Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 7 (arutelu ja probleemid) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 127, 128, 129 ... 746, 747, 748  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 17.03.2009 15:02:07 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
Igahtahes 7000>7048 upgrade käigus keerati mingi database puuksu ning meilikliendi avamisel viskas iga kord errorit, et andmebaas rikutud...parandatud ja anna tuld... seda juttu ajas aga igal live mail avamisel.

mul oli sama asi, aga sain selle siiski korda

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Goldec
Kreisi kasutaja
Goldec

sõnum 17.03.2009 15:24:32 vasta tsitaadiga

Ma vaatan, et päris palju probleeme tekib just upgrademisel.
Enam ei teagi, kas tahan riskida. icon_neutral.gif
Samas formatit ikkagi uuesti teha ei viitsi. icon_rolleyes.gif
tagasi üles
janek87
HV kasutaja

sõnum 17.03.2009 16:03:26 vasta tsitaadiga

Goldec kirjutas:

Ma ei viitsi formatit teha ennem, kui tuleb final release. Kui just suurem vajadus ei teki..
tagasi üles
d3t
HV Guru
d3t

sõnum 17.03.2009 17:16:23 vasta tsitaadiga

janek87 kirjutas:
Goldec kirjutas:

Ma ei viitsi formatit teha ennem, kui tuleb final release. Kui just suurem vajadus ei teki..

archive and install?

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
tsihh
HV veteran

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 17.03.2009 17:36:03 vasta tsitaadiga

Easy transfer'i abiga saab samuti seadeid jms transportida. Minul siiani upgrade'id kõik kenasti probleemideta läinud (7022 > 7048 > 7057)
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 17.03.2009 17:46:43 vasta tsitaadiga

Goldec kirjutas:
Tunned väga vajadust uuendada ? On praegusega probleeme ?
Kindluse mõttes saab alati enne upgrade jne teha Complete PC Backupi USB kettale, et vajadusel taastada.
Ise kasutanud nii Vista kui 7'ga seda funktsiooni, väga mõnusalt automatiseeritud ja lihtne kasutada.

Kuna mingeid asjalikke täiendusi tulnud pole uute versioonidega, siis siiamaani istun ilusasti toimiva 6956 küljes, kõik on kiire ja toimib korrektselt.
tagasi üles
Gizmoz
Kreisi kasutaja
Gizmoz

sõnum 17.03.2009 18:13:56 vasta tsitaadiga

Mikk kas sa jooksutad x64? Kuidas muljed kas tööd kannatab teha ? võibolla ka suts mängimist?
Kas x64 peal x86 asjandused ka tööle lähevad?
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 17.03.2009 18:19:36 vasta tsitaadiga

Gizmoz, mul x64 alates 7000 versioonist, enamus mänge toimis... colini DiRT ei toiminud ainult. Igapäevased 32bit programmid töötavad ilusti. Korralike ja stabiilsete koodekite leidmine x64 mediacenterile on keeruline. MKV mängitamiseks on haali splitterit, coreAVC'd ja ffdshow'd vaja kuid coreavc on ainukesena 32bit.
tagasi üles
Gizmoz
Kreisi kasutaja
Gizmoz

sõnum 17.03.2009 18:24:04 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
Gizmoz, mul x64 alates 7000 versioonist, enamus mänge toimis... colini DiRT ei toiminud ainult. Igapäevased 32bit programmid töötavad ilusti. Korralike ja stabiilsete koodekite leidmine x64 mediacenterile on keeruline. MKV mängitamiseks on haali splitterit, coreAVC'd ja ffdshow'd vaja kuid coreavc on ainukesena 32bit.

VLC ja Media player classic asja muidu ära ei aja ?
Hetkel siin sikutan x64 7057 , arvan et ajaks selle masinapeale mis päevast päeva kasutuses , seeps küsingi üle et palju neid anomaaliaid ka on et kas miskit toimib ja miskit ka mitte . Igastahes virutaalis ajasin x86 tööle tundus vägagi omamoodi , a äki oskab keegi juhatada 9600 M GT-draivereid win 7 jaoks ...
Või peaks suutma ta süüa ka vista draivereid ?
tagasi üles
Look Right
Anna vin
Look Right

sõnum 17.03.2009 18:33:03 vasta tsitaadiga

Gizmoz, nvidia kodukalt saad tõmmata uuemad drivud spetsiaalselt 7 jaoks.
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 17.03.2009 18:34:02 vasta tsitaadiga

Ei tea kas on läbi käinud aga:

A few more changes from Beta to RC…

Ise tõstan pöidlad püsti nende peale:
tsitaat:
Applying taskbar settings

Have you ever customized the taskbar, only to find your changes were not saved across sessions? Has the taskbar ever inexplicably moved on you after you log in? For a variety of reasons, previous versions of Windows saved taskbar settings only after Explorer exited at the end of a session. However, if the OS is not shutdown properly these settings did not persist. Based on the bugs we saw from Beta, we decided to change our architecture and write these settings within 30 seconds (providing enough time to batch a group of changes) during the session. This means settings will now be more reliable.

Suurepärane 8) .Mul on väga palju kordi nii juhtunud,et nt installin midagi uut või lihtsalt sätin taskbari paika nii nagu tahan ja siis tuleb elektrikatkestus.Alusta jälle otsast peale.Või isegi tavalisem kus muudad paari pisiasja,masin jookseb nädalaid ja siis tuleb elektrikatkestus ja uuesti sisselogides avastad,et taskbar ikka vanamoodi.

tsitaat:
Right-click in Windows Explorer

For RC we’ve changed the behavior when right-clicking items in the view to address concerns customers were reporting with the Beta. We heard feedback that it was too hard to find space and get to the view’s background context menu for items such as New and Paste. Previously if one right-clicked over any portion of an item she would get the item’s context menu. We now show the view’s context menu when one clicks on any large white space, including the space between a files name and its properties.

Tavaline asi nt videote kaustas,et otsi vaba pinda kus paremklikk teha.

tsitaat:
Trimming sound schemes to help performance

We know our customers care about performance. We discovered that by just trimming the shutdown and logoff WAV files, we could save up to 400 ms. Every little bit counts.

400ms on kah aeg inimesed - ja aeg on raha icon_biggrin.gif

tsitaat:
Dual Boot partition drive letter assignment

For a dual boot configuration for the Beta, the other Windows OS wouldn’t get a drive letter and therefore wouldn’t show up in explorer. We heard overwhelmingly from Beta customers that the lack of a drive letter was confusing and even caused some to believe that their secondary OS was lost. Assigning the drive letter makes it visible in explorer and aids in navigation across OS installations.

Kaob ehk lõpuks ära see algajate virin,et nad ei näe teise OS-i ketast icon_rolleyes.gif

tsitaat:
Pagefile reduction

Through extensive use of Beta telemetry data, we have determined we can slim down the Windows disk footprint further by reducing the default page file size to be 100% of the available main memory. It used to be “Memory + 300MB” so on a 1GB RAM system there was an extra third allocated that is no longer required. The pagefile on some occasions will increase in size if required, but we just pre-allocate less.

Kaotage üldse ära.Niikuinii läheb järjest enam arvuteid 64bit peale ja masinas istuv mäluhulk kasvab järjest icon_rolleyes.gif
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 17.03.2009 19:42:04 vasta tsitaadiga

Gizmoz kirjutas:
Mikk kas sa jooksutad x64? Kuidas muljed kas tööd kannatab teha ? võibolla ka suts mängimist?
Kas x64 peal x86 asjandused ka tööle lähevad?
32bit, kuna ei ole vajadust 64bit järgi (2GB on läpis mälu).
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 17.03.2009 21:40:35 vasta tsitaadiga

küsimus:
7057 x64 all ei taha ikoonid default ekraanil püsida, ehk 1.teler 2.monitor, põhiekraaniks 2.monitor aga ikoonid rebivad ennast vasakule telekasse :S proovisin igatpidi keelata automaatset reastamist jne.
teine küsimus veel, mis siis ikkagi sööb aegajal mälu ära, 6GB masinas aga mingi hetk on pilgeni täis, ei saa aru ka mis seda põhjustab, kas tõesti poweriso nagu eelpool keegi mainis või on mediacenteri osa see mis millegagi koormab.
tagasi üles
Dude .
HV Guru

sõnum 17.03.2009 22:54:06 vasta tsitaadiga

Mul on olnud palju juhtumeid, kui mõni fullscreen asi (mäng näiteks) paneb pange ja kuigi ma vajutan asju nagu Ctrl+Alt+Del, siis asi eest ära ei lähe (tekib küll hiir, mida ma saan liigutada, aga ülejäänud asjad varjab see panges värk ära) - alati lõppeb restardiga. Ma olen alati mõelnud, et see on ikka mingi xp saamatus. 7'el on asjad paremini?

viimati muutis Dude . 18.03.2009 16:41:39, muudetud 1 kord
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 17.03.2009 23:07:43 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
7057 x64 all ei taha ikoonid default ekraanil püsida, ehk 1.teler 2.monitor, põhiekraaniks 2.monitor aga ikoonid rebivad ennast vasakule telekasse :S proovisin igatpidi keelata automaatset reastamist jne.

See on windowsi bug.Arusaamatu miks seda siiamaani veel parandatud pole.Oli XP-s vist.Kindlasti on vistas ja nagu näha ka 7-s icon_evil.gif .

Ise kasutan seda lahendust icon_wink.gif : http://www.howtogeek.com/howto/windows-vista/save-and-restore-desktop-icon-layout-in-windows-vista/
tagasi üles
Goldec
Kreisi kasutaja
Goldec

sõnum 17.03.2009 23:13:27 vasta tsitaadiga

Dude . kirjutas:
Mul on olnud palju juhtumeid, kui mõni fullscreen asi (mäng näiteks) paneb pange ja kuigi ma vajutan asju nagu Ctrl+Alt+Del, siis asi eest ära ei lähe (tekib küll hiir, mida ma saan liigutada, aga ülejäänud asjad varjab see panges värk ära) - alati lõppeb restardiga. Ma olen alati mõelnud, et see on ikka mingi xp saamatus. 7'el on asjad paremini
CTRL + SHIFT + ESC on mul alati desktopi ette toonud.
tagasi üles
prtv
HV Guru

sõnum 17.03.2009 23:20:58 vasta tsitaadiga

indrekp, tomorrow, ei tea, mul 7022 peal püsivad küll ikoonid mõlemal ekraanil.
HV Guru
Tomorrow

sõnum 17.03.2009 23:26:50 vasta tsitaadiga

gan3b kirjutas:
indrekp, tomorrow, ei tea, mul 7022 peal püsivad küll ikoonid mõlemal ekraanil.

Muidugi püsivad paigal.Me räägime sellest,et mingi muutus on siis ta ei jäta asukohti meelde by default.Nüüd aktiveeri Crossfire või SLI,Pane resod mõlemal madalamaks ja siis tagasi normaalseks jne.Näed ise kuidas viskab ikoonid suvaliselt segi või tõmbab ühte nurka vasakule icon_neutral.gif .SLI kasutajana puutun sellega igapäevaselt kokku.Ausalt kui seda Layout.dll fixi ei oleks läheks ma lihtsalt lolliks või ei kasutaks üldse ikoone desktopil.

http://www.aerotaskforce.com/view/92
tagasi üles
prtv
HV Guru

sõnum 17.03.2009 23:47:44 vasta tsitaadiga

tomorrow, ei tea, nagu ma vist varem mainisin siis usb asju taha ühendades lükkab monitori välja ja teeb muid trikke, win+p 'd näppides ja õigesse kohta jõudes siis on ikoonid ikka paigal.
HV kasutaja
KristjanRa

sõnum 18.03.2009 00:08:04 vasta tsitaadiga

installisin läpparile win 7057 ära ja nüüd lauaarvutile installides küsis nime jms.. aga läpparis ei küsind ja kui läpparis esimest korda tööle lükkan siis küsib mingit kasutajat ja parooli, kuigi pole neid pannud :S
tagasi üles
Gizmoz
Kreisi kasutaja
Gizmoz

sõnum 18.03.2009 00:13:06 vasta tsitaadiga

kas administrator ja enter ei kõlba ?
tagasi üles
KristjanRa
HV kasutaja
KristjanRa

sõnum 18.03.2009 00:20:28 vasta tsitaadiga

ei. loeb mingi aeg, welcome tuleb ette ja siis ütleb invalid password or user.
imelik tõesti et seal installis ei küsind ka neid, tavaarvutile pannes küsis.
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 18.03.2009 01:03:11 vasta tsitaadiga

praegu avastasin, et mingi buildiga on Compatibility mode rippmenüüsse "Vista Service Pack 2" tekkinud
Look Right
Anna vin
Look Right

sõnum 18.03.2009 01:41:39 vasta tsitaadiga

7048 oli juba olemas.
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 18.03.2009 09:25:08 vasta tsitaadiga

KristjanRa kirjutas:
installisin läpparile win 7057 ära ja nüüd lauaarvutile installides küsis nime jms.. aga läpparis ei küsind ja kui läpparis esimest korda tööle lükkan siis küsib mingit kasutajat ja parooli, kuigi pole neid pannud :S

Kogu see winni installimise asi on küll lihtsamaks tehtud ja peaks saama paarikümne minutiga töötava süsteemi, kuid võib ka minna mitu päeva, et arusaamisele jõuda- antud install on täiesti puuksus omadega.
Küll ei saa kasutajakontol teha ühtegi liigutust, kuna by default on UAC maksimumi paigaldatud, Pead logima sisse admini kontoga ja muutma oma kasutaja õiguseid; Internetti tihti pole ja network discovery näitab, et probleem peaks olema kusagil teenusepakkuja poole peal; kuigi W7 paigaldamisel valid asukohaks Eesti, võid end hoopis Austraaliast leida, mida näitab mitte millegagi "kala" meenutav taustapilt jne.

Kokkuvõtteks, kogu see arusaamatu jama esines ka XP aegadel ja probleem on ilmselt selles, mitu baiti installimise ajal valesti plaadilt loetakse, või ka juba plaati kirjutades tehakse vigu, kuigi write verify puudusi ei leia.
Igatahes pole võimalik näiteks. OP süsteeme Vista ja W7 paigaldades teha just palju liigutusi installimise käigus, kuid süsteem käitub kasutamisel täiesti arusaamatult, ja lõpuks aitab uus OP süsteemi paigaldus ning probleemi polekski nagu olnud.

Ja asi ei saa olla ka optilises kettalugejas, kuna arvuteid on kogunenud parasjagu ja sama installikat+lugejat kasutades saab uuel katsel hoopis kuivema ja muretuma OP süsteemi icon_biggrin.gif

Omad järeldused teehke ise beer_yum.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 7 (arutelu ja probleemid) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 127, 128, 129 ... 746, 747, 748  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.