praegune kellaaeg 19.06.2025 10:53:18
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
zten0007
HV vaatleja
|
11.04.2009 09:34:10
Windows xp millel puudub "games" |
|
|
Tere
Oskab äkki keegi aidata, nimelt mu xp-l pole tavalisi kaardimänge (solitaire free cell jne). Olen vaadanud Add/Remove programs->Add/Remove Windows components jne seal kus kohal peaks olema et lisan games ette linnukese, mul seal pole sellist võimalust.
Äkki on võimalik need tagasi installida oma windoosale, windowsi kodukalt ma midagi tarka ei leidnud, aga ehk on kuskilt mujalt võimalik saada?
Abi oodates,
Sten
|
|
tagasi üles |
|
 |
karukas
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 201 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
164 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
12.04.2009 23:41:17
|
|
|
Kunagi tõmbasin W2K jaoks Spider Solitaire otse Windowsi downloadsidest.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
Absona
Lõuapoolik

|
13.04.2009 02:35:19
|
|
|
'Start' --> 'Settings' --> 'Control Pannel' --> 'Add or Remove Programs' --> 'Add/Remove windows components' --> 'Accessories and utilities' --> 'Details' --> 'Games' --> 'OK' --> 'Next'
Võib küsida CD'd ja pead olema administraatori kontoga sisse loginud XP'sse. Kui juba on seal linnuke ees, siis eemalda linnuke ja vajuta OK, ja seejärel lisa uuesti linnuke.
_________________ Veebilehed, veebiprogrammeerimine, veebilahendused
Erinevad rakendused ja skriptid. |
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
2 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|