Vähemalt nüüd on kindel, et Mafia 2s ei pettu. Saab Godfather II-ga hea sitamaigu suhu.
Aga tõsi ta on, silmale oli minu jaoks sõbralikul Mafia.(Võibolla tõsesti on Godfather IIs parem graafika aga see ei ole sama mis silmasõbralikkus.)
Miks kõik ainult graafikast räägivad? Sest sellisest gameplay'st oleks suisa häbi rääkida.
Täna oli aega natuke mõelda ja käis peast läbi selline mõte, et ehk olen heade mängudega ärahellitatud viimasel ajal. Samas miks ei võiks kõik mängud normaalsed olla?
E: Tegelikult polegi nii hull kui algul tundus, tegevused on päris lõbusad. Lihtsalt kui ei meeldi siis kannatage algul see sitamaik ära ja pärast läheb paremaks.
Story on minu jaoks liiga lühike, oleks võinud siis rohkem family-si siis olla ja businesse oleks saanud kauem madistada. Samuti mind häiris see et autode juhitavus oli crap. Aga see vabadus ja võimalused mis godfather 2 pakub on supper.
Nagu näha, siis enamus inimesi kotib ainult graafika. Mitte gameplay ja story.
Kui ma arvuti kasti peale 15kilo kulutan siis sellist s.tta ma küll mängida ei viitsi. Gameplay on seal sama null kui graafikagi.
Kui head stoorit tahad siis loe parem raamatuid või vaata mingit head filmi.
Kõik on on olulised....aga kui enamus suckib siis stoory ei päästa.
Mehhiko seebikates on ka hea stoory aga seda p.ska vahivad ainult seniilsed vanamutid.
Kui ma arvuti kasti peale 15kilo kulutan siis sellist s.tta ma küll mängida ei viitsi.
Tra. ma panin 25 kilo arvuti alla ja enne viie aasta möödumist ei kavatse ühtki mängu mängida. Las ikka mängutööstus areneb järgi. Graafika ma mõtlen just. Stori ei koti üldse. Minupärast olgu või tetris aga raisk, klotsid peavad läikima!
Crysist korra vaatasin aga no ikka ulme saast kui arvestada mis papi ma kasti tagusin. Selle raha eest ma tahan vähemalt, no ma ei tea...ikka mingi virtuaal reaalsus või asi võiks olla, onja A mai tea, võib-olla müüks paar mäluklotsi maha, siis võiks isegi mängida midagi. _________________ "Siiski, julgeksin arvata, et siiski antud juhul, nagu ka paljudel, ütleksin isegi, et siiski kõikidel juhtudel oma isikliku arvamuse
põhjendamine omab siiski küllaltki suurt kaalu, eriti valdavalt, ma ütleksin, negatiivse arvamuse puhul" (A. Rüütel)
Kui ma arvuti kasti peale 15kilo kulutan siis sellist s.tta ma küll mängida ei viitsi.
Tra. ma panin 25 kilo arvuti alla ja enne viie aasta möödumist ei kavatse ühtki mängu mängida. Las ikka mängutööstus areneb järgi. Graafika ma mõtlen just. Stori ei koti üldse. Minupärast olgu või tetris aga raisk, klotsid peavad läikima!
Crysist korra vaatasin aga no ikka ulme saast kui arvestada mis papi ma kasti tagusin. Selle raha eest ma tahan vähemalt, no ma ei tea...ikka mingi virtuaal reaalsus või asi võiks olla, onja A mai tea, võib-olla müüks paar mäluklotsi maha, siis võiks isegi mängida midagi.
Ex iga üks on matnud hea summa arvuti alla, kes kohe ja kes pikema aja jooksul. Jätkaks mängu arutluse teemal
Auto juhitavus on jah nagu 1meses osas suht
Saad aru, see oleks vabandatav kui see mäng oleks paar aastat vanem.
Mitte, et ma selle pärast muidugi mängimata jätaks.
Samas hakkab nt. Tommyguniga execution juba seda vaikselt kompenseerima... mmm. Soovitan kõigile kes pole seda proovinud.
Samas jah, nt. verega seotud efektid on suht kenad välja kukkunud minu meelest. Mina näiteks ainult graafika pärast küll mängu nurka ei viska.
proovisin konsoolil seda.Mulle täitsa meeldib,esimesest ostast ikka kõvasti parem: D Tegevust on kah roppukanti,ainult et autod on kahtlase juhitavuse ja graafikaga - see ei meeldi mulle: ( ,aga muidu üld gameplay on täitsa okei minu jaoks.8/10
Juhuks, kui keegi aru ei saanud, siis mu eelmine postitus siin teemas oli iroonia. Aga mängust rääkides, siis mind ei häiri selle juures mitte graafika vaid see, et maailm on kuidagi tühi ning üksluine. Samuti juhitavus. Kui ikka enne seda kui uksest välja õnnestub saada jooksed kolm korda vastu kumbagi uksepiita, siis kaob igasugune fiiling. _________________ "Siiski, julgeksin arvata, et siiski antud juhul, nagu ka paljudel, ütleksin isegi, et siiski kõikidel juhtudel oma isikliku arvamuse
põhjendamine omab siiski küllaltki suurt kaalu, eriti valdavalt, ma ütleksin, negatiivse arvamuse puhul" (A. Rüütel)
minu poolt siis veel üks rumal küsimus:kas relva litsentsi saab uuendada ainult netis mängides või kuidagi veel?
Weapon license su Made-Manidel ja teistel käsilastel saab ainult läbi neti upgradeda. Võimalus on ka nad välja vahetada.
Aga relvade enda upgraded vedelevad mängus peidetud kohtades. Kui mõnda Doni compoundi õhkima lähed, siis ehk leiad hea õnne korral.
Huvitav oli see, et abilistel on 4 taset: basic, amateur, expert ja master (oli vist)... Experte leidsin / sain endale mängu jooksul 2tk, teised kõik madalama astmega, et nagu mis valemiga neid master tasemega abilisi endale siis üldse saab??? Või see ainult online`i teema?
Kuradi kamm selle joystickiga on?
Iga kord kui mängin,pean kas disablema või usb'st välja kiskuma oma lõbupulga,kuidu hakkab pilt 360. ringe jooksma.
Ja mis strateegiast jutt käib? Sama jama,kärts,mürts uksest sisse,kuul pähe ja anna bisnes siia raisk. Veel üksluisem kui esimene osa..
kõik oleneb selles, mida sa selle black screeni all mõtled...
Minul pani kord 2-3 tunni jooksul pange, viskas pildi mustaks. Mõnikord viskas windowsisse ja andis Send / Dont Send Errori, mõnikord jooksis nii umbe, et tuli reset teha
Kahtlaselt vähe juttu liikvel selle mängu kohta..
Seda hülgemöla ka maha keerata saab,mis need "crew" tüübid räägivad,kui niisama ringi joosta?
Jumala pinda käib,kui muusikat kuulad ja siis need tüübid seal lolli juttu ajama hakkavad,valjult.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.