Täitsalõpp, 1100.- odavam Eesti hinnast
Ma uurin välja kus kohas soomes need poed on ,et kus müüakse sellise hinnaga. Saab kuidagi järgi saata kellegi sinna vb.
see verkkokauppa pood oli üsna sadama ligidal, kui õigesti mäletan
Vastab tõele, Länsisatamast jalgsi ca 15 min tee, nr 15 bussiga 1 peatus, Ruohalahti keskuse teisel korrusel. Selliseid hindu nagu Eestis ei kohta kusagil mujal maailmas, Welcome to Estonia
kohtab ikka - austraalias ja uusmeremaal pidi olema veel veerand otsa sellele mis meie maksame :S sinna ei anna isegi nii odavalt importida kui meil võimalus.
kohtab ikka - austraalias ja uusmeremaal pidi olema veel veerand otsa sellele mis meie maksame :S sinna ei anna isegi nii odavalt importida kui meil võimalus.
Ja kui Yatzee'd uskuda, siis saabuvad ametlikult asjad ka sinna hiljem kui mujale maailma.... _________________
Selliseid hindu nagu Eestis ei kohta kusagil mujal maailmas, Welcome to Estonia
Minu rahvuslikult meelestatud karvad tõmbuvad sellise sarkastilise WtE hüüatuse peale küll turri. Jätke kibestunud Delfi-kommentaatorite kombed mängudest eemale. Mida kuradit Eestimaa tunnuslause siia puutub, et siin poodides mänge odavalt ei müüda? Kui inimesed viimase 10 aasta jooksul vähem piranud oleks, võiks ka meil olla arvestatav mänguturg (ja traditsioon), mis mujal aastakümnetega välja kujunenud. Need kallid ja aeglaselt muu odava turuga kohanevad hinnad on konkreetne palk selle eest, et originaalmängude käive Eestis kõigi nende aastate jooksul mõttetult väike oli.
Ja minu kogemus ütleb, et kalleid poode on kõigis nendes maailma linnades (mida ma külastanud olen). Lihtsalt selle vahega, et mõnedes neist on olemas ka meeletult lahedaid odavmüüke. _________________ [Puldimurdja soovitab] Retropeldik: Siin on Game Boy kollektsiooni blogipost
Need kallid ja aeglaselt muu odava turuga kohanevad hinnad on konkreetne palk selle eest, et originaalmängude käive Eestis kõigi nende aastate jooksul mõttetult väike oli.
See on omakorda ka põhjus, miks ma käivet ei tõsta.
Härra ajuhälve, mida te irvitate? Terry jutt on täiesti õige- Eesti mänguturg on seal, kus ta on, tänu piraatidele. Kui pooledki eesti cszoritest oleks poest ostnud originaal HL1 ja HL2, oleks siinne mängumarket palju suurem.
Need kallid ja aeglaselt muu odava turuga kohanevad hinnad on konkreetne palk selle eest, et originaalmängude käive Eestis kõigi nende aastate jooksul mõttetult väike oli.
See on omakorda ka põhjus, miks ma käivet ei tõsta.
Olen täiesti nõus, ka mina ei tõsta enne, kui hinnad paindlikumaks ei lähe. Andrico (ja teiste maaletoojate, kes iganes need on) hinnapoliitika on väga arrogantne ning kohati klientidele pähekusev (ostsin Andricost kunagi RR2 sellise pladina saatel, et juuksed hiljem tükk aega tilkusid. Marketing my ass).
Aga, siin on ikka väga suur vahe, kas importida originaalmäng või muretseda, kuskohast leiaks odavamalt DVD toorikuid. Esimese tegevuse tulemusena tekibki justnimelt järelturg ja seejärel traditsioon, millest ma kirjutasin. Esiteks, ostjate harjumus mitte piraaditseda, paistab areneval turul isegi siis silma, kui mänge käiakse üle lahe toomas. Teiseks, paljud originaalmängud liiguvad paratamatult järelturule, mis paistab selle ala müüjatele veelgi paremini silma.
Tore, et meil on olemas foorumid ja oksjonisaidid, kus oma vanu mänge vahetada, kuid oleks veelgi parem, kui juba ammu oleks välja kujunenud midagi GameStop'i taolist, kuhu ka tavaline pereema saaks poeskäigu kõrvalt oma vana Halo viia ja uue Forza soodsamalt asemele osta. Praegusel juhul peab neid kasutatud mänge veel väga palju turule tekkima, et oleks üldse võimalik mingisugunegi füüsiline resale pood või poodide kett organiseerida. _________________ [Puldimurdja soovitab] Retropeldik: Siin on Game Boy kollektsiooni blogipost
Te ju räägite täpselt sama juttu mida mina alustasin, st mõte on sama, aga teete seda ainult pikemalt ja ümmarguselt nagu poliitikutest rahvuslastele kohane
Te ju räägite täpselt sama juttu mida mina alustasin, st mõte on sama, aga teete seda ainult pikemalt ja ümmarguselt nagu poliitikutest rahvuslastele kohane
Peale Hardi või Experdiga mängimist on selline tunne nagu kõik asjad suureneksid:D Metallica laulude puhul eriti vist, seal tuleb väga tihedalt neid noote.
nüüd on rohkem põhjust Lips ära osta _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.