Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  Pilt sülearvutist telekasse märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
alts
HV vaatleja

sõnum 12.04.2009 14:32:47 Pilt sülearvutist telekasse vasta tsitaadiga

Tahaks saada pilti sülearvutist telekasse. Leidsin kodust mingi vana s-video juhtme ja proovisin kohe sellega hakkama saada, kuid ma ei saanud resolutsiooni üle 1024 768. Telekas on 16:9 LCD , seega tahaks saada ikka widescreen resolusiooni, aga ei saanud kuidagi. Ma ise mõtlen et s-video mingi vana kooli liides et äkki peaks teisi ühendusi proovima? HDMI sülearvutil pole, on veel vga out ja mingi imelik piklik pesa mida ma ikka veel ei tea mis see on icon_biggrin.gif Sülearvuti muidu s96s.

EHk siis kuidas ma saaksin sülearvuti pildi telekasse 16:9 võimalikult hea resolutsiooniga? Mis juhtme ma pean ostma ? Telekal muidu kõik pesad olemas ( hdmi, dvi ja mingi rgb(vist). Võisin midagi valesti ka kirjutada ei jaga seda teemat icon_wink.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
siLc
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 12.04.2009 15:10:30 vasta tsitaadiga

S-Video max ongi 1024x768 ja muud 4:3 resod, mis selle alla jäävad. S96S`i "piklik pesa" on pordilaiendi (Portbar IV) jaoks, mis antud otstarbel ei aita - peale VGA ja S-Video see muid videoväljundeid ei paku. Mis telku on?
tagasi üles
alts
HV vaatleja

sõnum 12.04.2009 15:25:02 vasta tsitaadiga

Teler on Grundig cinemo 46'. HD ready. Vaatasin teleka taga neid pesasi ja RGB IN tundub loogiline mida ühendada. Sest VGA to HDMI pole olemas või ? Ja see oleks mõttetu. Et siis VGA ga ei saa ka paremat resot ?
Ja ma netist olen juhtunud nägema USBst teltekasse juhtmeid ? On mingit sellist varianti ? Mida ma siis tegema peaks icon_question.gif
tagasi üles
siLc
HV Guru

sõnum 12.04.2009 15:47:16 vasta tsitaadiga

RGB IN on su päästeingel, telku käsiraamat (lk6) kinnitab, et see on VGA pesa. Ühenda hariliku VGA kaabliga.

On HDMI->VGA aga mitte vastupidi.
tagasi üles
alts
HV vaatleja

sõnum 12.04.2009 16:14:46 vasta tsitaadiga

Aga nagu ma juba küsisin ühelt teadjalt, siis ma resot ikka paremat kui 1024 768 ei saa :S ?
tagasi üles
muhvn
Kreisi kasutaja
muhvn

sõnum 12.04.2009 17:57:23 vasta tsitaadiga

Vgast saad selle reso määrata palju su videokaart võimaldab.
tagasi üles
siLc
HV Guru

sõnum 12.04.2009 18:37:43 vasta tsitaadiga

Arvuti suudab kindlasti kõrgemaid resolutsioone läbi VGA kuvada aga kas telekas seda vastu ka võtta suudab - vot veelkord käsiraamatusse (lk29-30 vist) süvenedes tuleb välja, et üle 1024x768 see asi justkui ei söögi, nii üle VGA kui ka S-Video.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  Pilt sülearvutist telekasse
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.