probleeme? Eestikeelsete hääljuhistega jookseb programm kokku aeg-ajalt. Kas sul pole probleeme tekkinud? Kas programm ise on sul eesti keeles? |
Inglise keelne on. Kokku pole jooksnud. Üks huvitav asi on muidugi see, et naise asuses on XP ja seal siis valikus ka 1 inglise keel juhendajaks. Mul omal läpakas aga vista ja 2 inglise keelset valikut. Mõlemad naishääled aga üks neist ütleb tänava nime ka kuhu pöörama pean. Inglise keeles meie tänavate nimede hääldamine on muidugi omaette teema ja päris naljakas kohati
Edit: installikas mõlemas arvutis üks ja sama.
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
omg
HV kasutaja
|
23.04.2009 21:15:24
|
|
|
Pc-le on veel selline programm olemas kui iGo8 PC. see on täiesti keestikeelne-meelne, mitte selliste hääljuhistega nagu Garminil on
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
mkj2006
HV kasutaja
|
24.04.2009 07:55:19
|
|
|
omg kirjutas: |
Pc-le on veel selline programm olemas kui iGo8 PC. see on täiesti keestikeelne-meelne, mitte selliste hääljuhistega nagu Garminil on |
Isegi proovitud selline variant, toimetab hästi. Kuid Garmini Regio Baltic kaardi vastu ei saa kohe kindlasti. Kahju et TomTom pole PC-le programmi välja lasknud (minu teada?).
|
|
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
omg
HV kasutaja
|
24.04.2009 22:55:55
|
|
|
Isegi proovitud selline variant, toimetab hästi. Kuid Garmini Regio Baltic kaardi vastu ei saa kohe kindlasti. Kahju et TomTom pole PC-le programmi välja lasknud (minu teada?). |
kui kasutada topmap kaarte siis ei saa garmin regio küll nii palju plusspunkte kui sa arvad, viimased topmap kaardid on veel täpsemad ida-euroopa koha pealt kui garminil
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaupz
HV Guru

|
25.04.2009 09:36:28
|
|
|
kui kasutada topmap kaarte siis ei saa garmin regio küll nii palju plusspunkte kui sa arvad, viimased topmap kaardid on veel täpsemad ida-euroopa koha pealt kui garminil |
topmap kaardid käivad mis programmiga või seadmega kokku?
ida-euroopa või ka baltikum?
topmap koostaja on kes? et nii detailse on viitsind teha..
_________________ O: VW T2 Hipibussi Transporter T2a VolksWagen T1 või Vana Põrnika |
|
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
bigmarx
HV Guru

|
25.04.2009 10:34:58
|
|
|
Topmap on mingi Ungari firma, kes on tootnud kaarte iGO'le. Täitsa võimalik, et nende kaardid on detailsemad, kui Mapsource 2009, kuid ma ei taha väga uskuda, et nad on täpsemad, kui Regio kaardid...
|
   |
385 |
|
tagasi üles |
|
 |
omg
HV kasutaja
|
25.04.2009 14:45:08
|
|
|
Eesti kaart topmapil põhinebki Regio andmetel
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
pppd
Kreisi kasutaja
|
25.04.2009 22:20:10
|
|
|
Einoh, ka nii teleatlase kui navteq'i kaartide Eesti osa põhineb samuti eesti tegijate andmetel, küsimus on rohkem selles et mis ajast need andmed neil pärinevad ning kui detalseid andmeid raatsiti osta.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
omg
HV kasutaja
|
25.04.2009 23:18:47
|
|
|
väike võrdlus lambist võetud koha pealt
regio baltic 1.3
Spoiler 
garmin 2010
Spoiler 
iGo8 topmap
Spoiler 
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
bigmarx
HV Guru

|
25.04.2009 23:28:19
|
|
|
Sama koht EOMAPi kaardil.
Pole nagu midagi võrrelda, või mis?
Spoiler 
|
   |
385 |
|
tagasi üles |
|
 |
omg
HV kasutaja
|
25.04.2009 23:33:50
|
|
|
kuid eomap pole ju navigeeritav kaart - st pilt kül hea jah aga navina eomap ei tööta
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
bigmarx
HV Guru

|
|
   |
385 |
|
tagasi üles |
|
 |
omg
HV kasutaja
|
25.04.2009 23:58:19
|
|
|
sry ,minu viga. pole uue 23 versiga tuttav
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaupz
HV Guru

|
26.04.2009 14:31:45
|
|
|
sry ,minu viga. pole uue 23 versiga tuttav |
aasta tagasi juba navigeeris (ei mäleta mis ver oli)
poi otsinguga regio eesti kaart Jeti jäähalli ei leidnud jõulude aeg, eomap leidis, baltiga pole proovinud.
|
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |