Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Millises serveris ja miks hakkad mängima? |
PVP, sest ... (täpsustan teemas) |
|
42% |
[ 29 ] |
PVE, sest ... |
|
25% |
[ 17 ] |
RP, sest ... |
|
2% |
[ 2 ] |
RP-PVP, sest ... |
|
10% |
[ 7 ] |
Vahet pole, sest ... |
|
19% |
[ 13 ] |
|
hääli kokku : 68 |
|
autor |
|
Tomv
Kreisi kasutaja

|
19.03.2009 17:20:26
|
|
|
Raidivaid maage on vähe. Huntereid ka just palju pole, kuid maage on hetkel tarvis.
tsitaat: |
Liitub siis dragonblighti alliance poolele kas human magevõi night elf hunter on normaalne või neid palju guildis?
|
_________________ jah |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
company
HV vaatleja

|
20.03.2009 10:18:37
|
|
|
Wotlk'is pole enam suurt vahet mis klassist DpS on, pidades silmas instancide/raidide gruppe, iga suvaline char genereerib aoe'd ja moondab moobe. Võibolla mõningal määral grupi moodistamisel tuleks tähelepanu pöörata caster/mellee'de valikute puhul.
Nn. hardcore raiderite guildiga on võimalik raidida ka ilma sinna guildi kuulumata. Seega algaja mängija võiks lähtuda tõepoolest isiklikust sümpaatiast omale tegelast valides.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
20.03.2009 10:26:45
|
|
|
company kirjutas: |
iga suvaline char genereerib aoe'd ja moondab moobe |
Shamaan ja paladin teevad räiget aoe'd ning priestid CC'vad kõige paremini
Nn. hardcore raiderite guildiga on võimalik raidida ka ilma sinna guildi kuulumata |
Selleks peab ikka rämedalt hea mängija olema või siis too guild peab olema aukliku rosteriga.
Seega algaja mängija võiks lähtuda tõepoolest isiklikust sümpaatiast omale tegelast valides. |
Selle vastu ei vaidle. Pole mõtet punnitada mängida tegelasega kes tegelikult ei meeldi. Paraku küll saab klassist-specist enam-vähem asjaliku pildi ette alles levelcapis. Kui piisavalt instanceid teha siis umbes 30-50 leveli kandis võib ka ehk midagi juba aimata
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
1 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Future1234
HV kasutaja

|
20.03.2009 13:29:02
|
|
|
Ho Ho kirjutas: |
iga suvaline char genereerib aoe'd ja moondab moobe |
Shamaan ja paladin teevad räiget aoe'd ning priestid CC'vad kõige paremini
Nn. hardcore raiderite guildiga on võimalik raidida ka ilma sinna guildi kuulumata |
Selleks peab ikka rämedalt hea mängija olema või siis too guild peab olema aukliku rosteriga.
Seega algaja mängija võiks lähtuda tõepoolest isiklikust sümpaatiast omale tegelast valides. |
Selle vastu ei vaidle. Pole mõtet punnitada mängida tegelasega kes tegelikult ei meeldi. Paraku küll saab klassist-specist enam-vähem asjaliku pildi ette alles levelcapis. Kui piisavalt instanceid teha siis umbes 30-50 leveli kandis võib ka ehk midagi juba aimata |
See priest CC huumor on hea, priest imo on ikka jumala tagumikku keeratud, uue lolduari patchiga mp5 nerf on ka suht masendav, ma tõesti tunnen kaasa teile poistele, samas mida ma räägin ise warlock, ja pvp-s on peksupäevad peale TBC rasket teistest ülerullimist.
Ja hardcore raider guildis olemata hardcore raidimine, imo võimatu, esiteks pugides on võimatu ilma oma ajusid pooleks panemata midagi saada, normaalsed achivmentid võib ka üldjhul ära unustada, sarth 2D paremal juhul, 3D pugiga-kahtlen suht, naxxi surematuse achivmentid lähevad ka raskeks.Guildiga failisime 10man patchwerki peal(imo väga mõttetu surm oli sel kuradi roogi poisil).
Ja suhtumine et iga klass laseb rämedat dpsi on suht BS imo, ise Wlocki mängides , kõik on haigelt palju gearis kinni, ning afflictioni rotationi korda saamine võttis ka oma jagu aega.
_________________ "Innovation distinguishes between a leader and a follower" -Steven Jobs |
|
Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
20.03.2009 14:09:25
|
|
|
Future1234 kirjutas: |
See priest CC huumor on hea, priest imo on ikka jumala tagumikku keeratud, uue lolduari patchiga mp5 nerf on ka suht masendav, ma tõesti tunnen kaasa teile poistele |
Shadow saab tegelikult suht korralikku buffi. Pve's saame DP'le väikse damage boosti, dot critid hakkavad metagemist kasu saama ning shadowfiend teeb üsnagi asjalikku dammi ja ei sure esimeses lõkkes. Vahe pole küll suur, heal juhul 3-4% kõrgem damm vs pre-3.1.
Holy'l läheb elu keerukaks managa, disci kohta ei oska veel öelda kuna ei ole päris täpselt teada kuidas rapture peaks töötama. Antud hetkel on asi vist bugine kuna shieldi spammides on võimalik väksemagi aoe'ga bossi juures genereerida rohkem mana kui kulutada jõuad. Hetke raportite järgi on mana shadow jaoks sama olematu probleem kui lives'ki.
Pvp on aga hoopis teine lugu, seal sai priest rämedalt võimsa boosti. Nüüd ehk on lootus, et päris suvalised tegelased ei facerolli sprieste nii lõdvalt kui hetkel live's
Future1234 kirjutas: |
kõik on haigelt palju gearis kinni |
skill>gear, vähemalt sama klassi-speci piires. Mõne klassi-speciga on vähese skilliga lihtsam kõrget dammi teha kui teisel klassil-specil (affliction vs demo/destro, maag vs feral druid).
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Future1234
HV kasutaja

|
20.03.2009 14:43:00
|
|
|
imo rogued ei vaja põmst üldse pvp geari kuni mingi 1750+ ni poisid ei viitisinud isegi enam isegi selja taha ronida vaid peksavad lihtsalt otse clothe.
Dk vajab ka meeletut skilli strangulate, chains of ice and i win button.
burst poistel igastahes lihtsam kui DoTi tapjatel kes peavad selle bursti kuidagi üleelama
vähemalt minu meelest
_________________ "Innovation distinguishes between a leader and a follower" -Steven Jobs |
|
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
makaak
HV kasutaja
|
20.03.2009 15:03:23
|
|
|
Holy'l läheb elu keerukaks managa |
Jama jutt, olen ise shadow Live's aga kuna PTR'is on healeritest puudus siis PTR's raidin holyna. Geari olen valinud nii et mul on umbes 70 haste ratingut ja 550 crit ratingut. Holy Concentration on üleval umbes 75% ajast, Surge of Light procib umbes iga teise GCD järel, 1,4sec cast timega GH iga 3 GCD järel... siiani pole mul ei managa ega healing meetrite toppimisega probleeme olnud.
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
20.03.2009 15:36:44
|
|
|
makaak kirjutas: |
mul on umbes 70 haste ratingut ja 550 crit ratingut |
Suht huvitavalt valitud gear, enamus mu gildi holy prieste jookseb hetkel ringi ~300 haste/critiga. Palju su unbuffed spellpower on nii madala haste puhul?
makaak kirjutas: |
Holy Concentration on üleval umbes 75% ajast, Surge of Light procib umbes iga teise GCD järel |
Kerge liialdus? 550 crit ratinguga on su tooltipil ~25% holy crit, raid buffidega on see suts üle 30%. Suge of light oleks seega üleval jämedalt iga kuuenda spelli järel, holy concentration umbes iga kolmanda spelli järgi. CoH spammiga on küll tõenäoliselt veidike kõrgem uptime kuid tollel on ju 6s cooldown, seega spammida eriti ei saa.
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
makaak
HV kasutaja
|
20.03.2009 16:28:08
|
|
|
Ilma inner fire'ta on mul statsid char sheetsi peal järgmised: SP 1934, Crit:542, Haste: 75. Praegune gear: http://www.chardev.org/?template=150599
Selles mõttes et ma ei näe tegelikult mitte mingusugst põhjust miks priest peaks üldse hastet gearima healimiseks, suht kasutu stat tundub mulle.
Holy Concentration on üleval umbes 75% ajast, Surge of Light procib umbes iga teise GCD järel<-- oli vist tõesti liialdus aga see ei muuda fakti, et managa probleeme ei ole.
viimati muutis makaak 20.03.2009 18:56:29, muudetud 1 kord |
|
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
20.03.2009 16:43:35
|
|
|
haste = kiiremad healid = suurem throughput = rohkem aega niisama lebotamiseks = suurem tõenäosus 5sr'ist väljumiseks. 3.1'ga on sellest küll märksa vähem kasu, kui praegu.
Aiscina on asi suts erinev. Discil puuduvad holy laadsed throughputi'i tõstvad talendid seega pole muud parata kui tuleb toore jõuga (=haste) oma võimekust parandada. Raidis ~30% crit ning ~15% hastega on päris hea healida. Shield->penance->gheal = ~20k healingut + ~8k jagu shielde ~4.5s jooksul, rohkem kui mõni neist critib
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
makaak
HV kasutaja
|
20.03.2009 16:57:55
|
|
|
crit=suuremad healid=suurem throughput! samuti. ja veel Crit=MP5 mida haste ei ole.
|
|
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
20.03.2009 17:19:35
|
|
|
Tõsi, kuid üldjuhul ei ole kusagilt mingeid state ohverdades võimalik hastet criti vastu välja vahetada. Kui ise üritasin discil criti ja spellpoweri maksimaalselt kõrgeks ajada siis paratamatult pidin kasutama ka üsnagi palju hastet kuna korraliku spellpoweri/critiga gear omas sageli ka seda stati. Holy puhul vast on vähemalt võimalik valida crit/spirit geari, discina on spirit veel mõttetum stat, kui holy jaoks haste
Ma ei oska öelda, kui suur vahe on üldises gearis sinu priestil vs mu gild omadel kuid kui panin [url=http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Al'Akir&n=Olarion]ühe neist[/url] võrdluseks siis oli tulemus selline:
sina vs tema
+150int
-330spi
-194 healing
+330 crit
-297 haste
+5 i5sr regen
-160 o5sr regen
Kas 2.2k suurem manapool ning 8% crit kaaluvad üles ülejäänud statsid või on olarionil lihtsalt parem gear? Mina ei oska kommenteerida, ei tea holy'dest suurt midagi. Siiski oletan, et ainuüksi seda pea 200 spellpoweri suurust vahet ei suuda criti vahe tasa teha, rääkimata muudest statsidest.
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
makaak
HV kasutaja
|
20.03.2009 18:51:34
|
|
|
Seda geari olen ma kogunud silmaspidades 3.1! praegu ei ole vast eriti mõtet. Aga 3.1 muudatustega muutub crit väga palju väärtuslikumaks.
Üks märkus veel et selle geariga ma tegin ühe vea et ma algu võtsin MP5/crit geari kuigi õige on stackida crit/spirit. Selle tõttu on mul nati madal spirit.
|
|
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
20.03.2009 20:16:14
|
|
|
3D pugiga-kahtlen suht |
kui ma nüüd ei eksi, siis Al'Akiris tehti see pug'iga enne ära, kui Kalevlased selle tehtud said:P 3d on pugitav küll, tuleb aint inimesed võtta, kellel aju ka olemas on.
|
|
Kommentaarid: 293 loe/lisa |
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
20.03.2009 20:30:20
|
|
|
Kui pug koosneb inimestest, kes on pärit tippguildidest siis on kõik "pugitav"
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Future1234
HV kasutaja

|
21.03.2009 01:43:38
|
|
|
Kui pug koosneb inimestest, kes on pärit tippguildidest siis on kõik "pugitav"  |
seda et jah muidugi kui kõik tajuvad ja gear korralik siis pole probleemi aga siiski 99% pugidest on jah 25% skilled siis mingi osa tajuvaid inimesi ja enamus 0 tajureid kes ei suuda ei voidzone ega ka firewalli eest jooksu panna...
|
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
Psych0
HV veteran

|
21.03.2009 14:08:59
|
|
|
Were pleased to introduce the Battle.net account -- a brand-new way for players to manage their Blizzard Entertainment games, make online Blizzard store purchases, and more using just one set of login information.
In the near future, World of Warcraft players will be able to merge a World of Warcraft account (or multiple accounts) with a Battle.net account, and begin logging in to the game, the Armory, and the forums using their new Battle.net account login information.
Some of the other benefits of the Battle.net account include:
* Fewer passwords to remember. One single login lets you access World of Warcraft (coming soon), the online Blizzard store, and more -- including upcoming games such as StarCraft II and Diablo III.
* Opt in to upcoming Blizzard Entertainment beta tests. Put yourself in the running to be invited to test upcoming games.
* Easy access to your classic games. Store your CD keys for classic Blizzard Entertainment titles, and then download the games whenever you wish.
* And more to come
Were planning to add more features in the future, including tools to help friends communicate between games and bring players closer together.
At this time, signing up is completely optional -- but if youre interested in taking advantage of the benefits of the Battle.net account today, check out the FAQ for more information, or create an account now. |
WoW Europe kodukalt siis.
|
|
Kommentaarid: 61 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
dzombe
HV kasutaja
|
21.03.2009 15:15:26
|
|
|
See on tühine muudatus. Ma saaks aru, kui saaks oma hetke chari panna multirealm režiimis tööle, et täna mängin ühes serveris, homme vahepeal teises ja vahel käiks maagiga abiks Diablot tapmas, siis oleks asjal jumet
_________________ -- |
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
FD
HV kasutaja

|
23.03.2009 10:21:38
|
|
|
dzombe kirjutas: |
See on tühine muudatus. Ma saaks aru, kui saaks oma hetke chari panna multirealm režiimis tööle, et täna mängin ühes serveris, homme vahepeal teises ja vahel käiks maagiga abiks Diablot tapmas, siis oleks asjal jumet  |
ja siis saadad tulepalli starcraftis zergide poole...
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
24.03.2009 10:34:01
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=7Y7MGWW1Xqc
Hunterid pole üldse OP
Eile sai undying ära tehtud, paraku taas aldil enne kui mainil. Damn slackerid tankid meil gildis keda ma pean pidevalt asendama
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Herr Kurm
Piiratud kasutaja

|
24.03.2009 11:14:19
|
|
|
Video enne suurt hunternerfi tehtud.
_________________ -logod, firmaidentiteet, küljendamine, flash-
-portfolio- |
|
   |
2 :: |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
freestyler
Kreisi kasutaja

|
25.03.2009 13:01:44
|
|
|
viimastel päevadel on 4-5 korda esinenud mingi jama... kui mingis groupactionis keerata kaamerat a'la 180' siis friizib mängu umbes 30 sekundiks. Alt+TAB saab desktopile ja seal kõik toimib, Task manager näitab et wow.exe "not responding". On see mingi üldine probleem? Paar venda on veel kurtnud sama asja, isegi näinud tardunud keerukujusid keset actionit seismas Mis toimub?
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
noonius
HV kasutaja

|
25.03.2009 14:11:10
|
|
|
mul juhtub mõnikord sama asi. Eriti, kui näiteks Dalarani HS-da või siis kusagil koopas (little dungeon) vms olen ja hiirega oma tooni liigutan. Veel olen tähele pannud, et asi juhtub rohkem siis, kui näiteks kohe pärast HS'i, enne kui kõik teised mängijad on jõutud ära kuvada, hiirega proovida oma tooni kiiresti pöörata. Siis hakkab kas jubedalt hakkima või jääb hangub kogu asi üldse mõneks sekundiks ära.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sarin
Kreisi kasutaja

|
25.03.2009 14:25:45
|
|
|
Tere!
Kas kui ma teen trialis tegelase ja asi hakkab meeldima. saan sama tegelase ka full mängu ?
või pean nullist alustama?
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
25.03.2009 14:32:02
|
|
|
Saad jätkata oma triali tegelasega
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |