Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
erastnoor
HV vaatleja
|
27.03.2009 18:09:41
Phenom II x4 920 näitab ainult 1 core'i |
|
|
Niisiis mure selle, et kui vahest arvuti käima panen ja teen task manageri lahti, siis performance i all näitab ainult 1 core'i. System Information näitab samuti sel juhul ainult 1. Tavaliselt kui peale seda teha restart, siis järgmisel korral näitab jälle 4. Milles asi võib olla? Kas Windows lihtsalt ei tunnista vahest (Vista Ultimate 64bit SP1) või tegu prose enda või emaplaadiga (GIGABYTE GA-MA780G-UD3H - http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813128382). Netist lugesin, et kusagilt peab panema DETECT HAL (vist run'is pidi lahti tegema msconfig ja siis enable'ima), kuid see ei aidanud. Ei oska enam midagi teha.
Ootan teie abi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
27.03.2009 18:14:20
|
|
|
emaplaadil ikka bios update tehtud?
|
|
Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
1 :: |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
28.03.2009 00:01:21
|
|
|
Kas üldse kusagil on müügil 790 chipiga DDR2 plaate, mis toetavad P2 AM2+ prosesid juba default BIOSiga ?
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
0 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
28.03.2009 10:41:05
|
|
|
on ikka aga teemaalgatajal küll nii uus mobo pole.
|
|
   |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
erastnoor
HV vaatleja
|
04.04.2009 12:25:50
|
|
|
Selgu suur tänu, nüüd tunneb kenasti ära!
|
|
tagasi üles |
|
 |
CotCas
HV kasutaja

|
05.04.2009 03:43:47
|
|
|
Kuna teema siin juba ripub, siis selline küss, kas kellelgi on uue Phenom II kogemust ka Gigabyte GA-MA770-DS3 emaplatega .. kas on üldse mõtet sinna seda proovima hakata või peaks miskit muud vaatama. Pmst küsimus pole mitte selles, kas käima läheb, küsimus selles kas jookseb aka lendab.
|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
05.04.2009 16:46:45
|
|
|
mis tal siis häda peaks olema? ega see mingi suvaline low end kräp mobo pole vaid ikka üle keskmise isend
|
|
   |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
CotCas
HV kasutaja

|
05.04.2009 18:36:59
|
|
|
proovisin siin Phenom 8650-et krt nagu ei oskaks plate selle asjaga midagi peale hakata .. x2 6000+ nagu lippaks tunduvalt paremini .. klokk ka muidugi veidi suurem ja mingi kamm Phenomi juures mäluga. kord nagu saaks dualis jooksma, aga tegelikult testides hoopis aeglasem .. segane värk ühesõnaga - lihtsalt pole viitsimist pimedalt testima hakata
|
|
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
05.04.2009 19:45:55
|
|
|
Klokivahe 6000+ga ju suht suur ja mõnes asjas võibki asi kehvem olla.
a kartma küll ei pea, et P2 kalab, see ikka HOOPIS teisest mastist prose kui X2 või vana X3.
Krt peab ikka endale ka mingi P2 võtma sest kiirusevahe on ikka jõhker
|
|
   |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taavi©
Piiratud kasutaja

|
05.04.2009 19:59:37
|
|
|
CotCas kirjutas: |
proovisin siin Phenom 8650-et krt nagu ei oskaks plate selle asjaga midagi peale hakata .. x2 6000+ nagu lippaks tunduvalt paremini .. klokk ka muidugi veidi suurem ja mingi kamm Phenomi juures mäluga. kord nagu saaks dualis jooksma, aga tegelikult testides hoopis aeglasem .. segane värk ühesõnaga - lihtsalt pole viitsimist pimedalt testima hakata |
No on üldse mõtet amdga koguaeg jamada, ma ise vahepeal mõtlesin ka et proovin phenomi ära aga nahhui seda jama vaja on... (isegi prose oli olemas)
Võta inteli prose ja kõik töötab kahetsema ka kindlasti ei pea !
_________________ Inflatsioon on maksustamine ilma seadusandluseta |
|
Kommentaarid: 377 loe/lisa |
   |
6 :: |
328 |
|
tagasi üles |
|
 |
CoiL
HV Guru

|
05.04.2009 20:19:54
|
|
|
Prostituut kirjutas: |
proovisin siin Phenom 8650-et krt nagu ei oskaks plate selle asjaga midagi peale hakata .. x2 6000+ nagu lippaks tunduvalt paremini .. klokk ka muidugi veidi suurem ja mingi kamm Phenomi juures mäluga. kord nagu saaks dualis jooksma, aga tegelikult testides hoopis aeglasem .. segane värk ühesõnaga - lihtsalt pole viitsimist pimedalt testima hakata |
No on üldse mõtet amdga koguaeg jamada, ma ise vahepeal mõtlesin ka et proovin phenomi ära aga nahhui seda jama vaja on... (isegi prose oli olemas)
Võta inteli prose ja kõik töötab kahetsema ka kindlasti ei pea ! |
Prostituut, pläma vähem paadunud Intel`i kummardaja. Enamus jamasid on emaplaatides kinni mitte proses.
Mis sa arvad, et Inteli prosede ja platedega ei olegi probleeme?
|
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
83 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taavi©
Piiratud kasutaja

|
06.04.2009 06:01:26
|
|
|
CorsairX jah ma tean et emaplaatides on pahatihti need jamad, aga ilma plaadita prose ei tööta ju !
Ja inteli plaatidega on ikka probleeme, aga tunduvalt vähem... kui sa tahad selle üle vaidlema hakata siis sa oled lihtsalt rumal inimene
Aga soovituseks siiski AMD fännidele, kasutage korralikke emaplaate mitte kõige odavamat junni ja saate ka soovitud tulemusi, mitte et ostate arvutikeskusest kõige odavama plaadi mis parasjagu kohal on ja siis tulete siia nutma et midagi ei tööta (see oli piltlik jutt ma ei näita näpuga kellegi poole)
|
   |
328 |
|
tagasi üles |
|
 |
CotCas
HV kasutaja

|
07.04.2009 17:02:17
|
|
|
hmm teema nagu siga ja kägu .. kui vaja skoorides punne saada siis AMD ei sobi .. kui vaadata tavaaplikatsioone - dok. haldus jne, siis AMD lendab sujuvamalt .. Intel tundub vahel nagu 175 rehvide ja HEMI mootoriga massina zverrr
|
|
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taavi©
Piiratud kasutaja

|
07.04.2009 17:52:17
|
|
|
hmm teema nagu siga ja kägu .. kui vaja skoorides punne saada siis AMD ei sobi .. kui vaadata tavaaplikatsioone - dok. haldus jne, siis AMD lendab sujuvamalt .. Intel tundub vahel nagu 175 rehvide ja HEMI mootoriga massina zverrr  |
Sujuvamalt, kuidas sellest aru saada hmmz... kõrvuti on 2 arvutit üks amdga teine inteliga mõlemad avavad näiteks MS exel programmi kuda see sujuvam avamine käib ?
Seleta no lollile
|
   |
328 |
|
tagasi üles |
|
 |
inca
HV Guru

|
07.04.2009 18:18:48
|
|
|
Lahe OT käib. Aga uute AMD kooslustega, millel vingem int. küpsis peal, on võimalik näiteks SSD-d ja prose passiivjahutust kasutades teha ülivaikne, säästlik ja võimas aparaat. Zen toide ka veel ja ongi muska:P Zero noise emission... Optilised seadmed on ka teoreetiliselt juba iganenud nähtus. USB pulkadega saab kõik tehtud.
_________________ KASS |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taavi©
Piiratud kasutaja

|
07.04.2009 18:26:15
|
|
|
inca, igast pulli saab teha jah... kokkuvõte on see et ei maksa odavat sitta kokku osta ja siis hädaldada et ei tööta, osta korralikud asjad ja saad korraliku tulemuse kas siis intel või amd baasil.
|
   |
328 |
|
tagasi üles |
|
 |
prj
HV kasutaja
|
07.04.2009 20:28:31
|
|
|
Kõiki asju tuleb vaadata hinna:kvaliteedi tasemel.
AMD Mobod on odavamad ja Phenom II ise on Quad-st odavam tunduvalt kõrgema clocki juures.
Samas on Quad clock-for-clock võimsam, kui Phenom.
Siit tulebki vaadata: Kuidas saab parima performance-i kindla eelarvega.
See, et Nvidia omab GTX295, mis on kiireim, ei tee 4870-st halba kaarti (paneb GTX260-le ära madalama hinna juures) jne...
Igasugune fanboyism on pointless... Tuleb vaadata lihtsalt, mis ostmise hetkel kõige enam performance-t sind huvitavates programmides pakub, kui kulutad X krooni.
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
CotCas
HV kasutaja

|
08.04.2009 15:44:22
|
|
|
nu eks ma ka vahel kui pappi üle, siis veidi isasema inteli kokku pannud, aga kui midagi mängida pole, siis pole mõtet ju 1kw nurgas filme niisama lasta tõmmata .. paneme vähe säästlikuma isendi kokku .. nagu hetkel siis AMD masina baasil mingi tegelane .. mulle isiklikult ei meeldi AMD mõningane ebamäärasus - tundub, et nagu oleks midagi kakti, samas nagu poleks ka selgitada ei oska (nagu ka seda, et milline fiiling oli 1991 aastal ISKRA taga, kui 180kb flopidega seda rohelise ekraaniga peletist üles äratasid, et tetrist mängida saaks)
aga vähem möla .. isikliselt arvan, et 32bit winduusa peal tekivad mitmetuumalise Inteliga aeg-ajalt nagu augud sisse - prose viskab liiga palju sodi ette ja ülejäänud siinid (sh kõvad kettad jne ei suuda seda ära jaotada) .. AMD-l seda probleemi pole - ta on aeglasem ning töötab ülejäänud arhitektuuriga samas vaimus .. hea ja lahe
aga inteli fanattidele, siis uus i7 kindlasti koos ssd-kettada kõrvaldab selle inteli probleemi - niiet kui keegi annetada tahaks, siis järgmine masin oleks hetkel i7 prose ja 5x ssd-kettaga isend (raidi ikka siis
|
|
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
prj
HV kasutaja
|
15.04.2009 15:59:54
|
|
|
sikliselt arvan, et 32bit winduusa peal tekivad mitmetuumalise Inteliga aeg-ajalt nagu augud sisse - prose viskab liiga palju sodi ette ja ülejäänud siinid (sh kõvad kettad jne ei suuda seda ära jaotada) .. AMD-l seda probleemi pole - ta on aeglasem ning töötab ülejäänud arhitektuuriga samas vaimus .. hea ja lahe |
Ei soovi üldsegi sind solvata, aga...
Palun õpi kuidas arvutiriistvara (ja üldse mikroelektroonika) töötab enne kui selliseid asju kirjutad.
Tsiteeritud tekstilõik sisaldab AINULT täielikku jura.
|
|
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
CotCas
HV kasutaja

|
16.04.2009 00:40:54
|
|
|
ei solvu üldse .. mul on tehnilise töö peal automaatikud ja elektroonikud, nemad jagavad seda asja ja said koolis matemaatikas, füüsikas ja keemias viisi .. mina kirjutan seda, mida ma näen ja tunnen iga päev arvuteid kasutades (s.h. ka seda, et E8400 hangus vahel sekunditeks ja AMD X2-ed jooksevad sujuvamalt .. seda taaskord kõike minu vaatenurgast ja minu tegevusi arvestades - teine inimene töötades samade programmidega omas masinas võib saada sootuks teised tulemused)
|
|
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
prj
HV kasutaja
|
16.04.2009 11:40:36
|
|
|
Kea iganes nende süsteemide eest vastutab võiks vähem viiruseid paigaldada ja kõik vajalikud asjad normaalselt installida ja konfida.
Prosest kohe kindlasti antud juhul ei sõltunud mitte midagi.
Inglise keeles on üks hea sõna selle teksti kohta, mida sa siin paned - FUD.
|
|
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
CotCas
HV kasutaja

|
16.04.2009 12:01:33
|
|
|
kui profiili vaatad, siis olen minagi kahjuks Inteli leeris .. niiet see kahe otsaga asi 8)
ehk siis kui katsetan ja mängin, siis Intel .. kui on mängudevaheline aeg ja peamiselt kontoritöö, siis AMD
ja pealegi, maitse üle ei vaielda vaid kakeldakse
|
|
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
prj
HV kasutaja
|
16.04.2009 17:54:40
|
|
|
Keegi maitse üle ei vaidle. Mul endalgi väga erinevad prosed.
Lihtsalt see, mis sa ennist kirjutasid on jama ning seda ma ka ütlesin.
Kasuta mida tahad, aga ära aja ulmelisi teooriaid riistvarast, millest sa eriti midagi ei jaga.
See, et sulle meeldib üks või teine asi rohkem, on fine. FUD levitamine ei ole.
Mul pole midagi sinu vastu, lihtsalt sa eksid rängalt oma teooriaga ning viga peaksid otsima hoopis tarkvaralisest konfiguratsioonist. Office jooksutamisega saab ka 1Ghz prose õige konfi juures ilusti hakkama.
|
|
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
16.04.2009 21:20:16
|
|
|
no mu arust on ka AMD winis kiirem, juba boot on omajagu kiirem jne(vähemalt 64bit).
|
|
   |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
prj
HV kasutaja
|
16.04.2009 23:35:33
|
|
|
Winterwind kirjutas: |
no mu arust on ka AMD winis kiirem, juba boot on omajagu kiirem jne(vähemalt 64bit). |
Näita palun mõni benchmark, mis toetab sinu ütlust. Konkreetsete protsessoritega.
Kui sa võtad Inteli 900mhz prose ja AMD 2.8ghz prose on muidugi AMD kiirem.
Niikaua, kui ei ole konkreetseid numbreid, ütlen, et su jutt on jama.
Boot time nagunii prosest nii väga ei sõltu, kui sul startupis midagi pole, vaid kõvakettast.
Kui sul on mingi vana äratapetud windows, saja troojaga ja s*ta konfiga ning sa ostad uue kasti, kus on clean install, siis MUIDUGI on see kiirem.
Ma ei näe paraku, mis siia AMD vs Intel puutub.
Pealegi, vaadates mitmeid benchmarke, on Intel productivity rakendustes JUST kiirem, siin paar kiiret näidet:
http://www.tomshardware.com/charts/desktop-cpu-charts-q3-2008/Photoshop-CS-3,826.html
http://www.tomshardware.com/charts/desktop-cpu-charts-q3-2008/Winrar-3.80,823.html
Üldiselt ma ei viitsi siia postitada enam midagi. Miskid fanboyd ajavad FUD-i lihtsalt
Pluss see, et hetkel olev kõnealune asjaolu ei ole mitte kuidagi enam seotud teemaga.
|
|
   |
30 |
|
tagasi üles |
|