|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Timberg
ööKARU

|
26.03.2009 12:13:54
|
|
|
| pents kirjutas: |
| Krt mulle meeldib ikka tütar rohkem :roll: |
normal siis meeldib? :D ema on hardcore .p
|
|
| Kommentaarid: 341 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
272 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Leinö
HV veteran

|
26.03.2009 15:22:44
|
|
|
Pents mõtles rohkem vist seda, et tütar on hardcore. Kes neid nahktagides ja võrksukkades noori tegelasi normaliks peab?
|
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pents
HV kasutaja

|
26.03.2009 15:38:08
|
|
|
| Timberg kirjutas: |
Krt mulle meeldib ikka tütar rohkem  |
normal siis meeldib? ema on hardcore .p |
HCs meeldib ikka rohkem tinistada..ma ei viitsi eriti sihtida
|
|
| Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
apelsin16
HV veteran

|
26.03.2009 15:44:44
|
|
|
loll jutt et normalis on vaja paremat aim'i.
normal ongi üks paras hüppamine ja kargamine.
tavalisel sõduril on siis kuulvest seljas v, et üks kuul ei tapa?
lightsaber, just paar posti ütlesid et pärast hc mängimist ei saanud normalis hakkama, ise endale vastu rääkimine on muidugi huvitav juhtum.
kui sa koguaeg tdm mängid siis ei saa just skillist rääkida, see on rohkem tulista keda näed.
|
|
| Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
57 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
26.03.2009 15:46:54
|
|
|
| Timberg kirjutas: |
| Krt mulle meeldib ikka tütar rohkem :roll: |
normal siis meeldib? :D ema on hardcore .p |
HCs meeldib ikka rohkem tinistada..ma ei viitsi eriti sihtida :wink: |
Mf haha :D
| apelsin16 kirjutas: |
| kui sa koguaeg tdm mängid siis ei saa just skillist rääkida, see on rohkem tulista keda näed. :wink: |
Mida mängida tuleks? DM? Dm näitab skilli? Nõu ohvensss, aga 30 jorssi shipmentis koos, spawnkillimnine ja naadi spam, hardcore ei ole skill. Jõhkralt raske on spawnida ja tulistamisnuppu all hoida, lootuses, et keegi jookseb ette, enne kui sinu sisse spawnitakse.
|
|
| Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
| tagasi üles |
|
 |
XNDR
HV kasutaja

|
26.03.2009 16:56:42
|
|
|
| tsitaat: |
loll jutt et normalis on vaja paremat aim'i. icon_lol.gif
|
Mõtleme nüüd, normal modes on vaja rohkem dmg teha vastasele, et teda fragida. Tähendab, sa pead rohkem kuule ta kerre kütma mis omakorda tähendab, et sa pead seda sihikut ta peal kauem hoidma e. siis trackima teda.
Samas kui HC's sul on vaja, olenevalt relvast, 1-2 kuuli suvalisse hitboxi, ehk siis mängib olulist rolli ainult reaktsioon (mis on ainuke ühtne joon normaliga).
_________________ SteamID
twitch
level1.ee |
|
| Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
19 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
26.03.2009 17:07:43
|
|
|
loll jutt et normalis on vaja paremat aim'i.
normal ongi üks paras hüppamine ja kargamine. |
Ja nii sinul kui ka vastasel on võimalus hüpata ja karata, mis tähendab, et üksteise tapmiseks peate oskama paremini sihtida.
tavalisel sõduril on siis kuulvest seljas v, et üks kuul ei tapa? |
Um... jah? Kas sinu arust on normaalne, et HC's saad handgun'iga üle mapi vendasid maha võtta? Või et piisab vastasele kuuli varbasse laskmisest, et ta sureks?
Just sai praegu jupp aega normalis mängitud, ilusti sai snaiperiga vendi ühe laksuga maha võetud, M4'jaga 2-3 kuuli, headshot on muidugi 1-shot-kill.
lightsaber, just paar posti ütlesid et pärast hc mängimist ei saanud normalis hakkama, ise endale vastu rääkimine on muidugi huvitav juhtum. |
Sa lugesid ka mida ma kirjutasin eelmises postis või? Ma saan "hakkama" ükskõik mis game modes, ma lihtsalt sean endale alati kõrgeid eesmärke (olla parim mängija teamis/serveris), ning seda eesmärki on mul praegu (pärast poole aastast mängu pausi) HC's palju lihtsam täita.
kui sa koguaeg tdm mängid siis ei saa just skillist rääkida, see on rohkem tulista keda näed.  |
Ma eelistan S&D'd üle kõige, kust sa selle TDM jutu välja võlusid nüüd äkki?
|
|
| Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
hannes36
Kreisi kasutaja

|
26.03.2009 17:50:09
|
|
|
ma ei mõista mis vahe on TDM ja S&D aimimisel. Ühel on küll objective mida kaitsma/ründama pead, ühes on campimist rohkem, aga laskma pead sa ikkagi phmteliselt kõike mis liigub ja vastane on. S&D's võidab see tiim kellel parem TW on üldiselt.
Need kes HC'ga reaalsust taga ajavad võiks meelde tuletada, et Iraagis ja Afkaanis on endiselt veel Eesti üksused sees, soovitan nendega liituda. COD4 on mäng. Normal modis on hiire kontrollimist siiski rohkem vaja ning aimimis oskus tuleb rohkem välja. HC pole just väga suuri võimalusi, kui keegi selja tagant või campides su maha võtab, normalis on sul vb väike võimalus ellu jääda ning see järel ise koht kätte näidata. Bunnyhopiga nukatagant välja kargamist kasutatakse HC's kaa.
_________________ minu lugupeetus |
|
| Kommentaarid: 121 loe/lisa |
   |
111 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cerberos
HV kasutaja
|
26.03.2009 17:57:26
|
|
|
tavalisel sõduril on siis kuulvest seljas v, et üks kuul ei tapa?
|
lol......
Sa teda et kässariga sa kaugust tglt üldse ei laseks yeh?
Jummala väheste kuulidega laseks sa 1 hit killi kui vesti laseks. Barrett on üks mis 1 hitiks päris elus, kuna see laseks sul käe otsast ära.
Usu mind. Kui sa rohkem mängid siis hakkad lõpuks teadma, kus kõik on ja ei kasutagi UAV ja hakkad wallbanigma ja kõik surevad. Ma peaks tegema video kuidas nt eile wallbangisin väga suvalt kohtadesse kui inimesed käivad ja kille kukkus. See on lihtsalt nii tüüpiline. Hardcore on veel hullem kuna seal 30HP ja pea iga relvaga teed selle dmge ära.
nagu LightsabeR ütles on normalis just selleks vaja aimi, et oskaksid delfiin dive-reid lasta.
Bunnyhoppingut ju CoD4jas teha ei saa.
[quote=recent]Funiks ? see ongi reaalne mäng, kas nii on siis mõnusam mängida, et kui vastane tuleb siis viskad pikali, seniks kuni ta oma salve tühjaks vuristab ? Või saad täiega pihta ja ronid nurgataha elusid koguma ? Pointless. Funiks ? see ongi reaalne mäng, kas nii on siis mõnusam mängida, et kui vastane tuleb siis viskad pikali, seniks kuni ta oma salve tühjaks vuristab ? Või saad täiega pihta ja ronid nurgataha elusid koguma ? Pointless. [quote]
lol väga halvasti peab tüüp aimima kui saad põgenetud ainult pikali viskamisest xD!
Edit: Tehke vahet Bunnyhopimisel ja hoppimisel
viimati muutis Cerberos 26.03.2009 17:58:29, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
apelsin16
HV veteran

|
26.03.2009 17:57:54
|
|
|
kui sa koguaeg tdm mängid siis ei saa just skillist rääkida, see on rohkem tulista keda näed.  |
Ma eelistan S&D'd üle kõige, kust sa selle TDM jutu välja võlusid nüüd äkki? |
ise räägid koguaeg topis olemisest, s&d eesmärk pole olla kõige kõrgema skooriga.
oleneb millega varvast tulistada.
| LightsabeR kirjutas: |
Ma ei tea kuidas teiste puhul on, kuid kunagi kui ise tükk aega HC'd mängisin (~1-2 kuud) ning üritasin hiljem normali peale tagasi minna, siis ei saanud üldse hakkama. |
ma ei milleks üldse vaielda, kuna iga ühel oma maitse.
e: sorri ei viitsi tsiteerida.
viimati muutis apelsin16 26.03.2009 17:59:37, muudetud 1 kord |
|
   |
57 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cerberos
HV kasutaja
|
26.03.2009 17:59:35
|
|
|
ega S&D sa kah ei saa äss olla 1 killiga lol
USP-ga ligidalt varvast = insta kill nii et jah...
|
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
apelsin16
HV veteran

|
26.03.2009 18:02:38
|
|
|
keegi siin old schooli ka pelab v?
praegu tundub et ma olen ainuke kes eestlastest hc mängib.
|
|
   |
57 |
|
| tagasi üles |
|
 |
scarface
Kreisi kasutaja

|
|
| Kommentaarid: 44 loe/lisa |
   |
42 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dude .
HV Guru
|
26.03.2009 19:48:55
|
|
|
MW2 jaoks on eraldi teema.
_________________ TALUSILDID |
|
| Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
omgwtf
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 155 loe/lisa |
   |
137 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Marduuhin
HV Guru

|
27.03.2009 08:21:40
|
|
|
Olen ise paadunud HC fänn, aga kui tuuakse välja, et HC mängija tavalises saab kehvemini hakkama, kui tavaline HCs, siis mida siin raskusastme üle vaielda?
Üksikud detailid ei muuda üldpilti.
_________________ Eesti õigekeelsussõnaraamat ÕS 2018 |
|
| Kommentaarid: 128 loe/lisa |
   |
1 :: |
2 :: |
108 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tormentor
HV vaatleja

|
27.03.2009 18:37:03
|
|
|
| keegi teab mis jama on? iga kord kui mängu sulen olen jälle level1, kolm päeva see sama juhtunud :l suht tüütu koguaeg uuesti alustada
|
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-RaiTz-
Kreisi kasutaja

|
27.03.2009 19:44:28
|
|
|
| Reinstalli oled proovinud?
|
|
| Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
29 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cracker
Kreisi kasutaja
|
27.03.2009 19:57:25
|
|
|
| Räägisite enne barettist. Arvata on, et 1 hit kill. Vaata laskemoona - 50 cal ....pmst sama mis humveede automaatide peal on. Youtubes peaks olema selle kohta.
|
|
| Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
27.03.2009 20:26:52
|
|
|
| G3 lahe relv siin mängus:D (kes ajateenistuses on käinud, see teab).
|
|
| Kommentaarid: 73 loe/lisa |
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cerberos
HV kasutaja
|
27.03.2009 21:21:19
|
|
|
| Cracker kirjutas: |
| Räägisite enne barettist. Arvata on, et 1 hit kill. Vaata laskemoona - 50 cal ....pmst sama mis humveede automaatide peal on. Youtubes peaks olema selle kohta. |
Ma räägin, see on üks vähestest relvadest CoD4 mis tegelikult 1hit killiks.
|
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
|
| Kommentaarid: 374 loe/lisa |
   |
300 |
|
| tagasi üles |
|
 |
recent
HV veteran

|
27.03.2009 21:59:08
|
|
|
apelsin16, naah, ma oma pundiga aint HC lasengi
see krdima normalis pelamine ajab nii närvi, vaatad vastast.. "ainult pikali, püsti, pikali, püsti" mis kuradi mäng see on
võidab lähivõitluses see, kes kes viimasena salve tühjaks saab. HC on kiire, plaks, plaks.. kes jääb ellu kes mitte..
võibolla võimalik Normalis mingit TDM mängida vms. aga noh .. TDM jms on nii lamp, võiksid CS'i edasi pelada
S&D on fun, aga mängides seda kuskil serveris kus on kõik tuulepead koos, siis kõik istuvad kuskil ja campavad
ja jälgivad pommi või võtavad mingi hea pos. sisse et täristada, mitte keegi ei sebi pommiga.
niipalju kui olen mängimas käinud, siis on ~20nest ~5 venda kes jooksevad pommipeale ainult.
Ülejäänud ei viitsi üldse vaadatagi kus pomm on lasevad lihtsalt DM'i :s
a no mis teha :S
Seepärast ongi kõige neutraalsem HQ, mäng käib ikka vallutamise peale, kes saab ja kui kauaks..
ja HC seepärast et mõnusam mängida. HQ's ei käi mäng sellepeale kellel kõige suurem skoor
vaid sellepeale kui hästi teamwork toimib.
|
|
| Kommentaarid: 43 loe/lisa |
   |
41 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
27.03.2009 23:39:59
|
|
|
| recent kirjutas: |
see krdima normalis pelamine ajab nii närvi, vaatad vastast.. "ainult pikali, püsti, pikali, püsti" mis kuradi mäng see on
võidab lähivõitluses see, kes kes viimasena salve tühjaks saab. |
"Pikali, püsti, pikali, püsti" toimib vaid siis, kui mängijad sihtida ei oska. "Dolphin divereid" tuleb lihtalt osata lasta. Kui ei oska, siis see on oma viga.
Ja jutt, et on vaja salv tühjaks lasta on puhas vale. Snaiper võtab ühe laksuga maha, AK 2 kuuli, M4 3-4 kuuli (kõigil siis stopping power peal muidugi). Lisaks sellele on enamike relvadega kuul pähe one-shot.
võibolla võimalik Normalis mingit TDM mängida vms. aga noh .. TDM jms on nii lamp, võiksid CS'i edasi pelada
S&D on fun, aga mängides seda kuskil serveris kus on kõik tuulepead koos, siis kõik istuvad kuskil ja campavad
ja jälgivad pommi või võtavad mingi hea pos. sisse et täristada, mitte keegi ei sebi pommiga.
niipalju kui olen mängimas käinud, siis on ~20nest ~5 venda kes jooksevad pommipeale ainult.
Ülejäänud ei viitsi üldse vaadatagi kus pomm on lasevad lihtsalt DM'i :s
a no mis teha :S
Seepärast ongi kõige neutraalsem HQ, mäng käib ikka vallutamise peale, kes saab ja kui kauaks..
ja HC seepärast et mõnusam mängida. HQ's ei käi mäng sellepeale kellel kõige suurem skoor
vaid sellepeale kui hästi teamwork toimib. |
Palun ole hea ja seleta täpselt, miks HC rohkem teamworki vajab? Sa ainult räägid tühja juttu praegu, mingeid fakte ei esita, näiteid ei too.
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
apelsin16
HV veteran

|
28.03.2009 00:04:35
|
|
|
| LightsabeR, seleta miks siis normalis vaja rohkem teamworki?
|
|
   |
57 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
28.03.2009 00:14:02
|
|
|
| LightsabeR, seleta miks siis normalis vaja rohkem teamworki? |
Kas ma väitsin, et on? Ei.
Ma väitsin, et mängija oskust on rohkem vaja normalis.
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
apelsin16
HV veteran

|
28.03.2009 00:58:00
|
|
|
| oskust? hüpata ja pikali visata?
|
|
   |
57 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
28.03.2009 02:22:03
|
|
|
| oskust? hüpata ja pikali visata? |
Sa vist ikka üldse ei loe neid argumente, mida mina ja mõned teised foorumi kasutajad juba mitu korda on välja käinud.
Esiteks, jah, hüpata ja pikali visata, ka see on oskus. Teiseks, mängijale, kes hüppab ja viskab pikali, on raskem pihta saada, mis tähendab, et sa pead oskama paremini sihtida. Kolmandaks, kuna sul on vaja vastaste maha laskmiseks rohkem damaget teha, pead sa suutma sihikut kauem nende peal hoida, mis jällegi vajab sinu poolt paremat sihtimis oskust
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
recent
HV veteran

|
28.03.2009 09:28:21
|
|
|
LightsabeR, irw, asi ongi selles et, lame on see et mängida sellepeale kes rohkem maha jõudis ennem visata
Vaid kus tiim oma baasi suudab paremini hoida, see on skill kui sa suudad kiiresti reageerida ja tead kust vastane tulla võib.
Mis iganes värk teeb alati huvitavamaks, kui keegi kuskil baasi captureb, hea alati granu sisse võtta ja teada, et sellest on midagi
kasu ka mitte niisama paugukaid loopida. Samamoodi on tapmisega, räägid et kõik relvad võtavad hästi kui Stopping power on peal.
Kui mäng ei oleks PERK'ide peal üles ehitatud, siis miks heaks tapmiseks peab alati Stopping Power peal olla ?
HC's on nendega palju lahedam mängida.
Lihtsalt on see nõme normalis mängida ja "eesti" taktikat teha, sellepärast eesti normal servu tühi ongi alati,
sest keegi ei viitsi seda mängida, aga HC on alati täis.
|
|
   |
41 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SilQ
HV Guru

|
28.03.2009 12:14:46
|
|
|
Üldiselt muutub see vaidlus juba mõtetuks. Igalühel omad põhimõtted ja valikud. Ja hea ongi et erinevaid inimesi on. Ma küll ei tahaks et kõik inimesed on ühesugused ja ühesuguse maitsega. Paar asja teemasse ka:
Kui vaenlane saab "pikali püsti" normalis. Siis oled veits kehva laskja. Minu käes pole küll jõudnud keegi pikali ja püsti teha.
Ma ei tea kuda on HC servudega, pole jälgind. Aga Laukna'sse on vahest tegu sisse saada kõik kohad täis, sõltumata mis on kell. (no hommiku vara on ta tõesti tühi)
Räägin HC: käisin siin mõnda aega tagasi HC kus oli mu normali class: Stopping ja Deep inpact, relvaks M4. Lasin läbi seina 1 kuuliga mehe maha, Ja see pold Head vaid keha. -see on HC juures häiriv.
Kus juures kunagi luges et kuidagi on võimalik enda radar HC sisse lülitada. Ma täpemalt ei lugend kuidas. Aga pealkiri artiklil oli "16 suuremat Bug'i Cod4'al" Kui FPS on 500 siis jooksed ilma hääleta jne. Põnev artikel oli.
_________________ If you can’t explain it simply, you don’t understand it well enough – Albert Einstein |
|
| Kommentaarid: 251 loe/lisa |
   |
215 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
28.03.2009 12:21:40
|
|
|
LightsabeR, irw, asi ongi selles et, lame on see et mängida sellepeale kes rohkem maha jõudis ennem visata |
Seda kohta sa otsustasid mitte lugeda, kus ma ütlesin, et "dolphin divereid" (need kes hüppavad ja siis pikali viskavad) tuleb lihtsalt osata maha lasta. Kui seda ei oska, siis süüdista ennast, mitte mängu ja teisi mängijaid.
Tasub ka veelkord mainida, et hüppamise ja pikali viskasmise ajal on ka hulga raskem ise sihtida, mis tähendab, et läheb jällegi rohkem sihtimis oskust vaja, kui HC's, kus hüppamisest pole pea midagi kasu.
Vaid kus tiim oma baasi suudab paremini hoida, see on skill kui sa suudad kiiresti reageerida ja tead kust vastane tulla võib. |
Ole hea ja seleta konkreetsete näidete ja faktide põhjal, kuidas HC ja normal selle koha pealt erinevad on? Ma võin sulle juba praegu öelda, et neid fakte lihtsalt pole olemas.
Mis iganes värk teeb alati huvitavamaks, kui keegi kuskil baasi captureb, hea alati granu sisse võtta ja teada, et sellest on midagi
kasu ka mitte niisama paugukaid loopida. |
See, kui sa ei oska granaati "cookida" ja õigesse kohta visata, on sinu, mitte mängu probleem. Ning jällegi, normalis vajab granaadiga tapmine rohkem mängija oskust. HC's on tõesti nii, et spämmid suvaliselt granaate ja kille tuleb nagu nalja.
Samamoodi on tapmisega, räägid et kõik relvad võtavad hästi kui Stopping power on peal.
Kui mäng ei oleks PERK'ide peal üles ehitatud, siis miks heaks tapmiseks peab alati Stopping Power peal olla ?
HC's on nendega palju lahedam mängida. |
Sa ei pea Stopping Powerit kasutama, kui ei taha. Siis lihtsalt pead arvestama sellega, et on vaja osata veel paremini sihtida. Kuid see ei muuda asjaolu, et vastaseid on võimalik paari või isegi vaid ühe kuuliga maha võtta, pead lihtsalt sihtida oskama.
Ja "HC's on nendega palju lahedam mängida" pole mingi argument, vaid lihtsalt sinu enda arvamus.
Lihtsalt on see nõme normalis mängida ja "eesti" taktikat teha, sellepärast eesti normal servu tühi ongi alati,
sest keegi ei viitsi seda mängida, aga HC on alati täis. |
"Eesti" taktikat? Äkki täpsustad?
Ja see, et rohkem inimesi HC'd mängib, tähendab sinu arust, et HC on raskem? Püüa ikka natuke loogiliselt mõelda. Reeglina ongi just lihtsamatel game mode'del rohkem mängijaid, kuna seal saavad ka kehvema mängu oskusega mehed mõne killi kirja.
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mafiaa
HV kasutaja

|
28.03.2009 13:46:57
|
|
|
Proovisin Lauknat täna. Täitsa lahe, ise olen HC'ga harjunud, aga sain hakkama
|
|
| Kommentaarid: 102 loe/lisa |
   |
80 |
|
| tagasi üles |
|
 |
apelsin16
HV veteran

|
28.03.2009 14:19:43
|
|
|
LightsabeR, bla bla bla
mida sa siin tõestada üritad?
korrutad ise koguaeg samu fakte.
|
|
   |
57 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cerberos
HV kasutaja
|
28.03.2009 15:26:07
|
|
|
Te olete need kes kes samat lollust ju välja ajab.
80.79.115.235:28980
proovige promodi, vastane ei sure kiiremini kui HC aga sureb kiiremini kui Cores, nii et vahepeale, pole perke jne. See on juba rohkem skill mäng, kuna kõik on võrdne.
|
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
28.03.2009 15:33:52
|
|
|
Loen ja imestan 100 posti järjest kui kaua saab samasse auku neid vastuseid kordamööda ajada
Ainuke point ongi vähegi mõistlikku (arvestades nüüd mõlemat leeri) mängu siis on see Pro mod või PAM mod.
Lambist surma ei saa ja kõik üleliigne BS eemaldatud.
Boonuseks pole Heli ja airsrike kräppi ka
Olge toredad ja ärge nüüd edasi jahuge siin ja mängige seda mis igaleühele meeldib.
Ei ole sellist asja olemas mis kõigile võrdelt istuks, meeldiks vms.
|
|
   |
300 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SilQ
HV Guru

|
28.03.2009 21:38:47
|
|
|
| wanawoll kirjutas: |
Ei ole sellist asja olemas mis kõigile võrdelt istuks, meeldiks vms.
 |
Jummala hea et ei ole.
Eesti CoD4 server: 80.79.115.235:28970
Stats
Joinige
_________________ If you can’t explain it simply, you don’t understand it well enough – Albert Einstein |
|
   |
215 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
29.03.2009 17:52:10
|
|
|
LightsabeR, bla bla bla
mida sa siin tõestada üritad?
korrutad ise koguaeg samu fakte. |
Ma üritan tõestada seda, et sinu argumendid, mille alusel sa üritad väita, et HC vajab rohkem mängija poolset oskust, on täiesti alusetud ning väga nõrgad. Ma üritan tõestada, et sa pole võimeline ümber lükkama argumente, mida mina olen juba korduvalt välja käinud.
Arvestades asjaolu, et sa vastad mulle "bla bla bla", tuleb vist tõdeda, et mu üritused on vilja kandunud.
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
apelsin16
HV veteran

|
29.03.2009 17:55:45
|
|
|
| olen ma väitnud et hc vajab rohkem oskust?
|
|
   |
57 |
|
| tagasi üles |
|
 |
MacRein
HV veteran

|
29.03.2009 23:16:17
|
|
|
kYSIMUS, ET KUIDAS VAHETADA ON PROFIILI NIME, NII ET K6IK ANDMED JAAKSID ILUSTI ALLES
MIDAGI LEIDSIN KA, AGA PALUN JUHENDAGE TAPSEMALT, MIDA PEAB TEGAMA.
use the old command-line, from the console prompt: (~)
/name insert_name_here |
_________________ Om Kriya Babaji Nama Aum |
|
| Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
201 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cerberos
HV kasutaja
|
29.03.2009 23:19:20
|
|
|
eerm miks profiili nime vahetada tahad?
Kui tahad ingame Multyplayer nime vahetada kirjuta konsooli
/name nimi
knosooli nupp on number 1 kõrval tavaliselt.
nt mul on nimi nii:
/name Cerberi
või mine Multyplayer options ja sealt Name.
|
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
29.03.2009 23:21:17
|
|
|
konimatsu, No just üleval kirjutasin
Multiplayer optionite all kus näed oma online nime kustuta ära ja kirjuta UUS
PS võta caps maha
Nii tähtis see nime vahetus ju olla ei saa
|
|
   |
300 |
|
| tagasi üles |
|
 |
recent
HV veteran

|
30.03.2009 11:26:00
|
|
|
LightsabeR, Mnjaa, aga me pole Apelsiniga ei ole ainsad kes nii arvavad
Kliksisin googlit ja otsisin juttu selle kohta ning
enamus vastuseid mis leidsin on ikka selle eest et HC on rohkem mängitav ja realistlikum
hardcore pwns
i think normal is to easy, i dont want to be able to get hit by 5 bullets lay down wait 2 secs and then get back up like nothing happend
in my opinion hardcore takes much more skill and is way funner |
| So true, anyone who says normal is more realistic than hardcore needs to grow a pair of nuts and shoot a weapon at someone. Like it has been stated before yes a pistol shot to the foot and you die in hardcore, however, if I shot you in the foot right now you would certainly not be turning around to load a clip into me. |
I love hardcore. It teaches you to use cover, and to always watch for the enemy flanking you. In regular modes, you can have an enemy enter the room and start firing on you, but if you are fast enough with a better weapon, you can kill them. Not so in hardcore. Any weapon is dangerous, and when someone lays a bullet on you, you're done. Normal modes allow you to run down the entire road of crossfire and have a decent chance of surviving. In hardcore, you're luck to run across it from one building to another.
Hardcore is more realistic and difficult, ergo I enjoy it more. |
jne, ei kahtle üldse selles, et on erinevate arvamustega inimesi..
Sina kuulud Normali rahva hulka, lepi sellega mitte vaidle et Normal on õige.
Igas asjas on oma head ja vead. Ning HC on realistlikum sõjale, sellepärast on see ka
enam mängituna.
|
|
   |
41 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
30.03.2009 12:24:13
|
|
|
LightsabeR, Mnjaa, aga me pole Apelsiniga ei ole ainsad kes nii arvavad
Kliksisin googlit ja otsisin juttu selle kohta ning
enamus vastuseid mis leidsin on ikka selle eest et HC on rohkem mängitav ja realistlikum
|
Ma võin ka guugeldada ja leida kommentaare nende poolt, kes pooldavad normalit. Mis see mulle annaks? Palju targem on ikka enda argumendid välja käia ning neid põhjendada.
Need näited, mida sinu toodud tsitaatidest lugeda võib, olen ma juba korduvalt siin teemas ümber lükanud.
Ja mida see reaalsus siia puutub? Mitu korda on juba mainitud, et jutt käib sellest, et kummas game mode's läheb rohkem mängija oskust vaja, mitte sellest, kumb game mode on reaalsem. Iga täie mõistuse juures inimene saab aru, et ei HC ega ka normal pole reaalsed. Üks on ühes, teine teises äärmuses.
jne, ei kahtle üldse selles, et on erinevate arvamustega inimesi..
Sina kuulud Normali rahva hulka, lepi sellega mitte vaidle et Normal on õige.
Igas asjas on oma head ja vead. Ning HC on realistlikum sõjale, sellepärast on see ka
enam mängituna. |
Mul pole midagi selle vastu, et inimestel on erinevad arvamused. Mul on aga selle vastu midagi, et tullakse ja öeldakse, et sinu enda arvamus on õige (nagu siin mõned väitsid, et HC on raskem) ning seejärel ei suudeta välja käia veenvaid argumente oma arvamuse põhjendamiseks.
Jah, minu arvamus on, et HC on raskem. Selle arvamuse põhjendamiseks olen juba korduvalt enda poolsed argumendid punkt punkti haaval välja käinud ning siia maani pole keegi neid vaevunud ümber lükkama. Ning ei, vastus "bs" ei kvalifitseeru kui argumendi ümber lükkamine.
Tõepoolest, mõlemal game mode'l on oma head ja vead, kuid arutelu ei käi ju hetkel selle üle, vaid hoopis on küsimuse all kumb game mode vajab rohkem mängija poolset oskust.
Samuti ei käi jutt reaalsusest, mis tundub olevat põhi argument, mida HC fännid normali vastu välja käivad, sest nagu juba korduvalt olen maininud, pole kumbgi game mode reaalne.
Ja argument, et HC'd mängitakse rohkem (tahaks ausalt öeldes selle kohta statistikat näha), ei tähenda, et HC on raskem. Reeglina viitab see just vastupidist, kuna keskmine mängija tahab ka headele mängijatele vastu saada ning valib seetõttu game mode'i, kus tal on seda suurem võimalus saavutada.
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sven
Kreisi kasutaja

|
30.03.2009 12:31:06
|
|
|
| Ja ta ei väsi... täiesti arusaamatu vaidlus, mängu tootja on teinud Hardcore mode-i, et muuta mäng raskemaks, kui keegi arvab, et Normal on raskem, siis on see tema enda opinion/arvamus ja jutul llõpp.
|
|
| Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
32 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Leinö
HV veteran

|
30.03.2009 12:39:43
|
|
|
LightsabeR, kõigile ei meeldi sinu "maailmavaade". Ära ürita meid(paadunud HC-vante), ümber veenda, et HC on BS ja Normal is the best.
See ärritab.
Aitäh.
|
|
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
30.03.2009 12:49:58
|
|
|
| Svenx kirjutas: |
| Ja ta ei väsi... täiesti arusaamatu vaidlus, mängu tootja on teinud Hardcore mode-i, et muuta mäng raskemaks, kui keegi arvab, et Normal on raskem, siis on see tema enda opinion/arvamus ja jutul llõpp. |
Mis vaidlus? Arutelu on asja nimi, kulla inimene. Selleks ju foorumid on, et oma arvamusi avaldada ja neid teistega arutada.
See, et IW tegi oma arust HC'ga mängu raskemaks, ei tähenda, et asi nii on. Kas tõesti paremat argumenti ei suuda välja käia või?
| amachie kirjutas: |
LightsabeR, kõigile ei meeldi sinu "maailmavaade". Ära ürita meid(paadunud HC-vante), ümber veenda, et HC on BS ja Normal is the best.
See ärritab.
Aitäh. |
Ma ei tahagi, et kõigile minu "maailmavaade" meeldiks. Ma tahan nendele, kes arvavad, et HC vajab rohkem mängija poolset oskust selgeks teha, miks minu arvates nad eksivad.
Ma pole väitnud, et HC on BS, mul tõmbas lihtsalt kulmu kortsu, kui mõned mehed siin rind ees tulid väitma, et HC on raskem ning ei käinud samas välja ühtegi asjalikku argumenti oma vaadete põhjendamiseks.
Ärritab sind? Äkki siis ei peaks foorumeid lugema, kui ei suuda aksepteerida fakti, et kõik inimesed ei ole sinuga samal arvamusel. Äkki siis ei peaks postitama, kui ei suuda midagi asjaliku oma postiga teemasse lisada?
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Leinö
HV veteran

|
30.03.2009 13:04:57
|
|
|
LightsabeR, sind ärritab rohkem see, et mõni mees julges öelda, et HC on raskem normalist. Ja su viimasest lõigust võin julgelt välja lugeda, et taaskord sa räägid endale vastu. Kõik inimesed EI OLE sinuga samal arvamusel.
Ärritab sind? Äkki siis ei peaks foorumeid lugema, kui ei suuda aksepteerida fakti, et kõik inimesed ei ole sinuga samal arvamusel.
|
Miks sa üleüldse arvad, et sul õigus on? Äkki ei ole? 8)
Võid rääkida oma argumentidest pirokunnile, teda huvitab see arvatavasti rohkem.
Tõmbasid kulmu kortsu.. järelikult käis miski au pihta?
Ära võta mänge tõsiselt. Saan aru, et kulm läheb kortsu siis, kui keegi su tüdruku kohta midagi halvasti ütleb. Mitte mängu peale.
Peace.
|
|
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SilQ
HV Guru

|
30.03.2009 13:14:08
|
|
|
Niisiis, tegime oma teamiga täna Lauknas CW
[D] (meie) vs [EST]
4 mängu, 15 min time - 250 score, 5 vs 5
HQ game - HardCore
Lõppes siis asi sellega, et võitsime 4 : 0
Väga lahe oli btw, kas on veel mingit team'i kes meie vastu mängiks ?
sama satsi, HQ ja HC, oleks väga lahe. |
Ma ei saa päris täpselt aru. Kas Laukna servus mängisite või Laukna servu kõvemate mängijate vastu?
Kuuldavasti need kellega te wari tegite pole Laukna servu erilised külastajad (mõni neist käi seal üldse, elab lihtsalt Lauknal).
Kui soovi teeme tõsisemate Laukna servu pelajatega Wari. 2 kaarti HC & HQ. 2 Kaarti S&D Normal või Promod.
Mis arvad? Kirjuta PS, kui huvi pakub.
|
   |
215 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
30.03.2009 13:21:48
|
|
|
| LightsabeR, sind ärritab rohkem see, et mõni mees julges öelda, et HC on raskem normalist. Ja su viimasest lõigust võin julgelt välja lugeda, et taaskord sa räägid endale vastu. Kõik inimesed EI OLE sinuga samal arvamusel. |
Ära tule mulle sõnu suhu toppima. Sina olid see, kes väitis, et oled ärritunud. Mina harilikult mängude üle arutledes ei ärritu ning ka ei ole mul kombeks ärrituda teiste inimeste eriarvamuste peale. Pigem üritan arutelu kaudu jõuda lahenduse ja kompromissini.
Miks sa üleüldse arvad, et sul õigus on? Äkki ei ole? 8)
Võid rääkida oma argumentidest pirokunnile, teda huvitab see arvatavasti rohkem. |
Kui ma ei arvaks, et mul on õigus, siis ma ei üritaks siin nii kindlameelselt oma seisukohta põhjendada. Nagu näha, ei suuda ka sina vastu argumente esitada ning lausa väidad, et sind argumendid ei huvita. Sisuliselt viitab see sellele, et sul lihtsalt puuduvad head argumendid oma vaadete toetamiseks.
Tõmbasid kulmu kortsu.. järelikult käis miski au pihta?
Ära võta mänge tõsiselt. Saan aru, et kulm läheb kortsu siis, kui keegi su tüdruku kohta midagi halvasti ütleb. Mitte mängu peale.
|
Mida sa ajad tühja juttu? Kui pole asjalikke vastuväiteid, siis milleks üldse postitada? Selle asemel, et rääkida asjast, kommenteerid hoopis minu sõnakasutust ja üritad jätta muljet, nagu ma oleks endast väljas.
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Leinö
HV veteran

|
30.03.2009 13:26:33
|
|
|
Mulle ei meeldi sinu "pealesundimine". Sellepärast võtan siin sõna hetkel.
Selle foorumi lugejad said juba aru, et sulle meeldib Normal rohkem kui HC. Milleks edasi tõmmelda ?
See on juba kaugelt näha, et selline "arutelu" ei vii kuhugi. Ei lahenduseni ega kompromissini.
Sellise teemaga ei saagi tulla lahendust ega kompromissi. See on rohkem nagu meeldivuse asi.
|
|
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|