Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
L7
HV kasutaja
|
14.04.2009 19:49:49
UPSi piiksumine suure tarbimise korral |
|
|
Selline probleem siis et APC UPS CS 500 hakkab piiksuma kui voolutarbimine on tema jaoks liiga kõrge (~300W+). Ehk siis pea alati kui mõni ressursinõudlikum mäng lahti on. Samas on mängud teisejärguline ja sellepärast uut UPSi ka ei tahaks hakata ostma. Et kas oleks võimalik see piiksumine kuidagi ära keelata/välja lülitada?
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ragnar7474
HV veteran
|
14.04.2009 19:53:46
|
|
|
Tee UPS lahti ja võta piiksu tegeval kõlaril juhe küljest ära.
_________________ O: Kaevurikraami - Toiteplokid, riserid, emaplaadid, FAN controllerid jms
O/M: NVIDIA 10xx 20xx 30xx videokaarte. |
|
Kommentaarid: 93 loe/lisa |
   |
89 |
|
tagasi üles |
|
 |
wicked
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
RPG16
HV Guru

|
14.04.2009 20:34:20
|
|
|
Arvesta muidugi sellega, et taoline ülekoormus ilmselt UPS'ile hästi ei mõju.
|
|
Kommentaarid: 203 loe/lisa |
   |
2 :: |
3 :: |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
L7
HV kasutaja
|
14.04.2009 21:14:54
|
|
|
Võibolla ma olen liialt nõudlik siis lihtsalt. Iseenesest on minu jaoks oluline ainult et piiksub siis kui reaalselt elekter ära on.
UPSiga kaasas olnud PowerChute tarkvaras sellist võimalust ei leidnud, pealegi loopis see tihtipeale ette akna kui voolutarbimine kõrge oli ja see käis närvidele.
Vana UPS polnud teps mitte võimsam ja seda ei paistnud selline asi häirivat. Kui koormuse ajal elekter ära kaob, siis võibolla jah UPSile se väga ei sobi aga niisama suurem vool läbi lasta ei tohiks ju probleem olla (ma muidugi olin füüikas kolmeline, nii et suht tume maa)
Kui ma nüüd oma jutu uuesti läbi lugesin siis jääb mulje et ainuke variant on tõesti kõlar lahti võtta
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|