Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Renka
HV Guru

|
08.04.2009 13:36:08
Eestist saab järjekorras 52. Riik veebimängus eRepublik |
|
|
link :: www.erepublik.com
Tallinn, 8. Aprill 2009. Viis kuud peale eRepublik'u esimese aastapäeva tähistamist, tähistab "Uus Maailm" veel ühe uue riigi, Eesti, loomist. "Balti riikide loomine on väga oluline lähtudes geopoliitilisest aspektist, kuna nad on puuduv tükike Euroopa kaardist. Nad asuvad strateegiliselt ala peal, mis ühendavad Skandinaavia poolsaart Kesk-Euroopa ja Loode-Aasiaga, kahe eMaailma "blokiga", mis pidevalt võimu pärast võitlevad," seletab Alexis Bonte, eRepublik'u kaaslooja ja tegevdirektor. "Kolm Balti riiki luuakse samal päeval ja nende kodanikud peavad üsna varsti vastu seisma suurtele väljakutsetele, et säilitada oma iseseisvus," lisab ta.
"Uue maailmaga" ühinemine ja riigi ning rahva ülesehitamine ei saa Balti riikide kodanikele olema lihtne ülesanne, kuna nad peavad toime tulema ümbritsevate laienemismeelsete suurriikidega. "Balti Liidu" või "Balti Koalitsiooni" tekitamine, kus kolm riiki looks üksteisele pideva toe, näib reaalne, kuna seda on arutletud juba mängus kogenud kolme riigi mängijate poolt, kuna võibolla ainult see tagab vabaduse.
eRepubliku mängijad Eestist on juba agarad oma rahva sündi korraldama. "Mina ühinesin eRepublikuga umbes kuu aega tagasi ja valisin elukohaks eUSA, kuna riik, kus ma päriselus elan, polnud nimekirjas. Olen Eesti ühinemisest eMaailmaga väga põnevil. Olen leidnud juba mõningaid Eestlatest mängijaid ja me üritame organiseeruda, et luua nii oma riigile kui ka varsti tekkivale liidule kindel põhi. Ootan seda hetke kui ostan oma "kolimispileti" koju!" kommenteerib CptRixuu, eRepublik'u kodanik Eestist.
"Me arvame, et Eesti mängijad väärtustavad väga võimalust mängida eRepublik'ut oma pärisriigi kodanikena," lisab George Lemnaru, eRepublik'u kaaslooja ja tehniline direktor. "Loodame, et alates tänasest kõik mängijad, kes on pärit Eestist, kolivad sellesse uude riiki ja veenavad ka oma sõpru seda tegema, et luua üks vinge elektrooniline versioon oma riigist ja rahvast.
eRepublik on veebipõhine strateegijamäng, mis on loodud kui maailma peegelpilt. Mängijad, kes on mängus nimetatud "kodanikeks", ühinevad kohaliku ja rahvusvahelise poliitikaga, ehitavad üles majanduse, loovad ärisid ja sõdivad teiste riikidega. Avalikuse ette jõudis mäng eelmise aasta oktoobri keskel. Tänaseks on mängus üle 100000 kodaniku, kes aitavad "Uut maailma" üles ehitada.
eRepubliku idee keerleb ümber niiöelda "sotsiaalse kogemuse" ja sellel on üks suur eelis teiste strateegiamängude ees – see neelab väga vähe vaba aega (umbes 15 minutit päevas), kuid annab sügavama elamuse, kui miski muu mis praegu kättesaadav on.
eRepublik mõjutab interneti kasutamist:
* Mäng on tasuta.
* See on kasutajasõbralik ja brauseripõhine.
* Ei nõua installeerimist ega millegi allalaadimist.
* Ei nõua palju aega (15 minutit päevas on keskmine millest piisab).
* Mängitav kust iganes ja iga seadmega milles on internetiühendus.
* Tehisintellekt puudub ehk kõik lasub ainult inimese mõistusel.
Üle 95% eRepublik'u maailmast on loodud selle kodanike poolt; mängu sotsiaalne külg aitab sellel levida nagu viirus, arvestades mängu sisu ja kasutajate võimalusi. Kusjuures levitus ja arendamiskulud on olnud minimaalsed. eRepublik areneb pidevalt tänu aktiivsele mängijatekommuunile ja mõistvale meeskonnale, kes on võimelised mõtteid teoks tegema.
2009 aasta märtsis külastas veebilehte www.erepublik.com üle kahe miljoni inimese ja saavutas 66 miljonilise lehe vaatamiste arvu. Lisaks võib mainida, et eRepublik'u kodanikud veetsid mängus navigeerides kokku aega umbes 38 miljonid minutit!
EREPUBLIKUST
Loodud aastal 2007, on eRepublik esimene veebimäng eRepublik Labs'i poolt. eRepublik Labs on mängulooja Dublinist, Iirimaalt. Üles ehitatud kui pärismaailma peegeldus, palub eRepublik oma kodanikele võimalust juhtida riike, luua ärisid, juhtida poliitilisi parteisid, olla vabatahtlik sõjaväes või luua oma ajaleht. eRepubliku's on üle 300000 registreerunud kasutaja ja umbes 100000 aktiivset mängijat, kes külastavad mängu iga päev. eRepublik Labs on saanud toetust 750000 eurot AGF Private Equity poolt. Labsil on kontorid nii Hispaanias, Rumeenias kui ka Iirimaal.
Et saada kodanikuks, palun külastada aadressi http://www.erepublik.com
_________________ There is no place like 127.0.0.1
viimati muutis Renka 08.04.2009 14:23:33, muudetud 3 korda |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
1 :: |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
08.04.2009 14:08:33
|
|
|
See mäng on midagi sarnast nagu see teine, kus Eestil saatkondki vms?
|
|
Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
3 :: |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ra*
HV Guru

|
08.04.2009 15:45:53
|
|
|
Max Powers kirjutas: |
See mäng on midagi sarnast nagu see teine, kus Eestil saatkondki vms? |
Second Life?
Ei tundu.
Vaatasin huvipärast,et mis asi see selline on. Kuid väga ei tõmba ja ei leia nagu väga midagi teha.
Vaatasin irci ka. Siis oli seal vaid 1 inimene,kellel Eesti keele kolmas keel. Varsti ilmus paar-kolm uut inimest.
Lubasid ,et läheb huvitavamaks.
Pullipärast võib veel ju ahve liituda. Nagu ma aru saan on varsti eEstonia valimised ja muidu lihtsalt mingid välismaalased võtavad seal võimu.
|
|
Kommentaarid: 135 loe/lisa |
   |
123 |
|
tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
08.04.2009 17:51:13
|
|
|
Hetkel ongi vaja toetust, et Eestit üle ei võetaks. Üritame kontakti saada ühega kahest liidust (ATLANTIS, ehk sinna kuuluvad ka eUSA jms), et saada ajutist kaitset. Rünnata meid enne ei saa, kui umbes 50 päeva pärast. Selleks ajaks oleks vaja kokku saada posu inimesi, et moodustada valitsus ning hakata korraldama ametlike läbirääkimisi nii Läti kui ka Leeduga. Samuti on meile kasulik ühineda kas ATLANTISe või PEACE-ga. Arvatavasti meeldiks rahvale rohkem ATLANTIS, kuna hetkel pakub USA, kes on samuti viimase liige, vast parimat kaitset kui keegi teine. USA praegune president (scrabman) peaks olema mõistlik inimene ja aru saama, et me vajame kaitset, et mitte saada mingi teise riigi osaks. eRepi sisese artikli kommentaaridest võib lugeda, et nii mõnigi kisendab "TO" (mis tähendab "takeover) ja "easy TO" jne.
Tulge mängima, lugege õpetust: http://wiki.erepublik.com/ ja pidage vastu! Hetkel pole küll turul sööki ja olemasolevate firmade palgad on naeruväärsed, aga majandus vaja siiski käima lükata. Selleks, et majandus töötaks, on vaja inimesi, arukaid inimesi. Sööki on mängus vaja, ja et seda saada liituge ka eEstonia foorumiga mis asub: http://estonia.forumotion.com/ ning kontakteeruge kasutajaga Zauzage. Sealt saate ka irc info, kus on kontakti loomine kindlasti kiirem.
EDIT: paluks infot eRepi ja eEstonia kohta levitada ka mujal! Aitäh!
_________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled) |
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
M00t
HV Guru

|
08.04.2009 18:01:27
|
|
|
nii suur jama nii pointless asja pärast
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
0 :: |
68 |
|
tagasi üles |
|
 |
lehm2
Kreisi kasutaja

|
08.04.2009 22:06:18
|
|
|
Mille poolest erineb see mäng teistest tekstipõhistest mängudest ? Ise liitusin küll mänguga ning sain ka tööle kuhugi, kuid toitu osta ei saa? Isiklikult natuke segane mäng minu jaoks.
_________________ Piilu siia, progreja!
Vajad abi Node.JS-ga ?
Võta ühendust ! |
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
08.04.2009 22:08:45
|
|
|
lehm2 kirjutas: |
Mille poolest erineb see mäng teistest tekstipõhistest mängudest ? Ise liitusin küll mänguga ning sain ka tööle kuhugi, kuid toitu osta ei saa? Isiklikult natuke segane mäng minu jaoks.  |
Uuri foorumit mille link mul eelmises postis. Toitu ei saa hetkel, kuna me ei suuda seda veel toota. Kasutaja Zauzage saab sind toiduga aidata. Kui sa annad oma profiili otselingi siis saan sulle nii umbes kaheks päevaks midagi saata, et wellness ei langeks väga palju. Aga võta kindlasti PMi või foorumi kaudu temaga ühendust
EDIT: mäng erineb sellepoolest, et mängu sisu ja käik oleneb meist endist, meie kavalusest ja tarkusest. Meie tegudest. Ka esimeses postis veidi kirjas Loe ka wikit.
_________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled) |
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ra*
HV Guru

|
08.04.2009 22:18:11
|
|
|
Mille poolest erineb see mäng teistest tekstipõhistest mängudest ? Ise liitusin küll mänguga ning sain ka tööle kuhugi, kuid toitu osta ei saa? Isiklikult natuke segane mäng minu jaoks.  |
Ega palju erineda ei saagi. Kuid hetkel ma vist nt jätkan ,sest IRCi ja foorumit lugedes hämmastab mängurite entusiasm jne.
Et tõesti to Zauzage lihtsalt jagab toitu praegu ja inimesed kirjtuavad pikki artikleid ja kirju,et saada mingiteks partei liidriteks jne.
|
|
Kommentaarid: 135 loe/lisa |
   |
123 |
|
tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
08.04.2009 22:32:24
|
|
|
Ra* kirjutas: |
Ega palju erineda ei saagi. Kuid hetkel ma vist nt jätkan ,sest IRCi ja foorumit lugedes hämmastab mängurite entusiasm jne.
Et tõesti to Zauzage lihtsalt jagab toitu praegu ja inimesed kirjtuavad pikki artikleid ja kirju,et saada mingiteks partei liidriteks jne. |
Justnimelt. Hetkel üritame abi saada eUSA'lt. Saatsin isiklikult nende presidendile kirja. Mu eSoomes elav spioon saatis mulle juba Soomlaste poolt kirjutatud artikli tõlke, mis sisaldab endas infot selle kohta, et meid tahetakse lihtsalt nö "tühjaks teha". See võibki juhtuda, kui me ei saa kas piisavalt rahvast "Sotsiaaldemokraatlik erakond" nimelisse erakonda, et siis õige party president valida või kuskilt mujalt abi ei otsi.
Hetkel räägin veel ühe ungarlasega, kes omab mängust häid teadmisi ja kellel on suht häid kontakte. Ta üritab samuti oma sõpruskonnas abi otsida, et me end käima saaks.
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
tige kala
HV veteran

|
09.04.2009 15:18:04
|
|
|
Lisasin ka ennast sinna, sain lvl2 kätte aga enam ei saa vist kusagilt 2xp punni juurde. Päris huvitav asi muidu aga nii vähe eestlasi on seal, et ilmselt kaua meie e-riik ei püsi seal
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Xloaded
külaline
|
09.04.2009 15:33:53
|
|
|
Regasin ka ära.. vaatab mis teha saab. eks annan endast ka 110 et eesti püsiks.
|
|
tagasi üles |
|
 |
tige kala
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 66 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Xloaded
külaline
|
09.04.2009 17:50:46
|
|
|
IRC #erepublik.ee
Ma seal ainus eestlane Hetkel aga somme on palju.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Dinkz
Kreisi kasutaja

|
09.04.2009 17:52:12
|
|
|
Ma hetkel Soomes veel pesitsen, varsti tulen ka Eestlasi aitama, kui kolida saab.
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
09.04.2009 17:53:25
|
|
|
xloaded, irc.mibbit.org ja #Estonia kanal - seal on õige rahvas. foorum asub aadressil mis ma juba ülalpool välja tõin.
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
marxius
HV kasutaja
|
11.04.2009 09:34:33
|
|
|
Heaküll, teen tööd, treenin sõjaväes, ostan toidu koju... aga kuidas ma selle toidu ära tarbin?
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
redemption
HV kasutaja

|
11.04.2009 11:00:38
|
|
|
Mul on ka sama küsimus. Kas päevas ongi ainul võimalik 2 xp saada. Raha ma maksta ei taha, et kõiki võimalusi lahti saada.
_________________ PS! |
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
JannoT
HV kasutaja

|
11.04.2009 11:47:23
|
|
|
marxius kirjutas: |
Heaküll, teen tööd, treenin sõjaväes, ostan toidu koju... aga kuidas ma selle toidu ära tarbin? |
Toidu tarbimine on automaatne.
_________________ 011010000110100101101110011011100110000101110110011000010110000101110100011011000111010101110011 |
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
tige kala
HV veteran

|
11.04.2009 13:49:23
|
|
|
Okei, see on mingi eriline jama ju kuidas teil see foorum töötab. Eesti keelt üldse ei ole Sama lugu ka eRepublicus, kõik uudised on inglise keelsed ja foorumites sama lugu. Tundub, et oleme juba kaotanud.
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
3GHZ
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Unholy
HV veteran

|
11.04.2009 17:21:08
|
|
|
Eestikeelne õpetus mis alguses teha tuleks plz!
|
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
3 :: |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
3GHZ
HV kasutaja

|
11.04.2009 17:37:09
|
|
|
Otsi töö, osta toitu, teeni raha, saa EP-d (kogemus punkte [ing. kl]).
Info alt vaadake ka Kärjaari nö redelit (Career Path ing. kl.), siis näete mida saate järgnevate levelite jooksul teha.
_________________ Eesti vanarahvatarkus: S*tu ruttu, karu tuleb! Kui ei s*tu, karu pureb! |
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Worm390
HV kasutaja

|
11.04.2009 23:01:03
|
|
|
Kuidas wellnessi kõige paremini üles saaks, va kullaga..
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
maxsimiljo
Kreisi kasutaja

|
11.04.2009 23:58:35
|
|
|
Worm390 kirjutas: |
Kuidas wellnessi kõige paremini üles saaks, va kullaga.. |
Toiduga?
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
tige kala
HV veteran

|
12.04.2009 00:25:48
|
|
|
Ostad mingit mitme tärniga toitu ja wellness tõuseb kiiremini kui gaasi hinnad Eestis
Aga muidu mis seal nagu teha saab veel, party'sse ma kuuluda ei saa, mingeid poliitilisi otsuseid ka teha ei saa, töötan ja treenin ära päevas ja siis ongi kõik?
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
|