Sai ka siis eile läbi tehtud, tõstaks oma 3/10 hinnangu kuhugi 4.5/10 peale. :p Ütleme nii, et pigem tasuks Mafia uuesti läbi mängida, kui Godfather II, kuid samas ei kahetse, et mängu läbi tegin.
Sellepärast parem ootangi Mafia 2 tulekut, kui seda Godfather II ostma hakkan _________________ www.nuts.ee (Müü mida Tahad)
www.funny.ee (Naljakad pildid, video, anekdoodid, mängud)
Sai ka siis eile läbi tehtud, tõstaks oma 3/10 hinnangu kuhugi 4.5/10 peale. :p Ütleme nii, et pigem tasuks Mafia uuesti läbi mängida, kui Godfather II, kuid samas ei kahetse, et mängu läbi tegin.
Sellepärast parem ootangi Mafia 2 tulekut, kui seda Godfather II ostma hakkan
lõpetasin mängu ära... polnd midagi erilist, vahelduseks kõlbas küll. mängu lõppedes võtsin lihtsalt relva välja ka lasin kõik kes ette juhtusid maha kas mulle ei meenu, aga sai seal üldse raskusastet ka valida? tundus nagu liiga kerge mäng olevat... pärast poolt floridat läks juba läilaks kätte ära kuna tegevus alati üks ja sama, lenda sisse tapa valvurid (või kui jõudsid enne valvureid omaniku juurde, siis sõitsid sellele paaki) ja koht on sinu ja nii kõigiga. kõige raskem koht vist mis mul oli, kui 1 abimehega võtsin 3 korda seda florida esimest compondi (ei mäleta nime) üle. ükskord jõudsin pommi ära panna, mõtlesin et laseb seina juppideks, tegelikult lendas maja ja mission failed _________________ Ärgake lapsed, maailm on hädaohus
Windows keskkond on nagu li*s - kõik teda ke*ivad aga keegi teda ei armasta!
Näiteks kui täie rauaga mõnele räkitile peale lendasid, siis pidi medic koguaeg elustama.
Lihtsalt mõni vant pumbaga lähedalt lasi ära.
Ühe räkiti juures õnnestus 20 (ehk kogu valvajaskond) aia tagant snipriga maha võtta. Pidi aint omanikule mölli sõitma ja asi oli korras.
Näiteks kui täie rauaga mõnele räkitile peale lendasid, siis pidi medic koguaeg elustama.
Lihtsalt mõni vant pumbaga lähedalt lasi ära.
Ühe räkiti juures õnnestus 20 (ehk kogu valvajaskond) aia tagant snipriga maha võtta. Pidi aint omanikule mölli sõitma ja asi oli korras.
Ei suht koom mäng oli.
ma vist ise surin sellistes combatites ainult 3-4x (3 korda surin selle esimese florida compondi maha võtmisel)
aga ennem keegi ei maininud, kas seal üldse sai raskusastet valida? _________________ Ärgake lapsed, maailm on hädaohus
Windows keskkond on nagu li*s - kõik teda ke*ivad aga keegi teda ei armasta!
Hiire ja klaviatuuriga on ikka JUBE mängida, kuda nii perse saab keerata mängu heameelega mina aru ei saa. Nagu Saints Row2-s... täielik konsoolikas, oleks pidanud ainult konsoolile jääma. Krt kui ei oska teha sellist gameplay-d hiire ja klaveriga nagu GTA-s siis ärgu tehku üldse third person mänge. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Hiire ja klaviatuuriga on ikka JUBE mängida, kuda nii <b>piix</b> saab keerata mängu heameelega mina aru ei saa. Nagu Saints Row2-s... täielik konsoolikas, oleks pidanud ainult konsoolile jääma. Krt kui ei oska teha sellist gameplay-d hiire ja klaveriga nagu GTA-s siis ärgu tehku üldse third person mänge.
mulle tegelt isegi meeldib, aga vb selle pärast, et olen filmide ja raamatu fänn. jama on ainult selles, et läpakas iseenesest jooksutab seda hästi, aga iga 20 min tagant pean mängu kinni panema, et läpakas maha jahtuks, jubedalt küpsetab küll
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.