Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
maru
HV vaatleja
|
13.04.2009 13:33:33
Probleem WinXp heliga. |
|
|
Tere!
Minul on probleem oma läpaka HP Compaq nx6125 heliga. Nimelt installisin WinXp Home uuesti arvutisse, kuid peale piiksumise ei anna arvuti muud heli, samuti ei põle mute lülitil signaaltuluke ja pole ka kõlari ikooni tegumiribal nagu vanasti.Olen püüdnud abi leida foorumitest ning installinud driver-eid HP kodulehelt, Update-ud, Xp-ga kaasas olnud orig Recovery DVD cd-lt korduvalt katsetanud, palvetanud jne kuid miski ei too heli tagasi. Heliseadmete all ütleb, et heliseade puudub ja heliatripuutika aknas pole miski aktiivne, helikaardi nimetust ei anna isegi Everest.Manage-st loeb veakoode:18;22. Lisaks hakkas näitama ka code1 kui rumalusest üritasin (hüüumärgiga) Multimedia Audio Controller-i üldse välja installida. Sain netist teada veateadete tähendused ja juhised kuid see ei vii kuhugi
Olen siga-algaja ja ei pruukind teile ka oma probleemi ehk selgelt väljendadagi, kuid siiski loodan et keegi teist oskab siin heli taastamisel kaasa aidata.Tänud!
|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
13.04.2009 15:36:39
|
|
|
Installinud drivereid HP leheküljelt? XP Home Editionile ongi ainult üks variant helikaardi drivereid. Proovi nii, et tirid siit driveri alla: link
Paki see driver kusagile lahti, kui saad. Seejärel võta lahti Device Manager, tee helikaardi ikoonil paremklikk ja vali Update driver. Nüüd juhatad Windowsi selle kaustani, kuhu driveri lahti pakkisid. Edasi peaks Windows juba ise oskama tegutseda, kui kõik on korras.
Ega sa juhuslikult Windows Update kaudu helikaardi drivereid ei uuendanud?
|
|
tagasi üles |
|
 |
maru
HV vaatleja
|
13.04.2009 16:38:00
|
|
|
Tegin nagu kästud, kuid toimetamise ajal tuli selline teade: Conexant AC-Link Audio / This device is not configured correctly (Code1). To reinstall the drivers for this device, click Reinstall Driver.
Ja helikaardi ikooniga on nii, et ma ei tea milline see välja peaks nägema ja arvan et arvuti mingil põhjusel ei näitagi seda.Näen selliseid pasunat meenutavat ikooni millel on kollane hüüumärk peal.Manages on veel mõned ikooni kollase küsi/hüüumärgiga kaetud.Päris hull värk vist.
Kas tegin midagi valesti või on ka muid variante?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
13.04.2009 17:05:41
|
|
|
Sellel pasunaikoonil tee paremklikk, vali Uninstall ja seejärel proovi mu eelpool toodud samme korrata.
|
|
tagasi üles |
|
 |
maru
HV vaatleja
|
13.04.2009 17:40:15
|
|
|
Tegin pasunal paremkliliga uninstall ja vähemalt hüüumärk kadus pealt mis andis lootust ja kordasin siis tehtud samme.Ütleb et driver inst. Complete, aga results on ikka FAILURE. Ei muutund kahjuks midagi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
13.04.2009 17:50:25
|
|
|
Kas sul Quick Launch Buttons tarkvara on installitud?
link
|
|
tagasi üles |
|
 |
maru
HV vaatleja
|
13.04.2009 18:34:47
|
|
|
Q tarkvara oli peal ja instal selle igaks juhuks nüüd maha ja sinu antud lingist panin uue peale. Manages tuli pasunalepunane rist peale, muus osas pole muutusi.Aitäh et aidata üritad!
|
|
tagasi üles |
|
 |
karukas
HV veteran

|
13.04.2009 19:54:14
|
|
|
Ma ei ole kindel, vabandan kui sellest kasu pole, aga minul oli ka Texas Instruments Media Card Reader Driver`it vaja vist. Viimasest formatist on hea jupp aega möödas, sellepärast pole ka kindel.
Millised draiverid üldse paigaldatud on praeguseks ?
_________________ Torgin vanarauda erinevate asjadega ja suviti sõidan jalgrattaga. |
|
tagasi üles |
|
 |
maru
HV vaatleja
|
13.04.2009 20:21:28
|
|
|
Mul on Texas Instrument arvutis peal.Draiverite paigaldusest pole mul ülevaadet.
Olen juba igasuguseid tõmmanud.Nagu eespool oma kaitseks mainisin olen tuhm sellel alal ja ilma abita olen hädas.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
13.04.2009 21:37:26
|
|
|
Ok, üks võimalus on veel - proovi Microsoft Update'i. Vaata, kas pakub välja võimaluse driverit uuendada?
|
|
tagasi üles |
|
 |
maru
HV vaatleja
|
14.04.2009 11:21:59
|
|
|
Tegin seda ja teist, aga muud ei tule kui: This device is disabled. (Code 22) või Reinstall the drivers for this device (code18). Kõik tiirleb ümber nende kahe lause.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
14.04.2009 22:03:42
|
|
|
Võta arvuti kaasa, mine kusagile HP hoolduspartneri ametlikku remonditöökotta (Kungla Dialoog näiteks) ja küsi neilt nõu selle asja suhtes - konsulteerimine peaks veel tasuta olema
|
|
tagasi üles |
|
 |
maru
HV vaatleja
|
14.04.2009 22:45:16
|
|
|
Aitäh sanitaarlaskurile!Maru üritab veel omal jõul... sest ta pole eestis
|
|
tagasi üles |
|
 |
lolloom
HV veteran

|
21.04.2009 22:47:57
|
|
|
Panime maruga pead kokku ja saime probleemist jagu 8)
Arvuti hakkas ühel hetkel driverit lihtsalt küsima ja softiplaadilt tuli täpne koht kätte näidata.
_________________ One does not simply overclock Sandy Bridge with SetFSB |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|