õudsalt suur isu oleks mõni õhtu mõne xboxeriga battlefieldi toksida... võtke msni kaudu ühendust ja teeme mõned mõnusad mapid eks!
peab ju ometi neid xboxi mängijaid ka olema _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
õudsalt suur isu oleks mõni õhtu mõne xboxeriga battlefieldi toksida... võtke msni kaudu ühendust ja teeme mõned mõnusad mapid eks!
peab ju ometi neid xboxi mängijaid ka olema
Kui läheb madinaks siis lisage mind sõbraks ja teeme mängu, mängin tavaliselt öösiti aga kõike annab korraldada - Priit3
oleme juba 3-4 õhtut aktiivselt kolmekesi sõdinud päris heade tulemustega, ootame veel rahvast, hetkel squadis ruumi ühele, aga ei pea ju samas squadis mängima. Nii et kes vaevub minu räuskamist kuulama kuidas demolitionid võiksid igasse sooja kohta minna, on teretulnud tavaliselt sõdime nii 10-11 ajal õhtul kuni kella 2-3ni öösel. Vahest harva ka varasemal ajal
minu xbox live user : karuke _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
oleme juba 3-4 õhtut aktiivselt kolmekesi sõdinud päris heade tulemustega, ootame veel rahvast, hetkel squadis ruumi ühele, aga ei pea ju samas squadis mängima. Nii et kes vaevub minu räuskamist kuulama kuidas demolitionid võiksid igasse sooja kohta minna, on teretulnud tavaliselt sõdime nii 10-11 ajal õhtul kuni kella 2-3ni öösel. Vahest harva ka varasemal ajal
minu xbox live user : karuke
Proovib täna ka kampa lüüa aga mitte varem kui 22.30
ma lisasin su friends listi vist juba, nii et kui online tuled, hüppa meie Partysse, siis teeb uue squadi ja läheb kõmmutamiseks _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
sry eile kohe kuidagi ei saanud, naine hõivas suure toa teleka koos xboxiga et mingit seriaali vaadata (läbi xboxi vaatas) Vaatab mõni teine õhtu kui jälle madistamine käib ja endal aega on hüppan kindlasti kampa.
visake mulle privva oma msn aadressid ka - saab kergemini suhelda _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
ma olen ka viimasel paaril päeval kuidagi märkamatult tagasi BC peale sattunud. MP ikka tõsiselt sõltuvust tekitav.
ja sp madin ka on kuidagi eriti mõnusalt mulle meele järele. kui keegi oskab midagi sarnase käekirjaga soovitada, siis shoot!
no suvel vist lubati bad company 2-te kui ma ei eksi...võiksid mingi update-iga storyt uuendada..packidega mingeid relvi ja asju juurde panna.... _________________ PSN: Kilitapja
praegused? ainult 1 update oli vist 2008 oktoobris rohkem pole ju olnud.... ja bf2 olin naq kuskilt kuulnud et tuleb see suvi aga ju siis ei tule.... _________________ PSN: Kilitapja
On Tuesday, July 08, 2008, DICE and EA reset the stats of approximately 3,000 players who we determined were exploiting game services/mechanics to gain an unfair advantage over honest players.
If you are part of the group of players who had their stats reset, you should receive an e-mail within 24-72 hours explaining why this action was taken against your account
Mul kustutati kõik ära.Mis krdi "exploiting game servicess"
Ma olen kõige ausam mängija üldse.Isegi ropud sõnad ei tule meelde praegu.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.