praegune kellaaeg 25.06.2025 15:16:16
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Foxxx
HV veteran

|
24.03.2009 13:59:23
|
|
|
Samas on ACME tooted üldjuhul ka odavam või mis?
Näiteks eelmisel sügisel kinos olnud
Põletada peale lugemist: 149. -
Transporter 3: 99. -
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
TheDJ
HV veteran
|
24.03.2009 14:06:49
|
|
|
Foxxx kirjutas: |
Samas on ACME tooted üldjuhul ka odavam või mis?
Näiteks eelmisel sügisel kinos olnud
Põletada peale lugemist: 149. -
Transporter 3: 99. - |
Vot ja selle 149EEK eest võikski olla korralik karp ka.
Nt. film Atonement oli ka midagi sinnakanti hinnaga aga seal on korralik.
_________________ Võta aega veidi ringi vaadata |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
SurfData
HV Guru

|
24.03.2009 14:10:56
|
|
|
TheDJ kirjutas: |
SurfData kirjutas: |
tahanteada kirjutas: |
Kui film on toodetud Vene turule, ehk siis 5-da Regiooni tarbeks, siis ongi ta ju Vene keelne, kuna ka Eesti kuulub selles olukorras 5-da Regiooni alla. |
eesti kõigub seal 2 ja 5 vahepeal. Mis aga puutub nendesse est sub filmidesse, siis osad on ikka jubedused küll Olen näinud isegi filme kus on küll eestikeelne menüü, aga see on vigadega (paar tk olen näinud, kahjuks hetkel nimesid meelde ei tule)!!! Sõnad valesti kirjutatud, tähed puudu jms. Ja selliste asjade eest küsitakse veel raha!!! Jagataks veel tasuta, saaks aru et võib vigu olla, aga raha eest osta seda....lihtsalt masendav  |
Täpselt täpselt....ja siis laiutavad veel käsi ja imestavad miks inimesed ei osta. Ma ostan praegu ka seda saasta ja mõtlen et ok tõesti hea film ma pigistan silmad seniks kinni kuni menüü osa mööda saab! Aga ütleme et see on ikka ilge näkkupanemine ja ajab marru Kahtlen sügavalt kas see kes neid sedasi valmis vorbib, toob turule, üldse kunagi ka ühte korralikku Ameerika Ühendriikidest pärit DVD-filmi näidist näinud on! Ei saa ligilähedalegi.Ja vahest on ka DVD karp selline ebakvaliteetne et pundunud jne, ja teinekord on see kile mis seal peal on, mingi õhk vahel ja karp ise pressib nagu ühele või teisepoole viltu. St ebakvaliteetne pakend.Ühed on sellised mustad, tugevad, teised on need valged sellised läbipaistvad mis punnitavad imelikult ja siis on see ACME värk, mis on ka täielik crap.Viisin ükskord ühe filmi tagasi kuna DVD film oli karbis sees lahti tulnud ja end ära kraapinud.Kehvalt tehtud õhukene karp koos kehva kinnitusega, kui kuskil kotis loksub tuleb lahti ja plaat rikneb. |
endalgi miski posu dvd-sid riiulis, aga halb maitse on küll. Kvaliteeti EI OLE, aga raha tahavad Nad peaks tõesti enne välja laskmist kõrvuti panema r1 filmi ja siis see mida nad tahaks siin maha parseldada ropu raha eest, kvaliteedivahe on nagu öö ja päev. Paar aastat tagasi oli üks suuremaid halva kvaliteediga tootjaid dvd2002 märgistusega filmid. Hea pildikvaliteediga est sube on väga vähe ning need pole üldiselt baltikumis tehtud vaid mujal ja sisaldavad enamasti 10-20 riigi subtiitreid. Seetõttu käingi parimaid filme alati kinos vaatamas, sest est sub dvd-ga rikuks elamuse ära, kuna kvaliteeti pole Norm kvalitiga on üle lombi ka natuke tülikas tellida. Isiklikult arvan, et piramist oleks VÄGA PALJU vähem, kui MÕISTLIKU hinna eest oleks NORMAALSE kvaliteediga saadaval filmid/muusika ja seda LIHTSALT ning MUGAVALT.
|
|
Kommentaarid: 84 loe/lisa |
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
TheDJ
HV veteran
|
24.03.2009 15:24:08
|
|
|
TheDJ kirjutas: |
Kui film on toodetud Vene turule, ehk siis 5-da Regiooni tarbeks, siis ongi ta ju Vene keelne, kuna ka Eesti kuulub selles olukorras 5-da Regiooni alla. |
eesti kõigub seal 2 ja 5 vahepeal. Mis aga puutub nendesse est sub filmidesse, siis osad on ikka jubedused küll Olen näinud isegi filme kus on küll eestikeelne menüü, aga see on vigadega (paar tk olen näinud, kahjuks hetkel nimesid meelde ei tule)!!! Sõnad valesti kirjutatud, tähed puudu jms. Ja selliste asjade eest küsitakse veel raha!!! Jagataks veel tasuta, saaks aru et võib vigu olla, aga raha eest osta seda....lihtsalt masendav  |
Täpselt täpselt....ja siis laiutavad veel käsi ja imestavad miks inimesed ei osta. Ma ostan praegu ka seda saasta ja mõtlen et ok tõesti hea film ma pigistan silmad seniks kinni kuni menüü osa mööda saab! Aga ütleme et see on ikka ilge näkkupanemine ja ajab marru Kahtlen sügavalt kas see kes neid sedasi valmis vorbib, toob turule, üldse kunagi ka ühte korralikku Ameerika Ühendriikidest pärit DVD-filmi näidist näinud on! Ei saa ligilähedalegi.Ja vahest on ka DVD karp selline ebakvaliteetne et pundunud jne, ja teinekord on see kile mis seal peal on, mingi õhk vahel ja karp ise pressib nagu ühele või teisepoole viltu. St ebakvaliteetne pakend.Ühed on sellised mustad, tugevad, teised on need valged sellised läbipaistvad mis punnitavad imelikult ja siis on see ACME värk, mis on ka täielik crap.Viisin ükskord ühe filmi tagasi kuna DVD film oli karbis sees lahti tulnud ja end ära kraapinud.Kehvalt tehtud õhukene karp koos kehva kinnitusega, kui kuskil kotis loksub tuleb lahti ja plaat rikneb. |
endalgi miski posu dvd-sid riiulis, aga halb maitse on küll. Kvaliteeti EI OLE, aga raha tahavad Nad peaks tõesti enne välja laskmist kõrvuti panema r1 filmi ja siis see mida nad tahaks siin maha parseldada ropu raha eest, kvaliteedivahe on nagu öö ja päev. Paar aastat tagasi oli üks suuremaid halva kvaliteediga tootjaid dvd2002 märgistusega filmid. Hea pildikvaliteediga est sube on väga vähe ning need pole üldiselt baltikumis tehtud vaid mujal ja sisaldavad enamasti 10-20 riigi subtiitreid. Seetõttu käingi parimaid filme alati kinos vaatamas, sest est sub dvd-ga rikuks elamuse ära, kuna kvaliteeti pole Norm kvalitiga on üle lombi ka natuke tülikas tellida. Isiklikult arvan, et piramist oleks VÄGA PALJU vähem, kui MÕISTLIKU hinna eest oleks NORMAALSE kvaliteediga saadaval filmid/muusika ja seda LIHTSALT ning MUGAVALT. |
Ise ostan suhtkoht palju filme kuus aga....siis tekib mõru maik suhu kui saan järjekordse käkerdise, viimati õnnestus soetada venekeelse menüü+DVD plaadikujunduses vene keeles ja võttis isu ära osta. See võtab isu ära, uskuge mind!
Kuidas need sepad kes pasundavad et piiratlus on paha jne aru ei saa et eesti inimene on kunstilembeline, ta on nõus maksma....aga, mitte rämpsu eest....vaid kvaliteedi eest! Ega me pole mingid odavad ossid kellele kõlbab tühi-tähi. Tõsine filmi-fanaatik soovib oma kollektsiooni väärtfilme ja neid mis endale meeldivad aga, seda kõike kvaliteetselt,mitte nii nagu praegu olukord on! Kahju on lausa raha magama panna aga mis sa hädaga teed! Muide, ka filmid Spiderman 1 ja 2 on mõneti venekeelse kujundusega. Esimesel on Tselovek-paukk kõik venekeelne menüü ja est supakaid pole ja teisel on vist midagi kah analoogset, kolmas on ok. Aga rõve et neid Eestis müüakse. Ootan millal USAst toodud BOX saabub. Ja seda aega vist jäängi ootama.Normaalne ühesõnaga.Nii et ei maksa rääkida siin seda et lalala eesti inimesed ei osta ja on pahad. Ostame küll kui väärt ja kvaliteet kraam on!
Ma vaatan õhtupoole kui aega tekib, võibolla pildistan mõned näited ja lükkan kuskile ülesse mismoodi asjad on ja millised on osad plaadid tegelikult seestpoolt.Üldse peaks sellistest asjadest rohkem rääkima ja inimesed rohkem lärmi tõstma.Võimalik et oleks kasulik tehagi mingi selline teema või leida koht kus inimesed Eestis saaksid vahetada DVD-muljeid millega nad rahul pole jne.Ostan midagi ja räägin teistelegi kuidas asi on, muidu langeb keegi veel "lõksu" ja pärast kirub end maapõhja.Arvan samamoodi et kui müüdaks korralikke DVD-filme oleks filmide downloadimis protsent väiksem, vähemalt inimesed mõtleksid kui näeksid poes väga kvaliteetset asja müügil.Muidu nagu maksad ikka 200EEK uue filmi eest ja sisu on saast.
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Foxxx
HV veteran

|
24.03.2009 15:48:34
|
|
|
TheDJ, Atonementi levitab eestis FCHE AS, tegemist ei ole teab mis populaarse filmiga, seega ei saa ka selle hinda väga kõrgeks ajada.
Tuleb arvestada seda, et meil on Eestis väga pisike turg, meil on 3 suuremat levitajat ja teatavasti toob hinna alla reaalne konkurents mis siin suhtkoht puudub. Mõttetu on võrrelda meie turgu UK turuga, kus on filmilevitajaid oluliselt rohkem ja kus on ka ostjaskond palju suurem. 149 on küllaltki odav arvestades seda, et enamus uusi filme, millel on ka korralik karp, maksavad 199.- ja rohkem. See on kahjuks hind mis tuleb maksta.
|
|
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
TheDJ
HV veteran
|
24.03.2009 16:04:35
|
|
|
Praegu käib suurem osa jutt filmidest (DVD) aga mõelge ise kui ka näiteks arvutimängud ja konsoolimängud, muusika nii oleks.Noh, et alguses vaatad karbi peale jee! ja kui lahti teed kodus oleks kile all venekeelne plaadikaas ja osad kohad oleksid menüüs teises keeles jne. Hea et see nii pole aga mõelge ise, ostad näiteks Kany Westi, Carrie Underwoodi või The Prodigy plaadi, pealt vaadad kõik kena teed lahti vaatad hoopis et venekeelne kaas Kerri Andervjud või Kani Vjest.Siis poleks eriti lõbus.Tahan lihtsalt näiteid tuua ja tunnet mis tekib kui ostad originaali ja pettud täiega.Jube mõelda.Ostaksid konsoolimängu GTA4 teed karbi lahti ja vaatad Grend Thefft Avto Tsetõrje (GTA4) Uuuh, külmajudinad käivad üle selja....ja siis tekib küsimus kas ma tahan sellise kvaliteedi eest maksta.Tuhh mängu eest on ikka palju. Praegu nii pole nagu kirjeldasin aga oletame et oleks nii. Paneks ju mõtlema küll.
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hendrique
HV kasutaja

|
24.03.2009 16:42:14
|
|
|
Tuleb arvestada seda, et meil on Eestis väga pisike turg, meil on 3 suuremat levitajat ja teatavasti toob hinna alla reaalne konkurents mis siin suhtkoht puudub. |
Täpselt nii, kuid tänu sellele puudub ka tõsiselt võetav klientuur, mille tõttu puudub ka (paljude jaoks) aktsepteeritav valik. Et midagi muutuks, peaks kogu filmilevi olema palju kliendisõbralikum (lihtsam, mugavam). Esimene prioriteet peaks olema klientuuri suurendamine, kuid levitajad võiksid aru saada, et vaid piraatluse vastu võitlemisest ei piisa selleks. Seni kuni nende pakutav alternatiiv pole kliendile mugav ja mõistliku hinnaga, pole piraatluse vastu võitlemisest suurt kasu. Kui inimesed (massiliselt) harjuksid filme legaalselt tarbima, saaks tekkida ka konkurents ja parem valik. Kliendid saaksid hakata nõudma paremat kvaliteeti ja müüjad saaksid kujundada hinna palju soodsamaks. Nõudlus filmide järgi on kogu aeg pea sama suur kui leiva järgi ja kliendid ei kaoks kuhugi.
Mulle näib, et praeguses olukorras pole kliendil kellelegi oma muret kurta ning samas ei ole müüjatel ka alust piraat-toodangu tarbimist inimestele ette heita.
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
1 :: |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Foxxx
HV veteran

|
24.03.2009 18:21:36
|
|
|
Kas 200 krooni filmi eest on tõesti väga palju küsitud?
Juhul kui eesmärgiks on filmi vaatamine, aga mitte omamine, siis on ka alternatiiv: film laenutada, mis on ikka suhteliselt odav.
|
|
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hendrique
HV kasutaja

|
24.03.2009 19:02:28
|
|
|
Juhul kui eesmärgiks on filmi vaatamine, aga mitte omamine, siis on ka alternatiiv: film laenutada, mis on ikka suhteliselt odav. |
Valin filme arvustuste (näiteks rotten tomatoes) ja sõprade hinnangute järgi ja kui ma tean, et poes on valikuliselt saada vaid 20% mind huvitavatest filmidest, pole mul sinna poodi asja - vahet pole kas need filmid maksavad seal 2000, 200, 20 või 2 krooni ning samuti pole vahet, kas see konkreetne film, mida täna vaadata tahan, on seal olemas või mitte.
Elioni videolaenutuse nimekirja sirvin pidevalt ning vaatan sealt ka filme. Valik pole küll suur, kuid see-eest on seda ülimugav kasutada. Kui mul oleks võimalus otse internetist, legaalselt ja rahuldava kvaliteediga filme vaadata, siis ma vähemalt vaataks mida pakutakse ning kui filmi vaatamine ei oleks väga kallis, ei eeldaks minult Paypali vms olemasolu koos tohutu ajukepiga, siis ma ka seda teenust kasutaksin.
Inimesed, kel on ükskõik, mida nad vaatavad, võivad sama hästi telekat vaadata - kanaleid on tänapäeval palju ja kuskilt ikka midagi tuleb. Ma arvan, et traditsioonilise videolaenutuse aeg on praeguse noore põlvkonnaga vaikselt ümber saamas.
|
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
TheDJ
HV veteran
|
24.03.2009 19:21:05
|
|
|
Hendrique kirjutas: |
Juhul kui eesmärgiks on filmi vaatamine, aga mitte omamine, siis on ka alternatiiv: film laenutada, mis on ikka suhteliselt odav. |
Valin filme arvustuste (näiteks rotten tomatoes) ja sõprade hinnangute järgi ja kui ma tean, et poes on valikuliselt saada vaid 20% mind huvitavatest filmidest, pole mul sinna poodi asja - vahet pole kas need filmid maksavad seal 2000, 200, 20 või 2 krooni ning samuti pole vahet, kas see konkreetne film, mida täna vaadata tahan, on seal olemas või mitte.
Elioni videolaenutuse nimekirja sirvin pidevalt ning vaatan sealt ka filme. Valik pole küll suur, kuid see-eest on seda ülimugav kasutada. Kui mul oleks võimalus otse internetist, legaalselt ja rahuldava kvaliteediga filme vaadata, siis ma vähemalt vaataks mida pakutakse ning kui filmi vaatamine ei oleks väga kallis, ei eeldaks minult Paypali vms olemasolu koos tohutu ajukepiga, siis ma ka seda teenust kasutaksin.
Inimesed, kel on ükskõik, mida nad vaatavad, võivad sama hästi telekat vaadata - kanaleid on tänapäeval palju ja kuskilt ikka midagi tuleb. Ma arvan, et traditsioonilise videolaenutuse aeg on praeguse noore põlvkonnaga vaikselt ümber saamas. |
Njaa, ma kardan et mina lähen sinna friigi kategooria alla
Mõned on muidugi ikka päris hullud
http://www.youtube.com/watch?v=0uUsgegVs70
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
24.03.2009 19:27:33
|
|
|
Niipalju võib lisada omaltpoolt, et filmitootjatele on kõige rohkem "vastukarva" see, et film jõuab Interneti-Filmi-Pirasse varem, kui kinoekraanidel avaseanss toimunud on 8)
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
TheDJ
HV veteran
|
24.03.2009 19:37:54
|
|
|
Niipalju võib lisada omaltpoolt, et filmitootjatele on kõige rohkem "vastukarva" see, et film jõuab Interneti-Filmi-Pirasse varem, kui kinoekraanidel avaseanss toimunud on 8) |
Jah, siis ei lähe seda keegi enam kinno vaatama. Aga tõsised fännid ikka lähevad. Hea näide oli viimati kinos vaadatud "Watchmen" Ei suutnud vastu panna ja sai 70EEK magama pandud, film oli 2 tundi ja 43 min pikk ja selle raha eest küll ja enam!Olin rahul ja ootan DVD´d/BluRayd.
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
prtv
HV Guru
|
24.03.2009 19:40:52
|
|
|
tahanteada, sa aga unustad selle asja ära, et "Interneti-Filmi-Pira" kohtades on väga kehva kvaliteediga filmid sel ajal kui film alles kinodes on.
_________________ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hendrique
HV kasutaja

|
24.03.2009 19:46:46
|
|
|
gan3b kirjutas: |
"Interneti-Filmi-Pira" kohtades on väga kehva kvaliteediga filmid sel ajal kui film alles kinodes on. |
Sageli ei ole, näiteks screenerid on ju DVD kvaliteediga.
|
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Foxxx
HV veteran

|
24.03.2009 19:51:23
|
|
|
Inimesed, kel on ükskõik, mida nad vaatavad, võivad sama hästi telekat vaadata - kanaleid on tänapäeval palju ja kuskilt ikka midagi tuleb. Ma arvan, et traditsioonilise videolaenutuse aeg on praeguse noore põlvkonnaga vaikselt ümber saamas. |
Ja sellega jõudsimegi me asja tuumani, probleem ei ole hinnas olnud, ega ei saa ka kunagi tõenäoliselt olema. Allalaadimine on lihtsalt muutunud piisavalt lihtsaks. Tulevik kuulub suures osas digitaalselt allalaetavatele filmidele, kuid see eeldab ka seda, et peab olema ühendus mis lubaks sellist mahtu sobival kiirusel.
Mis puutub su jutu viimasesse ossa, siis võin julgelt väita, et igapäevased videolaenutuse külastajad ei ole kaugeltki vanad pensionärid ja suurem osa valib oma filme. Saan aru, et sa oled suunanud oma huvi eelkõige kitsa sihtgrupi filmidele, aga on väga palju ka neid, kes rahulduvad Hollywoodi filmidega nö mainstream filmidele, mis ei tähenda kohe seda, et vahet poleks mis film parasjagu käib.
|
|
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
TheDJ
HV veteran
|
24.03.2009 20:15:36
|
|
|
Tuleb valida kindlaid zanreid, siis polegi probleem osta mõnda kindla zanri filmi kuus omale. Aga kui tahad neid kõiki:sci-fi, thriller, drama, komöödia,action jne...kui oled kollektsionäär, siis läheb päris kulukaks
Aga kui vaatad elu aeg Stargatet või Macgyverit siis on see ühekordne ost.
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
prtv
HV Guru
|
24.03.2009 20:30:12
|
|
|
nvm.
_________________ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
24.03.2009 22:30:23
|
|
|
"Interneti-Filmi-Pira" kohtades on väga kehva kvaliteediga filmid sel ajal kui film alles kinodes on. |
Sageli ei ole, näiteks screenerid on ju DVD kvaliteediga. |
DVD kvaliteet on bs, Blu-Ray rip on hea kvaliteet
Ent siiski mõnusam on ikkagi füüsiliselt plaati omada.
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
guest1902
Kreisi kasutaja

|
24.03.2009 22:34:30
|
|
|
Heh mõned mu sõbrad said ka sellest "uudisest" teada ja nüüd keeravad (torrenti) uppimise kinni. Natukene hakkasid kartma isegi Ei viitsinud seletama ka hakata, et suurt midagi ei muutu, samas tekib leechereid rohkem.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
ramses007
HV kasutaja

|
24.03.2009 22:41:15
|
|
|
kõigepealt üks küsimus. kas saadete tõmbamine mida on eetrisse lastud ja sellest dvd-d pole väljastaud või pole eestis müügil on piramine?
Ja vahest ongi ainuke võimalus piramine sest käisn alles norras telemarki maakonnas ja sellest on tehtud film aga seda filmi ei leidnud kusagilt(eesti) ainuke võimalus torrent. (vana film ka veel 1965a)
_________________ MBP 13"
EOS 5Dm2 / EOS 600D + 50mm F1.8 + 14mm F2.8 + 17-40mm F4 |
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
upper
HV kasutaja
|
24.03.2009 23:37:36
|
|
|
kuda soomes seadus selle teema kohta on ?
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cantray
HV vaatleja

|
26.03.2009 19:36:51
|
|
|
Ma pole veel ühtegi screenerit kohanud, mis oleks dvd kvaliteediga.Kõik on jumala bs.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hendrique
HV kasutaja

|
26.03.2009 21:01:03
|
|
|
Cantray kirjutas: |
Ma pole veel ühtegi screenerit kohanud, mis oleks dvd kvaliteediga.Kõik on jumala bs. |
Mu vanaema pole veel üldse ühtegi filmi kohanud, mis oleks DVD kvaliteediga. Mis siis? Kõik screenerid jagatakse laiali DVD peal, DVD kvaliteediga. See, mis formaati ja mis kvaliteediga film internetis jagamiseks ripitakse, on rippija teha. Levitatakse nii DVD kvaliteediga screenereid, CD-formaadis DivX-e, sajamegaseid MP4-jasid jne. Nagu keegi siin varem mainis, on ka DVD kvaliteet bs. Kui 8K4K, HD-3D või mõni muu suvaline uus formaat massidesse levima hakkab, muutub blue-ray kvaliteet ka momentaanselt sitaks.
|
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
26.03.2009 21:07:16
|
|
|
Screener on screener. Võin moblapildi ka salvestada 150mpix juures, see veel sitast saia ei tee.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hendrique
HV kasutaja

|
26.03.2009 21:26:08
|
|
|
Ho Ho kirjutas: |
Screener on screener. Võin moblapildi ka salvestada 150mpix juures, see veel sitast saia ei tee. |
A DVD Screener is a promotional copy of a motion picture sent by a movie studios (on a DVD-Video disc) before the official DVD release date to movie critics, censors etc. The term DVDSCR is used by movie pirates to describe the source material of a bootleg SVCD, DivX, XviD or DVDR copy of a DVD Screener. These copies are usually of high, near-retail quality, but often contain some little extras on the video stream.
Allikas: http://www.afterdawn.com/glossary/terms/dvd_screener.cfm
See kvaliteedi jutt on väga subjektiivne - mõni vaatab filmi, teine pildi kvaliteeti. Kui mingi odava 40" ekraani ja 5.1 kodukinoga filmi vaadata, pole DVD-l ja blue-rayl mingit vahet.
|
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|