Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Dumbass
HV kasutaja

|
29.12.2007 17:09:32
Lukus failid |
|
|
Terekest siis kõigile!
Vajan abi päris kannivahele käinud windowsi poolt lukustatud failide kopeerimise,lukust lahti tegemise ja kustutamisega. Probleemsed failid on ühe mängu - TES IV Oblivioni omad (lihtsalt lisainfo). Kompus on kolm kasutajat ja ainult minu oma on parooliga kaitstud. Kõik kolm kasutajat on adminiõigustega, kuid igasugune installimine/uninstallimine toimus minu kasutaja alt. Ühesõnaga sai installeeritud päris suur posu modifikatsioone, peamiselt on tegu tekstuuride ja meshidega. Eile kustutasin oma vana kasutaja ja tekitasin endale uue. Juba ammu täheldasin probleeme eri kasutajate alt mängimisega. Asi on nii, et kõik failid Oblivioni kaustas on lukus (access denied error), mis tekitab kõikide muude kasutajate puhul mängus CTD. Nüüd eksisteerib see probleem ka mu uue kasutaja all. Ainus võimalus on reinstall mängule mõne paroolitu kasutaja alt. Et enda aega säästa oleks mul vaja kopeerida see metsik kogus modifikatsioone tagavaraks kohugi teisse kohta. Nüüd aga tekib probleem sellega, et failid on ju lukus...
Seni olen proovinud:
*SAFE MODE - kopeerimine safe mode all annab samasuguse tulemuse
*programm Unlocker - ei paista funktsioneerivat XP x64 keskkonnas
*programm GiPo@Utilities - boodi aegne kopimissüsteem ei lähe käikugi ja annab lukustushoiatuse
EDIT:
*chkdsk - ei aidanud see kannigi
*tapetud exploreriga Freecommander ei suutnud kah neid faile kopida
Nukida ma oma Windowsit ei kavatsegi, kuna mul pole hetkel lihtsalt tagavarakettaruumi kõikide asjade alleshoidmiseks. Ideid?
_________________ Fortuna non penis in manu non recipe.
Mitme arvuti vahel failide syncimiseks kasuta lihtsat ja mugavat Dropbox-i (ning toeta minu ja sinu dropboxi 500 megabaidise boostiga ). |
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
McCoffin
HV kasutaja
|
29.12.2007 17:14:30
|
|
|
Logi administraatorina sisse, navigeeri vajaliku kausta peale>properties>security>advanced>owner>replace ownership, nii saadki failid lahti.
EDIT: Sobib ilmeslt ka suvaline adminõigustes olev kasutaja
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dumbass
HV kasutaja

|
29.12.2007 17:21:44
|
|
|
Mu hetke admini kasutaja ei paku sellist võimalust, on ainult tabid: general, sharing ja customize
Mitme arvuti vahel failide syncimiseks kasuta lihtsat ja mugavat Dropbox-i (ning toeta minu ja sinu dropboxi 500 megabaidise boostiga ). |
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
McCoffin
HV kasutaja
|
29.12.2007 17:24:51
|
|
|
Siis tuleks maha võtta simple file sharing: explorer>tools>folder options>view>use simple file sharing. Sellelt tuleb linnuke eemaldada.
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dumbass
HV kasutaja

|
29.12.2007 17:40:56
|
|
|
Suurimad tänud, see aitas!
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
oudseisy
HV vaatleja
|
20.03.2009 02:57:31
|
|
|
Aga, kui ei ole üldse sellist võimalust olemas?
"Siis tuleks maha võtta simple file sharing: explorer>tools>folder options>view>use simple file sharing. Sellelt tuleb linnuke eemaldada."
mul peaks ka olema see use simpel file sharing aga seda ei ole kahjuks Mida nüüd teha?
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
Look Right
Anna vin

|
20.03.2009 11:07:48
|
|
|
XP Home all jah veidi teistmoodi. Kuid miks ei võiks olla samamoodi nagu Pro versioonis?
_________________ Ehitusprojektid ja konstruktiivsed lahendused HV kasutajatele soodsamalt
M: Zafira A/Astra G põhjakaitse - 30€ |
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
20.03.2009 11:43:45
|
|
|
Küsi Microsoftilt.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|