Lol, ma paneks "Unistuste Printsessi" ka siia teemasse. Paar mõtet selle kohta oleks, et sellist jama pole ammu tehtud ja kogu saate mõte on eriti kahtlane ja see tüüp seal jätab sellise erilise mölaka mulje
Huumorit seal ikka jagub
Kui ma rikkaks saan siis teen ka kindlalt sellise saate endast ja siis mängin täiega bossi seal nagu see tüüp aa ja kindlasti kuskil teises riigis teen selle _________________
tige kala, see tüüp jätab just erilise mökust tohlaka mulje. Aga no eks ta käitub nii nagu stsenaarium ette näeb.
Palgatud näitleja ikkagi.
A tüdrukutest on kahju. Eriti sellest ühest korralikumast, kellele kõrvarõngad kingiti, nime ei tea.
Jätavad endale pikaks ajaks märgi külge. _________________ www.estonia1918.com
XR, kõige rohkem häirib see, et ta on välismaalane. See on nagu just võõraviha ärgitamiseks meelega nii tehtud
Aa ja miks ma seda üldse vaatan? vaataks ausõna midagi muud aga uudiseid sai juba vaadatud ka armastuse romaanid ka ei huvita nagu mis teiste kanalite pealt samal ajal tuleb _________________
viimati muutis tige kala 25.03.2009 23:14:41, muudetud 2 korda
XR, kõige rohkem häirib see, et ta on välismaalane. See on nagu just võõraviha ärgitamiseks meelega nii tehtud
See on sellepärast, et näidata kuidas eesti plikad väljamaalase peale märjaks lähevad.
Meest pole ollagi. Tõenäoliselt on omasooihar. Aga ikkagi kilkavad kõvasti.
Isegi olen paar korda välismaalast mängind sõpradega.
Päris naljakas on olnud Sellest räägin vbl mõnel kokkutulekul.
Aa ja miks ma seda üldse vaatan? vaataks ausõna midagi muud aga uudiseid sai juba vaadatud ka armastuse romaanid ka ei huvita nagu mis teiste kanalite pealt samal ajal tuleb
Mina vaatan sel ajal FoxCrime või FoxLife kanaleid. Või ESPN Americat. _________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel."
Sattusin unistuste printsessi kordust vaatama. "Täitsa pekkis kui lahe, ma panen kummi, kojamehed minge ära, ÄÄÄÄÄÖÖÖÖ " Mingi tibindus sõitis kuskil offroadi põllu peal _________________ I don't need anger management. I need people to stop pissing me off !
Viimane South Park oli jällegi ülihea.
Lihtsalt....geniaalne, kuidas põhimõtteliselt idiootne multikas võib olla üks kõige kainema mõistuse elemente meedias
Kõige parem on see, et nad võivad tegelikult ükstapuha mida välja öelda, sõimata juute ja neegreid aga kui neil on mingi õpetussõna seal sees, siis on rahvas rahul ja kiidab takka veel _________________
Eile siis oli 'Life on Mars' viimane osa. Eks nad pidid selle loo kuidagi kokku võtma Aga kindlasti oleks võinud parem olla kui seriaali poleks enneaegselt lõpetatud.
24, the unit endiselt head aga kas keegi uute poltise seriaalide vaatamisega ka tegeleb the beast ja the line mulle tunduvad need mõlemad suht vaadatavad.
Olen viimased õhtud sisustanud Goodnight Sweetheart nimelise sarja vaatamisega. Jooksis kunagi ka ETV pealt, 90-ndatel. Mingid lõigud olid mällu sööbind, sellepärast otsisin ka üles. Muhe sari on.
Ehk keegi mäletab sarja mis jooksis ehk 4 aastat tagasi ETV pealt orienteeruvalt kell 23.00. Rääkis siis mingitest 21 aastastest UK noortest. _________________
Ma ei tea kas see on see mida gan3b, mõtleb kuid see nimi mis mul meelde praegu tuli oli see mida ma ise kunagi etv-st vaatasin. Ning alles gan3b küsimuse peale tuli meelde, et see oli üks sarjast mida kunagi hirmsasti saada tahtsin.
Juhul, kui Saara Konnor saab kolmanda hooaja, siis
Spoiler
uusima gossipi kohaselt tuleb Derek Reese tagasi. Kuna John on vahepeal nõnda palju korda saatnud, siis on tulevik taaskord muutunud ning kolmanda hooaja alguses saabub tulevikust uus Derek
Hakkasin ka terminaatori sarja vahtima, kaks episoodi vahitud, siiamaani on _________________ "Believe you can, believe you can't; either way, you're right." - Henry Ford
Hakkasin ka terminaatori sarja vahtima, kaks episoodi vahitud, siiamaani on
Kas see sari on üldse suitable for mitte Termika fännile?Krt ma ei mäleta filmegi.
No üldiselt pole hullu. Sari näitab elu ja tegevust kahe filmi vahel. Üldiselt selline mõnus rahulik vaatamine mis ei ole üle küllatud kangelasliku maailma päästmise ja actioniga. Seega on ka iga võitlusstseen nauditav ja seriaali sobivad tegelased väga.
House on hea sari, kuid mingiaeg kas vahetus kaameratiim,producer vms. Kuidagi tumedam ja teise stiiliga on.
Ja no mis viimases osas juhtus - cmon. Milleks.
E: Aaaaaa
Spoiler
Kutner's suicide was scripted due to actor Kal Penn's decision to accept the position of Associate Director of the White House Office of Public Liaison in the Barack Obama Administration
E2: lol ma arvasin,et viimases Housi osa patsient tuttav,sest noh Näitleja lihtsalt keda ei mäleta täpselt,
aga see oli Meat Loaf.
Meeldetuletuseks siis:
House on hea sari, kuid mingiaeg kas vahetus kaameratiim,producer vms. Kuidagi tumedam ja teise stiiliga on.
Ja no mis viimases osas juhtus - cmon. Milleks.
E: Aaaaaa
Spoiler
Kutner's suicide was scripted due to actor Kal Penn's decision to accept the position of Associate Director of the White House Office of Public Liaison in the Barack Obama Administration
E2: lol ma arvasin,et viimases Housi osa patsient tuttav,sest noh Näitleja lihtsalt keda ei mäleta täpselt,
aga see oli Meat Loaf.
Meeldetuletuseks siis:
Ma ei ütleks, et tumedam. Juram võib-olla. Igas osas uus patsient, kes omab mingit "sotsiaalset puuet," mida siis suure hoolega lahkama hakatakse. Igavaks muutub juba.
Kui Saara Konnor edasi ei lähe, on ikka mad jama küll!
Spoiler
Finaal oli suht sama võimas, kui BSG oma. Samas, lõpp oli täiesti filmiga kokku sobiv, nii et ehk Fox seekord kasutab mõistust ning kohe- kohe tuleva filmi kindlalt suurt kassaedu, et seriaali jätkata.
Hakkasin ka terminaatori sarja vahtima, kaks episoodi vahitud, siiamaani on
Kas see sari on üldse suitable for mitte Termika fännile?Krt ma ei mäleta filmegi.
Ütlen ausalt. Ma ple ühtegi Termika filmi näinudki
Aga sarja vahin huviga
Üritasin mõned päevad tagasi Terminaatori filme meelde tuletada, kuid tegu oli minu jaoks nii nirude teostega, et seriaal on nendest kõvasti üle ja ühtegi filmi ma üle poole pingutada lihtsalt ei suutnud. Muutusin ka selletõttu skeptiliseks tulevase filmi peale...
Eelmine nädal hakkas uus põnev seriaal Harper's Island (thriller/horror seriaal).
iMdB-st üks comment: The show makes every single person look like a suspect, and also a victim.
Kahjuks tuleb 13 osa ainult (vist).
_ _ _ _
Saara konnori hooaja finaal oli ülihea, loodan et teevad kolmanda hooaja ka ikka.
Ka Smallville ja Supernatural hooaja viimased osad peaks head tulema. Mingi jutt oli et Smallville viimane hooaeg käib praegu.
Prison Break finaal/seriaali lõpp peaks ühelt poolt asjad kokku tõmbama aga teiselt kui nad jätavad lõpu lahtiseks siis saaksid vb filmi sellest teha,
et rohkem raha kokku ajada.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.