Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Paypal & eBay üldteema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 124, 125, 126 ... 705, 706, 707  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Herr Kurm
Piiratud kasutaja
Herr Kurm

sõnum 16.03.2009 18:46:55 vasta tsitaadiga

Hirm oli suur ausaltöeldes aga inimeste pärisnimesid, addresse ja telefoninumbreid teades (mida ma niikuinii teadma pean töö tegemiseks) annab see väikese kindlustunde. Ja ega nendele naftapomodele eriti ei meeldiks kui nende nimesid seostataks miski pettusega icon_smile.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
soodent
HV Guru

sõnum 16.03.2009 21:22:56 vasta tsitaadiga

Ega kõik pettused ei ole välistatud tänu sellele, et raha kauba eest käes.
Võidakse esitada kauba kohta pretensioon ja nõuda raha tagasi.Siis näiteks saadetakse mingi väärtusetu vidin müüjale tagasi jms.
Ega ebay ei tea ju ka keda uskuda.

fLussa
HV vaatleja

sõnum 17.03.2009 16:47:03 vasta tsitaadiga

react kirjutas:
Saab anda küll linki. My Ebays kus on sinu võit kirjas, seal vajuta lingile lihtsalt siis näitab seda listingut. See sama link copy siia. Selle lehe järgi ei ütle hetkel midagi. China on muidugi kahtlane icon_biggrin.gif Aga jah tahaks just näha mis ta sinna kirjutanud on.
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&item=320347941763%F5
igatahes osta ma talt ei julge . selliseid vendi, kes taolisi müüvad on 0 feedbackiga ,täpselt sama lisainfoga ja ka hiinast, väga palju .. veits kahtlane. Aga mis siis saab, kui ma lihtalt ei maksa oma summat ära ? Või peab talle ikka kuidagi selgitama et ma ei soovi/ei saa jne. Keegi võiks kiiresti mind aidata sellesosas . Kui ma ei maksa siis saan negatiivse feedbacki ? Millisel juhul ma seda ei saa ? Siis kui suudan ära selgitada miks ma ei soovi seda enam . ?
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Jaanus
HV Guru
Jaanus

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 17.03.2009 16:48:23 vasta tsitaadiga

fLussa, müüja ei saa ostjale negatiivset panna. Ürita talle ilusti ära seletada, et sa ikka ei soovi neid osta, ju vast ei juhtu midagi icon_smile.gif
Kommentaarid: 708 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 4 :: 564
tagasi üles
react
Kreisi kasutaja
react

sõnum 17.03.2009 16:59:28 vasta tsitaadiga

fLussa kirjutas:
react kirjutas:
Saab anda küll linki. My Ebays kus on sinu võit kirjas, seal vajuta lingile lihtsalt siis näitab seda listingut. See sama link copy siia. Selle lehe järgi ei ütle hetkel midagi. China on muidugi kahtlane icon_biggrin.gif Aga jah tahaks just näha mis ta sinna kirjutanud on.
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&item=320347941763%F5
igatahes osta ma talt ei julge . selliseid vendi, kes taolisi müüvad on 0 feedbackiga ,täpselt sama lisainfoga ja ka hiinast, väga palju .. veits kahtlane. Aga mis siis saab, kui ma lihtalt ei maksa oma summat ära ? Või peab talle ikka kuidagi selgitama et ma ei soovi/ei saa jne. Keegi võiks kiiresti mind aidata sellesosas . Kui ma ei maksa siis saan negatiivse feedbacki ? Millisel juhul ma seda ei saa ? Siis kui suudan ära selgitada miks ma ei soovi seda enam . ?

Kui sa ei maksa lihtsalt, siis ei saa sa negatiivset jah aga asi on selles et tema saab teha kaebuse sinu vastu. See võib sulle natuke pahandust kaasa tuua. Võid ainult hoiatuse saada, konto kinni või mingi väikse trahvi.

Kõige parem on rääkida et sa ikka ei soovi lihtsalt ja kogulugu. Tema saab tühistada selle ostu ja siis ei ole sul mingit kohustust enam.
Kommentaarid: 66 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 66
tagasi üles
fLussa
HV vaatleja

sõnum 17.03.2009 18:13:15 vasta tsitaadiga

selge . a seal My ebays kus see item on , on all kirjas et kasutaja ei ole enam registreeritud ebays , ja nagu maksta ka ei saaks . mis see tähendab siis , et sain sellega niiõelda oma maksmiskohustusest lahti ?
tagasi üles
react
Kreisi kasutaja
react

sõnum 17.03.2009 18:32:43 vasta tsitaadiga

fLussa kirjutas:
selge . a seal My ebays kus see item on , on all kirjas et kasutaja ei ole enam registreeritud ebays , ja nagu maksta ka ei saaks . mis see tähendab siis , et sain sellega niiõelda oma maksmiskohustusest lahti ?

Jep, nii ta on. Hea on et ennem siis ei maksnud icon_smile.gif
tagasi üles
Yeekim
HV vaatleja

sõnum 17.03.2009 18:47:51 vasta tsitaadiga

Küsimus.Tahaks paypali kaudu kola osta aga ilmub sihuke kiri kui osta tahan - You have reached a limit on your ability to send money. Please link and confirm a debit or credit card to lift this limit
Muidu SEB virtuaalkaart on verified icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 20
tagasi üles
fLussa
HV vaatleja

sõnum 17.03.2009 18:57:41 vasta tsitaadiga

react kirjutas:
fLussa kirjutas:

Jep, nii ta on. Hea on et ennem siis ei maksnud icon_smile.gif

no väga hea . icon_smile.gif hea on et siin abivalmis inimesed on . Tänud ! icon_smile.gif
tagasi üles
dellu
Kreisi kasutaja

sõnum 17.03.2009 23:09:21 vasta tsitaadiga

Yeekim kirjutas:
Küsimus.Tahaks paypali kaudu kola osta aga ilmub sihuke kiri kui osta tahan - You have reached a limit on your ability to send money. Please link and confirm a debit or credit card to lift this limit
Muidu SEB virtuaalkaart on verified icon_rolleyes.gif

Ma nüüd neid mõisteid ei mäleta peast, aga mingist summast alates tahtis lisakinnitamist. Ehk kui niiöelda lubasid, siis peeti su kontolt (krediitkaardilt) a la 1 euro kinni ja seletuses oli mingi kood. Selle koodi pidid toksima paypali sisse ja seejärel said suuremaid ülekandeid ka teha. Võimalik et sinu viidatud verified seda tähendaski.
Kommentaarid: 150 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 134
tagasi üles
Yeekim
HV vaatleja

sõnum 18.03.2009 00:57:14 vasta tsitaadiga

Your member status is: Verified

This means that you have linked and confirmed your card and can send an unlimited amount of money with your PayPal account.

see ala üks eur on broneeritud..äkki enne ei saagi liigutama hakata raha kui see eur on paypali kontole läinud?see 1 eur on mingi registreerimistasu?
Seletuses kood on ammu sisse toksitud,ilma selleta oleks unidentified status.
Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 20
tagasi üles
VR53
HV Guru
VR53

sõnum 18.03.2009 10:55:07 vasta tsitaadiga

Selle 1 EUR laekumine pole oluline. Pigem arvan, et oled oma päeva- või kuu limiidi krediitkaardiga maksmisel täis saanud (panga limiidid pole siin olulised, see on Paypali limiit). Uuel kasutajal on need üsna madalad.

Vajadusel korral saan aidata raha kandmisega otse Paypali kontole, siis pole sellel limiidil tähtsust. Täpsemalt PS.

tagasi üles
striker13
HV Guru
striker13

sõnum 18.03.2009 16:42:56 vasta tsitaadiga

kui ma tahan paypal'i kaudu ebay'st osta, kas pean enne raha paypal'i kontole kandma, või oskab ta ka otse kaardi pealt võtta? SEB virtuaalkaart siis kasutusel
Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 90
tagasi üles
react
Kreisi kasutaja
react

sõnum 18.03.2009 17:07:01 vasta tsitaadiga

striker13 kirjutas:
kui ma tahan paypal'i kaudu ebay'st osta, kas pean enne raha paypal'i kontole kandma, või oskab ta ka otse kaardi pealt võtta? SEB virtuaalkaart siis kasutusel

Raha läheb automaatselt krediitkaardilt maha, kuhugi eelnevalt seda kandma ei pea.
tagasi üles
VR53
HV Guru
VR53

sõnum 18.03.2009 18:43:25 vasta tsitaadiga

striker13 kirjutas:

Nagu eelnevalt mainitud, oskab otse kaardilt võtta. Kui Paypal kontol on raha olemas, siis võetakse kõigepealt sealt ja alles seejärel minnakse pangakaartide kallale. Virtuaalkaart aegub 40 päevaga, kuid kontol olev raha ei aegu, seega mõnikord on kasulik mingi summa kontole jätta.

tagasi üles
Sixten
HV Guru

sõnum 18.03.2009 20:32:11 vasta tsitaadiga

Terv. Kui ma tahan kanda Hansapangast moneygrami raha, siis mida ma selleks tegema pean ja kuidas ? Mul on saaja ees- ja perekonnanimi ning riiginimi.
Loodan, et võisin siia teemasse kirjutada icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 88 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 77
tagasi üles
Jaanus
HV Guru
Jaanus

sõnum 18.03.2009 20:36:29 vasta tsitaadiga

Miks sa just moneygrami kasutada tahad? Sellel suht suur teenustasu ja pole eriti turvaline ka...
Sixten kirjutas:
Terv. Kui ma tahan kanda Hansapangast moneygrami raha, siis mida ma selleks tegema pean ja kuidas ? Mul on saaja ees- ja perekonnanimi ning riiginimi.
Loodan, et võisin siia teemasse kirjutada icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Sixten
HV Guru

sõnum 18.03.2009 20:56:21 vasta tsitaadiga

Jaanus, sest PayPali ei aksepteerita icon_confused.gif
On mõttekam lihtsalt saata Hanzanetist nende teisele pangakontole ?
Kui suur on teenustasu moneygramis 250 dollari kandmise juures ?
tagasi üles
Jaanus
HV Guru
Jaanus

sõnum 18.03.2009 21:00:20 vasta tsitaadiga

Pakuks, et teenustasu on umbes 300kr.
On see müüja ka usaldusväärne, asub kuskil Euroopas või USA-s ikka?
Mina kannaks ennem tavalise pangaülekandega, kui moneygramiga, kuigi kahtlane on et Paypali ei tunnistata...

Sixten kirjutas:
Jaanus, sest PayPali ei aksepteerita icon_confused.gif
On mõttekam lihtsalt saata Hanzanetist nende teisele pangakontole ?
Kui suur on teenustasu moneygramis 250 dollari kandmise juures ?
tagasi üles
Sixten
HV Guru

sõnum 18.03.2009 21:38:26 vasta tsitaadiga

Jaanus, Hiina icon_rolleyes.gif
Kui mul on olemas pilt sellest, et olen raha üle kandnud + chat log msnist ning ta ei saada mulle teid asju, mis tellisin, kas mul on võimalik kuhugile esitada kaebus ?
tagasi üles
Jaanus
HV Guru
Jaanus

sõnum 18.03.2009 21:43:41 vasta tsitaadiga

Üldiselt väga lootust ei ole raha tagasi saada sel juhul.
Muidu korralikud Hiina müüjad kasutavad küll Paypali. On ta siis mingi vanem müüja, korraliku feedbackiga ja ennem ka selliseid asju müünud?
Sixten kirjutas:
Jaanus, Hiina icon_rolleyes.gif
Kui mul on olemas pilt sellest, et olen raha üle kandnud + chat log msnist ning ta ei saada mulle teid asju, mis tellisin, kas mul on võimalik kuhugile esitada kaebus ?
tagasi üles
Sixten
HV Guru

sõnum 18.03.2009 21:54:36 vasta tsitaadiga

Jaanus, ma ei tea kindlalt mitte midagi ja sellepärast uuringi siit, et kas tasub proovida.Ma pole varem tegelenud sellise asjaga (kuskilt midagi tellinud).
Müüa on naisterahvas, vanust ei tea kahjuks. Ta näitas mulle mingit lehte, kuhu sisestasin tema antud koodid ning seal nägin, kuidas pakid on jõudnud USA-sse, Saksamaale jne teistesse riikidesse või kaugel nad parasjagu on.
http://www.longfengtrade.com/default.aspx on lehekülg, kus on kirjas kõik pangaandmed jne. Ta ütles mulle, et kui ma tellin alla 150 dollari, siis on kaup kõvasti kallim.
Üleval on logo, nagu oleks tegemist firmaga, kes müüb asju. Longfeng industry co vms.
tagasi üles
VR53
HV Guru
VR53

sõnum 19.03.2009 00:02:06 vasta tsitaadiga

Sixten kirjutas:
.../ Ta näitas mulle mingit lehte, kuhu sisestasin tema antud koodid ning seal nägin, kuidas pakid on jõudnud USA-sse, Saksamaale jne teistesse riikidesse või kaugel nad parasjagu on. /...

Sellise asja põhjal oletaks kindlasti pettust; ükski korralik müüja ei annaks sellist infot välja. Ennegi nähtud selliseid asju, kus müüja annab ostjale isegi tracking numbri mingil väljamõeldud kullerfirma kodulehel. Algul näitab, et kaup on kulleri käes, kuid siis lihtsalt "kaob". Praeguse info põhjal tundub olevat tegu pettusega.

Kirjuta siia oksjoni link ja teadjamad vaatavad üle.

tagasi üles
Sixten
HV Guru

sõnum 19.03.2009 11:09:34 vasta tsitaadiga

VR53, mingit oksjonit ei olegi. Leidsin selle lehe netist ning seal oli msn all ning hakkasin rääkima icon_rolleyes.gif
tagasi üles
react
Kreisi kasutaja
react

sõnum 19.03.2009 11:12:15 vasta tsitaadiga

Väga suure riskiga diil. Kui sa PayPali ei kasuta siis põhimõtselt oled sa rahast ilma. Ma ei tea kuidas teistel nendel PayPali laadsetel lehtedel kindlustusega on, ilmsel kehvasti. Sellel on ka oma põhjus miks nad PayPali kasutada ei taha. Nad tegelevad üsna aktiivselt pettuste uurimistega jne. Kui mingi jama on võetakse müüa kontolt raha maha.

Mul ka üks ei tahtnud PayPali kasutada, kusjuures varem kasutas. Ütles et maksa moneybookersiga. 95% kahtlus et müüs varastatud krediitkaardiga asju.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Paypal & eBay üldteema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 124, 125, 126 ... 705, 706, 707  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.