praegune kellaaeg 22.06.2025 15:44:08
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
talituli
HV kasutaja

|
05.09.2003 09:44:21
Viliseva Fujitsu vaigistamine |
|
|
Kuna masinas olev 6,4-ne Fujitsu vint teeb kodus sellist vastikut vilinat, siis mõtlesin, et ehitan talle 5" auku käiva miskise kasti, polsterdaks porolooniga ja vaataks, kas teeb vaiksemaks. Samas tahaks teha võimalikult kinnise selle kasti, et vähem müra välja kostaks. Siis tekib aga ilmselt jahutusprobleem, mille ma lahendaks ühe sahtlipõhja jäänud vana 4x4cm prose vendiga. Nüüd olekski küsimus: kas sellest vendist piisab vindi jahutamiseks - vint suht vana ja 5400 rpm-ne. Ja teine asi - kas teha see kast 2 viietollise uniti kõrgune, et vindi peale jääks tühja ruumi ning panna vent ülesse keskele või teha kogu kast nii suur, et vint täpselt sisse mahub ja panna vent otse laagri peale puhuma. Ise arvan, et viimane on suts halvem variant. Mis arvate? Ja kas poroloon on paha summutusvariant? Penoplastist saaks ka mingi pesa ehitada. Paneks põhja igaks-juhuks antistaatilise koti kah.
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dumb(_;_)
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
suurpealik
HV Guru

|
05.09.2003 12:35:51
|
|
|
Ma arvan, et lihtsam on uus vint osta. Muidu kui kasti teed, siis oleks sul vaja elektroonikat all jahutada. Muidugi veel parem oleks panna vent kõvaketta ette puhuma. Kasti pead tegema piisavalt suure, et õhk sees ringi käiks, aga mina arvan, et see ei ole vaeva väärt
_________________ Apple business solution partner. |
|
Kommentaarid: 227 loe/lisa |
   |
3 :: |
195 |
|
tagasi üles |
|
 |
talituli
HV kasutaja

|
05.09.2003 14:41:07
|
|
|
suurpealik kirjutas: |
Ma arvan, et lihtsam on uus vint osta. Muidu kui kasti teed, siis oleks sul vaja elektroonikat all jahutada. Muidugi veel parem oleks panna vent kõvaketta ette puhuma. Kasti pead tegema piisavalt suure, et õhk sees ringi käiks, aga mina arvan, et see ei ole vaeva väärt  |
Noh vaev nüüdseks nähtud juba. Ei läinudki kaua - veidi alla tunni. Sai elustatud-määritud 2 vana prose venti, milledest üks siis ühelpoolt sisse puhub ja teine teiselt poolt välja tõmbab. Vendid käivad esialgu 5V peal, mis müra veelgi alla tõmbab. Karp sai porolooniga niimoodi vooderdatud, et õhk ilusti vindi sees ringi käib. Paistab, et läks asja ette. Oleks digikaameral aku täis teeks pilti kah
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dumb(_;_)
HV veteran

|
09.09.2003 22:38:53
|
|
|
Veel üks värskemat sorti isemõeldis.
Link
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|