Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Counter-Strike: Source märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 232, 233, 234 ... 265, 266, 267  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
sotamees
Kreisi kasutaja
sotamees

sõnum 21.04.2009 23:18:48 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Clean | koffer.ee - 90.191.225.251:27015

Külastasin seda serverit täna ja ausalt öeldes mulle see peale ei lähe. 27vs27 on üks suur jura küll. Terve mäng kujuneb seal suht cämpimisest. Terrodel praktiliselt võimatu võita, mõlemas baasis passib oma 14CT koos avi backupiga, rushi keegi ei tee ja ongi CT võiduaeg käes. Ja mis mulle veel ei meeldi on see, et pagana damage done kohe ette hüppab kui keegi pihta saab. See ju reedab kõik ära! icon_neutral.gif

Mulle meeldivad max 10vs10 serverid kuna seal kujuneb ka mingi tiimitöö välja. thumbs_up.gif (mida on küll väga vähe aga vähemalt midagi)
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
zaG
HV kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 21.04.2009 23:55:52 vasta tsitaadiga

Ma ei tea mitmes kord see link siia teemasse juba tuleb aga sellegipoolest...
http://www.game-monitor.com/
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 47
tagasi üles
metsolend
HV vaatleja

sõnum 22.04.2009 15:10:16 vasta tsitaadiga

mis teha kui account disabled?
icon_evil.gif
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
madex
HV kasutaja

sõnum 22.04.2009 19:45:19 vasta tsitaadiga

Mine steam supporti - tee uus ticket kus on tõestus et acc on sinu [pilt sinu cd-keyst või mingi muu ostu tõestav materjal] ning peaksid tagasi saama.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 11
tagasi üles
gloom
Kreisi kasutaja
gloom

sõnum 22.04.2009 20:05:03 vasta tsitaadiga

metsolend kirjutas:
icon_evil.gif

Eks hackerid tulebki ära bannida icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 23
tagasi üles
pkillar
HV vaatleja
pkillar

sõnum 22.04.2009 20:26:24 vasta tsitaadiga

see css juba l2heb liiga mõtetuks sest seal liiga kerge koodida ja see ajab mind juba nii leili et ma olen 1.6 tagasi hetkel l2inud sest terve css ainult 13 aastaseid koodereid t2is.seal saab nii kergesti koodida et see jube mingi consooli teema lihtsalt paned consooli sv_cheats 1 ja r_drawothermodels 2 ja olemas nagu mega kerge ja vac ei sa sittagi aru sest see mingi css enda poolt nii tehtud mingi v2ga loll teema ja kõik võtavad sellest kinni ja nüüd palju neid et jube ja teine asi on see hitboxi teema ise proovisin ka selle j2rgi ja v2ga hull kirjuta sv_cheats 1 ja siis veel sv_showhitboxes 2 ja siis yhel vennal on olemas ümber kastid kuidas tegelikult kõik k2ib mida sa ei n2e m2ngimise ajal see mul j2i karp lahti et nii hullusti see k2ib see hitbox on ikka jumala mõõdas kui jooksed vasakule või paremale siis alati j22b umbes 2 sinu css keha maha ja ainult siis on õiges kohas kui seisad muidu on v2ga mõõdas muidu pole sittagi selle css kohta öelda graafika ja kõik muud asjad 5+

ja palun need kõik nuubis kes ennem ei teadnus sellest koodist midagi siis palun 2rge kasutage seda icon_biggrin.gif
see on ainult teadmiseks kui lihtne css koodida on ja see rõve
tagasi üles
rene p
HV veteran

sõnum 22.04.2009 20:34:47 vasta tsitaadiga

pkillar kirjutas:
see css juba l2heb liiga mõtetuks sest seal liiga kerge koodida ja see ajab mind juba nii leili et ma olen 1.6 tagasi hetkel l2inud sest terve css ainult 13 aastaseid koodereid t2is.seal saab nii kergesti koodida et see jube mingi consooli teema lihtsalt paned consooli sv_cheats 1 ja r_drawothermodels 2 ja olemas nagu mega kerge ja vac ei sa sittagi aru sest see mingi css enda poolt nii tehtud mingi v2ga loll teema ja kõik võtavad sellest kinni ja nüüd palju neid et jube ja teine asi on see hitboxi teema ise proovisin ka selle j2rgi ja v2ga hull kirjuta sv_cheats 1 ja siis veel sv_showhitboxes 2 ja siis yhel vennal on olemas ümber kastid kuidas tegelikult kõik k2ib mida sa ei n2e m2ngimise ajal see mul j2i karp lahti et nii hullusti see k2ib see hitbox on ikka jumala mõõdas kui jooksed vasakule või paremale siis alati j22b umbes 2 sinu css keha maha ja ainult siis on õiges kohas kui seisad muidu on v2ga mõõdas muidu pole sittagi selle css kohta öelda graafika ja kõik muud asjad 5+

ja palun need kõik nuubis kes ennem ei teadnus sellest koodist midagi siis palun 2rge kasutage seda icon_biggrin.gif

Seda saab ainult siis kasutada, kui serveri poolt on lubatud sv_cheats. Muidu pole sul sellega midagi peale hakata. Ja ma tahaks näha palju on normaalseid servusid, kus sv_cheats 1 on peale lükatud, ehk mõned üksikud tuhandetest leiab ka icon_lol.gif
Kommentaarid: 70 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 67
tagasi üles
madex
HV kasutaja

sõnum 22.04.2009 20:39:42 vasta tsitaadiga

gloom kirjutas:
metsolend kirjutas:
icon_evil.gif

Eks hackerid tulebki ära bannida icon_rolleyes.gif

Account disabled =/= VAC banned
tagasi üles
metsolend
HV vaatleja

sõnum 22.04.2009 20:54:26 vasta tsitaadiga

ma olen seda kasutajat jagand s6braga omavahel et kas sellist asja tohib teha?
aga kui m6lemad m2ngud on l2bi steami ostetud virutaalkrediitkaardiga ja mul ple neid andmeid et sinna t6estada neile
tagasi üles
Aavo
HV kasutaja
Aavo

sõnum 22.04.2009 21:34:27 vasta tsitaadiga

pkillar kirjutas:

- Veerandist sinu tekstist ei saanud aru, kuna sorry, õigekiri sul päris kehv.
- Sv_cheats 1 koodi saab kasutada ainult serverites, kus see on serveri administraatori poolt kehtestatud.(Jah ma tean, et juba öeldi, kuid ma kordan.)
- Kui sa arvad, et ainult CSS on 13-aastaseid täis, siis sa väga eksid.
- Hitboxide asjus on sul õigus, registratsioon nendel ei ole just parim, kui sa mängid avalikes serverites. Aga kui sa mängid pcw'd, siis serveris on sätted teistsugused, ja lõpptulemusel registratsioon ka parem. Kui ma nüüd õigesti mäletan, siis Valve lubas kaua aega tagasi, et uuendab mängu uue mootoriga, et põhimõtteliselt registratsioon paremaks läheks. Usun, et paljudel see meelest läinud, kuid konkureerivad mängurid ootavad seda ikka veel.

metsolend, kui ühte accounti kasutavad kaks kasutajat, siis accounti ei lukustata(pole just 100% kindel).
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 29
tagasi üles
madex
HV kasutaja

sõnum 22.04.2009 21:42:18 vasta tsitaadiga

metsolend kirjutas:
aga kui m6lemad m2ngud on l2bi steami ostetud virutaalkrediitkaardiga ja mul ple neid andmeid et sinna t6estada neile

Uuri steam supportist - mingi moodusega sai sellise ostuviisiga ka tõestada et account on sinu oma.
tagasi üles
zaG
HV kasutaja

sõnum 22.04.2009 22:50:55 vasta tsitaadiga

metsolend kirjutas:

Igasugune accounti jagamine ei ole vähemasti valve poolt lubatud ja seda tõlgendatakse kui sinu enda viga.
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 47
tagasi üles
madex
HV kasutaja

sõnum 22.04.2009 23:00:09 vasta tsitaadiga

Disabletakse siis,kui kasutajaid on rohkem kui 2 IP pealt mingis ajavahemikus imo.
Olen korduvalt 1 inimesega jaganud - siiamaani pole acci disabletud.
tagasi üles
KaarelK
HV kasutaja
KaarelK

sõnum 23.04.2009 01:14:52 vasta tsitaadiga

ip ei tohiks olla küll minigisuguseks probleemiks accounti disablemisel, sest steam kui selline ongi ju yles ehitatud et saad igaltpoolt oma kontole ligi.
kasutad kodus/t88l/s6brajuures/emajuures vms aga jah et kui sa jagasid seda kellegi nn teise isikuga siis nagu k6ik sellised asjad l2hevad kasutaja enda kapsaaeda.

metsolend
HV vaatleja

sõnum 23.04.2009 12:04:42 vasta tsitaadiga

Uuri steam supportist - mingi moodusega sai sellise ostuviisiga ka tõestada et account on sinu oma.[/quote]

kas keegi v6ix seletada seda kuidas neile seda t6estada
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

sõnum 23.04.2009 12:48:49 vasta tsitaadiga

metsolend kirjutas:
tsitaat:
Uuri steam supportist - mingi moodusega sai sellise ostuviisiga ka tõestada et account on sinu oma.

kas keegi v6ix seletada seda kuidas neile seda t6estada
Ega sa ometigi ise ju ei saa neile kirjutada ja küsida, et mida tõestamiseks teha oleks vaja? icon_rolleyes.gif
metsolend
HV vaatleja

sõnum 23.04.2009 12:59:40 vasta tsitaadiga

kuidas ma peaks neile ticketi saatma ple linki ju https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=2268-EAFZ-9762

viimati muutis metsolend 23.04.2009 13:01:10, muudetud 1 kord
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

sõnum 23.04.2009 13:00:45 vasta tsitaadiga

Alusta sealt - www.steampowered.com. Loe ja uusi mis Support all kirjas ning siis tegutse.
metsolend
HV vaatleja

sõnum 23.04.2009 13:14:37 vasta tsitaadiga

paistab et saan asja korda icon_razz.gif
tagasi üles
pkillar
HV vaatleja
pkillar

sõnum 23.04.2009 16:55:10 vasta tsitaadiga

sv_cheats on lubatud siis suht igale servul nagu ma aru saan sest kõikides eesti servutesse saad pohuilt ja v2lismaa ka see r_drawothermodels ei pea serveri poolt sv_cheats endal sisse olema pandud sest kui tahad teisi cheate proovida nagu no smoke ja speed hack ja mis seal veel on siis nendele ylteb et sv_cheats pole sees ja neid ei saa kasutada aga lihtsalt wh siis saad sellega igasse servusse mis tahad ja banni ei sa see et 13 ainult css cheativad seda ma usun ka aga 13 on need kes cheate kasutavad sest nad lihtsalt noored ja ei sa sellest aru nagu ka mu v2ike vend kes ei sa ilma koodita m2ngida t2nu sellele ma kirjutan sest tema kõik sõbrad ainult cheativad et lahedad olla jne sest suurtematel kes sellega veits kauem tegelenud need veits targemad ja ei kasuta neid ..(loodan v2hemalt) muidugi on ka neid kes kasutavad ka vanemast peast et lihtsalt lahe olla ja kõvasi skoore n2itata ja veel vendasi kes lihtsalt lambad et neid kasutavad:D

nii et põhiline on see et r_drawothermodels 2 saab igal pool koodida sest see loll jutt et ei sa.......
tagasi üles
madex
HV kasutaja

sõnum 23.04.2009 17:03:28 vasta tsitaadiga

pkillar kirjutas:
sv_cheats on lubatud siis suht igale servul nagu ma aru saan sest kõikides eesti servutesse saad pohuilt ja v2lismaa ka see r_drawothermodels ei pea serveri poolt sv_cheats endal sisse olema pandud sest kui tahad teisi cheate proovida nagu no smoke ja speed hack ja mis seal veel on siis nendele ylteb et sv_cheats pole sees ja neid ei saa kasutada aga lihtsalt wh siis saad sellega igasse servusse mis tahad ja banni ei sa see et 13 ainult css cheativad seda ma usun ka aga 13 on need kes cheate kasutavad sest nad lihtsalt noored ja ei sa sellest aru nagu ka mu v2ike vend kes ei sa ilma koodita m2ngida t2nu sellele ma kirjutan sest tema kõik sõbrad ainult cheativad et lahedad olla jne sest suurtematel kes sellega veits kauem tegelenud need veits targemad ja ei kasuta neid ..(loodan v2hemalt) muidugi on ka neid kes kasutavad ka vanemast peast et lihtsalt lahe olla ja kõvasi skoore n2itata ja veel vendasi kes lihtsalt lambad et neid kasutavad:D

nii et põhiline on see et r_drawothermodels 2 saab igal pool koodida sest see loll jutt et ei sa.......

1. r_drawothermodels 2
Can't use cheat cvar r_drawothermodels in multiplayer, unless the server has sv_cheats set to 1. < koffer clean lites

2. Eesti keel
tagasi üles
MPZ
HV kasutaja
MPZ

sõnum 24.04.2009 01:28:02 vasta tsitaadiga

pkillar kirjutas:

Sinu jutust jääb mulje, et mängid kas ilma VAC'ita või lihtsalt mingites kahtlastes servudes. Pole ka just ime, et seal sv_cheats 1 ja jumal teab mis veel peal on vms. VAC samas iseenesest ei kaitse suurt midagi, vahelduseks võid ehk zBlocki kasutavates serverites mängida.
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 22
tagasi üles
sotamees
Kreisi kasutaja
sotamees

sõnum 24.04.2009 18:24:24 vasta tsitaadiga

Mul selline probleem mängimisega, et käsi läheb kogaueg higiseks hiirepeal. Isegi kui tuba on jahe. Oskab keegi öelda kuidas sellist asja vältida? Suht pinda käib icon_neutral.gif

Btw täna sai siis soetatud razeri suur hiirematt kah. Suht hea tundub olevat thumbs_up.gif (enne oli mul see 25.- maksev matt, mis oli laua külge kleebitud) icon_lol.gif
tagasi üles
Aavo
HV kasutaja
Aavo

sõnum 24.04.2009 19:06:34 vasta tsitaadiga

sotamees kirjutas:
Mul selline probleem mängimisega, et käsi läheb kogaueg higiseks hiirepeal. Isegi kui tuba on jahe. Oskab keegi öelda kuidas sellist asja vältida? Suht pinda käib icon_neutral.gif

See on tavaline, see juhtub enamikel inimestel. Soovitus oleks, et mängi rahulikumalt.
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 29
tagasi üles
sotamees
Kreisi kasutaja
sotamees

sõnum 24.04.2009 20:07:54 vasta tsitaadiga

Peab vist panema mingi ventilaatori käe peale puhuma icon_neutral.gif

aga kas ka sellepärast võib higistama hakata, et hiir ei sobi hästi käele?

Hetkel vaatan, et ostaks endale mingi razeri hiire ka, mingi 600-800eek maksvad on kohalikus poes olemas. Ei tea kas tasub aga hetkel on mul selline hiir :
Spoiler Spoiler Spoiler

Suht pinda käib see hiir tegelt, kuna sellel on sellised ääred mis koguvad mustust ja see kummi äär mis eriti närvidele käib. Aga kui vaadata razeri hiiri kohalikus poes siis neil ei ole lisanuppe mida mul teinekord vaja on.

Muide, kas keegi oskav ka häid kõrvaklappe soovitada?

viimati muutis sotamees 24.04.2009 20:09:50, muudetud 1 kord
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Counter-Strike: Source mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 232, 233, 234 ... 265, 266, 267  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.