Kuidagi väga lahja tundus olema.
Tanki heli oli kahtlane.Tanki kiirendus oli kuidagi ühtlane, nagu massiga ei arvestaks üldse.Väga imelik.
Flashpointi kohe mitte ei meenuta
Kuidagi väga lahja tundus olema.
Tanki heli oli kahtlane.Tanki kiirendus oli kuidagi ühtlane, nagu massiga ei arvestaks üldse.Väga imelik.
Flashpointi kohe mitte ei meenuta
Alfa versioon ei peagi hiilgama ja saks möla vahelt on väga jama midagi kuulda. Ma ei saanud aru kas 23sept on nende jaoks suvi?
GTst võiks midagi paremat näidata.
Juba mitmendat korda lähevad mõtted sinnamaale, et meenutab kahtlaselt Brothers in Armsi. Minu jaoks oli too kerge pettumus, loodame, et FP2-ga samamoodi ei lähe.
Ja sama koha peal Mafia pandud videos kisab, et näpp ei liigu päästikul. _________________ Both the universe and stupidity are infinite. I'm not so sure about the former. - A. Einstein
Nii palju seda ja sealt küll ei tule
Mees oleks pidanud rämedalt õli panema ja kaamera oelks pidanud koos mehe näoga täpiline olema
ja seda siis kui mingi paar salve oled automaat resiimiga järjest tulistanud aga seda ei kasutada aint häda olukorras.
FAIL
Nimelt BIS teatas ,et tulemas on FARMA2 aga kui pilte vaadata siis on näha et UI on must/kollane nagu OFP:DR lisaks on piltidel väga kõrge kontrast, pildid on muudetud "udusemaks" natuke ning lisatud on film garin efekt nagu OFP:DR viimastel piltidel
Pildid on siin:
Spoiler
4 WORLD EXCLUSIVE TARGET SCREENSHOTS ATTACHED.
NOTE THAT THESE SCREENSHOTS ARE HEAVILY EDITED, RETOUCHED AND THE FINISHED GAME WILL LOOK MUCH MUCH WORSE ON YOUR COMPUTER
_________________ Bawse
viimati muutis Mafia 01.04.2009 17:57:56, muudetud 2 korda
Ok nali naljaks aga CM on oma viimase interviuga suutnud küll väga paljud inimesed vihale ajada.
tsitaat:
play³: Is there any difference between PC and Console version ?
Brant Nicholas: Unfortunately we have to cancel the Mission Editor for console and we have to recuce the PvP number from 32 to 16. Furthermore some GFX features doesnt exist. No further difference so far...
CM foorumis on teema, kus on 2 päevaga ligi 45 lehekülge. Kõige rohkem on rahvas närvis kuna konsoolidele ei tule mission editori, kuna OFP ja OFP:Elitel (XBOXi OFP versioon)-l oli.
Eks näis... _________________ Bawse
viimati muutis Mafia 02.04.2009 01:02:22, muudetud 1 kord
Ah siis on pohhui Ei huvitu konsooli inimeste probleemidest . 32 mängijat peaks piisav olema imho, oleneb kui suured mapid on multiplayeris. Kui on sama suured nagu näiteks BF2 ja 32 mängijat, siis on okay.
Ah siis on pohhui Ei huvitu konsooli inimeste probleemidest . 32 mängijat peaks piisav olema imho, oleneb kui suured mapid on multiplayeris. Kui on sama suured nagu näiteks BF2 ja 32 mängijat, siis on okay.
Noo... OFP-s oli terve saar avatud, polnud mingeid mappe, teoreetiliselt peaks seal ka nii olema vist... _________________ Bawse
Misasja, 32 mängijat terve selle saare peale laiali jaotatult? Kurat nii ei saagi ju mängida See map on ilgelt suur... Mingi mats peidab ennast kuskil X kohas põõsastes ja snipeb vastaseid ning keegi ei leiagi kunagi ülesse. Ma ei usu millegipärast. Ma loodan ikka, et map jaotatakse mitmeks erinevaks osaks, muidu on suht nutune värk . Ma olen kindel, et patchidega või mingi modiga tõstetakse mängijate arvu kõrgemale.
No eks BIS ole ka põhjust vihane olla.
FARMA nali sai sellest alguse, kui esiemst korda näidati videos lehmasid jooksmas, siis fännid hakkasid mängu FARMA -ks kutsuma
Ma ei usu et see asi nii hull on, esimes flashpoindis oli asi lahendatud "Miiniväljadega", nagu oli ka Call Of Duty-s. Sildid on väljas, ja kui alast välja läed- lendad õhku.
Muidu ei saakski ju mängida- kõik jooksevad kohe laiali, kes kuhugi mägedesse, kes kuhugi saare teise otsa...
Muidugi Mission editori väljajätmine kosnoolidel on suur löök...85% mängu väärtusest kadunud ju
Ma panin alles hiljuti arvutile OFP: GOTY editioni peale, kampaaniat olen tiba teinud, aga 98% kui mäng käivitub, läheb editori ja teen mingi operatsiooni, mis hetkel paeluv tundub. Kui seda võimalust poleks, oleks mäng minujaoks surnud 2002 aastal. See tähendab siis ka addonide kaotamist, kui just ei tehta kastom misiioone uute üksustega.
Uued Pildid
Ei midagi erilist. Kahtlased pildid.
Üks, mis mind eriti häirib on termosihiku kasutamine assault relval. Mida kuradit.
See aparaat võtab tohutult energiat. Oma 6 aa patareiga kestab max 10-15 minutit, kui mitte vähemgi.
Sisse lülitamise peab juba 5 minti nuppu all hoidma, plus veel käivitamise aeg.
See aparaat kaalub juba üksjagu, sellega sa täpselt ei lase, on vaja lisa tuge.
Seda sihikut kasutatakse Kuulipildujate peal ja algselt o nsee mõeldud üldse Barret tüüpi snaiprite peale kasutamiseks.
Pildid on kuidagi väga kehva kvaliteediga, mingi filtriga on valgemaks öö tehtud ?
Tektuurid on ka kehvad kuidagi.
CM teeb hetkel Flashpointi nime täiega maha
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.