Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  HP NX6110/6115/6125 ekraan vigane märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
bigmarx
HV Guru
bigmarx

sõnum 25.03.2009 09:49:15 HP NX6110/6115/6125 ekraan vigane vasta tsitaadiga

Mure siis selline, et läpaka ekraan vigane. Välja näeb selline:

Ekraani andmekaabel on terve, kuna teise samasuguse aparaadi taga see ekraan ka ei toiminud.
Viga tundub olevat selles trükiplaadis, mis ekraani taga on. Puudutades vahel võtab pilti ette, vahel läheb hullemaks.
Ühtegi külmjoodet ega muud anomaaliat füüsiliselt silma ei hakanud.
Mis teha annaks?

segusilm
HV veteran
segusilm

sõnum 25.03.2009 09:53:14 vasta tsitaadiga

ei annagi teha, need kilejuhtmed on seal taga lahti mis tulevad lcd klaasi küljesyt ja lähevad sinna trükiplaadi külge. Kui võtad selle trükiplaati kinnitavad kruvid lahti ja kaitsekile eest ja kui natuke pingutad seda plaati
tõmmates teda allapoole siis peaks pilt ette tulema. Tõenäoliselt on sul selle LCD tootja Philips ja see on selle arvuti tüüpviga et lcd klaas hakkab oma raami sees loksuma ja siis kuidagi nätsutab need kilejuhtmed läbi.
aitab ainult uue paneeli panek. Võid proovida kah pingutada neid kilejuhtmeid ja midagi sinna vahele panna, aga see on hetkeks ainult.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 25.03.2009 11:32:47 vasta tsitaadiga

segusilm: See pole mitte Philipsi viga, vaid on omaniku viga, kes on seda ekraani tõstes - langetades oma ekraani 8-sse väänanud. Ja 8-sse väänamisega lendavad ka teiste tootjate LCD-d samamoodi "triibuliseks".

Alles vahetasin omaniku poolt väntutatud ekraani ja polnud sugugi tegu Philipsi toodanguga 8)
tagasi üles
segusilm
HV veteran
segusilm

sõnum 25.03.2009 12:16:33 vasta tsitaadiga

no mina olen vähemalt 3'l nx 6125 sama probleemi tõttu ekraani pidanud vahetama, ja LCD klaasi osa loksus lausa selle lcd plekk raami sees ja olid kõik Philipsi paneelid, ka suuremad 15,4 philipsid on kilejuhtme probleemiga ette tulnud. Samas teised mudelid on enamust ikka lihtsalt puruks olnud ja ei ole eriti ette tulnud seda et need kilejuhtmed oleks kuidagi süüdi olnud.

Ma ei ütlegi et see ka kasutaja süü ei ole, aga kindlasti on ka Philipsi paneelidel mingine konstruktsiooni viga mistõttu neil esineb seda loksumise probleemi teiste firmade mudelitest enam.
tagasi üles
bigmarx
HV Guru
bigmarx

sõnum 25.03.2009 15:06:19 vasta tsitaadiga

Ühesõnaga riputan seinale teistele hirmuks selle ekraani...
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 25.03.2009 15:39:28 vasta tsitaadiga

segusilm: Ja kas see 3 Philipsi ekraani on mingi näitaja 8) Näitaja oleks see ainult siis, kui Sa tegid ära ekraanikorpuse "kinnituskõrguste ülemõõtmise". Et need kinnitused on täpselt ühekõrgusel, mitte ei erineks kõrgused üskteisest a 2-8mm.
Ja kui kõrgused "metsas on", siis on päris loogiline, et see väga õrn ekraan väändub 8-sse ja kõikvõimad plastikud ja pehmed metallid väänduvad siia-sinna.

Viimati, kui ise LCD-ekraani vahetasin, siis sellel läpparil oli ekraanisisene kõrguste erinevus ühes küljes a 2mm, teises a 5mm ja ma nägin päris kõvasti vaeva, enne kui need kõrgustevahed enam-vähem võrdseks sain. A 0,5-1mm ehk jäi. Ja alles siis panin sellesse läpparisse Philipsi ekraani.
tagasi üles
segusilm
HV veteran
segusilm

sõnum 25.03.2009 18:11:35 vasta tsitaadiga

Olgu, enam ma su lemmikfirmat Philipsi ei süüdista, nõustun et tegu on tõesti kvaliteetsete asjade tootjaga kuid samas pean märkima et Hp nx 61xx seeria ei ole sellisel juhul tehasepoolt kalibreeritud nii et ei kasutajad ei saaks teda kerge vaevaga ja teadmatusest
"kaheksasse" keerata.
tagasi üles
rixvilll
HV kasutaja

sõnum 25.03.2009 20:02:39 vasta tsitaadiga

Kuidas mina väändunud konstruktsiooniga lcd paneeli kinnitusi remontisin: Vaja on 1 tuub sanitaarsilikooni, panna igasse nurka ports silikooni ja siis lcd parajalt peale suruda ja kui kuivanud on, siis on nii kinni aga samas elastne ja ekraani väänamine pole enam probleemiks. Ma ei kasutanud selle juures mitte ühtegi kruvi, kuna olen suutnud oma eelmisel hp-l 2 korda lcd ämblikusse väänata. Niisiis enne maha müümist töötas tervelt aasta probleemivabalt sellise alternatiiviga.
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  HP NX6110/6115/6125 ekraan vigane
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.