praegune kellaaeg 21.06.2025 09:32:34
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Metsjeesus
HV Guru

|
12.04.2009 16:43:14
Kõvakettalt andmed kätte |
|
|
Tere, nimelt ei vaja ise abi vaid tuttav.
Probleem, nagu ma sellest aru sain, seisneb selles, et kõvaketas olevat otsad andnud.
Arvuti olevat enne seda mingi perioodi ise käivitanud ennast vahest jm ja hetkeseisuga ei peaks pilti ette võtma.
Liiga teadlik pole isegi selle hdd siseelust, aga huvitab, et ehk on mingi universaalne kõvaketaste taastamisega tegelev firma?
Tahetakse kätte saada pilte ja videoid ja laadset mälestustemeediat.
_________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine |
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
12.04.2009 17:09:07
|
|
|
Eesti omadest on mitmes teemas mainitud ordit
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
3 :: |
12 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
Fisher
Kreisi kasutaja
|
12.04.2009 17:11:22
|
|
|
proovi sellist programmi nagu GetDataBack - ma olen sellega saanud andmed kätte kõvaketastelt, mis: ei võta windowsis pilti ette, ei näita dos-is, teeb väga koledaid hääli ja mõlemat eeltoodut.
|
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
1 :: |
2 :: |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gotmilk
HV kasutaja
|
12.04.2009 21:17:58
|
|
|
Metsjeesus kas sa ketta olukorrast natuke rohkem infot saaksid kirjutada?
Kas BIOS-ketast üldse näitab? Teeb ta mingit kurjakuulutavat häält vms? GetDataBack on tore programm aga soovitan siiski olla ettevaatlik. Kui ketas pekkis on siis iga vusserdamine mis selle kettaga tehakse, läheb ketas veel rohkem vigaseks. Kui ma ei eksi siis GetDataBacki-ga oli see jama, et see kipub tervet ketast skanneerima. Seega jookseb nõel julmalt üle ka bad sectorite mis ei ole kettale üldse kasulik. Tean mitmeid kliente kes just peale igasuguste freeware taastusprogrammidega on oma ketta lootusetult metsa keeranud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|