praegune kellaaeg 21.06.2025 19:04:41
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
29.03.2009 13:49:33
Läpakas töötab aga pilti pole ees |
|
|
Ütlen juba ette ära et ma ei tahtnud teise kasutaja teemat solkida, et oma murega torman sisse, et teen uue teema.
Anyway, mul on probleem selline, minu arvutiks on Fujitsu Siemens Amilo L1310G. Eelmine pühapäev töötas see ilusasti, a seal oli Linux peal. Täna tahtsin sellele XP peale panna AGA plti ei võta ette, käima läheb, fan töötab aga pilt on must, restarti saab teha a ikka pilt must. Proovisime nii et XP cd sees ja väljas ja ikka sama jama, imelik on aga see, et sel hetkel vurab see ventikas täiega, aga kui eelmine pühap pilt ees oli, jäi ventikas seisma, ja töötas ka mingi 20 sekki.
Milles võib jama olla, eelmises teemas lugesin et emaplaat katki või võib kõrbenud olla. Akulaadija on ka taga. vahepeal Ho Ho katsetas seda Paides ja siis läks temperatuur 105c a siis oli Linux peal ja ta ei saanud kah aru mis jama on.
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend! |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
29.03.2009 13:56:59
|
|
|
Tere.
Kuna Sa oma emaplaati eelmisel korral korda ei teinud (nagu soovitasin), siis nüüd ongi emaplaat l6plikult kutu!
Kui vaja, v6in yht-teist uurida, aga ei luba, et see viga remonditav on!
Postitatud mobile device
|
|
tagasi üles |
|
 |
karukas
HV veteran

|
29.03.2009 13:57:17
|
|
|
Vaata lähemalt ja keera läptopi käes, ehk on valgustus otsas. Muidu aitab ehk mõni live-cd rauda diagnoosida ?
_________________ Torgin vanarauda erinevate asjadega ja suviti sõidan jalgrattaga. |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
29.03.2009 13:57:45
|
|
|
kui temperatuur 105 peale läks, siis jahutus on omadega metsas, eeldusel, et seda numbrit uskuda võib....
Muidugi tasuks kontrollida, et farenheiti ühikutega tegu polnud...........................
Kas sisemus sai tolmust puhtaks tehtud??? Kui jah, siis mina pelgaks esimese asjana emaplaadi õhtaleminekut.
|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
29.03.2009 14:00:26
|
|
|
XYZ: L2paka k2itumine ytleb yheselt, et emaplaat on kutu!
Postitatud mobile device
|
|
tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
29.03.2009 14:06:22
|
|
|
o__o .. oioi . Isa tegi tagant kaane lahti ja uuris, ma teen pildi oot.
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend! |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
29.03.2009 14:09:47
|
|
|
tahanteada kirjutas: |
XYZ: L2paka k2itumine ytleb yheselt, et emaplaat on kutu!
Postitatud mobile device |
Pelgalt interneti jutu põhjal pole eales 100% kindlust.
Alles siis kui sa seda praktikas testida ja uurida saad, alles siis võid hakata seda kindlalt väitma.
|
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
29.03.2009 14:11:52
|
|
|
Kutu emaplaat on kutu emaplaat. Ja niisama torkimine teda ellu ei 2rata. Kui yleyldse on "2ratatav plaat"!!!
Postitatud mobile device
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|