praegune kellaaeg 20.06.2025 23:59:47
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
peamaha
HV kasutaja

|
19.03.2009 16:34:59
Vanema restore pointi kasutamine - vista |
|
|
Põhimõtteliselt on arvutiga selline seis et kui süsteemi täielikult sulged siis OS ei käivitu enam korralikult (enne desktopi loadimist jääb must pilt ja hiirekursor) korda sain varem siis vista plaadiga bootides ja sealt mingi restore point valides kui arvuti veel töötas. Siis sai arvuti jälle "korda" aga kui panid mingi programmi peale mis talle ei meeldinud siis ei tohtinud jälle arvutit sulgeda, samas ilma ühe programmita, mis süsteemile ei meeldinud, ei saanud oma tööd teha.
Et teha pikk jutt kokkuvõtlikuks, oleks lihtsalt vaja kuskilt kätte saada vanem restore point, kuna ma ise seda ei teinud endale ja tuginesin windowsi automaatsetele RP-ele. Nüüd aga juhtus nii et vahepeal pikka aega sai pidevalt hibernate'itud ja järsku ei kuskilt toimus windows crashdown pärast mida ta endale resu tegi ja minu üllatuseks siis kui hakkasin restore pointi valima oli see asjandus ainult 7 päeva omad ära salvestanud.
Küsimus siis siit: Kas ma pääsen kuidagi ligi ka vanematele restore pointidele või on ta (OS) need automaatselt ära kustutanud?
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
19.03.2009 16:45:18
Re: Vanema restore pointi kasutamine - vista |
|
|
Kui sa C(võimisiganes):\System Volume Information kaustast midagi vanemat leiad, aga ma kahtlen selles.
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
peamaha
HV kasutaja

|
19.03.2009 17:36:39
Re: Vanema restore pointi kasutamine - vista |
|
|
A.S. kirjutas: |
Kui sa C(võimisiganes):\System Volume Information kaustast midagi vanemat leiad, aga ma kahtlen selles.
|
Nii et variant oleks siis win uuesti peale? õnneks vista lükkab vana kraami eraldi windowsi kausta ja vist midagi ära ei kustuta.
E: panin juba wini uuesti intallima sest ei saanud kuskilt midagi vanemat kätte. Teema lukus.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|