praegune kellaaeg 20.06.2025 23:57:12
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
HV vaatleja
|
03.04.2009 11:27:05
Konica Minolta 2500W |
|
|
Kas keegi oskab öelda, kuidas Konica Minolta 2500W printerile selgeks teha, et ta ei kuulaks 3 tühja värvitahmakassetti vaid prindiks edasi musta tahmaga, mis on täis.
Kuidas printer tahma täituvust mõõdab? Ehk on printerit võimalik "hõbepaberi/teibiga" lollitada.
Tänan
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
03.04.2009 18:28:35
|
|
|
Toonerikasseti täituvust vist mõõdab tooneri tarbimise järgi - kui trükid välja printeri konfi lehe (SPECIAL PAGES -> CONFIG PAGE), siis seal on lehe ülaservas iga kasseti kohta jääk protsentides, kasseti "eluiga" ja seni trükitud lehtedel keskmine kattuvus.
Ühesõnaga peab printer nähtavasti lisaks trükitud lehekülgede arvule meeles ka selle, kui suure osa paberist mingi värv kattis ja selle järgi rehkendab kulunud tooneri hulga.
Proovi, kas see mõjub (leidsin seadistusest sellise asja):
READY -> MENU: ENGINE -> ENGINE: TONER EMPTY -> TONER EMPTY:
valikud on STOP ja CONTINUE
Kui ekraanil on CONTINUE, vajuta "Menu/Select". Vastuseks peaks tulema "CONTINUE IS SELECTED". Välju menüüdest noolega üles kuni tagasi READY ekraanile. Proovi trükkida.
Anna teada tulemusest - mul võib seda ka kunagi vaja minna.
(See on küll Minolta 2430DL järgi, aga vähemalt 2530DL on täpselt sama, loodetavasti ka 2500W)
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
HV vaatleja
|
07.04.2009 01:06:41
|
|
|
Tänan vastuse eest!
Sellel mudelil ekraan puudub. Printerilt võib ka leida ainult 2 nuppu.. need oleks töö katkestamise nupp ja 'rotate toner'.
Kuna printeri sain "ERROR" olekus, siis arvasingi, et printer ei prindi kui värvilised tahmad tühjad on.. uurisin juba igasuguseid variante kuni lõpuks olin neid tahmasid kõiki 2x välja võtnud ja tagasi pannud ja korraga sai errorist READY.
Määrasin printeri driverist et ta prindiks ainult must-valget ja hakkas toimima.
Olen varem pisut kokku puutunud ka (vist oli 2430DL), ja seal oli minu meelest värvilise tooneri tühjenemine suurem probleem...
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|