Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
angel
HV Guru

|
09.02.2009 21:21:47
|
|
|
kellake jah läppareid... niigi tundub neil homemade juradel tempid suht kriitilised olevat kuna jahutus on pask ... tahate veel juurde kah keerata
Mõni ei saa üldse läppari ideest ja otstarvest aru...
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
Kommentaarid: 175 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
vambola
HV veteran
|
09.02.2009 21:35:46
|
|
|
angel, oled sa vahest millegagi rahul ka või? Läpparist saab asja küll, kui nokitseda. Või kui osta õige töö jaoks õige riist.
|
|
Kommentaarid: 128 loe/lisa |
   |
1 :: |
120 |
|
tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
09.02.2009 22:32:58
|
|
|
No ma küll poleks üsna rahul läpakaga, millel on mõnekuulise kasutamise järel surnud pikslid ja temperatuurid ka 80 kraadi ringis Kehvad hinged korpuselt mahakulunud värvi unustasid veel kindlasti mainida ka
_________________ verba volant, scripta manent
Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon. |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
3 :: |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
09.02.2009 23:48:43
|
|
|
vambola kirjutas: |
angel, oled sa vahest millegagi rahul ka või? Läpparist saab asja küll, kui nokitseda. Või kui osta õige töö jaoks õige riist. |
See ei ole läppar... see on mobiilne laua arvuti kui satud õige isendi poole. Aku ei pea, klaver tuline ja näpud higistavad selle peal trükkides. Tempid laes. Arvuti üldiselt undab. Korpus pehme ja ei kannata eriti "tõstmist". Sellised iseloomulikud omadused on üldiselt neil isenditel. Ise olen vaid paari korraliku "home made" läpparit näinud mis olid juba "käib kah". Seega kui osta tuleks hoolega valida kelle korpus seal tegelikult on. Ehk siis kordan -> võib sattuda suht asjaliku isendi otsa.
Suht selline suhtumine rahval juba -> peamine et juua saab määrige ükskõik mis paska pähe. Kui marketing ja reklaam on tasemel siis häppy world.
Aga samas fun on lugeda neid kiunumisi kui asi laguneb ja siis sõimatakse ordi garantiid nagu nemad oleks selles süüdi (JAH tehnikud on alati kõiges süüdi )
Õige läppar vist olid need vanad ibm'id. Uued lenovod tunduvad kah suht meh olevat (jah olen kõige uuemaid käperdanud). Kui ma läpparit ostma peaks võtaks vist üldse mingi asus eee pc suguse väikse mobiilse "kalkulaatori". Või siis mõne teise sarnase isendi (v.a dell mini vms jura). Samsungi käkki vist ainult veel eestis saada ei ole.
ps: kes ostab sitta ja nokitseb et saia saada kes ostab kohe saia ja loobub igasugu jamadest ja noktisemistest. Valik suur seega milleks jamada.
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tener
HV kasutaja
|
10.02.2009 12:58:47
|
|
|
namstoop kirjutas: |
No ma küll poleks üsna rahul läpakaga, millel on mõnekuulise kasutamise järel surnud pikslid ja temperatuurid ka 80 kraadi ringis Kehvad hinged korpuselt mahakulunud värvi unustasid veel kindlasti mainida ka  |
See temperatuur koguaeg sama kõrge olnud. Värv on korralikult peal ja hinged on paremad kui sama vanal fuijustsu siemensil ja üsna uuel (vist) delli arvutil. Mõne aasta vanusest IBMist on ka paremad.
Ja need piksil ei häiri mind ka... Äkki puhastamisega tulnud.
Ja Angel... Ma küsisin KAS SAAB või OLEKS MÕTET seda kellata.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
10.02.2009 18:49:43
|
|
|
Ei oleks mõtet ja põhjendasin oma arvamuse ära -> kui kellad siis pead jahutuse eest hoolt kandma. parem osta tava PC ja kella ja mängi sellega. Kõvasti parem.
Softiga saab ehk kellata aga uurinud ei ole kuna vajadus on 0 ja läppareid üldiselt ei tasu kellata (läppari otstarve nagu teine siiski).
fujitsu on suht.
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tener
HV kasutaja
|
10.02.2009 21:39:36
|
|
|
angel kirjutas: |
Ei oleks mõtet ja põhjendasin oma arvamuse ära -> kui kellad siis pead jahutuse eest hoolt kandma. parem osta tava PC ja kella ja mängi sellega. Kõvasti parem.
Softiga saab ehk kellata aga uurinud ei ole kuna vajadus on 0 ja läppareid üldiselt ei tasu kellata (läppari otstarve nagu teine siiski).
fujitsu on suht. |
Kui oleks kellama hakanud, oleksi ainult softiga... Riviatuner vms. Aga noh... Kui temp niigi 77 kraadi idles siis ei hakka vist.
Ordi jahutused pole vist parimad ka...
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
11.02.2009 15:14:45
|
|
|
need jahutused pole isegi mitte rahuldavad. läpakat ostes tuleks alati mõelda otstarve peale. ordi kõlbab ehk lauaarvuti asenduseks, väiksemad läpakad ka ehk kaasaskandmiseks. kuid fakt on see et suurematel millel on eraldi videokaart, on pea et alati probleeme jahutusega.
samas kui hoiad läpakat pinnast kõrgemal (ala teed mingid kõrgemad jalad alla) ja puhastad tolmust regulaarselt, saab temaga hakkama küll.
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
latte
HV vaatleja
|
17.02.2009 21:29:23
|
|
|
Nii, lugesin mis ma lugesin aga küsin ikkagi, kuidas neil garantiiga on ? Tehakse ka ikka midagi või on nagu vanasti k saluunis kus kast seisis kuuaega ja lõppkokkuvõttes ei võetud midagi ette.
Sai läppar ostetud kuulutuse peale, tip top korras, inimene kordagi polnud midagi mänginud. Kodo jõudes viskas ükstahe mängus cpu 80+, gpu 90+ ja lõpuks pildi kotti.
Õnneks ordi garantii ületee kust elan, sai sinna siis viidud. Huvitav kas nad ikka testivad korralikult ka teda või lükkavad käima,vaatavad et idles 65 kraadi ja vsio normalno
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
siLc
HV Guru
|
17.02.2009 21:38:52
|
|
|
"Kordagi mänginud" ei ole mingi näitaja. Kui masin on tolmu täis, siis pole ülekuumenemine kaua tulema.
Kui klient ikka kurdab masina ülekuumenemist, siis iga normaalne tehnik heidaks masina sisemusse (kogunenud tolm) ja idle/load temperatuuridele pilgu.
|
|
Kommentaarid: 196 loe/lisa |
   |
185 |
|
tagasi üles |
|
 |
Chaza!
Kreisi kasutaja

|
26.02.2009 16:38:09
|
|
|
Kui kaua tavaliselt läheb seal garantiis arvuti korda tegemisega? Probleem on läpaka graafika temperatuuriga. Täpsem teema siin: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=401839&highlight=
_________________ Linux - Future
"Those Who Sacrifice Liberty For Security Deserve Neither." - Benjamin Franklin
1984 was not supposed to be instruction manual |
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
X-z
HV kasutaja
|
26.02.2009 18:05:56
|
|
|
Mine kohale, saad täpselt teada mis toimub... Mida sa seletad siin nii pikalt.
_________________ Kes teisele augu kaevab, viib ise labida ära! |
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
kri5to
HV kasutaja
|
27.02.2009 21:42:12
|
|
|
Sai ostetud siis oma poolteist aastat tagasi ordist sülearvuti.
Oma 6 kuud tagasi põles läbi kõvaketas.
Nüüd hiljuti aga emaplaat,läksin siis garantiise ja ütlesin neile ikka selgelt,et emaplaat on läbi.2nädalapärast,kui läksin läpakale järele siis selgus,et nad olid uuendanud biost ja uue windowsi peale pannud ja nende sõnul kõik töötab ideaalselt.Autos proovides oli ikka sama jama,läksin siis kohe poodi tagasi ning saadeti uuesti garantiise.Nüüd täna otsima minnes selgus,et vahetatigi emaplaat ära.Autos proovides töötas kõik korrektselt.Kodus paar tundi arvutiga jännates selgus,et akulaadija andis otsad.Kas akulaadijale antakse ka mingi garantii Jube lihtsalt,kui palju ma neid ordi uksi olen kulutanud.Aga üks on selge ordist hoian ma kohe kindlasti eemale.
|
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
S!!M
HV veteran

|
27.02.2009 22:19:51
|
|
|
kri5to kirjutas: |
Sai ostetud siis oma poolteist aastat tagasi ordist sülearvuti.
Oma 6 kuud tagasi põles läbi kõvaketas.
Nüüd hiljuti aga emaplaat,läksin siis garantiise ja ütlesin neile ikka selgelt,et emaplaat on läbi.2nädalapärast,kui läksin läpakale järele siis selgus,et nad olid uuendanud biost ja uue windowsi peale pannud ja nende sõnul kõik töötab ideaalselt.Autos proovides oli ikka sama jama,läksin siis kohe poodi tagasi ning saadeti uuesti garantiise.Nüüd täna otsima minnes selgus,et vahetatigi emaplaat ära.Autos proovides töötas kõik korrektselt.Kodus paar tundi arvutiga jännates selgus,et akulaadija andis otsad.Kas akulaadijale antakse ka mingi garantii Jube lihtsalt,kui palju ma neid ordi uksi olen kulutanud.Aga üks on selge ordist hoian ma kohe kindlasti eemale. |
kui läpakale on kehtiv garantii siis samamoodi kandub see ka laadijale.
|
|
Kommentaarid: 264 loe/lisa |
   |
225 |
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
27.02.2009 22:28:16
|
|
|
viisin kolmapäeval omal kuvari garatiisse kuna roheliselt mõelda ja ööseks kuvar kinni panna oli halb mõtte kuna ommikul see enam tööle ei läind
pmst 2 päeva on juba tolmu kogund seal nende juures ja kogub veel 2 päeva kuna nv. nad tööd ei tee
üldjuhul pole mul nende vastu midagi aga võiks vähemalt anda varu kuvari vms kuna tööd oleks vaja teha ja kui täna helistasin ja seda mainisin siis lubasid esimese asjana esmaspäeval selle ettevõtta
pmst kui nad seal sellega hakkama ei saa siis saadetakse see kuvar kuhugi mujale tolmu koguma kus võetakse see kuvar ette ei te millal
võiks sellise jama asemel lasta selle summa eest endale uus valida mis kuvar maksis kui soetati muöl poleks selle vastu midagi vähemalt saaks asja tagasi kiiremini
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
.:MDK:.
HV veteran

|
27.02.2009 22:53:01
|
|
|
olen näinud palju inimesei, kellel pole tegelikult erilist ettekujutust garantii toimimisest ja elavad oma "klient on kuningas" fantaasiamaailmas. nagu näha on ka siia siginenud nii mõnigi
_________________ Experience is gained immediately after it is needed. |
|
Kommentaarid: 105 loe/lisa |
   |
96 |
|
tagasi üles |
|
 |
olc
HV Guru

|
27.02.2009 23:49:05
|
|
|
Inimene kes garantiisse pöördub võiks parem öelda, mida arvuti teeb või mida ta ei tee, mitte seda et näed see või teine detail on läbi. Nii on lihtsam jõuda tegeliku probleemini. Paljude jaoks on arvuti kast protsessor jne... Autoga parandusse lähete siis te ju ei paku töömehele et näete see vidin või too pudin on läbi, võiksite siis juba ise vahetada juba kui teate.
|
|
Kommentaarid: 137 loe/lisa |
   |
125 |
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
28.02.2009 14:20:01
|
|
|
no ma tean küll mis hullumaja neil seal on aga võiks siis sellise teenuse ära jätta nagu kiir garantii vms mis on 3 päeva ja pead selle eest mingi summa maksma lihtsalt need kes seda teenust ei võtta jäävadki oma masinat ootama nädalaid juhul kui ei käi pinda neile
pmst olc räägi mis võib olla lcd kuvaril 20" 203w viga kui ta end sisse ei lülita ? kas on mingi kaitse läbi või lülitamis nupp ja veel mingid variandid
eelmine kord kui arvuti garantiisse viisin siis oli mul cd rom läbi ja see vahetati ära 2 päevaga ja muude vidinatega pole mul probleemi olnd millele ei saaks ise lahendust ja see kui mul arvuti nüüd aeglaseks jääb vms mis on tarkvaraline probleem ei pöördu ma garantiisse sest sellega peaks ise hakkama saama
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Henrik
HV kasutaja
|
28.02.2009 14:32:53
|
|
|
Ma ei tea kuidas ülejäänud. Aga mina olen küll veel selle kooli mees kellele kirjavahemärgid au sees olid. Lausetel on kalduvus alata ja lõppeda mitte kulgeda ühtlase joruna. Mis puudutav igasuguseid monitore siis Ordi ise remondib ainult Ordi kaubamärgi all müüdavaid monitore. Kõik ülejäänud saadetakse vastavat luba omavatesse teeninduskeskustesse.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Reinsalu
HV vaatleja

|
28.02.2009 15:11:31
|
|
|
Ma arvan, et kas sul tehakse garantiiremonti Ordis või mõnes muus firmas, et igalpool on see ootamine suht tüütu ja selline asendusseadmete pakkumine läheks päris kulukaks ja selle kulu maksaks kinni ikkagi klient.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
28.02.2009 16:03:32
|
|
|
On siin mõni ordi garantiipoole tegelane ka? Kui jah siis võiks mulle ps-i saata, oleks üks väike garantiiteemaline jutt.
Muidu helistaksin garantiiosakonda aga see paraku nädalavahetusel kinni. Ühesõnaga probleem on ühe alles ostetud emaplaadiga
mis karbist võttes surnud oli..
|
|
Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
   |
3 :: |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
28.02.2009 16:20:16
|
|
|
Winterwind: Pakendad karpi tagasi ja viid müügipoolele tagasi ja ütled, et ei tööta ja et soovid vahetusena uut emaplaati.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
smurfer
HV Guru

|
28.02.2009 23:33:22
|
|
|
Winterwind kirjutas: |
On siin mõni ordi garantiipoole tegelane ka? Kui jah siis võiks mulle ps-i saata, oleks üks väike garantiiteemaline jutt.
Muidu helistaksin garantiiosakonda aga see paraku nädalavahetusel kinni. Ühesõnaga probleem on ühe alles ostetud emaplaadiga
mis karbist võttes surnud oli.. |
DOA (surnuna saabunud) tooted vahetatakse kohe (kui on kohapeal võtta) uue vastu, mul vähemalt on vahetatud.
|
|
Kommentaarid: 351 loe/lisa |
   |
299 |
|
tagasi üles |
|
 |
Chaza!
Kreisi kasutaja

|
04.03.2009 16:30:35
|
|
|
Sain siis arvuti kätte garantiist, aega läks 3 tööpäeva. Välja vahetati prose jahutus ja gpu jahutus. Temperatuurid tunduvad olevat paremad küll.
_________________ Linux - Future
"Those Who Sacrifice Liberty For Security Deserve Neither." - Benjamin Franklin
1984 was not supposed to be instruction manual |
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
soodent
HV Guru

|
14.04.2009 12:02:36
|
|
|
Tellisin helikaardi Ordist ja maksin netipoes ülekandega- nüüd 10 päeva hiljem tuli teada, et pean juurde maksma kuna helikaart on vahepeal kallimaks läinud!!!!
VIIMANE KORD MA SELLEST URKAST MIDAGI OSTAN.ÕPPIGE KAUBITSEMISE PÕHITÕED ÄRA.......SAASTAD
   |
19 :: |
6 :: |
564 |
|
tagasi üles |
|
 |
|