praegune kellaaeg 21.06.2025 09:49:56
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Getomees
HV veteran

|
18.04.2009 17:17:04
PowerDVD 7.3 ja TrueHD heli |
|
|
Tere,
Selline probleem on, et PowerDVD 7.3 downmixib Blu-ray filme vaadates 5.1 TrueHD heli stereoks. PCM, DTS HD MA ja tavaline Dolby Digital heli mängib aga ilusti 5.1 surroundina. Googeldades leidsin, et selline probleem on üsna sage S/PDIF'i ja HDMI'id kasutades kuid minul on kasutusel tavalised analoogväljundid. Soovitused, mis leidsin olid 8.0 või 9.0 peale uuendamine, kuid seda ma ei soovi, kuna need on kohutavalt uimased ja bugised ning üleliigset jama täis. 7.3 saab ilusti kõige muuga hakkama. Pealegi tuli 7.3 koos BD-ROM'iga tasuta kaasa. Oskab keegi aidata, kuidas PowerDVD 7.3 panna korralikult TrueHD 5.1 heli mängima?
_________________ Sinikiir: Blu-ray temaatiline foorum |
|
Kommentaarid: 59 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
7 :: |
2 :: |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
P6rnikas
HV vaatleja
|
|
tagasi üles |
|
 |
Getomees
HV veteran

|
18.04.2009 20:14:38
|
|
|
Ma ei saa nüüd päris täpselt aru, mida sa öelda tahad ja sa vist ei lugenud ka päris hästi mu esimest postitust.
Aga leidsin enda probleemile ajutise lahenduse. Nimelt tuleb välja, et PowerDVD BD Editioni OEM on ainult "2 channel version", mis ühest küljest on imelik, kuna ainult TrueHD heli downmixiti stereoks, ja teisest küljest idiootne, sest kes BD puhul ikka stereo heli kasutab, kui just filmi originaal heli mono/stereo pole. Igatahes toimisin selles teemas mainitud juhiste järgi ning tirisin mingi LG OEM versioonile mõeldud vanema patchi, mis lisas PowerDVD'le 6 helikanali ja HD DVD mängimise võimalused (viimane on mõttetu lisa). Seejärel installisin uuema patchi, mis eemaldas rõveda LG brandingu.
_________________ Sinikiir: Blu-ray temaatiline foorum |
|
Kommentaarid: 59 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
7 :: |
2 :: |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|