Sina oled idioot. Pangakontorisse minna ja raha otse arvele kanda saab. Läbi netipanga ei ole lihtsalt võimalik teha midagi.
õige. see variant kah olemas. sinna lisandub siiski mingi teenustasu vist.
lihtsalt mõnes teises pangas konto avamist pole kaalunud?
Olen ikka aga kauaks sedagi, enne kui kohtutäitur jälile jõuab _________________ Vannitoa- ja köögimööbli müük ja paigaldus.
M: 2 toaline korter Raplas. H: 280000, KIIRE!
Tel: 51 77 358 või 51 50 648
krusu70, nädal aega hiljem enam sa sisse logida ei viitsi
ega sul muud üle jää kui summoningi teha. mine aga kolle killima et neid etoone koguda. slayeriga paralleelselt tehes peaks päris hea olema.
no ma keerasin summoningi sinna 50 kanti. mõned millid kulusid, scrollid või junnid sai uute kristallide vastu vahetatud mingi ogre juures nii et kaotused ei olnud suured.
ei ole mõttetu skill. kui ikka kusagile kangemate kollide juurde ronid kes palju looti dropivad või kelle juures kaua püsida ei jaksa, siis lisataskud su lemmikloomal aitavad ikka päris kenasti.
pealegi, mis see raha sitt ikka enam maksab runes? nii lihtsaks tehtud see raha tegemine. pank 50 ruutu eemal ja 3 yew puud varrockis näiteks. absurd.
vanasti ikka oli päris anaal see raha tegemine. nüüd on isegi idle logout timerit pikemaks venitatud, vahi filmi/telekat "mängimise" ajal.
Nojah, kuna mul on selline lugu, et oli jaanuaris-veebruaris keylogger arvutis, mis salvestas kõik mu uued passwordid ja recoveryd jne, siis tänu sellele on nii, et kui üritan accounti lockist lahti teha, siis saan mõne päeva mängida kuni tuleb jälle invalid password.
Ning kui üritan recoverida, siis tuleb kiri, et ohutuse mõttes on my kasutaja lockitud. Mul on isegi ta mingi IP olemas, elab kuskil ameerikas. Uskumatu et ta on viitsinud rohkem kui kuu aega järjest pidevalt passida kuni ma lukust jälle accoundi lahti teen.
Tal ei õnnestu mu accounti ise lahti teha, kuid passworde saab ta küll resettida, sest selle jaoks on tal piisavalt informatsiooni.
Nüüd ongi nii, et ma olen juba nädalakese jätnud meelega accoundi lukku, kõik aeg ja vaev ongi nii läinud
Võibolla suvel teeb korraks lahti kasutaja kui viitsib, ennem pole tõesti mõtet Olen RS foorumisse ka teinud mitu teemat, kuhu Mod Mark H isegi ükskord vastas, et nad tegelevad sellega, aga mitte midagi ei tehtud tegelikult.
Runescapest samas tüdinenud pole üldse, aga mis sa teed sellises olukorras, mitte midagi........
Millega sul see keylogger veel kaasa tuli?
kehv lugu muidu
Vot asi ongi selles, et alati on arvuti olnud viirusevaba ja mingitel kahtlastel saitidel ei käi jne, seega mind imestab tõesti, kust see keylogger välja ilmus.
Kuskil veebruari lõpus tegin formati ja siis sain sellest lahti, aga oli juba hilja, sest see info mis ta ~kuu ajaga sai, on piisav et mu accoundi passwordi resettida.
Ma saan alati tagasi võtta accoundi, aga et jälle mõne päeva pärast on invalid pass , siis tõesti viskab üle, ja praegu ongi ta lukustatud, eks ise otsustan kuna lahti teen, ÄKKI ta unustab ära kunagi
Ehk siis musta lamba süsteem(mina kutsun seda nii) tehti ümber ja need kel kontod bännitud... Neil on lootust. Kardan, et minu patud ei unune Jagexil iialgi.
EDIT: Ununeb küll. Ununemise tähtaeg on 1 august... Ununeb isegi siis kui sain macro eest 5 musta tärni... Aga jah. Sellest saadik olen viisakas olnud. Ja skilli eest mis bänni sai... Tegin vahepeal 200m expi ka ära. _________________ Minu klaviatuur vihkab mind...
Ehk siis musta lamba süsteem(mina kutsun seda nii) tehti ümber ja need kel kontod bännitud... Neil on lootust. Kardan, et minu patud ei unune Jagexil iialgi.
EDIT: Ununeb küll. Ununemise tähtaeg on 1 august... Ununeb isegi siis kui sain macro eest 5 musta tärni... Aga jah. Sellest saadik olen viisakas olnud. Ja skilli eest mis bänni sai... Tegin vahepeal 200m expi ka ära.
EDIT: Ununeb küll. Ununemise tähtaeg on 1 august... Ununeb isegi siis kui sain macro eest 5 musta tärni... Aga jah. Sellest saadik olen viisakas olnud. Ja skilli eest mis bänni sai... Tegin vahepeal 200m expi ka ära.
Kui mul paar aastat tagasi bänniti ära u. 40 kontot korraga massbani käigus bottimise eest, kas siis ka lootust on ?
ei ole mõttetu skill. kui ikka kusagile kangemate kollide juurde ronid kes palju looti dropivad või kelle juures kaua püsida ei jaksa, siis lisataskud su lemmikloomal
P*sk character siis, kui ei saa hakkama alustan vaikselt questidega uuesti, mis uued tulnud nüüd juurde. Suurim probleem on smith 69 saada 64 pealt, see on ikka kohutav skill. Muid skill limiite polegi.
heretic666, no ei usu et pask on. kangeid kolle on sitaks rs'is kellest üksinda saad maha lüüa vb. käputäie kui sedagi. ja ekstra inv ruum on alati teretulnud....
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.