no nüüd vähe pikemalt mänginud ja endiselt ei saa aru miks selliseid mänge ds'ile varem tehtud pole ja kuidas rockstar ds'ist niipalju on suutnud välja pigistada
tundub praegu lahedam kui gta4
Oled mänginud?
Mäng ei ole veel Eestis väljaski? Tellisid välismaalt või piraatlus?
... mõttekas on karjuda et sitt kui ei põhjenda ära mis seal siis valesti on _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
seletage mulle GTA fenomeni, vahet pole mis platvormile mäng tehakse saab ta alati reviewdes suht maximum punktid
Overrated piece of shit!
Alati haibitakse mängud üles ning ükskõik kui rämps see ka poleks (à la GTA4), lihtsalt reviewerid panevad maksimumhinde välja.
Mängisin mängu umbes 30% peale ja müüsin ds'i maha...
WTF!? Mängu jätsid endale? Oli DS'i müük seotud mänguga? Kuidas peaks see 30% pealt müümise info mängu veel mitte omavaid inimesi otsustamisel aitama? 8)
Igatahes leidsin review enda lemmikreviewerilt. Arvatavasti kohe-kohe tuleb temalt ka video teine osa välja. Mäng näeb hea välja, tundub lahe ja on game.co.uk hinna eest must buy. £25 tundub suisa vargus olevat. Ja MadWorldi £29. Andrico, ma ei saa sulle enam oma raha ära kinkida. Isegi mitte GTA T-särgi eest. Kuigi see oli ülimalt cool pakkumine.
EDIT: GTA Chinatown Wars hi res map.
EDIT.1: Kas keegi oma tellimusega preorder boonuskaardi kah kaasa sai? Igatahes mina sain. See oli väike üllatus, sest ma tellisin alles päev pärast launchi. Kogu rõõm kaasa pandud koodist on lahe karp, milles on midagi klubikaardi taolist (definite eBay item after 15 years). Jõudsin mängus ka kohani, kus bonus aktiveerus ning sain endale tasuta mini SMG ja 10000 raha. Nice to have, aga tolleks hetkeks oli mul juba piisavalt raha, et omada 3 safehouse'i ja SMG(sid) oli saadud pätte politseioperatsioonil autoga alla ajades. Kogu selle bonuse juures oli hoopis lahedam sõimukiri Ammu' Nation'le, mis kõlas umbes nii, et kuna te lõmastasite mu koera, siis mul oleks vaja kompensatsiooni jne. Väga viisakas firma, vastasid kenasti ja nende online pood on super.
GTA: Chinatown Wars Did Not Sell Especially Well
Added by Jeff Gerstmann on April 16, 2009
Apparently you aren't interested in dual-screen criminalism.
The NPD Group's monthly sales figures dropped today, delivering the company's estimated game sales figures for the month of March. While there's a complete look at software and hardware sales in there, the number everyone is focusing in on right now is the one attached to Grand Theft Auto: Chinatown Wars. Though it was a mid-month release and, obviously, only had about two weeks of sales in the month, The DS-only GTA raked in sales around the 89,000 mark.
Huvitav oleks siia kõrvale panna number, et mitmel DS-i omanikul on GTA: Hiinalinna sõjad mingi R4 või sarnase kaardi peal? Sest ilmselt on mängu sihtgrupp just see, kellel need kaardid kõige suurema tõenäosusega olemas on.
hehe, ma ei pidanud seda silmas enda DS kogu koosneb ainult orig mängudest ja ei ole isegi uurinud mis see R4 tähendab või kuidas toimib. Asi lihtsalt sellest et alati leidub neid kes piraaditsevad ja mida lihtsam on konsooli teha piraadi sõbraks seda rohkem on neid kes ei osta orig mängu ja lähevad odavamat teed pidi. Mina seda ei poolda Samas see risk on kõigi mängudega mis DS konsoolile tehakse, võib olla on hektel rahval lihtsalt GTA üledoos või mängu tootja pani lati lihtsalt liiga kõrgele
võib olla on hektel rahval lihtsalt GTA üledoos või mängu tootja pani lati lihtsalt liiga kõrgele
Latt on ainult siis liiga kõrgel, kui seda ületada ei suudeta GTA: CW puhul seda olla ei tohiks... _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€
Ma edenen selles mängus aeglaselt, olen alles kuskil 40% peal. Lihtsalt mängin vähe. Mäng ise on endiselt väga lahe. Mõnusaks vahelduseks on niisama mööda linna ringiuitamised ning juhuslike kõrvalmissioonide otsimised. Väike miinus kah asja juurde. Kui ikka väga suureks madinaks ja tagaajamiseks läheb ning korraga liiga palju politseiautosid ekraanil, siis tõmbab mängu hetkeks kuidagi hirmus aeglaseks. Kellelgi sama probleem? _________________ [Puldimurdja soovitab] Retropeldik: Siin on Game Boy kollektsiooni blogipost
sügisel tuleb ka PSP peale _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
Nintendo peal oli see küll täielik saast. Loodame et PSP oma parem.
huvitav... ülevaadete järgi üks parimaid DS-i mänge? _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
.... kuramuse kohast sellised tulevad. "DS'i peal oli pask .... AGA ma ma mängisin seda arvuti peal". Kui sa DS'i peal asja mänginud ei ole siis kuidas sa saad väita et see vilets on? _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
.... kuramuse kohast sellised tulevad. "DS'i peal oli piix .... AGA ma ma mängisin seda arvuti peal". Kui sa DS'i peal asja mänginud ei ole siis kuidas sa saad väita et see vilets on?
Vilets graafika _________________ IT Spetsialist otse tänava prükkarist.
- Ajan asja odavalt.
sellise idiotismi peale ei oska muud öelda kui _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
PrükkariIT, ei saa tõesti aru, kuidas sa saad öelda, et Nintendo peal oli vilets, kui ise mänginud ei ole. Ning siis suure monitori peal on graafika vilets? See on mõeldud väiksel DS'il mängimiseks... Pealegi - kui graafika on vilets, siis on mäng saast?
Enivei. Ise kuulsin just kah PSP versiooni kohta. Täpsemalt, siis peaks tulema nii PSP Go versioon, kui ka UMD'ga. Huvitav, kas kõik need touchscreen asjad võetakse välja? :/ _________________ TALUSILDID
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.