Ei õnnestu Elioni WIFI programmi Vistale installida. XP'le sain lihtsalt peale ja asi toimib. Programmi kirjelduses oli, et sobib nii XP'le kui Vistale. On kellelgi rohtu?
Ehk selgitad lähemalt, mis tähendab, et ei õnnestu?
Kas lihtsalt ei oska või saad mõne veateate vms... _________________ "Kes naerab viimasena? Ma olen siis teie järel!"
Palun jagage linki kust seda programmi tõmmata saab või siis laske ise kuhugi üles
Kätte saan siis proovin järgi kas õnnestub jõuga peale installida .32bit soovitatavalt
Palun jagage linki kust seda programmi tõmmata saab või siis laske ise kuhugi üles
Kätte saan siis proovin järgi kas õnnestub jõuga peale installida .32bit soovitatavalt
no kui sama installeriga teise masinasse pannes asi toimis, siis tuleks hakata viga otsima omast softist.
kiire mõttena võivad taolist jama tekitada nii muidusööjad kui ka erinevate "tweakimiste" tulemusena suletud serviced
no kui sama installeriga teise masinasse pannes asi toimis, siis tuleks hakata viga otsima omast softist.
kiire mõttena võivad taolist jama tekitada nii muidusööjad kui ka erinevate "tweakimiste" tulemusena suletud serviced
ja kuidas ma teada saaks mis service suletud võiks olla?
Paraku veateade seda ei ütle.Alustada tasuks nendest mis kontrollivad installimist ja programmide tööd.
Paraku veateade seda ei ütle.Alustada tasuks nendest mis kontrollivad installimist ja programmide tööd.
Winkey+R ja trüki services.msc .
panin kõik serviced tööle. ei tulnud siitki leevendust. probleem mujal.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.