see kuidas see skorpioni stonehenge kokku varises kui sa seda tulistasid oli muljetavaldav ja realistlik. ei ole sellist effekti kusagil varem kohanudki, isegi crysises mitte.
havoki füüsikamootor kärab päris hästi, kuigi mõnes kohas olen näinud anomaaliaid.
videotest on näha et vähemalt üks relv tuleb veel - mingi okkaline machinegun asjandus.
peale metallkäe saamist ei saa vist enam vasakus käes mitte midagi hoida ja enamus kahekäe relvi kaob ära.
omgwtf, no ei ole, see mäng on ikka päris pikk... chapter 7 või 8 olen ise. vahepeal tuleb mitu boss lahingut jne.
Spoiler
kõvad vastased on need vampiirämblikud kellest ei saa isegi robotiga vahest jagu, neile peab raketiga headshotti tegema et nad sureksid vms. eriti karm oli siis kui ise olin jalamees ja mind pandi ühte suurde ruumi kinni koos paari tosina zombi ja kahe robotiga.
see metallkäsi on kaa eriti hea, mingis levelis saab temast ka teise variandi ja challenge roomidest saab talle vist upgrade spelle või midagi taolist. selle fireballiga on ikka eriti hea lasta, üks laks ning sitta ja pilpaid lendab
heretic666, ei päris mõnusad on. kui sul eludega napp siis võid neid jalaga peksta ka siis kui nad juba "surnud" on, saad neid elu/raevu andvaid pealuusid.
Aah, mingi errori kaa viskab? kust tõmbasid?
ma ei mäleta mis installer sel on, aga mõndade asjade installimiseks on vaja mingeid net frameworke või midagi sellist.
ise olen chapter 11. peaks vist viimane chapter kaa olema (põrgu). vahepeal saab draakoniga lennata
mängutunde lihtsalt singleplayerit läbi tehes tuleb 10 vähemalt. kui challenge roomidest nüüd igast lisasid hakata juurde teenima vahepeal siis tuleks kenasti 20h täis vast.
DeTHiCa., miskit torrendiga tõmbasin ja ei mingit errorit, lihtsalt demo ei hakka installima. Peab vist mujalt üritama.
Vaatasin vahepeal gameplay videosi youtubest ja närvi ajab see et vennad panevad lowpildiga (ruutute sadu) jama üles, milleks? Muhvigi aru ei saa.
Aah, tegu on youtubega
70% seal olevatest videotest on pasa kvaliteediga/arusaamatud/mõttetud.
aga ma postitasin miskeid omatehtud videosi siin enne, need pole eriti ruudulised
Kõik olen läbi vaadanud. Ammu juba. Täitsa korralikud. Põhjus on selles et mul nett nii sakib, isegi suurema raskusega demod tirin torrendiga alla.
Kui mängus ikka jalaga kühvlisse sõita ei saa siis pole see mäng
käi silmad lahti ringi. otsi kinnimätsitud uksi, imelikke punaseid valguskumasid jne. kirjad polegi olulised, need seletavad lihtsalt taustalugu ja vahest annavad ka vihjeid kus mida leida jne.
artifactid aitavad pärast suurtes lahingutes veidi ka kaasa, kui osavalt combosid teed. mängu lõpus oli mul vist mingi 16 artifacti, ma ütleks et pooled jäid leidmata.
kui challenge roomidest nüüd igast lisasid hakata juurde teenima
Ta võiks neid challengeid mällu ka salvestada, mitte et iga kord kui mäng saab exit ja siis uuesti start game on need challengid jälle "tegemata".
Hädas, et kuidas ma ühe laser fenci maha saan võtta, ma ei leia seda võtit kohe üldse ülesse.
Mõnus mäng oli, melee oli ikka hea ja nauditav eriti kui terve hunnik kombosid oli ritta laotud. Lõpp vajus kahjuks ära, shadowhandiga sai ikka äärmiselt vähe paaris viimases chapteris ära tehtud, max fury level jäi kuhugi 10 kanti (26-st)
Lõpuboss oli paras õnnetus ja rutiin.
Challenged olid päris mõnusad, kuid näiteks Head Hunter (50 zombie headshoti) ei õnnestunud mul sooritada kuna mul oli Chasing Skulls vms skill, mis tapsid 1/4 zombidest ära ja headshottimiseks lihtsalt ei jätkunud zombisid piisavalt.
Üldiselt tundus olevat RTCW ja Dead Space mix. _________________ ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
No halb see mäng pole, ja kerge ka samuti mitte. Siiamaani meeles need hordides tormavad okastraatzombievärdjad, kes ajasid oma röökimisega ikka nii närvi, et paar korda sai rusikaga ka klaverile pai tehtud.
okastraatvärdjatega saab xiitida isegi veidi. kui sa nad juba maasse tammunud oled siis need veel jala ja muu asjadega togides köhivad neid punaseid ja oranze kuulikesi välja.
aga mõnes kohas oli küll vägev action nendega, neid tuli oma mitukümmend elukat jutti.
eriti hea on selles mängus see et kui sa selle käe saad, siis sellele on nagu sitaks erinevaid powereid mida saad kasutada.
ise põrgulevelis kasutasin seda freeze powerit, jäätasid tüübid ära ja lõid siis kildudeks, nagu duke nukemis.
seal on neid rohkem vist, kui challengid ära teed. aga ma ei viitsinud mitte ühtegi challengit proovida. kunagi kui uuesti läbi teen siis kindlasti proovin.
NecroVisioN: Lost Company covers the events that happened before the NecroVisioN story began. The game contains several unique levels, characters and weapons, as well as a new main hero that tells the original game story from an opposing perspective.
Player now acts as one of the WWI German soldiers that discovers the evil forces unleashed by the war and starts to fight against them. Eventually he leads soldiers from all the nations gathered on the front through massive battles against zombies and demons. Finally the player becomes the first Necromancer that was defeated by Simon Bukner in NecroVisioN.
lisaosa tegin eile ühe sessiooniga läbi - lühem ja kergem kui esimene osa.
samas lõpuboss oli suht piix elukas, kuigi lihtsam kui esimese osa lõpuboss.
tankiga oli äge zombisid sodiks sõita.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.