Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [MUU] Kui suur on Teie mängukollektsioon? (ainult originaalid) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 50, 51, 52 ... 92, 93, 94  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
terry
Kreisi kasutaja
terry

sõnum 29.03.2009 01:02:51 vasta tsitaadiga

Väga head kollektsioneerimise alustamise juhised Pete Dorr'ilt. Hullumeelse mängusilmaringiga mees.

Link

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Flacko
Joonistusmaniakk!
Flacko

sõnum 29.03.2009 09:56:12 vasta tsitaadiga

Suured tänud video eest. Ta avas ka mu silmad veel zanrite kohta. Nüüd hakkas mulle Dreamcast kottima. Tõsiselt õiget juttu räägib. ma ka kogun sellepärast kuna ma olen esiteks teatud toodete fänn (Nintendo ja Sega) ja siis tahan kõik Sonicu mängud kätte saada. Kollektsioneerimine on jah fun, kuna kui miskit näed on nagu omfg i want it mida otsinud oled icon_biggrin.gif nagu terryga juhtus icon_lol.gif
Gunnar19
Kaevur
Gunnar19

sõnum 29.03.2009 13:24:27 vasta tsitaadiga

aight, teen ka kerge ülevaate enda ostetud mängudest.

Ostetud mängud siis: (päris vanu ei hakand kirja panema)
BTW kõik on müügiks ja üsna hea hinnaga!

- Crysis
- far cry 2
- Battlefield 2 koos kõikide lisapakkidega 2X
- Battlefield 2142
- Doom 3
- World in conflict
- Cossacks 2
- Cossacks 2 (eestikeelne versioon)
- Cossacks Europan wars
- Heroes 5
- Worms forts
- Colin mcrae rally 2005
- Toca2
- GT legends
- Half lif2
- Counter-strike:source
- Day of defeat:source
- Risk 2
- The world of wars
- Team Fortress 2

Pilt ka mängudest mis on karbiga ostetud.

Flacko
Joonistusmaniakk!
Flacko

sõnum 29.03.2009 13:41:05 vasta tsitaadiga

See pole ju enam kollektsioneerimine kui kõik ära müüd, kaob mõte ära. See minu arvamus tho. Mina pole ühtki oma mäng müünud, ainult olen laenanud. ja neid pürgib üle 300. vahepeal peaks tegema uue listi, eelmine oli 252 kanti. Aga enne pean oma laenatud mängud tgsi saama, PSP ja DS on laenus ja mõned 360 mängud ka (Orange Box, Mirrors Edge= ja Wii (Resident evil 4)
marko
HV Guru
marko

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 29.03.2009 14:11:35 vasta tsitaadiga

DC konsooli soovitan proovida küll, väga positiivse mulje jättis... üldiselt ei ole ka kulukas koguda... kui just parimaid palasid jahtima ei hakka: mmmm... thumbs_up.gif
Kommentaarid: 176 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 159
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Flacko
Joonistusmaniakk!
Flacko

sõnum 29.03.2009 14:26:07 vasta tsitaadiga

Kas te teate kust võimalik on DC odavalt saada Sonic Adventure Sonic Shuffle ja Sonic Adventure 2 ka odavalt icon_smile.gif?
PeZ
HV veteran

sõnum 29.03.2009 16:22:33 vasta tsitaadiga

DC mängud ei maksa ebays suurt midagi, aga konsooli ennast on natuke keerulisem saada juba. aga vabarna nt ka sai tellitud ja töötas, hinda vist vähem kui 600 krooni vms
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
terry
Kreisi kasutaja
terry

sõnum 29.03.2009 17:03:47 vasta tsitaadiga

Dreamcast on mulle alati sümpaatne konsool tundunud ja kusjuures tõesti seda videot vaatates käis korraks lõnksatus, et what if...
Õnneks on mul enda valdkonnas tööd veel väga palju. Nagu Pete'gi vihjas, olen ma hammustanud tüki lihakäntsakast, mille närimine on üsna vaevarikas. Tunduvalt lihtsam oleks võtta kätte ja lõpetada enda VirtualBoy kogu. Samas puudub selleks sisemine vajadus. Mul on olemas 6 väga head VB mängu ja üks veel ning mitte miski ei torgi mind ülejäänud 7't ja siis veel 8't kokku otsima. Praegune VB kogu on perfektne näide, millega tegu ning complete setupi omamine viiks ainult selleni, et tuleks üritada absoluutselt kõik VB asjad kätte saada. Nimelt siis ka jaapani karpides varuosad, mis tegelikult eemaldub kiirelt ideest, mida mängude kollektsioneerimine tegelikult pakkuma peaks icon_smile.gif

Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 29.03.2009 18:39:22 vasta tsitaadiga

Lõpus oli hea sõnum. "Soovitan osta alustuseks ~100 mängu korraga, peale seda hakake ostma mänge, mis teile meeldivad.". Freaky shijat kui aus olla.

http://news.bbc.co.uk/1/hi/wales/mid/7106215.stm hoiatuseks teile. Edu kogumisel .)
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
terry
Kreisi kasutaja
terry

sõnum 29.03.2009 19:15:57 vasta tsitaadiga

Timberg kirjutas:
Lõpus oli hea sõnum. "Soovitan osta alustuseks ~100 mängu korraga, peale seda hakake ostma mänge, mis teile meeldivad.". Freaky shijat kui aus olla.

http://news.bbc.co.uk/1/hi/wales/mid/7106215.stm hoiatuseks teile. Edu kogumisel .)
Njaa, kõlab karmilt, aga tal on point olemas. Tegin ise sama moodi. Näiteks just NES'i kogu tasuks selliselt alustada. Või kui tahaksin suuremal hulgal Xbox360 mänge, siis otsiksin just sellise suurema ok kollektsiooni ja ostaksin selle. 100 mängu ei olegi tegelikult nii suur kogus. Siiski, enamikul juhtudel eelistan 100 keskpärase mängu asemel 10 tõeliselt head mängu.
j2mm
Kreisi kasutaja
j2mm

sõnum 29.03.2009 19:43:14 vasta tsitaadiga

minu arvates ei saa üldse sellist massiivset mängude kokkuostmist võrrelda kollektsioneerimisega, või on mulle jäänud siis kollektsioneerimisest hoopis teistsugune mulje.

minu jaoks võrdub kollektsioneerimine teatud kindla(te) mängustiili(de) või -seeria(te) kogu(mise)ga.

nt. olen oma Xbox 360-le nö. kollektsiooni mõttes vanematest mängudest kokku kogunud Scarface'i, GTA III-e ja GTA VC-i ning uuematest taolist samasugust stiili kandvatest mängudest Saints Row, Saints Row 2-e ja GTA IV-ja (varsti loodetavasti lisandumas ka The Godfather 2) ning tegelikult praegu mõtlengi, kas müüa need vanemad kollektsioonimängud (Scarface, GTA Double Pack ja Saints Row) maha või jätta alles. ega samas suurt tulu neist ei saaks, kuid ega ma neid eriti ei mängi ka.

ja muide, keegi xboxi versioone GTA: SA-st või Mafia: The City of Lost Heaven'ist ei oma?

kui ma teaks kindlalt, et Mafia: The City of Lost Heaven on mängitav ka Xbox 360 peal, soetaks sellegi kuskilt oma kogusse ja arvatavasti ei müüks oma kogu maha.
Kommentaarid: 88 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 72
tagasi üles
terry
Kreisi kasutaja
terry

sõnum 29.03.2009 20:46:25 vasta tsitaadiga

j2mstyle ma arvan, et see ei ole massiline kokkuostmine, kui sa tead, mis point su kollektsioonil on ja miks täpselt sa seda teed. Vaata selle tüübi teisi videosid kah. Tundub, et tal siiski on oma süsteem ja eelistused. Tundub, et ta ei osta kõigest kõike. Uute mängude puhul laenutab need enne ostmist ja ebahuvitavad ostud müüb hiljem maha.
PeZ
HV veteran

sõnum 29.03.2009 21:58:24 vasta tsitaadiga

mina näiteks kogun mänge, mis _minu_ arvates olid miskis suhtes konsooli jaoks olulised, erilised, või millega mul on oma nostalgialaks. ehksiis igal inimesel omad põhjused ja süsteemid. mõni tahabki nt full collectionit saada.
tagasi üles
j2mm
Kreisi kasutaja
j2mm

sõnum 29.03.2009 22:56:27 vasta tsitaadiga

ei, jah, ma ei vaidlegi vastu.

kui mingigi süsteem kollektsioonil olemas on, siis on kõik thumbs_up.gif, kuigi jah, ise pean ikkagi kollektsiooniks seda, kui kõik kogus olevad mängud ühilduvad millegi kaudu, mitte ei ole täiesti erinevad, nagu need eelnevalt räägitud 100 mängu arvatavasti olla võivad - aga ei kritiseeri kedagi - eks ise teab kuidas oma kogu koostab.

nt. minu tagasihoidlikkus kollektsioonis seisavad endale huvi tekitanud ja muidu ägedad open-world sandbox mängud: juba kirjutatud Scarface, GTA III, GTA VC, Saints Row, Saints Row 2 ja GTA IV hetkel - need kaks viimast on muidugi uuemad mängud, teised vanemad. Vanemate mängude seast puudu siis veel Mafia ja GTA: SA, mis mul kunagi ka olemas oli.
Kommentaarid: 88 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 72
tagasi üles
jyrisa
HV veteran

sõnum 29.03.2009 23:13:10 vasta tsitaadiga

j2mstyle kirjutas:
puudu siis veel Mafia ja GTA: SA, mis mul kunagi ka olemas oli.

jyrisa kirjutas:
Aga see meeldib mulle kõige rohkem siiski. thumbs_up.gif
Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 76 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 72
tagasi üles
PeZ
HV veteran

sõnum 29.03.2009 23:26:19 vasta tsitaadiga

j2mstyle, kui sa nii fänn oled, siis ma näen juba mõnda viga seal icon_smile.gif ehksiis vanad gtad võiks olla selles kolmikpakis ja GTA IV võiks olla juba collectors icon_wink.gif
kui sind pakendi väljanägemine ei huvita, siis silman puudujääke ka valikus, ehksiis Merecnariesid ja Crackdown, kõige sandboximad sandboxid üldse.

aga üldiselt, GTA Chinatown Wars oleks ka ilmselt piisavalt suur ja mõjuv põhjus DS omastada.
tagasi üles
terry
Kreisi kasutaja
terry

sõnum 30.03.2009 00:04:25 vasta tsitaadiga

j2mstyle kirjutas:
kui mingigi süsteem kollektsioonil olemas on, siis on kõik thumbs_up.gif, kuigi jah, ise pean ikkagi kollektsiooniks seda, kui kõik kogus olevad mängud ühilduvad millegi kaudu, mitte ei ole täiesti erinevad, nagu need eelnevalt räägitud 100 mängu arvatavasti olla võivad - aga ei kritiseeri kedagi - eks ise teab kuidas oma kogu koostab.
Mina antiiksete konsoolide kollektsioneerimist üldse selliselt ei arvustaks. Need eespool mainitud 100 mängu ühilduvadki just konkreetse platvormi kaudu. Siin tuleb hoopis mängu teine küsimus, et kas mul on ikka vaja koguda ühe mängu erinevad reliisid (USA, EUR, JAP, special edition, täiesti teine label jne). Ja kui suur vajadus on koguda konsooli enda eri versioonid (värvid, eri mudelid jne). PS ja PS2 puhul võib sellega vist päris huluks minna? Ning GameBoy ja DS'i värvivalik on ikka juba liiga lai...

Kusjuures 100 mängu on sama vähe kui 100 ajakirja, CD'd, margiplokki, filmi või raamatut. Mõne inimese jaoks võib see hirmus suur kogus tunduda, aga kes asjast huvitatud on, sellel saab 100 väga kiiresti täis. Sealt need suured kollektsioonid tekivadki.

Sinu GTA kollektsiooni võrdleks ma enda Metallica plaatidega ülejäänud riiulis. Gümnaasiumis ilgelt meeldis ja ostsin need kõik ükshaaval. Aga see pole kollektsioon vaid lihtsalt ühe grupi looming (ja Mafia seal kõral on võrreldav Megadeth'iga, on küll sarnane stiil). Kollektsioon (plaadikogu, fonoteek, nimeta, kuidas meeldib) on ikkagi need kõik ~500 plaati kokku. Metallica ei iseloomusta mind ja minu maitset absoluutselt, seda teeb ikka tervikpilt kollektsioonist. Täpselt sama on minu meelest ka mängukollektsioonidega ja üleüldse igasugu kogudega.

vabarna
Kreisi kasutaja
vabarna

sõnum 30.03.2009 10:21:20 vasta tsitaadiga

Ma ise ka mõistan paremini kollektsioone, mis põhinevad pigem (kasvõi üldistel) maitseeelistustel (s.t. mis tegelikult meeldib), mitte niivõrd objektiivsetel kriteeriumitel (s.t. mis platvorm/žanr/frantsiis). Tundub kuidagi loomuvastane kulutada energiat ja raha mängude peale, mis jätavad külmaks, aga mille karbil on see "õige" märgistus. Nagu terry ütles, pilguheit kollektsioonile võiks anda sissevaate selle omaniku "hinge" - vastasel juhul jääb vaatepilt kiretuks ja ebahuvitavaks.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
beastbeats
HV Guru
beastbeats

sõnum 30.03.2009 10:23:26 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Nagu terry ütles, pilguheit kollektsioonile võiks anda sissevaate selle omaniku "hinge" - vastasel juhul jääb vaatepilt kiretuks ja ebahuvitavaks.

+1 8)

tagasi üles
qodopob
HV kasutaja
qodopob

sõnum 30.03.2009 11:58:15 vasta tsitaadiga

Minu kogu on küll orienteeritud sellele, et karbi nurgas oleks X360. Minule aga kirge ja huvi pakuvad just need non-main-stream mängud. Nende omamine on omamoodi uhkust tekitav e. keegi seda ei taha, kuid mul see olemas icon_biggrin.gif Just see ongi minu jaoks kogumise lõbu.
terry
Kreisi kasutaja
terry

sõnum 30.03.2009 19:26:08 vasta tsitaadiga

Kollektsioneerimise kirg on teema, millest võiks piiikalt ja põhjalikult pajatada. Jaapani keeles on olemas ilus sõna Otaku.

See collector's item ei ole kuidagi ühegi mängužanriga seotud. Ka mängida ei saa sellega kuigi palju. Ometi on see väga kallis ja hinnatud NES'i cartridge:
http://www.engadget.com/2009/03/29/nes-joystick-test-cartridge-lands-on-ebay-complete-with-lowest/

Edit: Et siis video kah, mõne inimese jaoks on iga kassett neist väärt umbes $1000

Link

Okman
HV veteran
Okman

sõnum 31.03.2009 19:13:03 vasta tsitaadiga

lisandus xboxi kogusse NFS Undercover ja Army Of Two
weasel
HV Guru
weasel

sõnum 31.03.2009 19:27:16 vasta tsitaadiga

Seis on kõvasti muutunud.

1. GT5 Prologue
2. FIFA09
3. Midnight Club: LA
4. Top Spin 3
5. Ferrari Challenge
6. Tom Clancy's H.A.W.X.
7. Burnout Paradise (digital download)
8. Worms (digital download)

Dude .
HV Guru

sõnum 01.04.2009 17:07:30 vasta tsitaadiga

Aga mina sain täna omale HoMM Complete Edition'i thumbs_up.gif thumbs_up.gif thumbs_up.gif

Lisaks üritas mäng mulle aprilli teha:

viimati muutis Dude . 01.04.2009 17:48:29, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
PeZ
HV veteran

sõnum 01.04.2009 17:10:35 vasta tsitaadiga

ossaraisk, vat see on alles collectors edition.
kuigi ma ei ole kunagi HOMMi võlust aru saanud, siis see pakendidisain on ikka erilahe.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Mängukonsoolid ja konsoolimängud »  [MUU] Kui suur on Teie mängukollektsioon? (ainult originaalid) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 50, 51, 52 ... 92, 93, 94  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.