Tglt ma olen juba checkerboardidega suht ära harjunud juba. Mäletan kui sai kunagi portalile mingi Flash versiooni järgi mappack tõmmatud. Siis seal oli ka igasugu rikkeid sees(malelauad,ERROR kirjad,mingid tekstuurid olid nii pu**is et kogu objekt hakkas virvendama) ja hiljem ei kuvanud mäng 2-te objekti, mille tulemusena maisaanud ühele platformile hüpata, ning mappack jäigi lõpetamatta. (katsetasin ka stiimi kaudu asja parandada angel, 'i õpetuse kaudu, kuid asi ei paranenud).
EDIT:
nii olen juba 4-janda maailma juures EP1-es. Seal on selline koht, kus ma saan roll-mine-iga selle snaipu maha koksata,Axyl ronib ülesse,akkab ise snaipuks, laseb redelile, redel kukub mulle alla, kui ülesse hakkan ronima, mäng jookseb kokku.
keegi teab, mille probleem on ?
Nii ma olen mängimas Episode 2-te ja on tekkinud väike mure
Kui vortiguant on saanud "extract"-i kätte, ning me läheme liftiga ülesse, Axyl-it ravima. Selle rituaali ajal, hakkab mäng läägima väga hullult.
Olen teinud veify-d ja olen runninud madala graafikaga, kuid ikka ei aita.Kuigi HL ja Episode 1 on runninud väga ilusti, ja läägimisi pole esinenud.
Palun Aidake !!!!
EDIT:
sain juba asja fixitud
viimati muutis creepyguy4 12.04.2009 14:29:04, muudetud 2 korda
las vorbivad, kiiret pole. hl seeria on nii kuradi hea olnud
just nii
Natuke liiga kaua vorbivad juba, vendadel nii kui nii niukene teema:
HL developer: Hey John
Dude: Oh hey
HL developer: Remember that game HL
Dude: yeah good game
HL developer: dunno when they gona release EP3
Dude: werent you working on it?
HL developer: Oh dmn yeah, lolzor i forgot tottaly about it
Dude: lol
HL developer: naah the fans can wait a couple more years wanna play some Halo instead
Dude: hell yeah
Ehk keegi oskab öelda mis modi või mänguga on degemist Insurgency-2.1rc1-Full.exe olen nii võhik selle kohapealt. Tõmbasin ja installisin ära aga käima ei läinud.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.