Uhh... GH:M on ikka nii äge See on ikka kordi raskem kui WT või RB, läheneb sinna GH3 tasemele kohati. Viimastes 3 tieris on ikks tõsiseid raskusi osade lugudega. Mängin siis Hardi peal. Ma pole veel viimasesse tieri jõudnud aga jah osad lood on tegemata või vaevalt 3 tärnile tehtud Kuigi One nt on Hardiga kergem kui GH3 peal aga samas jälel Hit the lights riff on ikka nii segane ja kiire et ma kukusin jube loo alguses läbi Muidugi ei tasu mainimata jätta et Set List on väga kõva!!
Guitar Hero
"Killer Queen" - Queen
"I Love Rock N Roll" - Joan Jett and The Blackhearts
"Bark At The Moon" - Ozzy Osbourne
Guitar Hero II
"Them Bones" - Alice in Chains
"Killing in the Name" - Rage Against The Machine
"Message In A Bottle" - The Police
"Carry On Wayward Son" - Kansas
"Free Bird" - Lynyrd Skynyrd
Guitar Hero Encore: Rocks the 80s
"I Wanna Rock" - Twisted Sister
"Nothin But A Good Time" - Poison
Guitar Hero III: Legends of Rock
"Barracuda" - Heart
"Through the Fire and Flames" - DragonForce _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
ei, see on osaline setlist _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
Aa ok, juba ehmatasin aga eks ootab ja vaatab. Nad võiksid teha ka Queeni versiooni Guitar Herost. Kuna ma armastan Queeni üle kõige, siis minule oleks see maiuspala, Freddie Mercury tegi ju ilusaid laule ja võiks tema puhul teha selline asi, saab bändiga mängida ja tuntuimad laulud on sees nagu Innuendo, Show Must Go On, Friends Will Be Friends, Scandal jne jne. Kui We Are The Championsi mängisin, siis laulsin ikka täiega kaasa ja panin trummidega ikka täiega, nii hea tunne oli ahhh! _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
No nii, kitarriga sai siis GH:Metallica lõpetatud Medium-tasemel (ma selline medium-mees kogu aeg olnud). Dyers Eve, Fight Fire With Fire ja Disposable Heroes tundusid olevat nagu eriti hullud. Eks üritan nüüd bassikarjääri läbi teha ja siis... no ma ei tea...kas hardiga on mõtet üldse proovima hakata? Aga lahe on/oli! _________________ PSN: eestimees
mul täpselt samad laulud + Slayeri "War Ensemble" valmistasid(vad) raskusi. Nüüd harjutama ja otsast uuele ringile paremaid skoore tegema
Aga jah, see mäng nõuab bändikitti - Tutoriali trophyt ei saa kätte kuna trummi pole ja paljud trophyd bändiga seotud ja loomulikult sobiks kõrvale Warbeast (Andrico võiks mõelda sellele)
Mul jäi Hard tasemel 10 tähte maksimumist puudu
Expert astmel olen ainult face-offe teinud (seal on hea, et failida ei saa). Igatahes lood on väga rasked.
Sain ka täna oma gh:metallica kätte.
Mäng on super.Set list on väga tasemel.Mäng on 5x raskem kui world tour.
Parim gh üldse.....
Igati oma raha väärt.
GH:M expert achievement (75G) on ikka eriti lihtsaks tehtud. Vaja vaid viimane lugu (The thing that should not be) expert tasemega läbida ja kusjuures lugu on väga lihtne
GH:M expert achievement (75G) on ikka eriti lihtsaks tehtud. Vaja vaid viimane lugu (The thing that should not be) expert tasemega läbida ja kusjuures lugu on väga lihtne
On jah kurat, ise ka imestasin, äkki mingi bug _________________ Bawse
krt ma ikka ei saa... GH's on migni eriti loll lagi probleem mida RockBandis pole. Isegi kui 4 inimest kes igapäevaselt tegelevad bändis mängimise ja heli keeramisega pool tundi kalibreerisid, peab mängima õige loo rütmist ette, eriti trummidega. Tapab minu jaoks kõik võlu. Ja asi ei saa olla ka ainult telekas/audios/gearis - Rockbandis on kõik okidoki.
krt ma ikka ei saa... GH's on migni eriti loll lagi probleem mida RockBandis pole. Isegi kui 4 inimest kes igapäevaselt tegelevad bändis mängimise ja heli keeramisega pool tundi kalibreerisid, peab mängima õige loo rütmist ette, eriti trummidega. Tapab minu jaoks kõik võlu. Ja asi ei saa olla ka ainult telekas/audios/gearis - Rockbandis on kõik okidoki.
Mina küll midagi kalibreerinud pole... arvestades et mul mingi vanemat sorti LCD isegi vist 5ms _________________ Bawse
imelik asi on mul GH: Aerosmithiga kalibreeri palju tahad aga ikka on kuidagi ebameeldiv mängida...noodid nagu jookseksid valesti...kord on rütmis kord mitte...GH3/metalliga ja world touriga pole mingit jama...imelik, mängin hetkel puhtalt silma järgi...
Kiire küsimus: Kas Rock Band 1 instrumendid on head? Need saaks Cdmarketist 2000.- või ostaks World Tour Super Bundle ( seal mäng ka vist ) mis maksab 3200.- .
Kumb oleks mõttekam?
Traa...
Hmv Exclusive GH:M Pre-Order: re-order Guitar Hero Metallica from hmv.com and you can get your hands on this Exclusive special edition. The pack not only contains the exclusive Guitar Hero Metallica T-Shirt (see below) but you will also get 4 art cards and an unlock code for 80's and Zombie Outfits for the band. You cannot get hold of these items anywhere else so pre-order now to avoid disappointment!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.