Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Call of Duty 4: Modern Warfare märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 97, 98, 99 ... 112, 113, 114  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 30.03.2009 13:33:44 vasta tsitaadiga

amachie kirjutas:
Mulle ei meeldi sinu "pealesundimine". Sellepärast võtan siin sõna hetkel.

Selle foorumi lugejad said juba aru, et sulle meeldib Normal rohkem kui HC. Milleks edasi tõmmelda ?

See on juba kaugelt näha, et selline "arutelu" ei vii kuhugi. Ei lahenduseni ega kompromissini.
Sellise teemaga ei saagi tulla lahendust ega kompromissi. See on rohkem nagu meeldivuse asi.

Tõmmelda? Et nüüd siis on tegemist tõmblemisega? Kui ma seletaks siin, et HC on raskem, siis poleks asi tõmblemine, vaid tark jutt, jah? Ehk siis väited, mis ei ühti sinu vaadetega ristid kohe "tõmblemiseks"?

Jutt ei käi sellest, kas mulle meeldib normal või HC, vaid sellest, kumb nõuab rohkem mängija poolset oskust.

Muidugi on kompromissini jõudmine keeruline, kui üks osapool (need, kes väidavad, et HC on raskem) ei suuda tuua veenvaid argumente ning oma seisukohta põhjendada ning osad inimesed ei saa üldse aru millest jutt käib.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Sven
Kreisi kasutaja
Sven

sõnum 30.03.2009 13:39:57 vasta tsitaadiga

LightsabeR kirjutas:

Svenx kirjutas:
Ja ta ei väsi... täiesti arusaamatu vaidlus, mängu tootja on teinud Hardcore mode-i, et muuta mäng raskemaks, kui keegi arvab, et Normal on raskem, siis on see tema enda opinion/arvamus ja jutul llõpp.

Mis vaidlus? Arutelu on asja nimi, kulla inimene. Selleks ju foorumid on, et oma arvamusi avaldada ja neid teistega arutada.

See, et IW tegi oma arust HC'ga mängu raskemaks, ei tähenda, et asi nii on. Kas tõesti paremat argumenti ei suuda välja käia või?

See on fakt, mitte argument. Normal = 100HP, Hardcore = 30HP, kumbaga on raskem elus püsida? Kedagi ei huvita, kui palju kuule sa suudad vaenlase kerre saata, vaid see, kui kiiresti ja täpselt sa suudad sihikut vaenlase peale suunata ja see järel teda tabada. Sinu väite puhul muudab mängu raskemaks ainult see, et kui kaua suudab keegi vaenlast sihikul hoida, kui sa leiad, et see on mingi skill, siis palun väga, arva edasi.

viimati muutis Sven 30.03.2009 13:58:02, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 32
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Leinö
HV veteran
Leinö

sõnum 30.03.2009 13:42:30 vasta tsitaadiga

Mulle jäi kangesti selline mulje, et üritad HC pelureid ja HC-d ennast "maatasa" teha.
Kas ma pean kõik sõnad jutumärkidesse toppima, et sa saaksid aru, kuna on tegu slängiga ja kuna tegu ülbamisega?

Svenx pani teemale punkti oma eelmise postitusega.
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
Kaarta
Kreisi kasutaja

sõnum 30.03.2009 13:42:31 vasta tsitaadiga

icon_smile.gif päris pikk vaidlus , äki oleks aeg juba maha rahuneda icon_idea.gif thumbs_up.gif
Kommentaarid: 52 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 50
tagasi üles
Leinö
HV veteran
Leinö

sõnum 30.03.2009 13:45:04 vasta tsitaadiga

nesta, hea idee thumbs_up.gif

Teeks täna õhtul mängu @80.79.117.140:28960 ?
tagasi üles
Sven
Kreisi kasutaja
Sven

sõnum 30.03.2009 14:01:48 vasta tsitaadiga

Mulle kah aitab....
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 30.03.2009 14:08:11 vasta tsitaadiga

Svenx kirjutas:
See on fakt, mitte argument. Normal = 100HP, Hardcore = 30HP, kumbaga on raskem elus püsida?

Raskem elus püsida on otse loomulikult 30HP'ga.
Svenx kirjutas:
Kedagi ei huvita, kui palju kuule sa suudad vaenlase kerre saata, vaid see, kui kiiresti ja täpselt sa suudad sihikut vaenlase peale suunata ja see järel teda tabada.

Kedagi ei huvita? Või äkki sind ei huvita, sest siis muutub sinu "HC on raskem" argument alusetuks. Ka normalis loeb, kui kiiresti ja täpselt sa suudad sihikut vaenlase peale suunata. Lisaks sellele on sul vaja normalis ka oskust sihikut vaenlase peal hoida, kuna tema maha laskmiseks on vaja teha rohkem damaget. Veel tuleb normalis mängu ka oskus kuulide eest varjuda ning vastutuld avada.

HC's on alati surnud see mängija, kes teist viimasena märkab (vähemalt siis, kui mängijad vähekenegi sihtida oskavad). Normalis on heal mängijal võimalik vastase kuulide eest varjuda ning vastutuld avada. Sisuliselt viitab see sellele, et HC's loeb ainult see, kui hästi sa oskad vastast märgata, kuid Normalis on vaja täpsemat sihtimis oskust ning ka võimet vastaste kuulide eest varjuda.
Svenx kirjutas:

Sinu väite puhul muudab mängu raskemaks ainult see, et kui kaua suudab keegi vaenlast sihikul hoida, kui sa leiad, et see on mingi skill, siis palun väga arva edasi.

Üritame äkki natuke loogikat kasutada, või mis? Kui sul on 5 kuuli salves, ning vastase tapmiseks on sul vaja teda tabada kas ühe, või 3-5 kuuliga, siis kumb on raskem? Kumb vajab paremat sihtimis oskust? Kumb vajab paremat kontrolli relva tagasilöögi üle?

Siin pole ju mingit küsimust, et relva tagasilöögi kontrollimine ning samaaegselt sihiku vastase peal hoidmine vajab hulga rohkem oskust (normal), kui lihtsalt vastase tabamine ühe kuuliga (HC).
tagasi üles
recent
HV veteran
recent

sõnum 30.03.2009 14:11:01 vasta tsitaadiga

LightsabeR, Aeg oleks jah maha rahuneda, nagu näha ei muutu sinuga vaieldes miski.

Kui mängu HardCore mode oleks tehtud "Easy Modena" siis oleks see ka vastavalt nii nimetatud.

LightsabeR kirjutas:

Ära tule mulle sõnu suhu toppima. Sina olid see, kes väitis, et oled ärritunud. Mina harilikult mängude üle arutledes ei ärritu ning ka ei ole mul kombeks ärrituda teiste inimeste eriarvamuste peale. Pigem üritan arutelu kaudu jõuda lahenduse ja kompromissini.

Sa räägid enda vastu ju ? jutt oli et sa ei taha oma arvamust kellelegi peale suruda, aga lause kirjutad, nagu sul on vaja
lahendus leida sellekohta, et kõik eesti inimesed hakkaksid Normalit mängima, kuna see on raskem ja HC is for pussyes only! icon_biggrin.gif

E : Hardcores ei sure ju ühe kuuliga icon_smile.gif va. rindkerest ülespoole.
amachie, mis mod jms? icon_smile.gif
Kommentaarid: 43 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 41
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 30.03.2009 14:43:07 vasta tsitaadiga

recent kirjutas:
LightsabeR, Aeg oleks jah maha rahuneda, nagu näha ei muutu sinuga vaieldes miski.

Kui mängu HardCore mode oleks tehtud "Easy Modena" siis oleks see ka vastavalt nii nimetatud.

Ma olen täiesti rahulik. See, et ma sinuga nõus ei ole, ei tähenda, et ma oleks ärritunud. Muidugi ei muutu midagi, kui teie, kes väidate, et HC on raskem, kui normal, ei suuda välja käia korralikke argumente ja põhjendusi, oma seisukoha toetamiseks.

Miks sa pole veel püüdnud leida vastuväiteid minu väidetele, et miks normal on raskem? Selgelt näha, et sa lihtsalt väldid neid argumente ja korrutad oma stamp lauseid.

HC nimi on HC, kuna IW mehed arvasid, et kui HP alla võtta, siis on mäng raskem. See oli aga ekslik arvamus nende poolt. HC's puudub küll HUD, mis teeb küll mängu natuke raskemaks, kuid normaalsed mängijad teavad nagunii, palju neil kuule ja granaate on ning kuulevad, kus vastased liiguvad, mitte ei otsi neid radarilt.
LightsabeR kirjutas:

Sa räägid enda vastu ju ? jutt oli et sa ei taha oma arvamust kellelegi peale suruda, aga lause kirjutad, nagu sul on vaja
lahendus leida sellekohta, et kõik eesti inimesed hakkaksid Normalit mängima, kuna see on raskem ja HC is for pussyes only! icon_biggrin.gif

Ei räägi endale midagi vastu.

Kus kohas ma olen öelnud, et ma tahan, et kõik Eesti inimesed hakkaks normalit mängima? Palun otsi see koht üles ja tsiteeri mind. Kus kohas ma olen väitnud, et "HC is for pussies only"?

Ma olen sellest hetkest peale, kui siin keegi hakkas väitma, et HC on raskem, kui normal, toonud välja fakte ja argumente, mis tõestavad, et hoopis normal vajab rohkem mängija oskust. Need, kes väidavad, et HC on raskem, pole suutnud siiani neid argumente ümber lükata.
Svenx kirjutas:

E : Hardcores ei sure ju ühe kuuliga icon_smile.gif va. rindkerest ülespoole.

Ainult siis ei sure ühe kuuliga, kui tulistad vastast kätesse ja jalgadesse. Rindkere ja pea, kuhu nagunii enamus kuule sihitakse, on 1-shot-kill.

viimati muutis LightsabeR 30.03.2009 14:48:29, muudetud 1 kord
tagasi üles
pents
HV kasutaja
pents

sõnum 30.03.2009 14:43:54 vasta tsitaadiga

Ei..vaielge veel..hea lugeda midagi vähemalt..muidu tööl nii igav icon_lol.gif
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
Leinö
HV veteran
Leinö

sõnum 30.03.2009 15:00:11 vasta tsitaadiga

recent, promod on hetkel peale visatud..
tagasi üles
recent
HV veteran
recent

sõnum 30.03.2009 15:12:57 vasta tsitaadiga

LightsabeR, Mnjaa, ei viitsi koguaeg siin Quote'da .. aga , ma ei anna pead, aga minuteada rindkeresse 1 kuuli saades ei saa HC kohe surma.
See aga tähendab et ei ole nii suurt tapmise vahe ka Normali ja HC vahel ? Kui sihid saad ikka tapetud.
Ja lollus on seda realistlikuks sinu "faktiks" nimetada argumenti, et kui jooksed a'la majja sisse ja kui vend nurgast sind laskma hakkab,
siis sul on aega ümber keerata ja ta ise ära tappa, mis realistsus see on.

Kiire check läbi http://www.game-monitor.com leidis HC ja HardCore sõnadepeale üle 3 tuhande vastse.
Normali ja Nm kohta ainult mõnisada. Seega minuarusaamu järgi mängitakse HC siiski rohkem, kuna see on realistlikum.

Sest inimesed on väsinud sellest, et üks tont saab pihta ja jookseb mööda mappi ringi ja ikka elab.
IRL ei juhtu ju siukest asja. Ning ka mäng käib palju liikuvamalt. Kuna keegi ei viitsi niipalju enam kämbata,
kuna ise liikudes, saab palju rohkem frag'e. Kuigi S&D ja HQ ei käi mäng fragide peale vaid tiimi töö peale, mis ongi palju huvitavam.

Ja see et sa ei kirjutanud kellelegi et, HC is for pussys only, seda loeb igaüks sinu tektsi ridadevahelt välja.

Ja see et sa nii kindlalt üritad HC'd maha teha, see näitabki seda et.. üritad kõigile selgeks teha,
et kõik peaksid Normalit mängima icon_smile.gif
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 30.03.2009 16:18:23 vasta tsitaadiga

recent kirjutas:
LightsabeR, Mnjaa, ei viitsi koguaeg siin Quote'da .. aga , ma ei anna pead, aga minuteada rindkeresse 1 kuuli saades ei saa HC kohe surma.

Ise mängin HC'd G3'ga ja väga harva on vaja teist kuuli teele saata. Ei kasuta ei Stopping Power ega ka Deep Impact perki.
recent kirjutas:

See aga tähendab et ei ole nii suurt tapmise vahe ka Normali ja HC vahel ? Kui sihid saad ikka tapetud.

Ja selle lause point on? Muidugi saad tapetud, lihtsalt normalis pead oskama paremini sihtida.
recent kirjutas:

Ja lollus on seda realistlikuks sinu "faktiks" nimetada argumenti, et kui jooksed a'la majja sisse ja kui vend nurgast sind laskma hakkab,
siis sul on aega ümber keerata ja ta ise ära tappa, mis realistsus see on.

Kas sa loed ka mu poste, või räägid siin oma nähtamatu sõbraga? Ma pole kunagi väitnud, et sinu kirjeldatud stsenaarium reaalne on. Jutt ei käi ju reaalsustest, vaid sellest, kumb game mode vajab rohkem mängija oskust.

Pealegi, kui jooksed majja sisse ja vend nurgast laseb sind jalga ja sa oled piisavalt kõva vend, et pöörata ümber ja talle pähe lasta, siis pole seal midagi nii uskumatut.
recent kirjutas:

Kiire check läbi http://www.game-monitor.com leidis HC ja HardCore sõnadepeale üle 3 tuhande vastse.
Normali ja Nm kohta ainult mõnisada. Seega minuarusaamu järgi mängitakse HC siiski rohkem, kuna see on realistlikum.

Oh jumal küll. Loogiline mõtlemine on ikka väga võõras sulle vist. Kui leiad serveri, mille kirjelduses pole täpsustavaid andmeid (HC, PROMOD, PAM ect), siis on server eeldatavasti normal.

Game-Monitor leidis ~15000 COD4 serverit. Kui sõnade HC ja Hardcore lisamisega leidis sinu sõnul ~3000 vastet, siis tõenäoliselt on ülejäänud serverite puhul tegemist kas normal või mod serveritega.
recent kirjutas:

Sest inimesed on väsinud sellest, et üks tont saab pihta ja jookseb mööda mappi ringi ja ikka elab.
IRL ei juhtu ju siukest asja. Ning ka mäng käib palju liikuvamalt. Kuna keegi ei viitsi niipalju enam kämbata,
kuna ise liikudes, saab palju rohkem frag'e. Kuigi S&D ja HQ ei käi mäng fragide peale vaid tiimi töö peale, mis ongi palju huvitavam.

Mis see siia puutub? Sa ei saa ikka üldse aru enam, millest jutt kõib või? Küsimus, mille üle arutlus käib on kumb game mode vajab rohkem mängija poolset oskust. Siiani pole ükski HC pooldaja siin minu normal mode kasuks esitatud väiteid veel ümber lükanud.
recent kirjutas:

Ja see et sa ei kirjutanud kellelegi et, HC is for pussys only, seda loeb igaüks sinu tektsi ridadevahelt välja.

Ja see et sa nii kindlalt üritad HC'd maha teha, see näitabki seda et.. üritad kõigile selgeks teha,
et kõik peaksid Normalit mängima icon_smile.gif

Tore, kui sa seda ridade vahelt välja loed. Äkki oled nüüd nii hea ja proovid ka ridasid lugeda, mitte ainult kujuteldavaid tagamõtteid nende vahel. Kui sellega hakkama saad, siis ehk käid ka paar head vastuargumenti välja. Või on seda liiga palju palutud?
tagasi üles
apelsin16
HV veteran
apelsin16

sõnum 30.03.2009 16:36:46 vasta tsitaadiga

LightsabeR, jah me saime aru et kuna sa oled normali mängija oled sa über leet pwner.
tsitaat:
Siiani pole ükski HC pooldaja siin minu normal mode kasuks esitatud väiteid veel ümber lükanud.

mis väiteid? seda et normalis peab rohkem hüppama? minu arust suutis recent need päris hästi ümber lükata.
ja teine kord ära kirjuta nii palju kui sul midagi tarka öelda pole.

e: öökaru vähemalt me pole jänesed või oravad.
invaliidid? icon_rolleyes.gif
no jah olete ägedad küll icon_lol.gif
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
Sven
Kreisi kasutaja
Sven

sõnum 30.03.2009 16:38:21 vasta tsitaadiga

Ok korraldaks mingi turniiri ja selgitame nende abil, mis siis värk, siis tegelikult nende mode-dega on kumb nn "raskem". Põhimõtteliselt, kui Normali austajad on nii skillfullid, siis peaksid omama mõlemas modes nagu ma aru sain... Teeme HC vs Normal inimeste vahel turniiri? Näiteks mõlemat game mode-d S&D/TDM/DM gametypega ja ilma Perkideta 6vs6 ja vajadusel 1vs1, kes oleksid huvitatud?
tagasi üles
margusser
HV Guru

sõnum 30.03.2009 16:47:25 vasta tsitaadiga

phh, SP oli küll marulühike icon_neutral.gif icon_neutral.gif
Kommentaarid: 215 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 0 :: 167
tagasi üles
XNDR
HV kasutaja
XNDR

sõnum 30.03.2009 17:18:41 vasta tsitaadiga

Svenx, turniir ja DM? 5v5 oleks igatpidi standartsem ning kui tahtjaid on palju võib ju mitu teami teha. Muidugi kui sul on viitsimist korralik turniir just sellejaoks läbi viia. Saaks lihtsamini ka.
Kommentaarid: 19 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 19
tagasi üles
recent
HV veteran
recent

sõnum 30.03.2009 17:19:15 vasta tsitaadiga

Svenx, Me teeme seda arvatavasti varsti juba icon_smile.gif
tagasi üles
Sven
Kreisi kasutaja
Sven

sõnum 30.03.2009 17:34:12 vasta tsitaadiga

Me paneme amachie-ga pead kokku ja mõtleme turiiri korralikult läbi, igasugused ettepanekud on oodatud.... Arvatavasti kasutame ProMod-i ja ilma Perkideta, et ei tekiks mingeid eeliseid kellelgi tänu Perkidele, rõhku mängija oma skillile, mitte mingi helikoptri vms seadme/omaduste abil. Turiniiriks kasutame arvatavasti meie serverit, mis on signatuuris, kui ei sobi, siis kasutame muud.

viimati muutis Sven 30.03.2009 17:56:42, muudetud 1 kord
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 30.03.2009 17:46:56 vasta tsitaadiga

apelsin16 kirjutas:
LightsabeR, jah me saime aru et kuna sa oled normali mängija oled sa über leet pwner.

Jällegi jääb mulle arusaamatuks, millal ma midagi sellist väitnud olen. Public serverites saan enam vähem hästi hakkama, kuid see pole mingi näitaja.
apelsin16 kirjutas:

mis väiteid? seda et normalis peab rohkem hüppama? minu arust suutis recent need päris hästi ümber lükata.
ja teine kord ära kirjuta nii palju kui sul midagi tarka öelda pole.

Ta ju ei lükanud midagi ümber. See, et normalis on "dolphin dive'st" rohkem kasu on fakt. Kuid kui osata sihtida, siis saab ka dolphin diverid väga kergelt maha. Jällegi kaks asjaolu, mis minu silmis teevad normali raskemaks.

Siiani pole keegi lükanud ümber väidet, et kui vastase tapmiseks pead talle suutma rohkem pihta saada, on ka selleks paremat sihtimis oskust ja relva tagasilöögi kontrolli vaja.

Ma kirjutan palju, sest püüan oma vaateid ka asjalikult ja loogiliselt põhjendada. Kui sul on raske lugeda üle paari lause pikkasid poste, siis hüppa neist rõõmuga üle, keegi ei pahanda. icon_wink.gif

Turniir pole paha mõte ja kui ajad sobivad, siis võtaks isa ka hea meelega osa (kuigi ma olen kindel, et ma pole kaugeltki parim mängija, keda siit foorumist ja Eesti serveritest võib leida).
tagasi üles
apelsin16
HV veteran
apelsin16

sõnum 30.03.2009 17:50:22 vasta tsitaadiga

tsitaat:

et kui vastase tapmiseks pead talle suutma rohkem pihta saada, on ka selleks paremat sihtimis oskust ja relva tagasilöögi kontrolli vaja.

tähendab seda et pead hüppamise ja kargamise ajal suutma vastase peal sihikut hoida.
tagasilöök on ka hc'is.
tagasi üles
Sven
Kreisi kasutaja
Sven

sõnum 30.03.2009 17:55:32 vasta tsitaadiga

Ei pea ka ennast heaks mängijaks, kuid selle arutelu puhuks tuleks see turiniir korraldada ja selgitada, kes on, siis pädevamad mängijad(HC või Normal mängijad). Teeme vasti teema http://foorum.frag-it.net -i, kõik osalejad peaksid registreerima ja oma nõusoleku postitama, seal arutame, millal ja kus täpsemalt asi toimuma hakkab. Kohe, kui täpne turniiri plaan on koostatud, postiatme lingi siia.

viimati muutis Sven 30.03.2009 18:00:23, muudetud 1 kord
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 30.03.2009 17:55:50 vasta tsitaadiga

apelsin16 kirjutas:
tsitaat:

et kui vastase tapmiseks pead talle suutma rohkem pihta saada, on ka selleks paremat sihtimis oskust ja relva tagasilöögi kontrolli vaja.

tähendab seda et pead hüppamise ja kargamise ajal suutma vastase peal sihikut hoida.
tagasilöök on ka hc'is.

Yep, ning hüppamise ja kargamise ajal on raskem sihikut vastase peal hoida (arvestades veel juurde ka selle, et pead vastast suurema hulga kuulidega tabama).

Jah, ka HC's on tagasilöök, kuid kuna vastase maha laskmiseks piisab enamasti ühest kuulist, siis pole tihti vaja teist kuuli teele saata, mis tähendab, et ka tagasilööki pole vaja osata kontrollida.
tagasi üles
Leinö
HV veteran
Leinö

sõnum 30.03.2009 18:09:04 vasta tsitaadiga

LightsabeR, anna alla juba icon_lol.gif

Paljudele meeldib normal, paljudele mitte.

Asi otsustatud.
tagasi üles
apelsin16
HV veteran
apelsin16

sõnum 30.03.2009 18:09:56 vasta tsitaadiga

LightsabeR kirjutas:
apelsin16 kirjutas:
tsitaat:

tagasilöök on ka hc'is.

Yep, ning hüppamise ja kargamise ajal on raskem sihikut vastase peal hoida (arvestades veel juurde ka selle, et pead vastast suurema hulga kuulidega tabama).

Jah, ka HC's on tagasilöök, kuid kuna vastase maha laskmiseks piisab enamasti ühest kuulist, siis pole tihti vaja teist kuuli teele saata, mis tähendab, et ka tagasilööki pole vaja osata kontrollida.

no vot ei piisa ühest kuulist enamuse relvade puhul.
mis sihiku peal hoidmisest sa räägid kui enne väitsid et 2-4 kuulist piisab et vastane tappa?
tagasi üles
recent
HV veteran
recent

sõnum 30.03.2009 18:14:57 vasta tsitaadiga

apelsin16, Ta räägib koguaeg endale vastu icon_biggrin.gif Kõigepealt on hästipalju kuule pihta saada, siis piisab paarist kuulist.
Faktid värgid möllud, kirjutagu parem raamat ja lugegu üksi, kellelegi ei lähe korda icon_smile.gif
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 30.03.2009 18:42:30 vasta tsitaadiga

apelsin16 kirjutas:
no vot ei piisa ühest kuulist enamuse relvade puhul.
mis sihiku peal hoidmisest sa räägid kui enne väitsid et 2-4 kuulist piisab et vastane tappa?

Oma viga, et valesid relvasid kasutad.

2-4 kuuli vastase rindkerre sihtida on jupp maad raskem, kui 1 kuul.
recent kirjutas:
apelsin16, Ta räägib koguaeg endale vastu icon_biggrin.gif Kõigepealt on hästipalju kuule pihta saada, siis piisab paarist kuulist.
Faktid värgid möllud, kirjutagu parem raamat ja lugegu üksi, kellelegi ei lähe korda icon_smile.gif

Pole minu süü, et sa loogilise aruteluga ei suuda kaasa minna ning selle asemel, et vastuargumente välja käia niisama tühja juttu ajad. Kui mu postid ei huvita, siis ära loe, keegi ei käse.
tagasi üles
Sven
Kreisi kasutaja
Sven

sõnum 30.03.2009 19:12:47 vasta tsitaadiga

KÕIK, KES TAHAVAD TURNIIRIL OSALEDA!!!! siit näeb esialgset plaani: http://foorum.frag-it.net/viewtopic.php?f=7&t=30&p=99#p99
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 30.03.2009 19:33:57 vasta tsitaadiga

Kui miskine TDM lahti läheb siin võin fragida küll thumbs_up.gif
HQ ja muu cräp ei tõmba eriti kuna seaal lihtsalt ebanormaalne kämpimine thumbs_down.gif

5vs.5 oleks kobe aga kui suuremad mapid võtame siis 6vs.6 on ka bro.
Ma ei tea kuidas ProMod on konfitud aga kõigil peaks maxpacets100 ja maxFPS125 olema samad.
PAM mod kikib kohe välja, et mingid uber fps333 mehed ringi ei lendaks icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 374 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 300
tagasi üles
Sven
Kreisi kasutaja
Sven

sõnum 30.03.2009 19:34:25 vasta tsitaadiga

Osalema peab mõlemas, ma kahtlen, et S&D-s keegi kämpima hakkab, sest roundil on oma ajalimiit.
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 30.03.2009 19:37:22 vasta tsitaadiga

tsitaat:

S&D-s keegi kämpima hakkab, sest roundil on oma ajalimiit.

See pole kunagi takistanud 20min prükkari taga istumist,pole surma saanud pole ka negatiivset skoori omale meeskonnale.
Aga kui segu seitse siis ma olen OUT eniveis
tagasi üles
Cerberos
HV kasutaja

sõnum 30.03.2009 19:43:12 vasta tsitaadiga

promod-is saab olla fps 40-250, paned muu siis sa mängida ei suuda :p
Ise vast osa ei võta kuna Ei meeldi kumbki neist tbh. HC sured liiga iirelt ja cores on kuradi gay-d perkid. Pelan promodi, tase, meeldib icon_smile.gif
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
SilQ
HV Guru
SilQ

sõnum 30.03.2009 19:59:22 vasta tsitaadiga

Kõik perkid lubatud???
Sven
Kreisi kasutaja
Sven

sõnum 30.03.2009 20:22:31 vasta tsitaadiga

Cerberos kirjutas:
promod-is saab olla fps 40-250, paned muu siis sa mängida ei suuda :p
Ise vast osa ei võta kuna Ei meeldi kumbki neist tbh. HC sured liiga iirelt ja cores on kuradi gay-d perkid. Pelan promodi, tase, meeldib icon_smile.gif

Kui sa seda linki pole veel lugenud, siis perkid on maas ja turniirid on mõlema game modega HC, Normal ja serveril on PROMOD.

SilQ kirjutas:
Kõik perkid lubatud???

Perkid keerame maha!
tagasi üles
Marduuhin
HV Guru
Marduuhin

sõnum 30.03.2009 20:37:48 vasta tsitaadiga

LightsabeR
HC plussid:
HC's loeb taktika rohkem kui tavalises, sest viimases on alati võimalus, et vastane su plaani õnneliku valanguga ära rikub. HCs on see tegelane surnud, siis kui ta peab olema. Ehk siis ei pea kontrollima, kas ta on surnud või mitte. 1-2 kuuli ülakehasse ja ei pea selle vastase pärast muretsema.
HC's on võimalik kiiremini liikuda, sest sa ei pea iga vastase pärast lisaaega kulutama talle pähe sihtimiseks, pikali viskamiseks, veendumaks kas ta on surnud. Või veel hullem hakkama talle kuskile nurga taha järele jooksma või sinna granaate loopima.
HC's on lihtsam surma saada. Seega karistatakse iga sinu viga, kus sa jätad nurga taha vaatamata või jälgid ainult UAV'd, peaaegu alati surmaga.
HC's ei ole kõige tähtsam asi relv. Pole vaja otsida stabiilseimat relva või igat ühte kontrolli all hoidma õppida. Võimalik alati kasutada mõnda teist relva ning sellega edukas olla.
HC's pole HUD'i ja igas mängus on hardcore'l tähendus kui raskem (ARPG'd on eriti head näited, kus see tähendab, et sul on ühe kasutajaga ainult üks elu). Seega on HC's kordades vähem algajaid, sest nad ei usu, et neil on mõtet sinna ronida.
HC's on võimalik reaalselt kattetuld anda. Kui sa ikka näed, et nurgast kuulid mööda vihisevad, siis sul pole mingitki soovi sinna torkima minna. Normalis kannatab sealt sprintides ja hüpates läbi lennata.

Väidan, et igat punkti (ka sinu omasid!) saab hoopis teist pidi vaadata ning suudaksin ka normal'i kohta vähemalt sama palju plusse välja tuua, kuid see on ju sinu ülesanne.
Igaühele oma.

LightsabeR kirjutas:
Äkki siis ei peaks foorumeid lugema, kui ei suuda aksepteerida fakti, et kõik inimesed ei ole sinuga samal arvamusel. Äkki siis ei peaks postitama, kui ei suuda midagi asjaliku oma postiga teemasse lisada?

Teemasse:
Turniiriga see probleem, et mängijad pole ju võrdsed. icon_rolleyes.gif

SilQ
HV Guru
SilQ

sõnum 30.03.2009 20:41:39 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Kui sa seda linki pole veel lugenud, siis perkid on maas ja turniirid on mõlema game modega HC, Normal ja serveril on PROMOD.

Vb olen ma pime aga lugesin linki aga sellest juttu küll ei old kas perkid on või mitte. Sinna saidile ma regasin aga panin lambi e-maili.

Sven
Kreisi kasutaja
Sven

sõnum 30.03.2009 20:52:27 vasta tsitaadiga

a
Marduuhin kirjutas:

Teemasse:
Turniiriga see probleem, et mängijad pole ju võrdsed. icon_rolleyes.gif

Selles suhtes on sul õigus, teeme ennem paar proovi, emmen kui lõplikud tiimid selgitame?

SilQ kirjutas:
tsitaat:

Vb olen ma pime aga lugesin linki aga sellest juttu küll ei old kas perkid on või mitte. Sinna saidile ma regasin aga panin lambi e-maili.

Ok ma teen boldiks.... Kui vaja on või e-mail aadressi ära muuta!

viimati muutis Sven 30.03.2009 20:54:08, muudetud 1 kord
tagasi üles
apelsin16
HV veteran
apelsin16

sõnum 30.03.2009 20:54:56 vasta tsitaadiga

Marduuhin, sa tegid saatusliku vea nüüd peame järgmised 20lk kuulama LightsabeR'i "vastu argumente". icon_lol.gif
ma olen ka sees kui eestlaste vahel andmiseks läheb. icon_razz.gif

E: ja miks mitte teha see hc vs normal teema hv'sse?
tagasi üles
hemmar
HV kasutaja

sõnum 30.03.2009 22:28:58 vasta tsitaadiga

Selle pika arutelu peale siin otsustasin siis täna ka HC ära proovida. Siiamaani olen ainult normaliga mänginud. Ise olen selline pühapäevamängur, mängin nädalas niisama ajaviiteks keskmiselt võibolla 3 tundi. Masinaks läpakas ja hiir on mingi odav Trusti wireless(hiirepadjaks valin esimese ettejuhtuva raamatu). Seega kuigi mul on pika aja jooksul normalis päris hea level kasvanud, mängida ma ikka ei oska. Skoor on alati kas enamvähem võrdselt kille ja surmasid või siis surmasid rohkem.

Täna siis võtsin HC servu lahti ja hakkasin kohe ownima. Nädal aega pole mänginud ja kohe esimese mänguga tuli selline skoor mida normalis isegi pikema harjutamisega ei ole saanud. Seega oleks ikka loogiline järeldada, et HC on lihtsam. Eriti on jah just see vahe, et normalis ei suutnud ma kunagi piisavalt kaua sihikut vastasel hoida, HCs aga tõmbad suht suvalt ühe tulejoa üle platsi ja juba vastane maas. Samas aga hakkas mulle HC kohe väga meeldima just selle pinge poolest mis ta pakub. Normalis sai ikka suhteliselt pingetult ja arutult ringi joosta ilma, et mingit ohtu tunneks, HCs aga peab ikka kõik oma käigud hästi läbi mõtlema ja pidevalt valvel olema. Seega arvan, et jään nüüd pikemaks ajaks ainult HC peale.

Teiseks saan nüüd aru, miks inimesed "Last stand'i" pärast virisevad. Normalis on suht suva ikka, mis ta seal maas veel oma tongikaga vehib aga HCs on see perk ikka suht pain in the arse.
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
Cerberos
HV kasutaja

sõnum 30.03.2009 23:39:30 vasta tsitaadiga

icon_eek.gif algul sain aru et HC ja normal lihtsalt perkide jne.
Aga kui perke jne pole, siis võiksid mind normali teami lükata.
Nimeks: Cerb

ja muidugi ei saa olla mängijad võrdsed, kuidas neid üldse kontrollida kui üks mängib HC ja teine promodi, vahe on ju sees mängustiilides.

veel üks normalisse lüakke kirja: Kuroi
ei ole foorumsi kasutajat nii et tema eest ütlen^^

Mis arvate kumba rohkem mängitakse HC või Promodi... et noh kumbal rohkem võistlevaid clane on jne :p
tagasi üles
SilQ
HV Guru
SilQ

sõnum 30.03.2009 23:45:18 vasta tsitaadiga

expressive kirjutas:
Selle pika arutelu peale siin otsustasin siis täna ka HC ära proovida. Siiamaani olen ainult normaliga mänginud. Ise olen selline pühapäevamängur, mängin nädalas niisama ajaviiteks keskmiselt võibolla 3 tundi. Masinaks läpakas ja hiir on mingi odav Trusti wireless(hiirepadjaks valin esimese ettejuhtuva raamatu). Seega kuigi mul on pika aja jooksul normalis päris hea level kasvanud, mängida ma ikka ei oska. Skoor on alati kas enamvähem võrdselt kille ja surmasid või siis surmasid rohkem.

Täna siis võtsin HC servu lahti ja hakkasin kohe ownima. Nädal aega pole mänginud ja kohe esimese mänguga tuli selline skoor mida normalis isegi pikema harjutamisega ei ole saanud. Seega oleks ikka loogiline järeldada, et HC on lihtsam. Eriti on jah just see vahe, et normalis ei suutnud ma kunagi piisavalt kaua sihikut vastasel hoida, HCs aga tõmbad suht suvalt ühe tulejoa üle platsi ja juba vastane maas. Samas aga hakkas mulle HC kohe väga meeldima just selle pinge poolest mis ta pakub. Normalis sai ikka suhteliselt pingetult ja arutult ringi joosta ilma, et mingit ohtu tunneks, HCs aga peab ikka kõik oma käigud hästi läbi mõtlema ja pidevalt valvel olema. Seega arvan, et jään nüüd pikemaks ajaks ainult HC peale.

Teiseks saan nüüd aru, miks inimesed "Last stand'i" pärast virisevad. Normalis on suht suva ikka, mis ta seal maas veel oma tongikaga vehib aga HCs on see perk ikka suht pain in the arse.

Täitsa õige jutt. Kui ma mängima hakkasin CoD4 olin ka HC fänn(paar aastat tagasi), peale seda kui mind Lauknale mängima kutsuti üritasin ringi harjuda. Lõpuks ikka harjusin. Paar lehte tagasi mainisin S&D HC tuli 38/9, suht nii võileiba süüas, keegi komenteeris et noob servu aga noh, nii võib iga servu kohta öelda. Foorum.ee tegin ma ka suht hea skoori, muidugi mitte nüüd nii hea. Kui noob servu see on?

Sven
Kreisi kasutaja
Sven

sõnum 30.03.2009 23:59:47 vasta tsitaadiga

Cerberos kirjutas:
icon_eek.gif algul sain aru et HC ja normal lihtsalt perkide jne.
Aga kui perke jne pole, siis võiksid mind normali teami lükata.
Nimeks: Cerb

ja muidugi ei saa olla mängijad võrdsed, kuidas neid üldse kontrollida kui üks mängib HC ja teine promodi, vahe on ju sees mängustiilides.

veel üks normalisse lüakke kirja: Kuroi
ei ole foorumsi kasutajat nii et tema eest ütlen^^

Mis arvate kumba rohkem mängitakse HC või Promodi... et noh kumbal rohkem võistlevaid clane on jne :p

Palun registreeruda http://foorum.frag-it.net/ neil kes tõsiselt tahavad osaleda, selline postitamine kaob siis mõne hetkega ära ja ma ei jõua neid jälgida!
tagasi üles
Cerberos
HV kasutaja

sõnum 31.03.2009 00:05:34 vasta tsitaadiga

Soovitan HC tyypidel megalt harjutada normalit lol
Tahate näha peale tournamenti mingi kisa selle üle kuids nomrali playerid Hoppivad või dolfini teevad xD
FTW, TDM... Ma hakkan trickjumpima!!! yay
tagasi üles
Sven
Kreisi kasutaja
Sven

sõnum 31.03.2009 00:10:08 vasta tsitaadiga

Ma pole nüüd tõsiselt tükk aega mängind umbes 2kuud CoD4, ise enamasti mängin CoD2-te, mis on kõvasti erinev. Tuleb mõnipäev harjutada mõlemat HC+Normal...
tagasi üles
pents
HV kasutaja
pents

sõnum 31.03.2009 08:59:22 vasta tsitaadiga

Täna siis pühib ka hiire suuremast tolmust puhtaks ja pelab vähe pikemalt icon_razz.gif
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
Sven
Kreisi kasutaja
Sven

sõnum 31.03.2009 09:20:51 vasta tsitaadiga

Just nimelt! Ja kõik kes ei viitsi vanu postitusi vaadata, siis teadmiseks, et on veel vabu kohti http://foorum.frag-it.net/viewtopic.php?f=7&t=30&p=99#p99
tagasi üles
miqu
HV kasutaja
miqu

sõnum 31.03.2009 15:27:04 vasta tsitaadiga

Saab vaatama ka teie mängu tulla miskitmoodi? icon_wink.gif
Sven
Kreisi kasutaja
Sven

sõnum 31.03.2009 18:04:09 vasta tsitaadiga

ma arvan, et saab ikka, ongi hea kui paar spektaatorit, juhul kui PB ei võta õigeid tegelasi vahele icon_wink.gif
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 31.03.2009 18:31:09 vasta tsitaadiga

Svenx, Selle jaoks võiks kasutada konsoolist vastavat käsku /record "sinufailinimi" ja saate pärast analüüsida oma saavutusi icon_idea.gif
tagasi üles
apelsin16
HV veteran
apelsin16

sõnum 31.03.2009 18:40:29 vasta tsitaadiga

woll sa sinna hc vs normal tuled?
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Call of Duty 4: Modern Warfare mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 97, 98, 99 ... 112, 113, 114  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.