Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Cracker
Kreisi kasutaja
|
26.03.2009 19:59:37
|
|
|
Tellisin e poest Samsung S760 digifotoka(ca 800eek). Päeval, mil kuller pidi tulema helistati elionist, et neil ei ole seda.
Jama
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
p2ep
HV veteran
|
28.03.2009 10:29:50
Elioni veeb - infosulg.ee? |
|
|
Ei leia enam Elioni veebist võimalust, et eraklient saaks internetti tellida ilma televisioonita. Ei mõista, millest selline turundusstrateegia. Kui on üks töötav telefon, mille liin veab ilusti näiteks 3 Mbps välja, siis ime näppu (ehk kasuta dialuppi) - kuna digi-tv seda liini pidi ei levi ja muid võimalusi ei ole.
Kuidas ka ei kliki erinevaid linke pealkirjaga "internet", ikka jõuame sinnapaika, et kas 50 või 14 kanalit jne
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
1 :: |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
28.03.2009 12:59:23
Re: Elioni veeb - infosulg.ee? |
|
|
p2ep kirjutas: |
Ei leia enam Elioni veebist võimalust, et eraklient saaks internetti tellida ilma televisioonita. Ei mõista, millest selline turundusstrateegia. Kui on üks töötav telefon, mille liin veab ilusti näiteks 3 Mbps välja, siis ime näppu (ehk kasuta dialuppi) - kuna digi-tv seda liini pidi ei levi ja muid võimalusi ei ole.
Kuidas ka ei kliki erinevaid linke pealkirjaga "internet", ikka jõuame sinnapaika, et kas 50 või 14 kanalit jne |
''
Televisiooni osa kasutamine ei ole kohustuslik juu, olemas vastavalt paketid Stardipakett või Täispakett, vastavalt 255, 395 ja 455 eeki.
Soovitan Stardipakett tellida, sellega saad interneti ja telefoni ainult.
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Edgar
HV kasutaja
|
31.03.2009 18:32:28
|
|
|
Sai siis Elioniga maadeldud, ja seda viimased 5 aastat. Maakohtades, nagu ikka, ei ole internetiühendusega kõige paremad lood. Kord ühendus katkeb, kord on lihtsalt aeglane. Sai siis välja kutsutud elioni tehnik, aga keda kunagi kohal ei olnud, oli tehnik (jah, isegi aeg sai kokku lepitud, et millal tehnik kohale ilmub). Nii sai janditud pool aastat. Elioni tehnik ei ilmunudki selle aasta jooksul kohale.
Vahepeal oli see DigiTVga liitumiste jant, kus kõikidele pakuti, aga hiljem tuli välja, et siin piirkonnas see siiski võimalik ei ole, kuna kohapeal puudub vastav tehnika puudub (analoogjaam ootab viimased 8 aastat vahetust).
Järgmine aasta tehnik siiski tuli ja mõõtis kõik üle, ütles et võiks parem olla, aga signaal on väga hea. Probleem ise püsis, ühendus katkes ja eriti õhtuti (~18:00-21:00) oli internetikiirus väga aeglane. Käisin neile ikka ja jälle pinda, lõpuks saadeti asi kuskile kõrgemale edasi.. (eil on seal Elionis mingi imeliku nimega osakond, kes võtab otsuseid vastu kui need alamad seal ise hakkam ei saa). Lõppresultaat on selline, et maksan interneti eest 2x vähem kui paketis küsitud, kuna nad ei suuda midagi ette võtta ja stabiilsust tagada.
Analoogjaamaga on üldse selline lahe asi, et kuna see on pidevalt üle koormatut, siis kord tellitakse puid, kord küsitakse kedagi, kellenimelist nagu ei tunnegi..
_________________ -_- |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
31.03.2009 19:39:43
|
|
|
Edgar: Võta parem paberileht ja pane probleemid sellele kirja. Siis võta ümbrik, kiri sisse ja saada tähituna Peakontori aadressil Pedirektori nimele. Siis näed peagi, kuidas kohalikud tehnikud probleeme lahendama tormavad
Olen seda kirja-varianti ise Eesti Telefoni ja Elioni ajastul piisavalt kasutanud ja töötab täiesti edukalt.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
31.03.2009 21:10:52
|
|
|
tahanteada, räägib sellisest probleemidelahendusviisist pidevalt kuid Elionis tehakse tööd läbi vastavate protsesside ikkagi. Nagu nägid siis probleem saigi lahenduse, tegemist selgelt maapiirkonna ATM võrgu jaamaga mis mingist hetkest, selgus, et on ülekoormatud liiga suure kliendihulga tõttu. Lahenduseks pakutakse esmalt head soodushinda, sellest keeldumisel on kahjuks lahenduseks lepingu lõpetamine. Vastavas olukorras ei saa tehnik küll midagi ette võtta isegi kui kiri otse Eesti Telekomi Presidendile või kasvõi Vabariigi Presidendile saata...
Tõenäoliselt oli ka lahendamatu probleem põhjuseks miks tehnik kunagi kohale ei jõudnud, samas oleks pidanud sellele koheselt telefonikõne kliendile järgnema vastava teavitusega.
Lohutuseks võib öelda, et lõpuks hakkab ehk kusagilt päike paistma. Kiire digilevile üleminek kiirendab ka Elioni optika projekte ning samuti on lootust eurorahadele
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
01.04.2009 09:17:02
|
|
|
indrekp: Muide, mul on olemas paar huvitavat kogemust, kus kohalikud mehed midagi teha ei taha, õigemini ei viitsi, kuna tuleb tegeleda haltuuraga tuttavate juures 8) Ja kuidas pärast kirjavahetust tuuakse tehnikud kohale hoopis mujalt - näiteks Tallinnast ja probleem on lahendatud kas tundide või päevadega.
Täiesti tüüpiline näide - tuleb kohalik tehnik tööd tegema, tehniku tuttav helistab. Ja siis tehnik teatab, et: "Mul pole täna rohkem aega. Tulen homme-ülehomme jälle tagasi"...
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
01.04.2009 10:39:32
|
|
|
tahanteada kirjutas: |
indrekp: Muide, mul on olemas paar huvitavat kogemust, kus kohalikud mehed midagi teha ei taha, õigemini ei viitsi, kuna tuleb tegeleda haltuuraga tuttavate juures 8) Ja kuidas pärast kirjavahetust tuuakse tehnikud kohale hoopis mujalt - näiteks Tallinnast ja probleem on lahendatud kas tundide või päevadega.
Täiesti tüüpiline näide - tuleb kohalik tehnik tööd tegema, tehniku tuttav helistab. Ja siis tehnik teatab, et: "Mul pole täna rohkem aega. Tulen homme-ülehomme jälle tagasi"...  |
Oleme sel teemal juba rääkinud... kuna mina olen üks sinu piirkonna tehnik siis võin ausalt öelda, et su jutt on lausvale. Elion ei saada teisest piirkonnast tehnikuid teise maakonda, ennem uurib välja kes ja kus probleemi põhjustas ning vallandab vajadusel ebakompetentse tehniku...seejärel saadab järgmise mehe samast maakonnakeskusest.
Lõpetame oma musta pesu pesemise foorumis.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
01.04.2009 12:32:01
|
|
|
mõtlesin, et vahetaks enda kortermaja 4/1? mbit lahenduse välja kodulahenduse peale (tasuta wifi tuleb ikka kasuks), lõppkokkuvõttes alla 100 eeku kallim kuus tuleks. aga ennäe, tropid tahavad et ma ostaks uue ruuteri , saan 50% alla hinnast. no mida kuradit, mul on isegi tähtajaline leping nendega, ja nüüd virutatakse kaikaga ka veel kui tahan KALLIMAT paketti... tere tali ausalt
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
01.04.2009 14:50:14
|
|
|
painkillah, tee tähtajaline siis 4/1 ja 395kr eest saad ju nii ruuteri kui digiboxi ilma rahata? kaasaarvatud need muud lisatooted. sellest võid ise ka järeldada miks hind kallim tuleb.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
01.04.2009 15:32:46
|
|
|
einoh hetkel mul on korrusmaja internet, 4/1 , kodus ethernet modem/ruuter, kaks amino digiboksi (üks järelmaksu võetud ). tähtajaline leping, ehk siis seadmed olid tasuta. kui ma nüüd tahan kodulahenduse peale e siis 12/1 peale üle minna, kas mul on lausa uut modem/ruuterit vaja ? koorusmajades pidi kõik olema ju CAT5 lahenduse peal, isegi kodulahendused....
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Edgar
HV kasutaja
|
01.04.2009 16:53:37
|
|
|
tahanteada kirjutas: |
Täiesti tüüpiline näide - tuleb kohalik tehnik tööd tegema, tehniku tuttav helistab. Ja siis tehnik teatab, et: "Mul pole täna rohkem aega. Tulen homme-ülehomme jälle tagasi"...  |
Hetkel pole midagi tehnikutega teha.. Siia on vaja uus kaabel vedada, et digitaaljaama paigaldada saaks. Ja hiljaaegu tekkis siia kanti üks vähe mõistvam tehnik, kes on kohal kui mingi probleem peaks esinema.
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
01.04.2009 19:06:25
|
|
|
painkillah, siis aetakse sulle möga, uut seadet pole sul vaja sest hetkel on sul korrusmaja LAHENDUS (telefon.net.digi) mis uue KODUlahenduse muutmisel täpselt samamoodi ja samade seadmetega tööle jääb. Proovi kätega esinduses selgeks teha, et tahan vaid lahenduse kallimaks ja kiiremaks muuta, kõik seamed on paigas ja töötavad, ehk saavad nii paremini aru
Edgar, oled natuke asjadest valesti aru saanud, telefonijaam ning internetisõlm on kaks eri asja mis asuvad ühes majas, see kas telefon on analoog või digi sõltub telefonijaamast, see kas internet on vana 1Mbit bõi 2Mbit või uus 12Mbit koos digitvga sõltub ADSL sõlmest ning sellest kas jaama tuleb vana vasepaar mingite traktidega või uus valguskaabel. Just seda valguskaablit ilmselt oodataksegi, et saaks uuendada nii adsl sõlme kui ka telefonijaama. PS. ära muretse, sa pole ainus.. eesti on küll väike aga mitte nii väike et Elion korraga miljardeid maha matta jaksaks, maajaamasid veel jagub kus valguskaablit pole...
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
wicked
HV Guru

|
02.04.2009 08:05:38
|
|
|
tsitaat: |
maajaamasid veel jagub kus valguskaablit pole... |
Või kus valguskaabel ja digitv on, aga telefonijaama pole välja vahetatud
_________________ I prepared Explosive Runes this morning |
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
02.04.2009 10:06:01
|
|
|
wicked kirjutas: |
tsitaat: |
maajaamasid veel jagub kus valguskaablit pole... |
Või kus valguskaabel ja digitv on, aga telefonijaama pole välja vahetatud  |
just võib ka nii olla, sellises olukorras telefonijaama tõenäoliselt ei digitaliseeritagi, klient saab võtta diginumbri voip telefoni näol.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
02.04.2009 19:32:57
|
|
|
??? helistasin veel elioni ja rääkisin et miks minu seade ei sobi - siis ütles et saan seadme tasuta ümber vahetada... tegin lepingu ümber, ja siis pidid helistama. millal saan seadme ära tuua
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
milo
HV kasutaja
|
03.04.2009 01:47:22
|
|
|
Mis seade sul tasuta ümber vahetatakse?! Mis lepingu?! Seadmekasutuslepingu?! Seda ei tehta ümber. Lõpetatakse ära ainult. Ja kui sul praegu KML koos digitv siis peab sul olema ST546 seade. Kui sa nüüd wifit tahad juurde siis kas wifi ruuter juurde või ostad 546 asemele uuema ST784 näiteks.
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
03.04.2009 10:37:24
|
|
|
okei, teenindaja ajas eile täiesti kelbast
just rääkisin, ja väidetavalt saan ma selle ST546 ega ka oma uue kodulahenduse (kuni 12mbit võimisiganes tolle kiirus ei ole), kiiruse kätte. nii et ümber ei vaheta ma siis midagi - võrk omal kodus välja ehitatud juba. lihtsalt modem/ruuteris oli küsimus, et kas see KML oma toimib kodulahendusega.
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
milo
HV kasutaja
|
03.04.2009 17:33:30
|
|
|
Selle 546-ga on üks konks veel. Kui mõistus peale hakkab gonfid ise erakliendi lahendusele vastavaks. Kui mitte siis teeb seda Elioni tehnik aga raha eest
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
03.04.2009 17:58:10
|
|
|
no tere tali. teeme siis täna, et te olete minu mõistus, ja räägite ära mis ma konffima pean või annate lingi lehele (kindlasti on seda lahatud siin ).
mul on kergelt siiber juba, et elion iga sammu eest raha tahab saada, kui ma neilt kallima paketi võtan....
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
03.04.2009 20:53:38
|
|
|
546 on tavaline ADSL2 modem-ruuter
Eeldan vast õigest kui arvan et hetkel liigub sul nett 546'le sisse mitte ADSL pordi, vaid ühe neljast LAN pesa kaudu ?
Pärast hakkab sisse liikuma ADSL2 (WAN) pesa kaudu ja ruuter peaks oskama seda teha tehaseseadistuses, vaid teleka jaoks on vaja natuke lisaconfimist ja selle peaks saama vabalt suvalise 546'e omaniku käest.
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
Smith
HV veteran

|
03.04.2009 21:10:43
|
|
|
Pailaps kirjutas: |
Televisiooni osa kasutamine ei ole kohustuslik juu, olemas vastavalt paketid Stardipakett või Täispakett, vastavalt 255, 395 ja 455 eeki.
Soovitan Stardipakett tellida, sellega saad interneti ja telefoni ainult. |
Mismõttes pole kohustuslik juu, kas see on täiesti tasuta siis või? Et kui soovin ainult TVd ilma internetita, siis ei pea midagi maksma?
Tugev kiusatus on korraldada üks suurem kaebuste kampaania Elioni vastu selle TV ja muu jura kaela määrimise pärast.
_________________ Only the Central Computer knows the truth |
|
Kommentaarid: 158 loe/lisa |
   |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
03.04.2009 21:44:47
|
|
|
mikk36, jah, nett tuleb sisse lan pesa kaudu, aga üks pesa mis üle on, on ainult adsl kaabli (e 6 sooneline kaabel), tuppa tuleb mul ainult adsl kaabel. nii et mul vaja IKKAGI uus ruuter osta?
Spoiler 
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
04.04.2009 02:07:40
|
|
|
Hetkel tuleb sul ju tuppa CAT5 kaabel etheret signaaliga ?
See eraldi hall pesa ongi ADSL2 signaali sisse võtmiseks, kõik DigiTV kliendid said algselt selle seadme Elionilt ja endalgi tiksub antud seade laua all.
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
04.04.2009 13:16:03
|
|
|
jah, tuppa sisse tuleb cat5 kaabliga ühte lan pesadest speedtouchis. aga miuke see WAN pesa ? või configureerib mõni lan pesa ennast WAN iks ümber? tahaks selle ruuteri kuidagi ära konfida. speedtestid näitavad ikka 4mbiti juures
|
   |
86 |
|