praegune kellaaeg 20.06.2025 01:21:31
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
NoMilleks
HV kasutaja
|
28.03.2009 15:06:38
OpenOffice'i probleem: failid ei käivitu topeltklikiga |
|
|
Mure selline, et kui tahan avada mõnd .doc, .xls või .ppt faili topeltklikiga, siis lööb korraks vastava rakenduse akna lahti, all jookseb mingi riba ning kiri "importing document" vms ning seejärel see kaob ja vaikus majas. Ta justkui tahaks käima minna, aga ei saa, isegi ühtki veateadet ei anna. Kui avan rakenduse käsitsi ning ülevalt valin Fail -> Ava ning otsin faili üles, siis avaneb see kenasti. Kuid eelpool kirjeldatud meetodil ei toimi. File Associationsid jms jura vaatasin ka üle, seal kõik korras. Proovisin ka reinstalli teha, ei läinud paremaks ühti. Tegu on OOo 3.0.1-ga ning OS on Vista.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
28.03.2009 16:03:50
|
|
|
Ma ei tea, kas sellest abi on, aga proovida tasuks.
Ava oma %appdata% kaust ja nimeta seal olev kaust OpenOffice.org ringi - näiteks OpenOffice.vana (OO.o progamm ja kiirkäivitaja peavad sel ajal olema suletud), siis käivita OO.o uuesti (luuakse uus kasutajaprofiil), siis sulge programm ja katseta uuesti faili avamist.
Kui uus profiil viga ei paranda, siis võid vana profiili vana seadistusega uuesti kasutusele võtta - kustuta %appdata% kaustas OpenOffice.org ja nimeta eelnevalt ümbernimetatud vana profiil uuesti OpenOffice.org
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
NoMilleks
HV kasutaja
|
28.03.2009 16:13:17
|
|
|
Kahjuks see ei aidanud.
Muide, kas see kiirkäivitaja on hädavajalik komponent? Ma jätsin selle targu installimata, sest ei tahtnud sinna traysse midagi ülearust. Peaks selle siiski juurde installima?
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
28.03.2009 16:26:09
|
|
|
Kiirkäivitaja ei ole vajalik. Ma tavaliselt installin ta ära, aga kunagi ei kasuta - esimesel käivitusel võtan automaatse käivituse maha ja nii ta jääbki.
Ehk on käivitamise takistuseks midagi muud? Kas Event Viewerist oled veateateid vaadanud?
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
NoMilleks
HV kasutaja
|
28.03.2009 17:33:17
|
|
|
Event Vieweris ei hakanud küll midagi silma, mis võiks sellele viidata. Aga võib-olla ma ei osanud õigesti otsida ka, pole varem tegemist olnud sellise asjaga, nii et igaks juhuks väike suunamine või juhendus on teretulnud. Küll leidsin sellise faili nagu org.openoffice.Office.events.dat, mis pesitseb vist kuskil registry caches. Aga ma ei oska tollega midagi peale hakata.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|