Istusime umbes pool aastat tagasi Sohvabaaris (nüüd vist sellise nime all seda kohta polegi enam). Seal saab süüa tellida ka öösel.
Kõrvallauda istusid kaks tibinat, sellised 20-25 modellitüüpi tibinad keda iga ärikas oma seitsmese bemmi kõrvalistmele tahaks. Kohe tulidki mingid keskealised tüübid (korralikud, aga näha et otsiti õhtuks seltsidaami) ligi ja hakkasid juttu seal puhuma. otsustasid siis süüa tellida. uurisid seal menüüd ja kui ettekandja tuli lauda tellimust võtma, siis üks tibin küsis "aga mis asi see pasta on?". meil vajusid kõrvallauas suud lahti, et kas kuulsime ikka õieti. ettekandja ka kogeles "noh.... makaronid".
ma ei tea kas need tüübid seal ei pannud tähele või nende arust polnud see imelik. igatahes rõõmsalt tellisid nad seal endale "makarone" ja moosisid edasi.
helga, ega madrats ei pea ju teadma mida tähendab pasta
Teema jätkuks, natuke reaalse elu juttu (huumoriga)
"Savisaar: Eesti vajab rohkem korruptsiooni, pätte, vargaid ja muidu jobusid. Keskerakond suudab seda kõike pakkuda. Oleme juba Euroopa kõige suurema korruptsiooniga erakond. Kui ei usu küsi kellelt tahes - kõik teavad seda." Via: http://voyag.blogspot.com/2009/04/savisaar-varastamine-ongi-ju-taiesti.html _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine
Haapsalus nüüd drive-in kaubamaja: http://le.ee/?a=uudised&b=6755 _________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus.
Bostoni ülikooli ühiselamutes korda hoidev politsei on ühe infotehnoloogiat õppiva tudengi arvuti konfiskeerinud väidetavalt saadetud laimukirja pärast. Läbiotsimisorderis seisab ka väidetav põhjus: nooruk "on IT-spets" ja ta kasutab "kaht erinevat operatsioonisüsteemi oma illegaalse tegevuse peitmiseks - esimene on tavaline akendega süsteem ja teine on must ekraan, kuhu saab valges fondis käske sisestada käsurealt". Sõnavabaduse ja Linuxi eest võitlev EFF on võtnud süüdistatava oma kaitse alla ja esindab vaidluses.
start --> run --> cmd ja siis alt + enter ja ongi mul teine operatsioonisüsteem. _________________ Imperfection is perfect
et mitte riideid määrida? _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
Täna avalikust peldikust välja minnes tõmbas minu ees minev tüüp omale ukse korraliku pauguga vastu pead _________________ Parim tegevus, kui und ei tule, on lambaid ja nende postitusi lugeda.
Täiesti lammas vana ju. "Ma arvan, et mu naaber on UFO." Katus pole ikka igaühel enda teha.
Fail!
Peeter Kaljuvee
krt mul oli ka seda vaadates tunne, nagu oleks kuhugi vana baskini teatrisse sattunud või midagi _________________ verba volant, scripta manent Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon.
Üks mu klassivend luges kuskilt, kui väikest protsenti oma ajust inimesed tegelikult kasutavad ning otsustas siis vasakut ajupoolkera treenima hakata, kirjutades ja süües vaid vasaku käega Järgmiseks koolipäevaks oli see mõte juba unustusse vajunud.
Huvitav mis pöörded oleks too käi 200kV pinge juures saavutanud _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
Sellised, et ketas oleks tsentrifugaaljõu toimel puruks lennanud ning varas oleks surma ikka saanud. _________________ Ehitusprojektid ja konstruktiivsed lahendused HV kasutajatele soodsamalt
M: Zafira A/Astra G põhjakaitse - 30€
reedel hakkasin tallinnast raplasse sõbra juurde sauna minema. tõdval poes käies avastasin, et võtmed on vist tuppa jäänud ja ma tõmbasin enda järelt ukse kinni. laupäeval peale tagavaravõtme toomist leidsin võtmekimbu hoovist aia tagant maast.. _________________ Kontrollitud ja arvega sülerid: https://www.yaga.ee/mox-fulder ja https://www.facebook.com/marketplace/profile/61591165192783/?ref=permalink küsi ka akut, klaviatuuri.. kiireim viis on helistada 5213582
raiskajad, oleks võinud ikka külma veega enne proovda
kujutan ette küll seda pilti, kuidas rannavalve hoiab plekk-kausiga külma vett kannatlikult tooli all, kuni rippuvad "kiivid" normaalasendisse tagasi tõmbuvad
Huvitav mis pöörded oleks too käi 200kV pinge juures saavutanud
kuskohast sa sellise pinge võtad
ma pakun,et seal vast oli 10 või 15kV liin.Tartumaal peaks olema esindatud kõrgepingega liinidest 110kV ja 330KV aga nendeni juba annab ulatuda _________________ Kes meie maale tulnud on ja kellel siin ei meeldi –
me rajad lahkelt lahti on, las minna, kui ei meeldi /Hando Runnel
Ellu jääb see, kes oskab oma kätega midagi valmis teha
ma pakun,et seal vast oli 10 või 15kV liin.Tartumaal peaks olema esindatud kõrgepingega liinidest 110kV ja 330KV aga nendeni juba annab ulatuda
10 ja 15 on madalpinge...artiklis on juttu kõrgepingest ja pildil on üldsegi 35kV, mis käib ka madala alla tegelikult(kuigi üsna udune pilt, aga isolaatorite järgi vaadates ilmselt on). Pilt ilmselt on pandud täiesti suvaline
Ega siis igalpool ka nii kõrgel juhtmed ei ole, et ei ulataks midagi peale sinna viskama.
Edasi vaadata siis Ulilas tegelikult vist ei olegi 110kV, 35 siis ilmselt seal.
A noh, lambiinimese jaoks on kõik jooksvad liinid kõrgepinge niiet vahet ei ole
Pasta makaroniroa tähisena on jah levinud võõrsõna. Üks levitajatetüüp jäi eespool mainimata - rullnokad, kes tahavad näidata end maailmanäinutena ja ise pole Helsingist kaugemale pääsenudki
Ja kuivanud kaardus lühike toruke on kodumaine analoog ühele võimalikule toorainele ja kannab tegelikult nime - sarvekesed....
Ärme mängi ĺaia lehte, kui ei tea ,kus teine käinud on. Ma olen peaeegu igas maailma otsas käinud, mitte küll riikide vaid asukoha poolest ja teiseks on perekonnal itaalia restoran, mis ei ole mingi tavaline kopli itaalia pizza. Mõtle enne kui ütled.
ma pakun,et seal vast oli 10 või 15kV liin.Tartumaal peaks olema esindatud kõrgepingega liinidest 110kV ja 330KV aga nendeni juba annab ulatuda
10 ja 15 on madalpinge...artiklis on juttu kõrgepingest ja pildil on üldsegi 35kV, mis käib ka madala alla tegelikult(kuigi üsna udune pilt, aga isolaatorite järgi vaadates ilmselt on). Pilt ilmselt on pandud täiesti suvaline
Ega siis igalpool ka nii kõrgel juhtmed ei ole, et ei ulataks midagi peale sinna viskama.
Edasi vaadata siis Ulilas tegelikult vist ei olegi 110kV, 35 siis ilmselt seal.
A noh, lambiinimese jaoks on kõik jooksvad liinid kõrgepinge niiet vahet ei ole
Tartust Puhja poole läheb minuteada 110kV ja 15kV liin aga Ulilat peaks läbima ainult 15kV.35kV ei tohiks seal üldse olla
ma tegelikult üldse ei imesta,kui hiljem tuleb välja,et tegemist oli tavalise 0,4kV liiniga _________________ Kes meie maale tulnud on ja kellel siin ei meeldi –
me rajad lahkelt lahti on, las minna, kui ei meeldi /Hando Runnel
Ellu jääb see, kes oskab oma kätega midagi valmis teha
Kõik mingid hullud elektrikud ja kõrgepingeliinikud. Olen rahul, kui tean, et seinast tuleb 220v _________________ Ehitusprojektid ja konstruktiivsed lahendused HV kasutajatele soodsamalt
M: Zafira A/Astra G põhjakaitse - 30€
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.