|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Mida arvad sina EV kaitseväe ajateenistusest? |
| Kokkuvõttes oli kasulik/huvitav aeg |
|
38% |
[ 171 ] |
| Kokkuvõttes oli mõttetu ja kahetsen |
|
13% |
[ 62 ] |
| Pole läbinud ajateenistust |
|
47% |
[ 212 ] |
|
| hääli kokku : 445 |
|
| autor |
|
ErkiT
HV kasutaja
|
08.04.2009 12:54:38
|
|
|
| -Kaivo- kirjutas: |
Kui oled tropp ja plokk siis ei anta.
Mida väheb ülemustel silme ees oled seda parem.
Üldjuhul võid iga nädalavahetus linnaloale saada.
Ära üle ka põe seda sõjaväge. Tore aeg su elus  |
Uff. Olgu, siis ma tean vähemalt. Nii tihti vist ikka ei saa, aga siiski. Peamine, et väga kinnine ei oleks seal olla, esimesed 3 kuud vist ei saand üldse välja?
Ma ei põegi seda ise üldse muidu, on muid asju mille pärast natuke põen. Sõjaväge ei karda ja tahan ära käia seal. Usun, et on huvitav aeg seal.
|
|
| Kommentaarid: 15 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
08.04.2009 12:54:48
|
|
|
Üldiselt on nii, et esimesed 3 kuud välja ei saa - või siis peale metsalaagrit ehk lastakse korra auru välja laskma. Peale seda on linnaluba laias laastus üle nädala. Normaalne tüüp oled siis rohkem - piduritel vähem.
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
08.04.2009 12:56:30
|
|
|
kõik oleneb siiski ülemustest. oled plokk või mitte, sõjaväes on reeglina ikka asi nii, et
rühm on ühtne. seega "saad" ka siis kui keegi teine plokib.
|
|
| Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
   |
3 :: |
728 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ErkiT
HV kasutaja
|
08.04.2009 13:01:20
|
|
|
| Renka kirjutas: |
| Üldiselt on nii, et esimesed 3 kuud välja ei saa - või siis peale metsalaagrit ehk lastakse korra auru välja laskma. Peale seda on linnaluba laias laastus üle nädala. Normaalne tüüp oled siis rohkem - piduritel vähem. |
Selge. Ja millist tüüpi ülemused seal piduriks küll peavad. ;D ise end selliseks ei pea, pigem hästi läbi saada parem.
Siis, nagu see asi ei olegi nagu midagi hullu. Aga kuidas need vastuvõtmised on? Mul veebruaris järgmine aasta lõppeb kool, võetakse kohe või on mingid kindlad ajad millal aetakse inimesed kokku ja võetakse korraga? Kohtadest ka mingit infot on?
|
|
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
MaitK
HV veteran

|
08.04.2009 13:11:20
|
|
|
| encrypt kirjutas: |
| Üldiselt on nii, et esimesed 3 kuud välja ei saa - või siis peale metsalaagrit ehk lastakse korra auru välja laskma. Peale seda on linnaluba laias laastus üle nädala. Normaalne tüüp oled siis rohkem - piduritel vähem. |
Selge. Ja millist tüüpi ülemused seal piduriks küll peavad. ;D ise end selliseks ei pea, pigem hästi läbi saada parem.
Siis, nagu see asi ei olegi nagu midagi hullu. Aga kuidas need vastuvõtmised on? Mul veebruaris järgmine aasta lõppeb kool, võetakse kohe või on mingid kindlad ajad millal aetakse inimesed kokku ja võetakse korraga? Kohtadest ka mingit infot on? |
Kui käid arstlikus komisjonis ära, siis saad sealt vastuse, et kuhu ja millal. Minek on ikkagi bussiga. Terve bussitäis või isegi mitu samasuguseid samasse kohta minejaid.
Aga mõni leht tagasi andsin selle www.mil.ee lehe, kust kõigepealt loe ajateenistuse peatükk läbi ning saad juba mitmed vastused.
Aga keda peetakse piduriks. Pidurid on tavaliselt saamatud inimesed. Teine grupp on "loll ja aktiivne". Nendel võib ka probleeme tekkida väljalubade saamisega.
_________________ Võidab see, kellel on surres kõige rohkem asju!
Kust tuleb tolm ja kuhu kaob raha? |
|
| Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ErkiT
HV kasutaja
|
08.04.2009 13:15:35
|
|
|
| koputaja kirjutas: |
| encrypt kirjutas: |
Siis, nagu see asi ei olegi nagu midagi hullu. Aga kuidas need vastuvõtmised on? Mul veebruaris järgmine aasta lõppeb kool, võetakse kohe või on mingid kindlad ajad millal aetakse inimesed kokku ja võetakse korraga? Kohtadest ka mingit infot on? |
Kui käid arstlikus komisjonis ära, siis saad sealt vastuse, et kuhu ja millal. Minek on ikkagi bussiga. Terve bussitäis või isegi mitu samasuguseid samasse kohta minejaid.
Aga mõni leht tagasi andsin selle www.mil.ee lehe, kust kõigepealt loe ajateenistuse peatükk läbi ning saad juba mitmed vastused.
Aga keda peetakse piduriks. Pidurid on tavaliselt saamatud inimesed. Teine grupp on "loll ja aktiivne". Nendel võib ka probleeme tekkida väljalubade saamisega. |
Sinu vastus oli hea. Loen sinu antud lingilt kõik vajaliku läbi. Aitääh siiski, päris tore, kui jagatakse sõbralikult infot ja ei tambita maa alla ega sõimata lolliks.
|
|
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
dvd vader
HV Guru
|
08.04.2009 13:38:53
|
|
|
| tsitaat: |
|
kui väeosa on samas piirkonnas, kus sa elad, siis vist ikka ei tooda bussiga kohale, pead ise kohale ilmuma kindlal ajal väeossa. samas mulle löödi põhja RKO-s (praegune KRA) küll vahetult enne bussile saatmist mingi tempel kaitseväeteenistuse tunnistusse sisse, nii et ei kujuta ette, kuidas see praegu töötab. kas tallinlased kogunevad KRA-sse ja lähevad sealt bussiga vahipataljoni
|
|
| Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
6 :: |
7 :: |
51 |
|
| tagasi üles |
|
 |
MaitK
HV veteran

|
08.04.2009 13:40:52
|
|
|
| dvd vader kirjutas: |
|
kas tallinlased kogunevad KRA-sse ja lähevad sealt bussiga vahipataljoni  |
Seda ei oska ma kommenteerida, kuid kui ma aastal 2004 Võrus läksin Kuperjanovisse teenima, siis viis küll buss sel ajal veel RKO eest meid pataljoni. Tallinna mehed võiksid sel teemal sõna võtta, kuidas asjad seal pool käivad.
_________________ Võidab see, kellel on surres kõige rohkem asju!
Kust tuleb tolm ja kuhu kaob raha? |
|
| Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Oliverk
HV veteran
|
08.04.2009 14:30:30
|
|
|
| Kra eest bussiga Marja tänavale Mustamäele.
|
|
| Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
26 |
|
| tagasi üles |
|
 |
O
Kreisi kasutaja

|
08.04.2009 16:17:51
|
|
|
Täna Tapal enamvähem lahtised uksed, homme saab Vahis vist üldse ilma eelregistreerimiseta uudistada?
_________________ PS, kui teemades ei vasta |
|
| Kommentaarid: 76 loe/lisa |
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
apelsin16
HV veteran

|
08.04.2009 19:02:22
|
|
|
| O kirjutas: |
| Täna Tapal enamvähem lahtised uksed, homme saab Vahis vist üldse ilma eelregistreerimiseta uudistada? |
Käisin täna Tapal lahtiste uste päeval, väga vinged värgendused neil seal. 8)
|
|
| Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
57 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
08.04.2009 19:09:16
|
|
|
"Staarfotograafil" on ka oma arvamus kaitseväest
Indrek Galetin: sõjaväes pole ajusid vajagi!
Tantsiv juuksur Lauri Pedaja praagiti hiljuti sõjaväeteenijate ridadest välja. Ka meie kohalikud kuulsused, Mikk Saar, Koit Toome, Rain Tolk ja Leemet Prits ei kipu kodumaad kaitsma. Staarfotograaf Indrek Galetini arvates võib aega teenima minnes ajud koju jätta.
Indrek, miks sina sõjaväkke ei kipu?
Mulle ei meeldi sõjavägi. Mind taheti eelmise aasta sügisel sõjaväkke võtta, aga ma pookisin endale haiguse külge.
Miks? Kas sõjavägi on nii hirmus koht?
Ma ei saa minna, mul jääks kõik projektid tänu sellele pooleli. Ja mind ei huvita ka sõjavägi. See on sama, nagu mõnele meeldib korvpall, aga teisele mitte.
Kas sõjavägi teeb mehest mehe?
Ei. Annab võib-olla vaid juurde füüsilise vormi. Aga ajusid seal küll vaja ei lähe. See on machode värk. Neil võib olla hea füüsiline vorm - ilus sixpack ja 200 kätekõverdust tühiasi, aga ajusid see ei toida.
Kas keegi on näinud mõnd ajudega turvameest? Ükski normaalne inimene ei lähe kaheksaks tunniks poodi seisma.
Allikas: http://www.elu24.ee/?id=104705 |
|
|
| Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
182 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-Kaivo-
HV Guru
|
08.04.2009 19:11:41
|
|
|
Irw ajusid ei lähe vaja
|
|
| Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mixxer
Kreisi kasutaja

|
08.04.2009 19:44:00
|
|
|
Kui mu MP arvestajal ajusid ei oleks, siis kukuks miinid suvalisse kohta
|
|
| Kommentaarid: 126 loe/lisa |
   |
107 |
|
| tagasi üles |
|
 |
O
Kreisi kasutaja

|
08.04.2009 21:15:17
|
|
|
apelsin16, olin ka kohal, neil oli korraldus oluliselt paremini õnnestunud kui näiteks Kõrgema Sõjakooli lahtiste uste päevadel samas oli inimesi ka jube vähe.
_________________ PS, kui teemades ei vasta |
|
| Kommentaarid: 76 loe/lisa |
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
infidel
HV kasutaja

|
08.04.2009 21:18:02
|
|
|
| mixxer kirjutas: |
Kui mu MP arvestajal ajusid ei oleks, siis kukuks miinid suvalisse kohta  |
Ma olin 2007 Virus MP arvestaja. Midagi keerulist seal küll ei ole, tuleb ainult algklassi tasemel arvutamist ja põhikooli tasemel geomeetriat tunda.
|
|
| Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mixxer
Kreisi kasutaja

|
08.04.2009 21:52:03
|
|
|
| infidel kirjutas: |
| mixxer kirjutas: |
Kui mu MP arvestajal ajusid ei oleks, siis kukuks miinid suvalisse kohta  |
Ma olin 2007 Virus MP arvestaja. Midagi keerulist seal küll ei ole, tuleb ainult algklassi tasemel arvutamist ja põhikooli tasemel geomeetriat tunda. |
Ütleks, et kõige rohkem on vaja loogikat. 81-se arvestamine ei ole midagi üli keerulist. 120-ne tahab juba veel rohkem loogikat, et laud õigesti ette valmistada.
Tegelt võib näiteid igalt poolt tuua, kus läheb ajusid vaja. Ka jalaväelastelt.
|
|
   |
107 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ref
Kreisi kasutaja
|
09.04.2009 09:17:30
|
|
|
| Max Powers kirjutas: |
"Staarfotograafil" on ka oma arvamus kaitseväest
Indrek Galetin: sõjaväes pole ajusid vajagi!
|
|
Kahjuks peegeldab selle "staarfotograafi" (no offence aga fotograafiks sellist käpardit nimetada on patt) arvamus valdava osa noorte arvamust... oluliselt coolim on ju kusagil viru keskuses hängida kui metsas mütata...
Jah, põhimõtteliselt terve aasta läheb kaotsi ja kui ülemad pole asjased siis ei saa omi asju ka ajada, samas kui midagi asjalikku vaja teha (a'la firma asjad või notari juures käimise vajadus, vms) siis piisab korralikust selgitamisest ja saab kõik vajaliku.
Ega ma isegi pole suurem asi sõjaväe fänn aga tehtud ta sai ja tagantjärgi ei kahetse (ok, kool läks aia taha ja veel mõned "pisiasjad" aga elu läheb edasi, kogemus juures, hunnik tutvusi ka jne). Kui kodu vaja tibla eest kaitsta siis relva käsitsemise ja täpse laskmisega saab ka hakkama... Vaevalt need "staarihakatised" AK-4 käes hoidagi suudaksid (ja tõenäoliselt on AK-4 nende jaoks kala)...
|
|
| Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
09.04.2009 09:32:22
|
|
|
see pole staarfotograaf vaid kapifotograaf.
selliseid vendi polegi sõjaväkke vaja, hakkavad seal veel sõdureid seksuaalselt ahistama
|
|
   |
728 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
09.04.2009 11:53:41
|
|
|
Galetini jutu jätkuks
Ajateenistust vältinud kuulsuste toimikud vaadatakse üle
Meedias ajateenistusest kõrvalehoidmisega kelkinud seltskonnategelasi võib kaitseressursside ameti peadirektori kinnitusel nüüd oodata siiski armeeteenistusse kutsumine.
Viimasel ajal on mitmed tuntud inimesed nagu fotograaf Indrek Galetin ja laulja Mikk Saar rääkinud meedias, kuidas nad ajateenistusest kõrvale hoidsid, vahendab ERR uudised.
Kaitseressursside ameti peadirektor Kairi Rikko kinnitusel kontrollitakse nende juhtumite asjaolud kindlasti üle.
«Kindlasti, sest sellised juhtumid, kus täiskasvanud Eesti kodanik püüab riiki petta ja on seda teinud ning avalikult veel kelgib sellega, usaldusväärsust ei tekita ja tahame need asjaolud üle kontrollida ja vaadata, kuidas selline asi võimalik on olnud,» rääkis Rikko Vikerraadiole antud hommikuintervjuus.
See võib Rikko sõnul omakorda tähendada, et Indrek Galetini toimik avatakse uuesti ning noormees peab siiski ajateenistusse minema. Mikk Saart enam ajateenistusse ei kutsuta, kuna ta on 28 aastat täis, kuid Rikko lisas, et laulja on käitunud vastutustundetult.
Allikas: http://www.postimees.ee/?id=105057 |
|
|
   |
182 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-Kaivo-
HV Guru
|
09.04.2009 11:59:06
|
|
|
Vend võiks ikka minna. Saaks kohe eriliseks lemmikuks ülemustele
|
|
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ref
Kreisi kasutaja
|
09.04.2009 12:07:26
|
|
|
| -Kaivo- kirjutas: |
Vend võiks ikka minna. Saaks kohe eriliseks lemmikuks ülemustele  |
Oh neid "kuulsusi"... Mu teenimise keskel ühines Vahipataljoniga Kristjan Kasearu... ega tast suurt asja polnud, ülemused pigem poputasid teda... Noorteaja istus ära ja siis orkestrisse - põhimõtteliselt rohkem väljas linnaloal kui kusagil õppustel. Ega sellistest ka väga asja pole :\
|
|
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jungleman
Kreisi kasutaja
|
09.04.2009 12:09:21
|
|
|
ref, ära arva midagi et pole kasu.
pistab lahinguväljal hjeleda hjäälega laulma siis on k6ik püssid kinni ja vaenlasel püksid märjad.
|
|
| Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
62 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ands
HV Guru
|
09.04.2009 13:08:28
|
|
|
No vähemalt Kasearu käis ja istus oma aja ära ja ei hakanud lolli mängima v vigaseks end tegema
Ilmselt on paljud seda lugu ka kuulnud, et Tanel Padar olla ka korra Jõhvis käinud ja nädal hiljem koju lastud
|
|
| Kommentaarid: 354 loe/lisa |
   |
301 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
09.04.2009 13:09:37
|
|
|
| Ands kirjutas: |
Ilmselt on paljud seda lugu ka kuulnud, et Tanel Padar olla ka korra Jõhvis käinud ja nädal hiljem koju lastud  |
mis teha kui põis ei pea
|
|
   |
728 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
09.04.2009 13:10:03
|
|
|
No vähemalt Kasearu käis ja istus oma aja ära ja ei hakanud lolli mängima v vigaseks end tegema
Ilmselt on paljud seda lugu ka kuulnud, et Tanel Padar olla ka korra Jõhvis käinud ja nädal hiljem koju lastud  |
Kuskuhast see Jõhvi jutt veel tuleb? Jõhvis räägiti, et oli Tapal igatahes.
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|
 |
infidel
HV kasutaja

|
09.04.2009 13:11:07
|
|
|
Nädal? Ma arvasin, et ikka kauem. Minu ajal oli veel kolmekordse kasarmu teise korruse paremalt kolmandas toas voodi, mille all kiri stiilis - "siin oli Tanel Padar". Nüüdseks on see kindlasti kuhugi mujale liikunud, aga legendiga kursis olijad saavad ilmselt aru, miks oli tegu valdavalt tühja magamisasemega.
|
|
| Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
09.04.2009 13:12:50
|
|
|
| Padar oli vist ikka Tapal end märjutanud jah
|
|
   |
728 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ref
Kreisi kasutaja
|
09.04.2009 13:16:54
|
|
|
Näiteks rääkis meile Tallinna Garnisoni arestimaja juhataja sellest, kui Indrek Sei aega teenis - poiss istus ikka omajagu kartsas.
Sel ajal polnud eraldi sportlaste rühma (nagu praegu vist Sidepati juures on ?), noh, poisil oli vaja ka lisaks üldfüüsilisele erialast trenni teha ja siis kui luba selleks ei saand pani üle aia ning tegi omad asjad ära, pärast oli arvestatud juba puhkeperiood kartsas
Paar korda oli vend ka üle aia mingitele võistlustele pannud (noh, pooltel juhtudel võistlust polnud, oli niisama mõni kena neidis kusagil).
Aga jah, reeglina sellised "kunstiinimesed" (kelle kohta võiks öelda, et natukene gei vms) ei suuda/taha kaitseväe vajalikkusest aru saada...
Muidugi on ka muid prominente - tuttav teenis omal ajal Narvas (piirivalves), tema sealoleku ajal tuli teenima üks noor (sel ajal oli esimene aste sõduril noor, kui SBK läbi ja sõdurieksam tehtud saadi reameheks) Kõuts (omas lähisugulust tolleaegse kaitseväe juhatajaga, kellegi Kõutsiga). Esiteks oli pääsla nii hämmingusse läinud, kui kv juhataja külalistepäevale tuli ning teiseks hakkas valdav osa kaadrist noore reamehe ees lömitama (noh, äkki mainib hea sõnaga või misket)... see on nüüd ka vale. Loodetavasti sellised ajad on KV reformidega nüüd möödas...
Aga jah, populistlik loosung peab siiski paika - Ajateenistus on auasi (kel eneseväärikust pole see valetab end vigaseks, kel vähegi uhkust käib ära).
|
|
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sirius
HV kasutaja
|
09.04.2009 13:35:24
|
|
|
| Ajateenistus on auasi (kel eneseväärikust pole see valetab end vigaseks, kel vähegi uhkust käib ära). |
Seda argumenti, et ajateenistuses käimine on eneseväärikuse asi olen varem palju kuulnud ning mind on see alati mõtlema pannud, et hea kui sul eneseväärikus tõuseb mingi nolgi käsualusena olles pea aasta, mudas roomates, hambarjaga küürides, ja tehes kõike seda keppi mida su ülemustel pähe tuleb, stiilis nüüd 20 korda asjad kapist välja ja asjad kappi tagasi 60 sek jooksul.
Tõesti tore, et sul sellistest asjadest eneseväärikus tõuseb - mul tõuseb eneseväärikus sellest kui ma näitan sellisele asjale külma näoga fakki ja käisin oli nüüd nädal aega Gran Canarial ja mängisin tennist ning vestlesin ilusate tüdrukutega, samas eesti riigi meelest peaks ma praegu kellelegi kulpi viskama ja rividrilli. Haha. Ei hakka juhtuma.
Good luck though
|
|
| Kommentaarid: 55 loe/lisa |
   |
47 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
09.04.2009 13:37:45
|
|
|
| Eks inimestel ole eetikast, moraalist ja ka eneseväärikusest erinevad arusaamad.
|
|
   |
182 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mixxer
Kreisi kasutaja

|
09.04.2009 18:10:05
|
|
|
| Sirius kirjutas: |
Tõesti tore, et sul sellistest asjadest eneseväärikus tõuseb - mul tõuseb eneseväärikus sellest kui ma näitan sellisele asjale külma näoga fakki ja käisin oli nüüd nädal aega Gran Canarial ja mängisin tennist ning vestlesin ilusate tüdrukutega, samas eesti riigi meelest peaks ma praegu kellelegi kulpi viskama ja rividrilli. Haha. Ei hakka juhtuma.
|
Sa oleks võinud sinna "Kan Kanaadasse" jäädagi. Riik ei tunneks sust puudust ka.
|
|
   |
107 |
|
| tagasi üles |
|
 |
apelsin16
HV veteran

|
09.04.2009 19:11:02
|
|
|
| huvi pärast küsin et kui mul on selja hädad, palju alergijaid ja peaaegu lampjalgsus, kas nad siis võtavad mu vastu?
|
|
   |
57 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-Kaivo-
HV Guru
|
09.04.2009 19:14:53
|
|
|
Mis tähendab peaaegu
Kas on või ei ole, kui ei ole siis lähed.
|
|
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
apelsin16
HV veteran

|
09.04.2009 19:16:25
|
|
|
no kooliarst ütles et peaaegu on lampjalad.
|
|
   |
57 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Shelby-SV
Jõulud On Läbi!

|
09.04.2009 19:38:44
|
|
|
| lampjalgu on kolm kategooriat. kui "peaaegu" lampjalad siis vaevalt kuhugi pääsed
|
|
   |
55 |
|
| tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
09.04.2009 20:20:45
|
|
|
Allergiad vähemalt Tallinnas ka ei vabasta. Võib-olla kui sul sellest astma tekiks, siis. Muidu neid ei koti see üldse. Ütlevad, et võtad rohud kaasa ja vjso (mulle öeldi).
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
| Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
09.04.2009 20:31:07
|
|
|
vahepeal võetakse väkke üldse kahtlast rahvast.
nagu näiteks üks tüüp kellel hüppeliigesel tükk väljas.
sepp ei saanud käia ega miskit ja võeti väkke.
passis mingi 4 kuud laatsas ja ootas oppi, siis sai opile.
peale seda passis veel 7 kuud laatsas ja läks koju ära.
päris head 11 kuud teenistust. toda võiks küll ajukepiks nimetada
|
|
   |
728 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mart352
HV Guru

|
09.04.2009 20:44:04
|
|
|
| softis kirjutas: |
| Allergiad vähemalt Tallinnas ka ei vabasta. Võib-olla kui sul sellest astma tekiks, siis. Muidu neid ei koti see üldse. Ütlevad, et võtad rohud kaasa ja vjso (mulle öeldi). |
Minu käest vist isegi arst küsis, et kas tahad ikka minna. 3-4 aastat enne oli astma aga selleks ajaks olin asjast lahti saanud.
Esimesel päeval kui pataljonis mingisugune tervisekontroll vmt oli siis oli ka kompaniiülem seal ja see ka pmst ütles midagi taolist, et ma suren selle 30kg seljakotiga rännakul ära vmt
pmst kui oleks natukenegi midagi maininud või virisenud siis oleks ilmselt vabalt minema saanud või oleks äkki kuskile mujale pandud kui poleks kindlasti ni huvitav olnud. Samas polnud astmaga tõesti mitu aastat üldse probleeme olnud.
_________________ Imperfection is perfect |
|
| Kommentaarid: 54 loe/lisa |
   |
51 |
|
| tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
09.04.2009 21:09:20
|
|
|
Ma arvasin ka, et mul astmat enam pole, aga kuna mul perearst kirjutas arstitõendile, et diagnoositud ammu-ammu astma ja eriarsti tõendit ka polnud, saadeti testile. Läksingi rõõmsalt, et noh, saab tõendi, et korras ja saan väkke minna. Aga ei, täitsa reageerisin ja veel kuidas. Nüüd käingi inhalaator kaasas ringi.
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
| Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Anti
|
09.04.2009 22:45:31
|
|
|
| apelsin16 kirjutas: |
| O kirjutas: |
| Täna Tapal enamvähem lahtised uksed, homme saab Vahis vist üldse ilma eelregistreerimiseta uudistada? |
Käisin täna Tapal lahtiste uste päeval, väga vinged värgendused neil seal. 8) |
Mis head nägid siis seal?
Mul hakkab ka vaikselt asi lõpupoole tüürima, miski alla 50 päeva veel jäänud
|
|
| Kommentaarid: 314 loe/lisa |
   |
4 :: |
240 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Erik_Est
Kreisi kasutaja
|
10.04.2009 08:53:36
|
|
|
Jääd ju lepinguliseks? Häid sõdureid on vaja.
viimati muutis Erik_Est 10.04.2009 08:54:25, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Anti
|
10.04.2009 08:54:12
|
|
|
kindlasti mitte
|
|
   |
240 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Erik_Est
Kreisi kasutaja
|
10.04.2009 08:55:00
|
|
|
| kas on nii hirmus? või ehk on kodus "parematki" teha?
|
|
| Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Anti
|
10.04.2009 09:01:27
|
|
|
Hirmus küll ei ole, lihtsalt pole piisavalt sõjaväe-teema fänn, et selle sees päevast päeva olla. Ajateenistusest piisab küll...
|
|
   |
240 |
|
| tagasi üles |
|
 |
1dumbpcuser
HV Guru
|
10.04.2009 10:02:15
|
|
|
velsa, olete JÜ?
Sidepatis on tõesti sportlaste rühm, SBK aja on ära, siis on ametlikult "lähetuses" vms ja reservi saavad koos teistega. Neil on küll suht lebom elu, ses mõttes, et linnakaid ikka tunduvalt rohkem kui teistel (arusaadav)- teised sbk ajal üldse ei saa linnaloale(va eriolukorrad).
Meil oli väkke minemine nii, et kra eest bussi peale ja siis sidepatti Korra sai poole tee peal ots ümber pööratud, sest midagi oli vist maha ununenud , aga siia sai meid ikka lõpuks kohale toodud. Endal veel 49 päeva veel, hetkel tbk käimas (suht fun), mais kevadtorm ja peale seda reserv...
Ei üritanud kuidagi ära pääseda ja ei kahetse ka; samas ei tunne, et nüüd kuidagi "kõvem mees" oleksin, aga noh...varsti on see etapp(ajateenistus) kah läbi...
_________________ M: MSI B660M MORTAR
M: Dell RTX 2060
M: Telia ARRIS 5305 UHK 4k digiboksid, 2tk |
|
| Kommentaarid: 102 loe/lisa |
   |
97 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Anti
|
10.04.2009 10:05:07
|
|
|
ei ole JÜ (kui see jaoülemat tähendab) ja ilmsel ei tahakski olla. Lihtne reamees on kõige parem olla
|
|
   |
240 |
|
| tagasi üles |
|