Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
sada1000
HV kasutaja

|
03.04.2009 22:38:37
|
|
|
Harjutama ju peab. Kiltsil 402m või lõppkiirust sõita, või saugal tracki pole üldse sama mis kitsal rajal karti sõita, pakun ma
Üritan end veidi harida... et mitte kõiki rajal välja sõita võistluse käigus
_________________ Xbox live kasutaja "sada1000" |
|
tagasi üles |
|
 |
Andre
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
04.04.2009 19:27:11
|
|
|
Nonii, sõidud tehtud. Täitsa kobe värk oli, alguses sõitsime natuke niiske rajaga, aga vihma kummiga seda parktiliselt tunda polnud. Ajad minu mäletamist mööda olid 44.8 ca mul ja 44.5 zoomskil. Et mul avanes õhtul veel korra võimalus 1-l sõidul käia, siis pidasin oma pühaks kohustuseks parim aeg sõita. Rada oli siis kuiv ja tingimused head, ajaks tuli 43.22. W00t! Kõige rohkem sai see kord imestatud ikka selle stardeeelse U kurvi üle. Algselt poolniisketes tingimustes slikidega mehed hoidsid oma kardid kontrolli all, aga vihmakummi postel kippus taguots ära minema, tule kuidas tahad. Hoopis omaette klass seal kurvis olid mingid 35 kilosed väikesed poisid, kes lihtsalt läbi driftisid ja oma kaalutõttu kiirust ka eriti ei kaotanud. Minul endal oli väga huvitav rajal olla, koguaeg oli selline tunne, et mida nagu saaks selgemaks ja eks see kajastus aegades ka. Viimane sõit oli selles suhtes puhas kuld, et kardil oli vihmakumm all ja rada oli kuiv, mis reaalselt tähendas seda ,et kart oli nagu liimtud raja külge. Avastasin, et taga kurvis jääb julgust puudu natuke vist, sest sealt oleks saanud tooremalt sõita.
Päeva parimaid aegu vaadates, oli mingi mees seal ka 42.5 lasknud. Karte on natuke nikerdatud ka paistab ja ju peagi uued rekordid tulevad. Raja enda seisukord muidugi on nagu ta on, kohati on asfalt nagu Kuul. Puukurv on selles suhtes väga hirmus koht ja natuke stardi u kurv ka, et enne neid ja nendes on asfalt likka nii mugarlik kui olla saab ja kui ta juba kardi õhku viskab, siis on head aega ka.
_________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
viimati muutis Aeron 04.04.2009 19:50:55, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
khan
Kreisi kasutaja
|
04.04.2009 19:37:37
|
|
|
Aeron kirjutas: |
Nonii, sõidud tehtud. Täitsa kobe värk oli, alguses sõitsime natuke niiske rajaga, aga vihma kummiga seda parktiliselt tunda polnud. Ajad minu mäletamist mööda olid 44.8 ca mul ja 44.5 zoomskil. Et mul avanes õhtul veel korra võimalus 1-l sõidul käia, siis pidasin oma pühaks kohustuseks parim aeg sõita. Rada oli siis kuiv ja tingimused head, ajaks tuli 43.22. W00t! |
Kuidas kardid olid? Talv läbi telgis olemine pole kurja teinud?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Look Right
Anna vin

|
04.04.2009 19:49:19
|
|
|
Palju seal praegu see sõit plekib? Vb peaks nädala sees (kui võimalik on üldse) minema ning präkkima veidi.
_________________ Ehitusprojektid ja konstruktiivsed lahendused HV kasutajatele soodsamalt
M: Zafira A/Astra G põhjakaitse - 30€ |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
04.04.2009 20:07:23
|
|
|
Täna oli 65 eeki sõit, aga see oli ainult täna (muidu 135 vms). Minu suureks üllatuseks väga palju sõidumehi kohal polnud. Kardid ise on seisnud jah, aga neile just aetakse elu sisse. Kõik on värskelt seadisatud ja vajavad sisse sõitmist. Mõnel käivad pedaalid raskelt, mõnel on lihtsalt pidur olematu. Eriti naljaks oli natuke niiskega slikidega stardi U kruvieelselt kiirel sirgel seda S'i võtta - keerad rooli põhja, kart läheb otse; täiesti otse kusjuures.
Scannerit pole käepärast, tegin telefoniga paar klõpsu ka edevustabelitest...
Spoiler 
_________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!| |
|
tagasi üles |
|
 |
Berserk
HV vaatleja

|
04.04.2009 21:24:44
|
|
|
Väike täpsustus siiski, enne kui Aeron imelisi aegu sõitis, jäid parimateks - zoomski 44,75 ja Aeron 45,15 (spoileril ilusti kirjas)
|
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
04.04.2009 22:50:54
|
|
|
Ye, ma mainisin need eespool ära ka, väikese mõõtmisveaga siiski, zoomski suhtes ülekohtuselt. Võrdsetes tingimustes ligikaudu oli ta must mitte 0.3 vaid koguni 0.5 sec kiirem. Retsept! Tuleb siinkohal au anda ka uuele poisile, sada1000, kes väga häid aegu näitas 0 kogemuse kohta. Sai ka arutatud, et ilmselt läheb tonnponnil raskeks temaga ning parima uustulnuka koht on löögi all. zoomski või keegi kellel käes on meie sõitude ajad, võiks needki üles panna. Homoerootiline (loe: tobe) on ka see, et kõikides sõitudes, mis peeti oli alati parim ring see viimane, mis jäi poolikuks, sest pidi pitti ronima.
Teine tore uudis on see, et ma võibolla leidsin meile veel ühe sõbra, kes tulevikus ehk ka kardirooli istub. Fk rada talle ei meeldinud, aga ma arvan ,et see on harjutamise küsimus.
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
viimati muutis Aeron 04.04.2009 23:16:02, muudetud 2 korda |
|
tagasi üles |
|
 |
Andre
HV Guru

|
04.04.2009 23:02:57
|
|
|
Aeron, kivikõvad ajad.
2 hommikuse sõidu ajad on minu käes, kuid ei ole skännimiseks kõlbulikud.
Nende pealt meie parimad ajad:
zoomski 44.75
Aeron 45.15
Berserk 45.26
sada1000 46.08
Riivo77 51.47 viimases sõidus, kus lompe enam polnud, ei osalenud.
_________________ TULE KARTI SÕITMA! |
|
tagasi üles |
|
 |
tonnponn
HV vaatleja
|
04.04.2009 23:04:29
|
|
|
taikonaut kui lähed nädala sees sõitma siis anna teada, tuleks ka 8)
|
|
tagasi üles |
|
 |
Riivo77
HV Guru

|
04.04.2009 23:06:21
|
|
|
Minupoolne lühiülevaaade (tegin ainult 2 sõitu):
1) Rada oli suhteliselt niiske.
2) Esimene sõit slickidega - lõputu uisutamine.
3) Teine sõid vihmarehvidega - kahjuks olid tagumised rehvid sisuliselt slickid. Kokkuvõttes paremad kui päris slickid, aga ikkagi jube libedad.
4) Pedaalid olid libedad - mitu korda libises gaasijalg pedaalilt.
5) Aega jäi väheks - tundsin ise ja seda näitas ka paber, et muutusin aina kiiremaks.
6) Teise sõidu kart tegi vasakule pöörates kahtlast raginat.
7) Paar korda oli täpselt selline tunne, et gaas jäi peale (jalg oli kindlalt pedaalilt tõstetud, vist ).
Kokkuvõttes - tõsiselt mõnus oli jälle FK Keskuses sõita.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Andre
HV Guru

|
04.04.2009 23:16:43
|
|
|
Vihmarehvide kogemus oli huvitav.
Esimeses sõidus olid slikid. Punnisin omaarust kõvasti, kuid sain Aeronilt ringi sisse.
Teises sõidus sain vihmakatega kardi. Esimesed 2 ringi hoidsin tagasi. Ei oleks uskunud, et vahe nii suur on.
Olin lõpuks, kui pihta hakkasin saama, vihmakatega 10 sek/ring kiirem kui slikkidega.
Tuleb muidugi arvestada ka seda, et rada vahepeal veidi kuivas.
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
04.04.2009 23:26:01
|
|
|
Aega oli ah vähe ning pedaalid olid jah kohati problemaatilised. Hästi meenutades tõesti, ma oletan, et ka sulle gaasi peale jäämisega assotseerib eelkõige U eelne kiire S kurv, kus sellest lähtuvalt ka pidamisega kohe probleeme oli. Muide, kardid on erksamad küll kindlasti ja sõita on ikka täitsa lahe üle pika aja väljas. Karmim on. Kiirem on.
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!| |
|
tagasi üles |
|
 |
sada1000
HV kasutaja

|
05.04.2009 09:36:48
|
|
|
Võistlus tuleb huvitav
|
tagasi üles |
|
 |
Berserk
HV vaatleja

|
05.04.2009 11:23:16
|
|
|
Eilsest jäi väike kahtlus närima, kas FK`s üldse on slickid olemas. Jäi mulje, et alla olid kruvitud aastatega kogunenud jäägid Kartidel seevastu olid ainult seismisega tekkivad probleemid - gaasi ja pidurihoovastikud ning trossid lihtsalt kinni "mädanenud". Mootorid aga üllatavalt head
ps. kohones-trajektoor jäi leidmata
|
|
tagasi üles |
|
 |
sada1000
HV kasutaja

|
05.04.2009 12:20:14
|
|
|
Loodetavasti sõidetakse nad nüüd nädalaga "lahti" ja võistluspäeval on asi ok. Rehvid olid jah kahtlased
edit: kas keegi teab mis nende kartide kiirus võiks olla, nt S kurvis ja peal seda sirgel enne U kurvi? (km/h)
lihtsalt tunnen huvi
edit2: vaadates seda pilti, sain aru, kus kaotan mina oma 1,5-2sek. http://www.upload.ee/image/36302/FK-Keskuse-intriig.gif
Nimelt lasen korra jala gaasilt kurvis nr2 ning pidurdan õrnalt kurvis n4, muidu sõidan täpselt mööda punast joont. Lisaks kisub veel vihmarehviga 90% kuival rajal kurvis nr11 julmalt külge ette (korra viskas isegi spinni) ning see võtab omakorda 0,5-1sek maha, eks see oleneb kuidas kurvi võtta kuid ma polnud ainuke kellel see mure seal oli. Proovin ka nädala sees korra läbi hüpata, prooviks "slickiga" kui ilma on. Ei saa ju lasta tonnponnil ruulida
|
tagasi üles |
|
 |
khan
Kreisi kasutaja
|
05.04.2009 12:30:28
|
|
|
Berserk kirjutas: |
Eilsest jäi väike kahtlus närima, kas FK`s üldse on slickid olemas. Jäi mulje, et alla olid kruvitud aastatega kogunenud jäägid Kartidel seevastu olid ainult seismisega tekivad probleemid - gaasi ja pidurihoovastikud ning trossid lihtsalt kinni "mädanenud". Mootorid aga üllatavalt head
ps. kohones-trajektoor jäi leidmata  |
Slickid ikka enamuses. Vihmarehve tellitud pigem prooviks. Eelmine hooaeg läks FKs vist mälu järgi kuskil 100 kasti esi ja tagarehve (esimesei pakis vist kuus või kaheksa ja tagumisi neli või kuus). Võrdluseks et Viimsis kulus sama ajaga ära kokku kuskil 10-15 kasti. Asfalt vs betoon on ikka päris suur vahe.
Seda et neid nüüd lahti sõidetakse väga ei usu kahjuks. Nädala sees väga bronne pole ja mehhaanikud meil neid tegelt väga ei küta. Nad kulgevad ikka niisama nendega ja kuulavad, mis viga on. Nii et võtke kätte ja ajage paar meest kokku ja minge näiteks neljapäev neid veel lahti sõitma. Helistage eelmine päev ette lihtsalt.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Andre
HV Guru

|
05.04.2009 12:42:48
|
|
|
khan kirjutas: |
Slickid ikka enamuses. |
Et etapp saaks toimuda, on kriitilise tähtsusega, et etapipäeval oleks 10 võrdsel kardil kas slikid või siis vihmakad.
|
tagasi üles |
|
 |
Look Right
Anna vin

|
05.04.2009 13:42:01
|
|
|
Oleks fun jah, kui pooled slikiga ning pooled vihmakatega
_________________ Ehitusprojektid ja konstruktiivsed lahendused HV kasutajatele soodsamalt
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
05.04.2009 18:03:25
|
|
|
zoomski kirjutas: |
khan kirjutas: |
Slickid ikka enamuses. |
Et etapp saaks toimuda, on kriitilise tähtsusega, et etapipäeval oleks 10 võrdsel kardil kas slikid või siis vihmakad. |
x2
On ülioluline, et kardid oleksid võimalikult võrdsed + kindlasti 1-2 varukarti
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
06.04.2009 11:33:10
|
|
|
Tahaks küll millalgi trenni tegema minna
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Look Right
Anna vin

|
06.04.2009 11:35:31
|
|
|
Mina tahaks ka minna. Ma korra varem seal sõitnud. Eelmine sügis, kuid siis oli jube märg + slikid. Nii et õiget sõidukogemust veel polegi. Kindlasti oleks vaja harjutada ennem etappi.
|
tagasi üles |
|
 |
Andre
HV Guru

|
06.04.2009 11:42:13
|
|
|