Regasin ennast sinna ära. Probleem on aga selles, et raha mult võeti, aga sisse logida ei saa. Väidab, et username või password on vale. Võibolla tegin registreerides mingi näpuka kuid antud teenusel puudub võimalus oma username´i ja passwordi teada saada. Võiks ikka olla selline variant, et saadavad sulle mailile. Kuradi loll lugu...ei raatsi väga uuesti ka maksta.
TombcaT, username pead kirjutama kindlasti väikeste tähtedega, isegi siis kui sa alguses registreerisid end sellise kasutajanimega, kus on suured tähed sees. tegin ise ka sama vea alguses. _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
Ma mõne aja pärast võiks tulla küll. Päris kohe ei saa. BTW accepti friend request.
Acceptisin ära.
Kas see olen mina, või on üleüldse väga vähestel mikrofonid mängides public serverites? Ise olen juba oma 10 mängu ära teinud pmst igas mode'is aga keegi ei räägi midagi, kuidagi igav on.
E: Kui keegi veel tahab hordet mängida siis XBL: OutputDude
TombcaT, username pead kirjutama kindlasti väikeste tähtedega, isegi siis kui sa alguses registreerisid end sellise kasutajanimega, kus on suured tähed sees. tegin ise ka sama vea alguses.
Username´i probleemist sain tänu väikestele tähtedele lahti. Kõik sai tehtud samm sammult õpetuse järgi. Nüüd aga uued hädad.
TombcaT, username pead kirjutama kindlasti väikeste tähtedega, isegi siis kui sa alguses registreerisid end sellise kasutajanimega, kus on suured tähed sees. tegin ise ka sama vea alguses.
Username´i probleemist sain tänu väikestele tähtedele lahti. Kõik sai tehtud samm sammult õpetuse järgi. Nüüd aga uued hädad.
ot:
esimese pildi kohta ei tea, aga teise probleem on see, et su praegune kohtvõrk on seadistatud 192.168.0.xxx alamvõrgu peale. pane ruuteri IP-ks 192.168.1.1 ja probleem laheneb. asi selles, et Windowsi ICS tahab ise 192.168.0.1 kasutada... mul oli sama asi.
ot:
esimese pildi kohta ei tea, aga teise probleem on see, et su praegune kohtvõrk on seadistatud 192.168.0.xxx alamvõrgu peale. pane ruuteri IP-ks 192.168.1.1 ja probleem laheneb. asi selles, et Windowsi ICS tahab ise 192.168.0.1 kasutada... mul oli sama asi.
Kuna ma pole teemaga eriti kodus siis ma ei tea kuidas seda ruuteri ip-d vahetada. Paluks natuke täpsemat selgitust. Ette tänades.
Sai siis kasutaja woo456'ga hordet tehtud täna, kuid kahjuks pidin varem lõpetama, ikkagi, väga fun.
Äkki oleks keegi huvitatud homme hordest, tahaks 50 wave achievementi ära saada, alustaks kuskilt 30'ast wave'ist ja nii 50'ndani? Andke teada, kui huvi.
siit võib vast kaudselt välja lugeda, et Gears 3 on tegemisel...
http://news.spong.com/article/17686/Gears_Boss_Xbox_360_has_More _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
võibolla tõesti. kõiki asju ei suuda meeles pidada kui iga päev nii palju mängu-uudiseid läbi lugeda _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
mis mapil tegid? _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
selline probleem et gearsis kui tahan splitscreeni teha sõbraga siis tema tegelane ei oska joosta v midagi... ma ei tea kas se peabgi nii olema et ta aint jalutab kui keegi teab siis palun vastake.
selline probleem et gearsis kui tahan splitscreeni teha sõbraga siis tema tegelane ei oska joosta v midagi... ma ei tea kas se peabgi nii olema et ta aint jalutab kui keegi teab siis palun vastake.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.