Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
LaserDude
HV kasutaja

|
20.03.2009 16:14:17
|
|
|
sain ka pela kätte , keegi viitsib teha?Ps3 versioon on.
|
 |
aise
HV Guru

|
20.03.2009 21:04:57
|
|
|
PS3 omanikud tehke kiirelt läbi, et plaadid ikka ringlusesse lasta, pole mõtet hoida kaua käes.
|
|
Kommentaarid: 189 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
172 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taaviup
HV kasutaja

|
21.03.2009 23:42:17
|
|
|
Sai ka lõpuks läbi. Nüüd tuleb vaid Co-Op'is ja veteraniga läbi teha.
Lõpp venis natuke aga muidu .
Minu meelest parim mäng viimase 12 kuu jooksul.
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Alvaaro
HV Guru

|
23.03.2009 15:08:10
|
|
|
Sai ka ära proovitud aga peale tundi mängimist enam ei viitsinud,edasi teha.
Need vanemad osad olid kuidagi paremad minuarvates ikka.
|
|
Kommentaarid: 216 loe/lisa |
   |
3 :: |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ramones
HV veteran

|
23.03.2009 16:33:34
|
|
|
Tegemist täitsa korraliku action mänguga, kui sellega ära harjuda, et sihtides liikuda ei saa. Survival horrorist pole aga asi küll mööda ka käinud. Midagi hirmsat seal küll tegelikult pole. Kasuks tuleb ka teadmine, et ei pea üksi karja vastu võtlema. Endal mäng co-opis Veteraniga peaaegu läbitud. 4 viimast lõiku vaja veel läbida.
|
|
Kommentaarid: 76 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
Nikson
HV kasutaja
|
24.03.2009 01:16:50
|
|
|
Alvaaro kirjutas: |
Need vanemad osad olid kuidagi paremad minuarvates ikka.  |
Siis on vist jama, et omale sai ka tellitud. Käes veel pole. Vanemad osad meeldisid mullegi.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Meshboy28
Kreisi kasutaja
|
24.03.2009 23:28:35
|
|
|
Nikson kirjutas: |
Need vanemad osad olid kuidagi paremad minuarvates ikka.  |
Siis on vist jama, et omale sai ka tellitud. Käes veel pole. Vanemad osad meeldisid mullegi. |
Ära nüüd nii negatiivselt ka mõtle, peale ühe inimese arvamust! Alvaaro pole isegi 1 chapteritgi läbi veel teinud, vähemalt eile vaadates ta achievemente, las proovib veel. Mis ta jooksis seal niisama ringi vä? Mina olen üle poole juba mänginud ja ütleks küll, et hea mäng. Kuigi tuleb ka minul tunnistada, et mäng pole enam ligilähedalegi vanadele osadele. Rohkem siuke action ja väga lihtsaks tehtud, aga tegevust ikka on. Eks teen mängu läbi ja siis annan ausama ülevaate.
_________________ Futurist |
|
Kommentaarid: 44 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
HellKeeper
HV kasutaja
|
25.03.2009 10:27:02
|
|
|
Nüüdseks olen mängu 2 korda läbi teinud ja rohkem vast pikemat aega ei viitsiks kah. Aga peab tunnistama, et üle pika aja üks meeldivamaid mänge
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Meshboy28
Kreisi kasutaja
|
29.03.2009 14:29:17
|
|
|
Oli mõttes täna RE 5 läbi teha. Panin mängu sisse, aga pull selles, et mul lambist nagu save failid ära kadunud. Ei saa mängu sisse, kirjutab Failed To load saved data. Kõvaketas on korralikult pesas ja midagi juhtunud küll poleks. Teiste mängude save failid on alles. Konsooliga on tegemist xbox360. Pole siukest pulli veel enne näinud. Täitsa vihale ajab. Mäng oli juba lõpus peaaegu. Hea küll, mäng otsast peale hakata, aga siis teeb jälle siukese jama äkki. Mängu statistikas näitab ka, et oleks 0% ainult tehtud.
|
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
486
HV Guru
|
29.03.2009 16:22:06
|
|
|
Meshboy28 kirjutas: |
Oli mõttes täna RE 5 läbi teha. Panin mängu sisse, aga pull selles, et mul lambist nagu save failid ära kadunud. Ei saa mängu sisse, kirjutab Failed To load saved data. Kõvaketas on korralikult pesas ja midagi juhtunud küll poleks. Teiste mängude save failid on alles. Konsooliga on tegemist xbox360. Pole siukest pulli veel enne näinud. Täitsa vihale ajab. Mäng oli juba lõpus peaaegu. Hea küll, mäng otsast peale hakata, aga siis teeb jälle siukese jama äkki. Mängu statistikas näitab ka, et oleks 0% ainult tehtud. |
Kas sul OSis pole võimalik save faile vaadata?
_________________ zero |
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
2 :: |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Meshboy28
Kreisi kasutaja
|
29.03.2009 19:12:44
|
|
|
to: 486
on küll võimalik vaadata ja save fail oli nagu olemas seal kõvakettal, aga mängu sisse minnes, näitas mittemidagi. ma arvan, et uuenduste allalaadimisega läks nässu seal midagi. pole hullu, eks peab uuesti mängima hakkama.
|
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
29.03.2009 20:41:15
|
|
|
täitsa fun mäng kuigi 4 osa tundus natuke parem olevat. Üks asi ainult käib pinda et kuramuse armor võtab ühe terve slotti ära inventuuris. Ehk siis kannab armorit enda "taskus" ? Oleks võinud olla et kui armor vms asja ostad saad just lisa ruumi kuna "taskuid" rohkem. Relvad oleks lihtsalt üle õla kandnud etc. Ja see et üks muna võtab sama palju ruumi inventuuris kui suur granaadi heitja on ajuvaba.
See on aga normul et kui surma saad siis lastakse uuesti varustus üle vaadata jms seadistusi teha. coop'ina peaks vist asi eriti fun olema... ise veel AI'ga tegutsemas.
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Alvaaro
HV Guru

|
29.03.2009 23:51:47
|
|
|
Oli mõttes täna RE 5 läbi teha. Panin mängu sisse, aga pull selles, et mul lambist nagu save failid ära kadunud. Ei saa mängu sisse, kirjutab Failed To load saved data. Kõvaketas on korralikult pesas ja midagi juhtunud küll poleks. Teiste mängude save failid on alles. Konsooliga on tegemist xbox360. Pole siukest pulli veel enne näinud. Täitsa vihale ajab. Mäng oli juba lõpus peaaegu. Hea küll, mäng otsast peale hakata, aga siis teeb jälle siukese jama äkki. Mängu statistikas näitab ka, et oleks 0% ainult tehtud. |
Kle sa co-opida ei viitsi alguselt peale.Mul endal paar chapterit ainult tehtud ainult ja tahaks kõige raskema peal läbi teha.Kahekesi oleks kindlasti lihtsam kui selle debiilikust botiga.
|
|
Kommentaarid: 216 loe/lisa |
   |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ramones
HV veteran

|
30.03.2009 00:12:33
|
|
|
Kle sa co-opida ei viitsi alguselt peale.Mul endal paar chapterit ainult tehtud ainult ja tahaks kõige raskema peal läbi teha.Kahekesi oleks kindlasti lihtsam kui selle debiilikust botiga.  |
Pead Professionali silmas? Sellega on mul ainult paar levelit tehtud ja võin ka aidata kui soovi on
|
|
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taaviup
HV kasutaja

|
30.03.2009 00:29:04
|
|
|
Professional on suht jõhker. Oli seal ikka 1hit=Dead ?
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ramones
HV veteran

|
30.03.2009 00:32:31
|
|
|
Päris nii hull ei ole, aga teise aitamiseks on mingi kaks sekundit aega ainult, kui Dying kiri ees on.
|
|
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
30.03.2009 00:59:01
|
|
|
nagu aru saan siis coop'i mängides läbi võrgu ainuke suhtlus viis oleks kasutada mic'i. Keegi mingit asjaliku usb kaudu toimivat mic'i teab PS3'ele ? Ei tahaks mingite juhtmevabade patakaid õgivate julladega jamada.
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Meshboy28
Kreisi kasutaja
|
30.03.2009 07:41:54
|
|
|
Kle sa co-opida ei viitsi alguselt peale.Mul endal paar chapterit ainult tehtud ainult ja tahaks kõige raskema peal läbi teha.Kahekesi oleks kindlasti lihtsam kui selle debiilikust botiga.  |
ikka viitsin, aga nagu mainisin, siis kadus mul save fail ära peale uuendust ja praegu hakkasin otsast peale mängu. oli plaan mäng läbi teha ja siis kõige raskema tasemega co-op teha. muidu võiks teha küll nädalavahetusel. mis arvad?
|
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
TanelJ
Kreisi kasutaja

|
30.03.2009 08:13:27
|
|
|
kui prof. aste tundub botiga raske siis anna talle unlimited ammoga magnum kätte Endale meeldis mäng väga. Pelasin nii palju, et konsool suri maha.
|
|
Kommentaarid: 54 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
asdasd
HV kasutaja

|
31.03.2009 17:52:07
|
|
|
Hetkel olen 3nda chapteri lõpus (veteran) ja lihtsalt peab veidi kommenteerima mänguelamust.
Ühesõnaga singleplayer mäng see ei ole. Sheva ALATI positsioneerib ennast täpselt minu selja taha ja kallab kogu oma kuulide varu mulle selga. ALATI. Ainus variant saada teda minust mööda laskma on kui tagurdan end seljaga vastu seina. Siis tal ei ole muud valikut kui minu kõrvalt lasta. Selgus et koheselt tuleb ka vaenlane minu kõrvale ja Sheva ronib teisele poole. Mõlemad peedistavad mind. Selline tunne et AI lihtsalt naerab ja raiskab kõik kuulid mis ma talle annan minu otsa ära hea meelega.
Kui füüsiliselt lüüa vaenlast siis aeg-ajalt otsustab Sheva ka virutada mõne obaduse. Ainus viga on see, et sihtmärk on jälle Chris. Capcom on vist üritanud Sheva paigutada mängija sihtimisalast eemale ja sellega karuteene teinud.
Veel üks näide - Sheval on kaks relva: Upgradetud püstol ja Sniper. Annan talle Stun Rod'i (ajutiselt, et näha kas ta kasutab seda kui kuulid otsas) ja mis ta teeb? Equipib selle kohe ja seisab sellega vaenlaste kõrval aeg-ajalt nutuselt mööda vehkides. Kuule oli samal ajal relvades piisavalt.
Selliseid asju juhtub korduvalt. Praktiliselt koguaeg. Ja kui samal ajal on controlsid eelmisest sajandist (mis teevad Chrisi mobiilsuse naeruväärseks - nagu tankiga liiguks ringi) siis see lisab ainult frustratsiooni juba frustreerunud mängijale. (Korduvalt on tunne, et mitte mängija oskustest ei tule puudu vaid mängu struktuuris on kriitiline viga.)
Kõige selle kõrvalt on mäng ikkagi huvitav ja tasemed on päris hästi konstrueeritud.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
486
HV Guru
|
31.03.2009 20:45:00
|
|
|
No sellised asjad juhtuvad, kui kaastegelane on AI. L4Dki parem pole.
asdasd , mis platvormil sa mängid seda?
_________________ zero |
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
2 :: |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
asdasd
HV kasutaja

|
31.03.2009 21:11:28
|
|
|
x360. Tükk aega läks nende kahe pika tribal kutiga. Just Sheva keeras iga mu hea kill streaki oma apsudega puusse. Mida raskem difficulty seda olulisemat rolli mängib iga Sheva bläkk.
Natuke võiks võtta seda kui Capcomi brutaalset huumorit. (Streetfigteris ka see Seth absurtsete võtetega tegelane, kellega võideldes tekib tunne, et ükskõik mida teeks ta ikka tõmbab uue a-hole'i sulle.)
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
31.03.2009 22:42:58
|
|
|
PS3 peal mängisin läbi easyga (... tahtsin alguses "kergesti" asja läbi saada et pärast ehk coop'is normaliga asja edasi aretada + siis relvad kah juba olemas mis suudavad midagi teha) ning mul see sheva küll väga suuri lollusi ei teinud. Lasta oskas ning ammot niisama lampi ei raisanud. Vahest oli küll juhus kus mulle ette jäi aga see oli siis ainult kui snipriga mingist imelikust kohast üritasin lasta. Ainuke asi et ta ei tahtnud kuidagi teisi relvasid peale püssi kasutada. Ammo sai püssil otsa ja kõik... missest et ak oli 100 kuuliga tal kaasas. Sheva isegi andis viimase littaka "laser gun" värgiga laeva peal bossile ning ka see "speedy man" jobu kes tõmbles ja raske võidelda pani pazookaga litaka kirja. Ehk siis täisa OK oli see AI. Ei midagi head ei midagi väga halba. Vähemalt enda mängu kogemus oli selline. Coop'is arvatavasti on asi kõvasti parem.
Mäng ise täitsa hea kuigi resident evil 4 meeldis rohkem ja oli nagu parema replay väärtusega (sai teise tegelasega läbi mängida ehk siis mäng oli natuke teine) kuigi resident evil 4 ei omanud coop'i mille peale 5 osa nähtavasti tehtud on. Nuppu keppi kohtasid vihkasin nagu alati (ei suuda nagu väärakas seal ekraani taga nuppu karata) aga ülejäänud gameplay oli täitsa fun. Levelid olid kah täitsa OK ja ei tundunud kitsad. See aga käis tõsiselt pinda siiski et armor jms asi läks kah sul inventuuri alla... ehk siis sa kantsid oma armorit "kottis?" ning et iga asi võttis ühe ruudu ära inventuuris. Oleks võinud ikka nõnda olla et iga asi võtab ära teatud hulga slotte.
Aga jah... üks asjalikumaid relvi tundus olevat seal see granaadi heitja Sellega sai enamus tontidele koha kätte näidatud
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pusna
HV kasutaja

|
01.04.2009 16:54:04
|
|
|
Mängisin paar esimest chapterit läbi.
Kui esimesl mängukorral oli pettumus suur, ja xbox sai shut downi peale surma, siis peale eilset teist katset hakkas mäng meeldima.
Täitsa hea on ja tundub et aina paremaks läheb. Normaliga mängin.
Sheva on hot, aga võiks automaati ka kasutada mitte ainult kässarit, nagu ka eelneval postitajal südamel.
_________________ haiguise |
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|